Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Και μια και λετε για κινητα οσοι εχετε καρτοκινητο να ξερετε οτι καποιες εταιρειες χρεωνουν ιντερνετ ακομα κι αν εχετε κλειστα τα δεδομενα (λογω 4G λενε) με αποτελεσμα η καρτα να τελειωνει πολυ γρηγορα.Οταν πηρα κι εκανα θεμα μου τα επεστρεψαν αμεσως (κοντα 15ευρω ) χωρις πολλα πολλα.Το ιδιο και στη γυναικα αλλα και σε γνωστο μου που του το επισημανα.Ψαξτε το.
Κατ, θύμισε μου στις 6 Αυγούστου (του Σωτήρος) να σε κεράσω ένα τσίπουρο, παρ ότι έχω 3G...

Ευκαιρίες για τσίπουρα με τον Κατ ψάχνω, για όσους δεν το κατάλαβαν...

Ευκαιρίες για τσίπουρα με τον Κατ ψάχνω, για όσους δεν το κατάλαβαν...
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Κατ, θύμισε μου στις 6 Αυγούστου (του Σωτήρος) να σε κεράσω ένα τσίπουρο, παρ ότι έχω 3G...![]()
![]()
Ευκαιρίες για τσίπουρα με τον Κατ ψάχνω, για όσους δεν το κατάλαβαν...![]()
Αυτο ΜΗ το απενεργοποιησεις οπως προτεινουν οι τεχνικοι τους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νόμιζα ότι G έχουν μόνο οι γυναίκες.
Μάλιστα μόνοι σας θα πάτε ;kataramenos5 έγραψε:goran 64 έγραψε:Κατ, θύμισε μου στις 6 Αυγούστου (του Σωτήρος) να σε κεράσω ένα τσίπουρο, παρ ότι έχω 3G...![]()
![]()
Ευκαιρίες για τσίπουρα με τον Κατ ψάχνω, για όσους δεν το κατάλαβαν...![]()
![]()
![]()
Αυτο ΜΗ το απενεργοποιησεις οπως προτεινουν οι τεχνικοι τους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νόμιζα ότι G έχουν μόνο οι γυναίκες.
Καλα να περάσετε
- kataramenos5
Και τι θες να κανουμε?Να σε παρουμε κι εσενα και να μας διωξουν ολους μαζι μετα?
Γιατι αν ρωταει ο μαγαζατορας τι θα παρουμε κι εμεις αρχισουμε τα..
"Μια ταραμοσακατα,μια καχανοντοκμαδες μια κοκοκυθοανθους και κουκανικο χωριατικο" θα μας παρει με τις πετρες.
"Μια ταραμοσακατα,μια καχανοντοκμαδες μια κοκοκυθοανθους και κουκανικο χωριατικο" θα μας παρει με τις πετρες.
- ΑποστόληςΑ
Wind συνέχεια:
Τους πήρα τηλέφωνο στις 11:00 και τους είπα ότι θα περάσω το απόγευμα για να ακυρώσω το συμβόλαιο.
Με πήραν πίσω στις 13:30 να με πουν ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.
Όντως είχε αποκατασταθεί.
Τους πήρα τηλέφωνο στις 11:00 και τους είπα ότι θα περάσω το απόγευμα για να ακυρώσω το συμβόλαιο.
Με πήραν πίσω στις 13:30 να με πουν ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.
Όντως είχε αποκατασταθεί.
kataramenos5 έγραψε:Και τι θες να κανουμε?Να σε παρουμε κι εσενα και να μας διωξουν ολους μαζι μετα?
Σε μεγάκη φόρμα ο kat-ούκης...
Υ.Γ. ΜΑΝΙ, κυπάμαι που ζηκεύεις, ακκά............................
Υ.Γ. 2...Απόστολε κι ο άγιος φοβέρα θέλει...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ωχ παναγίτσα μου, τόσο ακριβή είναι η σύνδεση κινητής στην Ελλάδα; Εγώ πληρώνω συμβόλαιο περίπου είκοσι ευρώ το μήνα που περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία, μηνύματα, μμς και δύο γιγαμπαιτ... Και αν μου μείνουν γιγαμπαιτ προστίθενται στα δύο του επόμενου μήνα
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...
Μόνο τα άλογα είναι φτηνά στην Ελλάδα, γι αυτό κι εγώ έχω 128.000 στο αμάξι μου...

Μόνο τα άλογα είναι φτηνά στην Ελλάδα, γι αυτό κι εγώ έχω 128.000 στο αμάξι μου...
- V-olakiotis
Καλησπέρα από Δράμα!
Σα να μη πέρασε μια μέρα!...
Στη σκάλα με περίμενε το μπλουζάκι της κατάκτησης του κυπέλλου που παρήγγειλα με την παλιά μου διεύθυνση της Δράμας, από την μπουτικ...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σα να μη πέρασε μια μέρα!...
Στη σκάλα με περίμενε το μπλουζάκι της κατάκτησης του κυπέλλου που παρήγγειλα με την παλιά μου διεύθυνση της Δράμας, από την μπουτικ...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
goran 64 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Και τι θες να κανουμε?Να σε παρουμε κι εσενα και να μας διωξουν ολους μαζι μετα?
"Μια ταραμοσακατα,μια καχανοντοκμαδες μια κοκοκυθοανθους και κουκανικο χωριατικο" θα μας παρει με τις πετρες.![]()
![]()
![]()
![]()
Σε μεγάκη φόρμα ο kat-ούκης...![]()
![]()
Υ.Γ. ΜΑΝΙ, κυπάμαι που ζηκεύεις, ακκά............................
Υ.Γ. 2...Απόστολε κι ο άγιος φοβέρα θέλει...
Ιιιι
Ντροπή σας
Πακιοπαιδα