Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Εμένα μου κάνει εντύπωση και το ότι ο Κάτσε έχει συμβόλαιο με 400.000.
Είμαι περίεργος να δω όταν μείνει ελεύθερος από εμάς, τί ύψος συμβόλαιο θα βρει.
Είμαι περίεργος να δω όταν μείνει ελεύθερος από εμάς, τί ύψος συμβόλαιο θα βρει.
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Η πρόταση του Παναθηναϊκού αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι καλύπτει κάτι παραπάνω από το μισό συμβόλαιο του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ, έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ετοιμάζεται για δεύτερη σεζόν να φορέσει την φανέλα των «πράσινων» με την μορφή του δανεισμού.
Η πρόταση του Παναθηναϊκού αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι καλύπτει κάτι παραπάνω από το μισό συμβόλαιο του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ, έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ετοιμάζεται για δεύτερη σεζόν να φορέσει την φανέλα των «πράσινων» με την μορφή του δανεισμού.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα προτιμούσα να του πληρώσει ο ΠΑΟΚ όλο το συμβόλαιο και να τον στείλει κάπου αλλού παρά στον ΠΑΟ.
Διαβάζω που γράφετε για τον Μουλεν και τον συγκρίνετε με τον Λεβεκ. Έχετε κάποια πληροφόρηση; Εννοώ ξέρετε κάτι από μέσα από την ομάδα; Εγώ είδα έναν παίκτη να μπαίνει μισή ώρα και να μην είναι κακός. Πιθανόν ο προπονητής να μην ήθελε πέρσι να διαταράξει την χημεία της ομάδας. Ίσως φέτος να του δώσει τις ευκαιρίες και να μπει στο ροτέισιον της ομάδας. Η μεταγραφή του Μουλεν δεν στερείται ποδοσφαιρικής λογικής. Παίρνεις έναν παίκτη που μόλις την προηγούμενη σεζόν έπεξε τσου-λου από μια ομάδα που πήρες παίκτη ένα χρόνο πριν και σου βγήκε λίρα εκατό.Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα προσφέρει φέτος. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν δεν αρέσει στον Λουτσέσκου οπότε μένει μόνο ένα ερώτημα, γιατί συναίνεσε στην μεταγραφή του η οποία κόστισε κάπου 1,5 μύριο. Φυσικά παραδέχομαι ότι είναι πιθανόν να μην τον εμπιστεύεται ο Λου, αλλιώς δεν θα ψάχναμε διακαώς κάποιον σαν τον Βερνμπλουμ.
Αν οι Ουκρανοί γίνουν τελικά κοινοτικοί, οι ξένοι μας θα είναι πλέον οι κάτωθι...
1...Μαουρίσιο...
2...Μάτος...
3...Ενρίκε...
4...Ζάμπα...
5...Ουάρντα...
6...Ζάιρο...
Με τον Ζάιρο να μην υπολογίζεται ήδη για το ρόστερ και μία πώληση, μεταξύ Ουάρντα και Ενρίκε φέρνουμε έναν παιχταρά, που παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης, τον ανασταίνουμε και γίνεται τριμπούρδελο ο πουστόγ@υρος!
http://www.transfermarkt.com/joel-campb ... ler/131248 ...
Ποιοι Κόντε και μόντε(ς) τώρα μωρέ τώρα μμμμωωωωρρρρεεεέ?
Υ.Γ. Ελεύθερος, ωραίος (πολύ καλή ηλικία για μελλοντική υπεραξία), Μουντιαλικός (ήδη όμως "πίσω στο σπίτι του"), αλλά μέχρι και "ηφαιστειακός"...
:ugeek:
http://r.search.yahoo.com/_ylt=AwrJ3V_c ... K4XBGPQis-
Υ.Γ. 2...Σε "έπιασα".......................giorgissS?

Υ.Γ. 3...ΑΡΔάκια.................ορμάτεεεεεεεεεεεεεε...
1...Μαουρίσιο...
2...Μάτος...
3...Ενρίκε...
4...Ζάμπα...
5...Ουάρντα...
6...Ζάιρο...
Με τον Ζάιρο να μην υπολογίζεται ήδη για το ρόστερ και μία πώληση, μεταξύ Ουάρντα και Ενρίκε φέρνουμε έναν παιχταρά, που παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης, τον ανασταίνουμε και γίνεται τριμπούρδελο ο πουστόγ@υρος!

Ποιοι Κόντε και μόντε(ς) τώρα μωρέ τώρα μμμμωωωωρρρρεεεέ?

Υ.Γ. Ελεύθερος, ωραίος (πολύ καλή ηλικία για μελλοντική υπεραξία), Μουντιαλικός (ήδη όμως "πίσω στο σπίτι του"), αλλά μέχρι και "ηφαιστειακός"...

Υ.Γ. 2...Σε "έπιασα".......................giorgissS?

Αυτό το ότι θα γίνουν κοινοτικοί οι Ουκρανοί ρε παιδιά που το διαβάσατε???Μπορεί κάποιος να στείλει ένα link που μιλάει για αυτό το ενδεχόμενο γιατί εγώ δεν βρίσκω κάτι...Όσο για τον Κάμπελ ήδη ενδιαφέρονται ομάδες από καλά πρωταθληματα, δύσκολα έως αδύνατο να έρθει εδώ...Αλλά ακόμα και να ήθελε να έρθει Ελλάδα ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μπει σε διαπραγματεύσεις - αυτή την χρονική περίοδο που βιάζεται και ο άλλος προέρχεται από Μουντιαλ - αν δεν είχε οριστικοποιηθεί 100% το παραπάνω γεγονός με τους κοινοτικούς που προσωπικά επαναλαμβάνω πως δεν έχω ακούσει κάτι...goran 64 έγραψε:Αν οι Ουκρανοί γίνουν τελικά κοινοτικοί, οι ξένοι μας θα είναι πλέον οι κάτωθι...
1...Μαουρίσιο...
2...Μάτος...
3...Ενρίκε...
4...Ζάμπα...
5...Ουάρντα...
6...Ζάιρο...
Ποιοι Κόντε και μόντε(ς) τώρα μωρέ τώρα μμμμωωωωρρρρεεεέ?![]()
Υ.Γ. Ελεύθερος, ωραίος (πολύ καλή ηλικία για μελλοντική υπεραξία), Μουντιαλικός (ήδη όμως "πίσω στο σπίτι του"), αλλά μέχρι και "ηφαιστειακός"...![]()
:ugeek:
Υ.Γ. 2...Σε "έπιασα".......................giorgissS?![]()
![]()
Πρόεδρε μου, κατ αρχάς η πρόταση μου ξεκινάει με ένα "ΑΝ", οπότε δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα γι αυτό...
Αν όμως η Ουκρανία γίνει "χώρα υπό ένταξη στην ΕΕ", τότε είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για να γίνουν πλέον ταυτόχρονα κοινοτικοί και οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές...
Ψάξε, αν σε ενδιαφέρει πολύ, στο πολιτικό ρεπορτάζ, να βρεις πότε υπάρχει σύνοδος (και) γι αυτό το θέμα... :ugeek:
Τα υπόλοιπα, περί Κάμπελ, αποτελούν προσωπική μου επιλογή, που την υπερασπίζομαι, όσο κι αν διαφωνείς...

Αν όμως η Ουκρανία γίνει "χώρα υπό ένταξη στην ΕΕ", τότε είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για να γίνουν πλέον ταυτόχρονα κοινοτικοί και οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές...

Ψάξε, αν σε ενδιαφέρει πολύ, στο πολιτικό ρεπορτάζ, να βρεις πότε υπάρχει σύνοδος (και) γι αυτό το θέμα... :ugeek:
Τα υπόλοιπα, περί Κάμπελ, αποτελούν προσωπική μου επιλογή, που την υπερασπίζομαι, όσο κι αν διαφωνείς...

Προς δανεισμο κ ο Μιχογιεβιτς. 4ος στοπερ ο Μαλεζας. Ο Χατς δειχνει δυκολιες στην προσαρμογη. Βλεπω και τον Κανιας για στοπερ σε περιπτωση αναγκης.
ΟΧτζησαιας για καποιο σοβαρο λογο πρεπει να δανειζεται. Το μυαλο μου παει στο πονηρο. Δεν βρισκω λογικη εξηγηση.
ΟΧτζησαιας για καποιο σοβαρο λογο πρεπει να δανειζεται. Το μυαλο μου παει στο πονηρο. Δεν βρισκω λογικη εξηγηση.
Ο Χατζησαίας είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει την θέση του Μαλεζά στο ρόστερ του χρόνου...Γι αυτό εξάλλου ανανέωσε...Από εκεί και πέρα η άποψη μου είναι πως ο Κρέσπο δεν θα ανανεώσει και πως θα κινηθούμε του χρόνου εκ νέου για στόπερ...
- sourmenetes
- Moderator
Ο Χ"ψηλέας θα είναι αντικαταστάτης του Crespo του χρόνου και ο Mihojevic του Μαλεζά.
ΔΕΝ νομίζω να αναναιώσαμε τον Χ"ησαία για 4ο με τα διπλάσια 25 είναι και καλές χρονιά έκανε στον Ατρόμητο, αν δεν τον πίστευε ο Luce ο δε Mihojevic θέλει ματς πάρα πολύ καλά στοιχεία για κεντρ αμυντ και είναι 22 τον θέλει δανεικό ο ΟΦΗ/ΠΑΣ Γιάννενα/Ατρόμητος(που δε νομίζω αφού στείλαμε εκεί τον Χατζη).
Υ.Γ ήδη θα έχουμε στα 32 τον Varela και στα 33 τον Khacheridi.
και θα συμπληρώνουν ο Χ"ψηλέας με τον Mihojevic δεν αναναιώσαμε τον έναν για να παίζει ξανά δανεικός στα 26-27 του και τον άλλον για να τον στέλνουμε στα 23-24 του δανεικό από εδώ και από εκεί.
ΔΕΝ νομίζω να αναναιώσαμε τον Χ"ησαία για 4ο με τα διπλάσια 25 είναι και καλές χρονιά έκανε στον Ατρόμητο, αν δεν τον πίστευε ο Luce ο δε Mihojevic θέλει ματς πάρα πολύ καλά στοιχεία για κεντρ αμυντ και είναι 22 τον θέλει δανεικό ο ΟΦΗ/ΠΑΣ Γιάννενα/Ατρόμητος(που δε νομίζω αφού στείλαμε εκεί τον Χατζη).
Υ.Γ ήδη θα έχουμε στα 32 τον Varela και στα 33 τον Khacheridi.
και θα συμπληρώνουν ο Χ"ψηλέας με τον Mihojevic δεν αναναιώσαμε τον έναν για να παίζει ξανά δανεικός στα 26-27 του και τον άλλον για να τον στέλνουμε στα 23-24 του δανεικό από εδώ και από εκεί.
-
- Επικοινωνία:
Φίλε μου 30αρηδες είναι ο Varela και ο Χατς!Πως σε μια χρονιά ο ενας θα γίνει 32 και ο άλλος 33;Του χρόνου ίσως έρθει και η ώρα του Κουλη....