Για να τα λέμε όλα για όλα, το ότι μπούλεψε ο Βλάνταρος τον "τρύπιο 31", έκανε το μεγαλύτερο καλό και στους 2...TheCursed έγραψε:Το οτι εφυγε ο χαρισης εκανε καλο και στον πελκα να τα λεμε ολα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Να αγιάσει το στόμα σου!!!desperando έγραψε: Το κακό με τον κόσμο είναι ότι οι περισσότεροι είναι εθισμένοι στις μεταγραφές.
Είναι τόσο εθισμένοι που δεν βλέπουν τι πραγματικά γίνεται στον ΠΑΟΚ.
Είναι τόσο εθισμένοι που μειώνουν παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι είναι πολύ καλοί.
Προσωπικά αν ήμουν διοίκηση δεν θα έκανα άλλες μεταγραφές.
Τι θέλεις φίλε μου, αντικαταστάτη του τσιμιροτ?
Εδώ στον έχω και ονομάζεται Χαρίσης.
Παικταρα με όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο νέος νομποα.
Τι θέλεις? επιθετικο?
Πριγιοβιτς, Μυστακίδης, Κουλούρης...τριάδα φωτιά.
Ποιος πουκι μπροστά σ' αυτόν τον Μυστακίδη?
Μιχελ- Γιώργη δεν θέλουμε καμία μεταγραφή... αφήστε την ομάδα ως έχει
ξεκαθαρα απο αυτο ξεκινησαν ολα.goran 64 έγραψε:Για να τα λέμε όλα για όλα, το ότι μπούλεψε ο Βλάνταρος τον "τρύπιο 31", έκανε το μεγαλύτερο καλό και στους 2...TheCursed έγραψε:Το οτι εφυγε ο χαρισης εκανε καλο και στον πελκα να τα λεμε ολα.
Άψογος...desperando έγραψε: Το κακό με τον κόσμο είναι ότι οι περισσότεροι είναι εθισμένοι στις μεταγραφές.
Είναι τόσο εθισμένοι που δεν βλέπουν τι πραγματικά γίνεται στον ΠΑΟΚ.
Είναι τόσο εθισμένοι που μειώνουν παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι είναι πολύ καλοί.
Προσωπικά αν ήμουν διοίκηση δεν θα έκανα άλλες μεταγραφές.
Τι θέλεις φίλε μου, αντικαταστάτη του τσιμιροτ?
Εδώ στον έχω και ονομάζεται Χαρίσης.
Παικταρα με όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο νέος νομποα.
Τι θέλεις? επιθετικο?
Πριγιοβιτς, Μυστακίδης, Κουλούρης...τριάδα φωτιά.
Ποιος πουκι μπροστά σ' αυτόν τον Μυστακίδη?
Μιχελ- Γιώργη δεν θέλουμε καμία μεταγραφή... αφήστε την ομάδα ως έχει
Σωστός...goran 64 έγραψε:Για να τα λέμε όλα για όλα, το ότι μπούλεψε ο Βλάνταρος τον "τρύπιο 31", έκανε το μεγαλύτερο καλό και στους 2...TheCursed έγραψε:Το οτι εφυγε ο χαρισης εκανε καλο και στον πελκα να τα λεμε ολα.
Άσχετα που έτσι ορισμένοι ΑΡΔ της ομάδας έχασαν τις "πηγές" τους και τώρα θα πρέπει να κουράζονται κάνοντας ρεπορτάζ (λέμε τώρα)

- buffalobill4
Ειναι η λεγόμενη μεταγραφιτιδα. Εχει εξαρση ιουνιο ιουλιο Αύγουστο κ ιανουριο κ ειναι ακρως κολλητική στο κοινο και με επιδημιολογικα χαρακτηριστικα.
Ερευνες δειξανε οτι η αντιμετωπιση της με θεσσαλονικιωτικο ραδιοφωνο εχει τα ακριβώς αντίθετα από τα αναμενομενα αποτελεσματα.
Ερευνες δειξανε οτι η αντιμετωπιση της με θεσσαλονικιωτικο ραδιοφωνο εχει τα ακριβώς αντίθετα από τα αναμενομενα αποτελεσματα.
Η ομαδα ειναι μια χαρα,οι προσθηκες που πρεπει να γινουν θα γινουν -αυτο βγαινει προς τα εξω-.Οταν γινονται διαπραγματευσεις με μεγαλα ονοματα που το πιθανοτερο εχουν και απο αλλου προτασεις,λογικο ειναι να χρειαζεται υπομονη -Βερνμπλουμ- και προσωπικα εμενα μου αρεσει που επιμενουν στο πρωτο στοχο μας.Τωρα αν αργει να απαντησει τι να κανουμε,να αρχισουμε απειλες και πνιξηματα με κασκωλ οπως κανουν αλλοι?
Καταλαβαινω οτι οσοι τα γραφουν αυτα βιαζονται κυριως για τα ματς με τη Βασιλεια,αλλα οποιο παιχτη και αν παρουμε,θα αποκτηθει για 2-3 χρονια και σωστα το ψαχνουν παραπανω.Στα προκριματικα πιστευω -και απο αυτα που μας εδειξε φετος,οτι δυσκολα βαζει καινουργιους αν δε ειναι 100% ετοιμοι- οτι ο Λουτσεσκου θα βασιστει στη περσινη ομαδα.
Που παρεπιπτωντος ειναι ΟΜΑΔΑ σε ολους τους τομεις.ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Καταλαβαινω οτι οσοι τα γραφουν αυτα βιαζονται κυριως για τα ματς με τη Βασιλεια,αλλα οποιο παιχτη και αν παρουμε,θα αποκτηθει για 2-3 χρονια και σωστα το ψαχνουν παραπανω.Στα προκριματικα πιστευω -και απο αυτα που μας εδειξε φετος,οτι δυσκολα βαζει καινουργιους αν δε ειναι 100% ετοιμοι- οτι ο Λουτσεσκου θα βασιστει στη περσινη ομαδα.
Που παρεπιπτωντος ειναι ΟΜΑΔΑ σε ολους τους τομεις.ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Μεταγραφες απο αυριο, οταν επιστρεψει η ομαδα Θεσσαλονικη. Συναντηση προπονητη και διοικησης, να τους πει ποιους θελει να κρατησει στο ροστερ και που χρειαζεται παιχτες.
Όχι μόνο στο "κοινό", για να τα λέμε όλα κι όχι σε όλους όσους ακούνε Θεσσαλονικιώτικο ραδιόφωνο επίσης...buffalobill4 έγραψε:Ειναι η λεγόμενη μεταγραφιτιδα. Εχει εξαρση ιουνιο ιουλιο Αύγουστο κ ιανουριο κ ειναι ακρως κολλητική στο κοινο και με επιδημιολογικα χαρακτηριστικα.

Υ.Γ. Η αντιμετώπιση της, μέσω των Μέσων Μαζικής Δικτύωσης, γνωρίζουμε μήπως τι αποτελέσματα επιφέρει?

Εγώ δεν θα έπερνα κανένα παίκτη μέχρι να αδειάσει το ρόστερ απο παίκτες που δεν χρειάζεται ο προπονητής. Απο κει και πέρα τι άλλαξε πραγματικά σε σχέση με πέρυσι; Ίδιος στόχος μένει το πρωτάθλημα αλλά τα περυσινά καρναβάλια στα δικαστήρια που σου πήραν με το έτσι θέλω τον τίτλο θα τα δούμε και φέτος; Οι δυο κάτω δεν φαίνεται να καίγονται να ενισχυθούν πολύ... και αυτό ίσως δείχνει ότι βασίζονται στα εξωαγωνιστικά πάλι... Για ποιο λόγο λοιπόν να πετάξει λεφτά για να βγαίνει δεύτερος δεν το πιάνω.
Ούτε με Τσάμπιονς λιγκ, γιατί θα χάσουμε το διηπειρωτικόdanirifle έγραψε:δεν παιζόμαστε με τίποτα ρε μάγκες...
απίστευτο..
να δω πότε θα δηλώσουμε ευχαριστημένοι με αυτή την ομάδα
SM-G965F
- Petros1988
Να τη η μεταγραφή τον 17 χρόνο Γιαξη Κυριάκο από Σέρρες πήρε ο ΠΑΟΚ! Μεγάλο ταλέντο τον ήθελε ολη η Superleague αλλά και ομάδες απτό εξωτερικό!
Ο χοντρος ειναι φανερο πως εχει κανει πισω, εχει και τα δικαστικα, σου λεει ασε να παρει κανενας αλλος τιποτα και οταν ερθει ο κουμπαρος θα κανω ρελανς. Οσο για τον μιαου, στηριζεται στον φλαμπουρακη και στην κυβερνητικη στηριξη, τελειωνει και αυτη συντομα, απο φραγκα τα προβληματα που εχει στο αμερικα ειναι τεραστια. Ο ΠΑΟΚ ειναι η μονη καθαρη και υγιης ομαδα, και αυτο το χρωσταμε στον Ιβανsotos26 έγραψε:Εγώ δεν θα έπερνα κανένα παίκτη μέχρι να αδειάσει το ρόστερ απο παίκτες που δεν χρειάζεται ο προπονητής. Απο κει και πέρα τι άλλαξε πραγματικά σε σχέση με πέρυσι; Ίδιος στόχος μένει το πρωτάθλημα αλλά τα περυσινά καρναβάλια στα δικαστήρια που σου πήραν με το έτσι θέλω τον τίτλο θα τα δούμε και φέτος; Οι δυο κάτω δεν φαίνεται να καίγονται να ενισχυθούν πολύ... και αυτό ίσως δείχνει ότι βασίζονται στα εξωαγωνιστικά πάλι... Για ποιο λόγο λοιπόν να πετάξει λεφτά για να βγαίνει δεύτερος δεν το πιάνω.
Παιζει φορ ή τουλαχιστον 6αρι?Petros1988 έγραψε:Να τη η μεταγραφή τον 17 χρόνο Γιαξη Κυριάκο από Σέρρες πήρε ο ΠΑΟΚ! Μεγάλο ταλέντο τον ήθελε ολη η Superleague αλλά και ομάδες απτό εξωτερικό!
- Petros1988
χχαχαχα χαφακι είναι που σε λιγα χρόνια θα ναι στην Πρώτη ομάδα.mbison έγραψε:Παιζει φορ ή τουλαχιστον 6αρι?Petros1988 έγραψε:Να τη η μεταγραφή τον 17 χρόνο Γιαξη Κυριάκο από Σέρρες πήρε ο ΠΑΟΚ! Μεγάλο ταλέντο τον ήθελε ολη η Superleague αλλά και ομάδες απτό εξωτερικό!