Προφανως εχεις μια δυσκολια κατανοησης της γλωσσας μας οποτε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να ασχοληθω. Το μονο που θα σου διευκρινισω για μελλοντικο reference, ειναι πως σου επεστρεψα τον χαρακτηρισμο "χαζοχαμογελακι", δεν ειπα οτι εστειλες χαμογελακι.Othin έγραψε:Τις χρήσιμες διευκρινίσεις σου στείλε τις στους παίκτες του ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ που έβγαλε τα μπλουζάκια.Dimg4 έγραψε:Ωραια η ιδεα σου, θα το κανω. Ε συγνωμη που δεν ενστερνιζομαι το νταμπλ τοσο ωστε να το λεω και σημερα. Ναι το αξιζα, με αδικησαν, δεν το πηρα ομως οποτε εσυ αν θες να φορας μπλουζακι νταμπλουχος, ελευθερα... αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μ λες οτι παιρνω θεση απεναντι στην ομαδα μου επειδη δε συμφωνω με τις γραφικοτητες.
ΥΓ - τον χαρακτηρισμο {χαζο}χαμογελακι στον επιστρεφω μαζι με τις γραφικοτητες σου "αδερφε", βιαστηκες γιατι το χαμογελακι ηταν για τον τριπλο χαρακτηρισμο του πτολ οχι για το νταμπλουχος
Επί της ουσίας ομολογώ,ότι πράγματι το περίμενα πως (θα προσποιηθείς ότι) δεν κατάλαβες Χριστό από όσα έγραψες ουσιαστκά εις βάρος της ομάδας. Ομοίως δεν θα καταλάβαινα γιατί γράφεις σε οπαδικό forum, αν δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα εκτός από τις γραφικότητες ευδοκιμούν οι επαγγελματίες "αδερφοί" και οι αβανταδόροι.
ΥΓ. Για να επιστρέψεις κάτι, πρέπει προηγουμένως να το έχεις λάβει. Χαζογελάκια προσωπικά δεν σου έστειλα ποτέ, δεν το συνηθίζω. Πιθανότατα να έχεις στείλει και λάβει πολλά, όχι όμως από εμένα. Όχι επειδή δεν τα αξίζεις, αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Απλα προφανως απο την συγχυση καπου εχασες το νοημα.
Τυχαινει, δεν ειναι κατι ανησυχητικο.
Προχωραμε
Υγ - το γιατι γραφω σε οπαδικο φορουμ δε θα το απαντησω σε ατομα που εμφανιστηκαν χθες. Οπως και συνεχομενοι χαρακτηρισμοι σε οποιον δεν συμφωνει σε οτι γραφικοτητα βγαινει. Αυτο συνηθως ξεχωριζει το προβατο απο το να εχεις δικη σου προσωπικοτητα