Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
τάγμα, έχεις λάμπρου εκεί
είσαι καλυμμένος
υγ. αν ο πετρωτός ήξερε ότι θα κλείσουμε παίχτη μέχρι την κυριακή, δε θα ήξερε και τον παίχτη που θα κλείσουμε?
ρωτάω εγώ τώρα...
είσαι καλυμμένος
υγ. αν ο πετρωτός ήξερε ότι θα κλείσουμε παίχτη μέχρι την κυριακή, δε θα ήξερε και τον παίχτη που θα κλείσουμε?
ρωτάω εγώ τώρα...
Αυτο!!!
ρωτάω εγώ τώρα...
Πως γίνεται πάντα να μιλάνε με τοσο εύκολες γενικολογίες και να μην ξέρουν τιποτα συγκεκριμένο παραλληλα;
Τσιμπάνε αυτοί λίγο....ο άλλος ο αδύνατος ο μαυρούλης είναι προσιτός....ο ΛουκανικάκοςΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Αυτοι οι δυο ασπρουλιαριδες του βελγιου....ο Αζορ..και ο Ντεμπροοο.τετοιος.....καλουτσικοι μου φαινονται...
Ποσο να καμουν αραγες,...;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ νέκρα πάντος ο Σαββίδης Jr. δεν πετάει στο Instagram ούτε για δείγμα εδώ και καμιά εβδομάδα post, οι αρδ από την μυστικοπάθεια Mihel-Γιώργη έχουν σαλτάρει δεν ξέρουν τι να γράψουν πλέον!
Το γ@μσαμε και ψ0φησε εντελώς το θέμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 06 Ιούλ 2018, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί ακούτε τους μ@λ@κες γαμώ;;;;DaRkFeaR έγραψε:Ο Πετρωτός είπε στο ράδιο πριν πως θα έρθει παίχτης μέχρι την Κυριακή για να δούμε θα πέσει μέσα; Έχει να πιάσει μεταγραφή καμια 10ετία ή θα πιάσει με την διαίσθηση του ο Petros1988;
Πετρωτος VS Petros1988 and the winner is..?
Πραγματικά, τι φάση ο Γιώργης;DaRkFeaR έγραψε:Πολύ νέκρα πάντος ο Σαββίδης Jr. δεν πετάει στο Instagram ούτε για δείγμα εδώ και καμιά εβδομάδα post, οι αρδ από την μυστικοπάθεια Mihel-Γιώργη έχουν δεν ξέρουν τι να γράψουν πλέον!
Ζαντός έγραψε:Γιατί ακούτε τους μ@λ@κες γαμώ;;;;DaRkFeaR έγραψε:Ο Πετρωτός είπε στο ράδιο πριν πως θα έρθει παίχτης μέχρι την Κυριακή για να δούμε θα πέσει μέσα; Έχει να πιάσει μεταγραφή καμια 10ετία ή θα πιάσει με την διαίσθηση του ο Petros1988;

Αν τρως βάζεις και τους μ@λκες να δεις μπας και ακούσεις κανένα υποθετικό όνομα μεταγραφής και το κλείνεις κ αφοσιώνεσαι ενώ τρως στο Μουντιάλ Brazi-Belgium

Ένα παπά ρε ψευδο@ρδ καθόμαστε στο Λάπτοπ και κάναμε 23¨43 φραππέ να διαβάζουμε και εσείς τίποτα;
- sourmenetes
- Moderator
Καταλαβα....DaRkFeaR έγραψε:Ο Πετρωτός είπε στο ράδιο πριν πως θα έρθει παίχτης μέχρι την Κυριακή για να δούμε θα πέσει μέσα; Έχει να πιάσει μεταγραφή καμια 10ετία ή θα πιάσει με την διαίσθηση του ο Petros1988;

Πόρκαρε βλέπω πάντος περισσότερες πιθανότητες έχεις και από τον Πετρωτό και τον Petro1988(με τις διαισθήσεις του)
να πιάσεις μεταγραφή.
να πιάσεις μεταγραφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 06 Ιούλ 2018, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Ekatnetworkltd
Κανένα παρασύνθημα από τον Γιώργαρο δεν διαβάζουμε όμως (στις ιστορίες του)ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Αύριο Σάββατο ανακοινώνεται μεταγραφή...!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έχω πληροφορίες ότι πρόκειται για 29χρονο Γάλλο αριστερό φουλ μπακ, για τον οποίο ενδιαφερθήκαμε και στο παρελθόν και έχει αγωνιστεί πλην της χώρας του και σε Αγγλία και Ισπανία...
- john4serres