Αποψεις για ΠΑΟΚ - Βασιλεια
Αποψεις για ΠΑΟΚ - Βασιλεια
Νομιζω πως για να συμμαζεψουμε λιγο το τοπικ μεταγραφων, καθε αποψη αγωνιστικη η μη για τα ματς με Βασιλεια να γραφεται εδω. Αν διαφωνουν οι μοντς ας το σβησουν.
- ΑποστόληςΑ
Re: Αποψεις για ΠΑΟΚ - Βασιλεια
Ας το διαμορφωσουν οπως θελουν οι μοντ, εγω απλα ειπα να γινει λιγοτερο χαμος στο μεταγραφες
- Notorious4
Αν η ομάδα παίξει με την ίδια θέληση και ποιότητα που είχε στο τέλος της σεζόν νομίζω μπορούμε να προκριθούμε. Αν κρίνουμε όμως από την προετοιμασία αυτή για στιγμή είμαστε πολυ πεσμένοι μακάρι ο λουτσέσκου και το επιτελείο να προλάβουν να μας έχουν ετοιμους.
- ΑποστόληςΑ
Όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ:
Λογικά η ομάδα θα παίξει στην Τούμπα κόντρα στη Βασιλεία με τη σύνθεση του τελικού του κυπέλλου, με εξαίρεση τον Henrique στη θέση του Campos:
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio - Canas
Henrique - Πέλκας - Biseswar
Prijovic
Παίζεται να ξεκινήσει ο El Kaddouri, αν συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και αν συμβεί αυτό μένει να δούμε ποιανού τη θέση θα πάρει.
Για τον Χαρίση το κόβω δύσκολο να κλέψει τη θέση του Ισπανού.
Λογικά η ομάδα θα παίξει στην Τούμπα κόντρα στη Βασιλεία με τη σύνθεση του τελικού του κυπέλλου, με εξαίρεση τον Henrique στη θέση του Campos:
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio - Canas
Henrique - Πέλκας - Biseswar
Prijovic
Παίζεται να ξεκινήσει ο El Kaddouri, αν συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και αν συμβεί αυτό μένει να δούμε ποιανού τη θέση θα πάρει.
Για τον Χαρίση το κόβω δύσκολο να κλέψει τη θέση του Ισπανού.
Τουλάχιστον φέτος έχουμε κορμό, ίδιο προπονητή και δεν είμαστε καμμένοι από αδαείς στην προετοιμασία...
Υ.Γ. Δεν ξεχνώ όμως την Έστερσουντ...Τον νου σας ρεμάλια...

Υ.Γ. Δεν ξεχνώ όμως την Έστερσουντ...Τον νου σας ρεμάλια...

προβλέπω να ξεκινάει ο el kadouri βασικός στο δεξι άκρο και να οργιάζει και να θυμίζει τον el kadouri της Napoli.Αλλιώς το αλογο Henrique
Αδυνατω να κανω οποιαδηποτε προβλεψη οταν πραγματικα δεν εχω για το πια θα ειναι η δυναμιικοτητα της Βασιλειας που θα παρουσιαστει.
Η ιστορια λεει οτι ο ΠΑΟΚ το λιγοτερο θα ειναι ανταγωνιστικος και μπορει να το χτυπησει.
Η ιστορια λεει οτι ο ΠΑΟΚ το λιγοτερο θα ειναι ανταγωνιστικος και μπορει να το χτυπησει.
- ilovegame27
Πάντως οι απώλειες του Νορβηγού εξτρέμ και του Τσέχου Vaclik είναι πολύ μεγάλες και δεν ξέρω αν έχουν αναπληρωθεί ενόψει του ματς σε λίγες μέρες