Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καπου εχει κι ενα τοπικ για γριφους οπου παλιά σκοτωναμε την ωρα μας τα καλοκαιρια περιμενοντας να ερθει το δεκαρι.
Βριεμαι ομως να ψαχνω οποτε το βαζω εδω.
MANIAKOS έγραψε:
rainmaker έγραψε: Λουφαλα τι σημαίνει;
Το πρωτο κ ειναι κ το δευτερο κ ειναι καμδα
Ερωτηση Μπορει ο Μανιακουλης μας να το γραψει αυτο οταν μπερδευει το κ με το λ? Ειναι σωστο?
Σωστότατο είναι και φυσικά μπορεί να το γράψει ο ίδιος ο Μανιακούλης και πάρα πολύ άνετα μάλιστα, αφού εδώ επεξηγεί το λάμδα (που δεν το μπερδεύει με το κάπα) και όχι το κάπα, που το μπερδεύει με το λάμδα...
Υ.Γ. Δεν στέλνεις και τον Γόρδιο Δεσμό, αν σου μεινε το τετράδιο αντιγραφής, να κάνω καμιά δοκιμούλα?
Καλημέρα και από μένα!
Η Wind, μετά από 7 έτη μου έκανε χουνέρι. Είχα ένα καλό συμβόλαιο (tripple play 2) με 650 λεπτά δωρεάν προς όλους και το γύρισα το απόγευμα της Τρίτη σε family, για να συμπεριλάβω και το κινητό της γυναίκας μου, που μέχρι τότε ήταν ένα καρτοκινητό της Wind, δώρο από το tripple play 2, με 120 λεπτά μηνιαίως. Η γυναίκα μου βέβαια πάντοτε διαμαρτυρόταν ότι ο χρόνος δεν ήταν πραγματικός, γιατί της τέλειωνε μέσα σε 2 εβδομάδες, χωρίς να μιλάει ιδιαίτερα. Άσε που όταν το πήρα το πρόγραμμα, πριν από 2 έτη, το καρτοκινητό είχε χρέωση 5 ευρώ ετησίως, μετά έγινε 5 ευρώ ανά τρίμηνο, μετά 10 ευρώ ανά τρίμηνο και τώρα τελευταία 10 ευρώ ανά δίμηνο. Οπότε επέλεξα το family που είναι δύο ξεχωριστά συμβόλαια με χρέωση ανά λεπτό και όχι ανά τρίλεπτο (που έχουν τα καρτοκινητά) και μας έδινε και 700 λεπτά προς όλους, έκαστο. Η χρέωση θα μου έρχεται στα 73 ευρώ μηνιαίως, ενώ τώρα πληρώνω περί τα 60 χωρίς το καρτοκινητό.
Το πρόβλημα ήταν στη μετάβαση από το καρτοκινητό στο συμβόλαιο.
Μιου είπαν ότι απλά θα χαθεί το σήμα από το κινητό της γυναίκας μου (σημειωτέον είναι στην Τήνο) και τότε θα πρέπει να το κλείσει και να κάνει επανεκκίνηση.
Έλα όμως που και μετά την επανεκκίνηση πάλι δεν είχε σήμα!
Χθες ειδοποίησα την Wind και μου είπαν ότι υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα αλλά θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας, απλά θα πρέπει η γυναίκα μου να κάνει επανεκκινήσεις ανά 90 λεπτά (!!) μέχρι να δει σήμα.
Μέχρι σήμερα το πρόβλημα παραμένει και είναι έξαλλος. Αν δεν λυθεί μέχρι το απόγευμα θα κάνω ακύρωση του συμβολαίου και θα πάω στη Vodafone.