Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Η λύση είναι 1 πας έξω για καφέ και γυρνάς σπίτι να δείς αν υπάρχει ανακοίνωση 

- falconakis
Γκρίνιες και μιρλα! Γιατί ΠΑΟΚ είσαι αφού! Ηρεμηστε και αφήστε αυτούς που ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φιλε τι καφεδες εχω πιει, τι μπυρες, τιποτα δεν εγινε. Εχω δοκιμασει τα πανταDaRkFeaR έγραψε:Η λύση είναι 1 πας έξω για καφέ και γυρνάς σπίτι να δείς αν υπάρχει ανακοίνωση
η μονη λυση για να περασει η ωρα και να γεμισουμε σελιδες ειναι να αρχισουμε να ανακαλουμε οπως τις παλιες εποχες που φτανανε τα μυαλα μας στα καγκελα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Με ουλτρεξ λουστηκες;mbison έγραψε:Ρε φιλε τι καφεδες εχω πιει, τι μπυρες, τιποτα δεν εγινε. Εχω δοκιμασει τα πανταDaRkFeaR έγραψε:Η λύση είναι 1 πας έξω για καφέ και γυρνάς σπίτι να δείς αν υπάρχει ανακοίνωση
-
1μυριο τον χρονο δινουμε λεει για ουγκο βιειρα.
Περιεργο τοσα για υποτιθεται 2ο επιθετικο
Πριγιο ποσα παιρνει?
Νομιζω λιγοτερα
Περιεργο τοσα για υποτιθεται 2ο επιθετικο
Πριγιο ποσα παιρνει?
Νομιζω λιγοτερα
Φέτος πάντως δεν περίμενα να έχουμε την κλασική αργοπορία, μετά τα όσα είπε ο Λούτσος στην απολογιστική.
Το θετικό είναι όμως ότι εκτός από Τζαλμα, δεν έχει πειραχτεί ο πετυχημένος και καλά δεμένος κορμός.
Το θετικό είναι όμως ότι εκτός από Τζαλμα, δεν έχει πειραχτεί ο πετυχημένος και καλά δεμένος κορμός.
Ο πριγιοβιτς μετα την ανανεωση παιρνει 1,5εκ το χρονο, και εχει ρητρα 10εκ
- sourmenetes
- Moderator
Πρεπει να δοκιμασεις ελληνικο.καφε για να δεις και το φλυτζανι..mbison έγραψε:Ρε φιλε τι καφεδες εχω πιει, τι μπυρες, τιποτα δεν εγινε. Εχω δοκιμασει τα πανταDaRkFeaR έγραψε:Η λύση είναι 1 πας έξω για καφέ και γυρνάς σπίτι να δείς αν υπάρχει ανακοίνωση

- kataramenos5
Παραδοξως ειμαι αισιοδοξος σημερα.Δε μπορει κατι καλο θα σκασει δε θα την αφησουν ετσι την ομαδα.Τα αρδακια δε ξερουν τιποτα και πετανε χαζομαρες.Μπηκαν στεγανα,καλο ειναι αυτο.
το καψαμε
Μαυρο Χιονι έγραψε:Με ουλτρεξ λουστηκες;mbison έγραψε:Ρε φιλε τι καφεδες εχω πιει, τι μπυρες, τιποτα δεν εγινε. Εχω δοκιμασει τα πανταDaRkFeaR έγραψε:Η λύση είναι 1 πας έξω για καφέ και γυρνάς σπίτι να δείς αν υπάρχει ανακοίνωση

Λούκα Τζόρτζεβιτς της Ζενίτ
ειναι ο ενας στοχος ο ευκολος
ο Βιειρα ο δυσκολος στοχος
για να δουμε
ειναι ο ενας στοχος ο ευκολος
ο Βιειρα ο δυσκολος στοχος
για να δουμε
- sourmenetes
- Moderator