Στειλε απευθειας.ο καθενας να στειλει.να δειξει την αντιθεση και το θυμο του για αυτουςTheCursed έγραψε:Προς μοντς παιδια στειλτε καποιο μνμ στν παε να κανουν κατι με τς αρδ που γραφου ν παπαριες για τν Π.Α.Ο.Κ η για τς δηθεν μεταγραφες γιατι θα κανουμε εμεις και τα αποτελεσματα δεν θα ειναι καλα αι σιχτιρ προσπαθουν να κανουν θεμα εκει π δεν υπαρχει το χειροτερο ειδος αυτοι ειναι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Συμφωνώ αυτοαποκαλούνται ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ομως κάποιοι και ακόμη χειρότερα και οπαδοί του.goran 64 έγραψε:"Χαμπέρ αλέρτ"...Οι ΑΡΔ δεν έχουν χρώμα, ούτε ομάδα...Είναι απλά δούλοι του 50άευρου, όπου κι αν το βρουν...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πως τα ΜΜΕ του χοντρού και κάποιοι αρδ του ΠΑΟΚ έχουν την ίδια άποψη και έχουν φαγωθεί με τον μιχελ; Τυχαίο θα είναι...
Οπαδός που βγάζει λεφτά απ την ενασχόληση του με την ομάδα, δεν υπάρχει...Ας το βάλουμε μια και καλή στον νου μας, ειδικότερα δε, γι αυτούς τους τενεκέδες, που είναι υπόλογοι για την κατάντια του οπαδικού (μας) κινήματος...
Όσο για το "ρεπόρτερς του Π.Α.Ο.Κ." που αυτοαποκαλούνται, ας τους ζητήσει η ΠΑΕ μας, πνευματικά δικαιώματα ή χρήσης του brand Π.Α.Ο.Κ., δεν ξέρω τι, μιας και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, πλην απαξίωσης...

Όσο για το "ρεπόρτερς του Π.Α.Ο.Κ." που αυτοαποκαλούνται, ας τους ζητήσει η ΠΑΕ μας, πνευματικά δικαιώματα ή χρήσης του brand Π.Α.Ο.Κ., δεν ξέρω τι, μιας και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, πλην απαξίωσης...

Τα σκυλιά του Βαγγέλα παντα ξέρουν....koseco έγραψε:Βγήκαν και τα μαχαίρια στο to10.gr. Χρεώνουν στον Μίχελ αποτυχία στην υπόθεση Πούκι και γενικά κακό χειρισμό στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Αλλά είπαμε οι ΑΡΔ πάντα ξέρουν καλύτερα...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1926goran 64 έγραψε:Οπαδός που βγάζει λεφτά απ την ενασχόληση του με την ομάδα, δεν υπάρχει...Ας το βάλουμε μια και καλή στον νου μας, ειδικότερα δε, γι αυτούς τους τενεκέδες, που είναι υπόλογοι για την κατάντια του οπαδικού (μας) κινήματος...
![]()

-
Ναι , οποιος κρητικάρει παιρνει 50ευρω ή ειναι στημένος . Πρέπει ολοι οι δημοσιογράφοι να λενε δηλαδη οτι ολα ειναι τέλεια και ο Μιχελ Θεος για να ικανοποιήσουν το κοινό αισθημαRizla έγραψε:+1926goran 64 έγραψε:Οπαδός που βγάζει λεφτά απ την ενασχόληση του με την ομάδα, δεν υπάρχει...Ας το βάλουμε μια και καλή στον νου μας, ειδικότερα δε, γι αυτούς τους τενεκέδες, που είναι υπόλογοι για την κατάντια του οπαδικού (μας) κινήματος...
![]()
Θελω Κοντε, παιδια.
Οσο για τη ρητρα, δεν με νοιαζει. Ενα φορτηγο λεφτα εδωσε στον Χατς.
Σχετικα με τιν Ζαμπα, αν παιξει 25 παιχνίδια και κατω, θα γλιτωσουμε 2,5 εκ? Δεν βλεπω το λογο να παιξει 26. Ας βαζει τον Λημνιο.
Σχετικα με τιν Ζαμπα, αν παιξει 25 παιχνίδια και κατω, θα γλιτωσουμε 2,5 εκ? Δεν βλεπω το λογο να παιξει 26. Ας βαζει τον Λημνιο.
Μπορεί να μην είναι αν παίξει 26 παιχνίδια και να είναι θα του δοθούν τουλάχιστον 26 παιχνίδια. Δε νομίζω ότι ήρθε ο Ζαμπά για να σκουπίζει πάγκο
1ον ο Jaba το μόνο σίγουρο είναι δεν ήρθε για βασικός. Δεν νομίζω να ήρθα αντί-Djalma για αντί-Djalma θα έρθει ο ΜΑΚ(απλά διαίσθηση)που δεν μου άρεσε και δεν τον ήθελα με βάση αγωνιστικά πριν μήνες.
Δώσαμε με λεγόμενα του transfermarkt(που δεν λένε π1π3ς στην Terek Grozny 2,5χαρτιά και αν συμπληρώσει λένε 26 ματς θα πάρουν άλλα 2,5 χαρτιά(που δεν νομίζω να ισχύει)
2ον Και να ισχύει(τόσο μ@λκες δεν είμαστε να τον βάζει να συμπληρώσει 26ματς που ισχύει για την χρονιά 2018-19)οχι για μέχρι το 2023 που τον κάναμε συμβόλαιο σε κάθε χρονιά να συμπληρώνει.
Δώσαμε με λεγόμενα του transfermarkt(που δεν λένε π1π3ς στην Terek Grozny 2,5χαρτιά και αν συμπληρώσει λένε 26 ματς θα πάρουν άλλα 2,5 χαρτιά(που δεν νομίζω να ισχύει)
2ον Και να ισχύει(τόσο μ@λκες δεν είμαστε να τον βάζει να συμπληρώσει 26ματς που ισχύει για την χρονιά 2018-19)οχι για μέχρι το 2023 που τον κάναμε συμβόλαιο σε κάθε χρονιά να συμπληρώνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 01 Ιούλ 2018, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα έχει πάρει ο μικρός, θα βγάλει κανένα ποστ με τον μιχελ από μπουζούκια χωρίς τίτλο...
SM-G965F
SM-G965F
mbison έγραψε:Θελω Κοντε, παιδια.

Εγώ στηρίζομαι στα λεγόμενα του Γιώργη μέσω instagram "Δεν δίνω τα λεφτά μου σε Pukki και Conde"
Τώρα τι θες και εγώ ήθελα τον Facundo Ferreyra και έκλεισε στην Benfica.

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πως τα ΜΜΕ του χοντρού και κάποιοι αρδ του ΠΑΟΚ έχουν την ίδια άποψη και έχουν φαγωθεί με τον μιχελ; Τυχαίο θα είναι...

Δεν πα να γ@μθει ο χοντρός; λεω εγώ;
Οι αρδ του ΠΑΟΚ επειδή με την μυστικότητα του Mihel που δεν μπορούν να πιάσουν μεταγραφή για μεταγραφή λένε ότι βλέπουν από άλλους αρδ. πληροφορίες έχουν από τον εαυτό τους όχι με πληροφορίες που μαθαίνουν για αυτό και τα γράφουν ρε φίλος.

Προς το παρών μεταγραφή για μεταγραφή δε μπορεί να πιάσει ο ίδιος ο Μίχελ, κάτι που είναι σίγουρο ότι δεν αρέσει ούτε στο Λουτσέσκου. Αλλά εμείς για να κατηγορήσουμε τους δημοσιογράφους είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε οτιδήποτε άλλο. Πιστεύουμε λοιπόν ότι παίζει παιχνιδάκια ο Μίχελ και δε βλέπουμε ότι αν η Σερβία είχε περάσει θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ ή αν τραυματιστεί ο Βιερίνια δε θα έχουμε αριστερό μπακ.DaRkFeaR έγραψε:Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πως τα ΜΜΕ του χοντρού και κάποιοι αρδ του ΠΑΟΚ έχουν την ίδια άποψη και έχουν φαγωθεί με τον μιχελ; Τυχαίο θα είναι...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πα να γ@μθει ο χοντρός; λεω εγώ;
Οι αρδ του ΠΑΟΚ επειδή με την μυστικότητα του Mihel που δεν μπορούν να πιάσουν μεταγραφή για μεταγραφή λένε ότι βλέπουν από άλλους αρδ. πληροφορίες έχουν από τον εαυτό τους όχι με πληροφορίες που μαθαίνουν για αυτό και τα γράφουν ρε φίλος.
![]()
![]()
![]()
Εγω εμαθα πτι ο πουξι ήταν κλεισμένος κ δεν τον έκοβε ούτε ο μιχελ ουδέν ο λουτς
Γιατί να μην παίξει ο Ζαμπα; Δεν νομίζω πως είναι μικρότερος του Μπαπε. Πέρσι γεμάτη χρονιά έκανε. Γενικά αυτή την νοοτροπία να θεωρείται ο 23χρονος ταλέντο δεν την κατάλαβα.
Άσχετο βλέπω μπρεθγουειτ και σκέφτομαι τον Πορκυ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσχετο βλέπω μπρεθγουειτ και σκέφτομαι τον Πορκυ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk