Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Νομίζω ότι αδίκως περιμένουμε μετεγγραφή μέσα στις επόμενες ώρες-μέρες, αν έχει δείξει κάτι η περίοδος Ιβαν στον ΠΑΟΚ, ειπναι ότι τέλη Αυγούστου θα κλείσει το ρόστερ.Το αν είναι ποδοσφαιρικά σωστό ή όχι το δείχνουν πάντα τα αποτελέσματα.
Σίγουρα όλοι θα είμασταν ευτυχισμένοι αν αρχες Μάη είχαν εντοπιστεί και κλείσει οι μεταγγραφικοί μας στόχοι, αλλά Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε ήδη μια χαρά ομάδα και μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα που να μην γνωρίζουμε.Ακόμα κι αν αυτά αφορούν ίσως και τη στοχοθεσία της ομάδας για την επόμενη χρονιά.
Σίγουρα όλοι θα είμασταν ευτυχισμένοι αν αρχες Μάη είχαν εντοπιστεί και κλείσει οι μεταγγραφικοί μας στόχοι, αλλά Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε ήδη μια χαρά ομάδα και μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα που να μην γνωρίζουμε.Ακόμα κι αν αυτά αφορούν ίσως και τη στοχοθεσία της ομάδας για την επόμενη χρονιά.
- navigator11
Ο ... παραπάνω σε ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα. Μπορείς να δώσεις κάποια στοιχειωδώς πειστική απάντηση; Ανέφερες ότι ήταν ο νο 1 στόχος ο Φιλανδός. Ότι μιλούσε εδώ και καιρό μαζί του. Ότι έγιναν λάθος χειρισμοί και χάθηκε το φινλανδικό διαμάντι. Επειδή εδώ και μια ολόκληρη βδομάδα δεν έχει κλείσει άλλος, είναι αυτό η ... περίτρανη απόδειξη πως δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, μπλα μπλα μπλα μπλα. Πετάμε και ένα "αν ..., τότε θα ..." και δένει το γλυκό. Αλλά αυτό δε συνιστά σπέκουλα. Μαζί σου.proedros έγραψε:Κανένα διάταγμα φίλε...Εδώ ο παραπάνω μιλούσε για περίεργη σπέκουλα λες και είμαστε βαλτοί του Μαρινάκη ή δεν ξέρω και εγώ πιανου άλλου...αλλά προφανώς όποιος έχει αντίθετη άποψη και τονίζει που και που καμιά αστοχία της ΠΑΕ είναι αιρετικός...Rizla έγραψε:ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.proedros έγραψε:Εσυ δηλ. τι έχεις καταλάβει???Ότι ήταν τελευταίος??Δεν θα σου πω ότι το γράψανε όλοι μιας και όλοι θεωρούνται ΑΡΔ αλλά θα σου αναφέρω μόνο το SDNA που είναι ιδιοκτησίας Σαββίδη και δεν μιλάω για γραφόμενα κάποιου δημοσιογράφου συγκεκριμένου(π.χ. Κόλκα) αλλά οι ειδήσεις βγαίνουν από την ομάδα του SDNA Newsroom αν γνωρίζεις που δεν συμμετέχουν αυτοί που αρθρογραφούν ξεχωριστά...Όπως και να έχει ότι ήταν πρώτος στόχος φένεται ξεκάθαρα και από το γεγονός πως εδώ και μια εβδομάδα που έκλεισε φάνηκε που δεν υπήρχε plan β...Αν τον είχε στο "περίμενε" ο ΠΑΟΚ θα είχε κλείσει τον άλλο στόχο ή στόχους...αλλά φάνηκε πως με κανέναν άλλο δεν ήταν τόσο κοντά όσο με τον Φιλανδό....Εξάλλου τις επαφές και το πόσο κοντά ήταν οι 2 πλευρές το έδειξαν και οι δηλώσεις των μάνατζερ του... Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει...Το γεγονός είναι όμως ένα:Πως ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο ψάχνει φορ...
Να γράφεις συχνότερα αδερφέ.
- Μπαρκαρούτσος
Ότι άποψη έχεις για το θέμα του Πούκι κράτα το για την πάρτη σου...Σου ανέφερα δηλώσεις μάνατζερ, σου ανέφερα τουλάχιστον για το sdna που δεν έχει φανεί ότι είναι ΑΡΔ(στο κομμάτι των ειδήσεων), σου αναφέρω επίσης πως ξαφνικά με το που έκλεισε στην Νόριτς ξαφνικά σαν να πάγωσε το θέμα επιθετικού αφού δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη...Αν εσύ δεν το αφουγκράζεσαι αυτό κανένα πρόβλημα..Επειδή όμως εγώ έχω διαφορετική άποψη από σένα δεν θα σου επιτρέψω να μου επιτίθεσαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ λέγοντας και αναφέροντας για "περίεργη σπέκουλα εκ μέρους μου λες και είμαι βαλτός από τον οποιονδήποτε"...navigator11 έγραψε:Ο ... παραπάνω σε ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα. Μπορείς να δώσεις κάποια στοιχειωδώς πειστική απάντηση; Ανέφερες ότι ήταν ο νο 1 στόχος ο Φιλανδός. Ότι μιλούσε εδώ και καιρό μαζί του. Ότι έγιναν λάθος χειρισμοί και χάθηκε το φινλανδικό διαμάντι. Επειδή εδώ και μια ολόκληρη βδομάδα δεν έχει κλείσει άλλος, είναι αυτό η ... περίτρανη απόδειξη πως δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, μπλα μπλα μπλα μπλα. Πετάμε και ένα "αν ..., τότε θα ..." και δένει το γλυκό. Αλλά αυτό δε συνιστά σπέκουλα. Μαζί σου.proedros έγραψε:Κανένα διάταγμα φίλε...Εδώ ο παραπάνω μιλούσε για περίεργη σπέκουλα λες και είμαστε βαλτοί του Μαρινάκη ή δεν ξέρω και εγώ πιανου άλλου...αλλά προφανώς όποιος έχει αντίθετη άποψη και τονίζει που και που καμιά αστοχία της ΠΑΕ είναι αιρετικός...Rizla έγραψε:
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.
Να γράφεις συχνότερα αδερφέ.
Ζαντός έγραψε:Δεν είναι αρδ το sdna;; Που την ημέρα του τελικού είχαμε τους εξής δύο τίτλους:
"Άγνωστοι έκαψαν πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ"
και
"Χούλιγκαν του ΠΑΟΚ πετούσαν αντικείμενα έξω από λεωφορείο του ΟΑΣΑ"
και τα αντικείμενα ήταν μπουκάλια και πέτρες.
Δεν είναι αρδ το inPAOK που κάνει λογοκλοπή από τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες;
Δεν είναι αρδ το Sport24 που εχθρεύεται Π.Α.Ο.Κ.;!
Το paok24 δεν είναι αρδ που είναι του Κόλκα;;;; Που ανήκει στο 24media που όλοι ξέρετε ποιος το έχει;;
Δεν είναι αρδ το Metrosport που κι αυτοί μαλακίζονται; Που κι εκείνοι έβγαλαν άρθρα από εδώ μέσα;;
Θα με τρελάνετε εδώ μέσα;;;;;;;
σβήνεις μήνυμα μου και του dimg4 με την δικαιολογία ότι είναι off topic , ενώ εσύ στην προηγουμενη σελίδα μας έλεγες τον πόνο σου για τους αρδ , πάντα on topic ...γελαει ο κοσμος μαγκα, δείξε λίγο έλεος , άμα έχεις κάνα πρόβλημα προσωπικό πες να μην γράφουμε και τζάμπα ....
Αν ήξερες φίλε πως βγαίνουν οι ειδήσεις για μεταγραφές (και όχι μόνο)) που διαβάζουμε στις εφημερίδες και στα σάιτ δεν θα τα έδινες καμία σημασία... .
Εκτός 5-6 δημοσιογράφους σε όλη την Ελλάδα όλοι οι άλλοι είναι ΑΡΔ...
Ίσως 5-6 είναι και πολλοί..
Γνωρίζεις φίλε κανέναν να μας πεις να διαβάζουμε για τα θέματα του ΠΑΟΚ? Ενημερωτικά ρωτάω..gk.box16 έγραψε:Αν ήξερες φίλε πως βγαίνουν οι ειδήσεις για μεταγραφές (και όχι μόνο)) που διαβάζουμε στις εφημερίδες και στα σάιτ δεν θα τα έδινες καμία σημασία... .
Δεν αναφέρεις όμως και τις δηλώσεις Γιώργου Σαββίδη για τον πουκι, που τις έκανε εδώ και καιρό....proedros έγραψε:Ότι άποψη έχεις για το θέμα του Πούκι κράτα το για την πάρτη σου...Σου ανέφερα δηλώσεις μάνατζερ, σου ανέφερα τουλάχιστον για το sdna που δεν έχει φανεί ότι είναι ΑΡΔ(στο κομμάτι των ειδήσεων), σου αναφέρω επίσης πως ξαφνικά με το που έκλεισε στην Νόριτς ξαφνικά σαν να πάγωσε το θέμα επιθετικού αφού δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη...Αν εσύ δεν το αφουγκράζεσαι αυτό κανένα πρόβλημα..Επειδή όμως εγώ έχω διαφορετική άποψη από σένα δεν θα σου επιτρέψω να μου επιτίθεσαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ λέγοντας και αναφέροντας για "περίεργη σπέκουλα εκ μέρους μου λες και είμαι βαλτός από τον οποιονδήποτε"...navigator11 έγραψε:Ο ... παραπάνω σε ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα. Μπορείς να δώσεις κάποια στοιχειωδώς πειστική απάντηση; Ανέφερες ότι ήταν ο νο 1 στόχος ο Φιλανδός. Ότι μιλούσε εδώ και καιρό μαζί του. Ότι έγιναν λάθος χειρισμοί και χάθηκε το φινλανδικό διαμάντι. Επειδή εδώ και μια ολόκληρη βδομάδα δεν έχει κλείσει άλλος, είναι αυτό η ... περίτρανη απόδειξη πως δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, μπλα μπλα μπλα μπλα. Πετάμε και ένα "αν ..., τότε θα ..." και δένει το γλυκό. Αλλά αυτό δε συνιστά σπέκουλα. Μαζί σου.proedros έγραψε: Κανένα διάταγμα φίλε...Εδώ ο παραπάνω μιλούσε για περίεργη σπέκουλα λες και είμαστε βαλτοί του Μαρινάκη ή δεν ξέρω και εγώ πιανου άλλου...αλλά προφανώς όποιος έχει αντίθετη άποψη και τονίζει που και που καμιά αστοχία της ΠΑΕ είναι αιρετικός...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανούσια οποιαδήποτε συζήτηση στηρίζετε σε δημοσιεύματα εφημερίδων και αθλητικών sites. Σοβαρό ρεπορτάζ δεν γίνετε από κανέναν αρδ. Ότι πιάσουν από δω και από κει .
Επίσης είναι ανούσια οποιαδήποτε κριτική γίνετε στην ΠΑΕ με βάση διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν για το τι γίνετε στις διαπραγματεύσεις . Λες και ξέρουν οι αρδ και ο κάθε ένας από μας τι πραγματικά έχει ειπωθεί μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πουκι. Και αν ήταν πρώτη δεύτερη ή εκατοστή επιλογή .
Η ουσία είναι μια. Ξέραμε από τον Γενάρη ότι θέλαμε χαφ , αμυντικο, έναν αναπληρωματικό αριστερό μπακ και ένα δεύτερο φορ. Αυτές ήταν οι αναγκες της ομάδας . Μέχρι στιγμής αποκτήθηκε μόνο ο αμυντικός. Αν δεν πάρουν τους άλλους τρεις και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στον Λουτσεσκου πάνω σ αυτό θα γίνει η οποιαδήποτε κριτική.
Αλλά, έστω ότι δεν παίρνουμε επιθετικο γιατί πιστεύουν ότι τους κάνει η τριπλέτα Πριγιοβιτς Μυστακίδης και Ζαμπα ( για Μυστακίδη να πω την αλήθεια θα συμφωνώ ). Έστω ότι δεν παίρνουμε χαφ γιατί πιστεύουν στον Χαρίση. Να τα δεχτώ αυτά με το επιχείρημα " αυτοί ξέρουν ". Αυτό όμως που γίνετε με το αριστερό μπακ για μένα είναι ντροπη και δείχνει δυστυχώς πολλά πράγματα για το πόσο λάθος λειτουργεί η ΠΑΕ στο κομμάτι των μεταγραφών . Η ιστορία με τον Λεβεκ είναι για γέλια. Η επιλογή να μην κρατήσουν τον Γιαννούλη αδιανόητη και η εικόνα του Χαρίση να ξαναμπαίνει στο φιλικό στη θέση του κατά συνθήκην αριστερού μπακ και δεκαοχτάχρονου Μπαλογιάννη τραγική .
Όπως είπα κι άλλη φορά ελπίζω να κάνω κολοτουμπα.
Επίσης είναι ανούσια οποιαδήποτε κριτική γίνετε στην ΠΑΕ με βάση διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν για το τι γίνετε στις διαπραγματεύσεις . Λες και ξέρουν οι αρδ και ο κάθε ένας από μας τι πραγματικά έχει ειπωθεί μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πουκι. Και αν ήταν πρώτη δεύτερη ή εκατοστή επιλογή .
Η ουσία είναι μια. Ξέραμε από τον Γενάρη ότι θέλαμε χαφ , αμυντικο, έναν αναπληρωματικό αριστερό μπακ και ένα δεύτερο φορ. Αυτές ήταν οι αναγκες της ομάδας . Μέχρι στιγμής αποκτήθηκε μόνο ο αμυντικός. Αν δεν πάρουν τους άλλους τρεις και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στον Λουτσεσκου πάνω σ αυτό θα γίνει η οποιαδήποτε κριτική.
Αλλά, έστω ότι δεν παίρνουμε επιθετικο γιατί πιστεύουν ότι τους κάνει η τριπλέτα Πριγιοβιτς Μυστακίδης και Ζαμπα ( για Μυστακίδη να πω την αλήθεια θα συμφωνώ ). Έστω ότι δεν παίρνουμε χαφ γιατί πιστεύουν στον Χαρίση. Να τα δεχτώ αυτά με το επιχείρημα " αυτοί ξέρουν ". Αυτό όμως που γίνετε με το αριστερό μπακ για μένα είναι ντροπη και δείχνει δυστυχώς πολλά πράγματα για το πόσο λάθος λειτουργεί η ΠΑΕ στο κομμάτι των μεταγραφών . Η ιστορία με τον Λεβεκ είναι για γέλια. Η επιλογή να μην κρατήσουν τον Γιαννούλη αδιανόητη και η εικόνα του Χαρίση να ξαναμπαίνει στο φιλικό στη θέση του κατά συνθήκην αριστερού μπακ και δεκαοχτάχρονου Μπαλογιάννη τραγική .
Όπως είπα κι άλλη φορά ελπίζω να κάνω κολοτουμπα.
Μη τρελαινόμαστε και εκτιθέμεθα άνευ λόγου.
Ο τίτλος του topic είναι μεταγραφές καλοκαιριού 2018, όχι Ιουλίου και το καλοκαίρι είναι θερμό και δεν τελείωσε.
Όσο για τις αναζητήσεις μας και για το αν αργούν, κοντεύουν ή είναι μακρυά, θα μας θυμίσω μια έκφραση του Αβραάμ Λίνκολν που έλεγε:
"Τα καλά ίσως έρθουν σ’ αυτούς που περιμένουν, αλλά μόνο όσα περισσέψουν απ’ αυτούς που βιάζονται"
Ο τίτλος του topic είναι μεταγραφές καλοκαιριού 2018, όχι Ιουλίου και το καλοκαίρι είναι θερμό και δεν τελείωσε.
Όσο για τις αναζητήσεις μας και για το αν αργούν, κοντεύουν ή είναι μακρυά, θα μας θυμίσω μια έκφραση του Αβραάμ Λίνκολν που έλεγε:
"Τα καλά ίσως έρθουν σ’ αυτούς που περιμένουν, αλλά μόνο όσα περισσέψουν απ’ αυτούς που βιάζονται"
Καθόλου, μια χαρά τα λέει.Dimg4 έγραψε:ζαντε σαν να εχεις ξεφυγει λιγο φιλε
Έχει γίνει το τοπικ χωματερή.
Και ο εορπτολ μια χαρά τα λέει. Είπε ολόκληρος Σαββίδης ότι δεν πληρώνει για Πουκι και κάθεστε και επικαλείστε τον κάθε δημοσιογράφο που όσα ξέρω εγώ αλλά τόσα ξέρει και αυτός.
- kataramenos5
Ε διαλεξτε τοτε. Θελετε δε θελετε φορουμ ειναι με διαφορετικες προσωπικοτητες, δε γινεται απο τη μια "μην λετε τα ιδια και ασχετα" και απο την αλλη να κανετε τα ιδια αλλα να σβηνονται στοχευμεναTolaros έγραψε:Καθόλου, μια χαρά τα λέει.Dimg4 έγραψε:ζαντε σαν να εχεις ξεφυγει λιγο φιλε
Έχει γίνει το τοπικ χωματερή.
Και ο εορπτολ μια χαρά τα λέει. Είπε ολόκληρος Σαββίδης ότι δεν πληρώνει για Πουκι και κάθεστε και επικαλείστε τον κάθε δημοσιογράφο που όσα ξέρω εγώ αλλά τόσα ξέρει και αυτός.
γεια σε όλους,δεν γράφω συχνά,προτιμώ να σας διαβάζω,αν θυμάμαι καλά ο Γιώργος Σαββίδης είπε ότι δεν δίνει λεφτά για κόντε και πουκι και εμείς ακόμα ασχολούμαστε αν ήταν στόχος του ΠΑΟΚ επειδή κάποιοι δημοσιογραφοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται,όπως επίσης μια μέρα πριν έρθει ο jaba είχε ποσταρει για ένα ταλέντο από βραζιλια και πάλι κάποιοι από εδώ έλεγαν οτι μας κοροϊδεύει και παίζει με εμάς,εγώ αρχίζω να πιστεύω οτι αργήσαμε γιατί μπορεί να πάρουμε κάποιον που να παίζει στο παγκόσμιο η να έπαιζε μέχρι πριν λίγο,χάνομαι στις σκιές και πάλι