nikos paoktsis έγραψε:Σημερα μπορει να στεναχωρησω πολλους (και κυριως πιτσιρικαδες) ομως με την πειρα των 40 χρονων που εχω στην πλατη μου και τα χιλιαδες ματς που παρακολουθησα απο τα 12 μου χρονια που ασχολουμαι σοβαρα με τον ΠΑΟΚ μπορω να εχω καποια αποψη για ορισμενα πραγματα Λοιπον αρχιζω Υπηρξαν στο παρελθον παικτες οι οποιοι τιμησαν στην κυριολεξια την φανελα της ομαδας μας βγαζοντας μεσα στο γηπεδο μια απιστευτη δυναμη κι ενα παθος και κερδισε παρα πολλα η ομαδα απ'αυτους Αναφερω ενδεικτικα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αριστο τον Φουντουκιδη (μονο το ονομα του που αναφερω δακρυζω να'σαι καλα εκει που εισαι παλικαρε) επισης νεωτερους τον Χαρη τον Μπανιωτη τον Αντωνη τον Μαυρεα(μεγας ΠΑΟΚτσης στην μακρυνη Καλαματα) τον Νικο τον Καραγεωργιου και φυσικα τον Μιχαλαρα τον Λεοντιαδη τεραστιο παλικαρι Ολοι αυτοι(φυσικα υπηρχαν κι'αλλοι πολλοι) ειχαν οπως προανεφερα ενα απιστευτο παθος και μια δυναμη που την εβγαζαν στο παιχνιδι τους παντοτε ομως προς οφελος της ομαδας ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με ανοητες και αψυχολογητες ενεργειες ψευτοτσαμπουκα και δηθεν παλικαριας Αυτο που βιωνουμε φετος απο την αρχη της χρονιας μου μοιαζει απιστευτο Δεν υπαρχει ντερμπι που να μην τελειωσαμε με δεκα παικτες και μαλιστα οι αποβολες(περα ως περα δικαιολογημενες ολες) συμβαινουν απο πρωτοκλασατους παικτες μας και παντοτε σε σημειο που παει να ανακαμψει η ομαδα στο παιχνιδι Κυριοι ολοι εσεις Γκαρσια Κοντρερας Κονσεισαο αλλα και Μουσλιμοβιτς Βερον και Μπακαγιοκο πρεπει να ξερετε οτι παιζετε στον ΠΑΟΚ την μεγαλυτερη ομαδα της βορειας Ελλαδας τουλαχιστον η οποια αντιπροσωπευει εναν τεραστιο λαο που σιγουρα δεν ειναι μονο αυτοι οι οποιοι επιβραβευουν την βλακεια σας και αυτοι που πεταν τα μπουκαλια με τα ουζα και τις ρετσινες στον αγωνιστικο χωρο σταματωντας το παιχνιδι Απ'την στιγμη λοιπον που συμβαινουν ολα αυτα απαιτω εγω (γενικα μιλαω οχι προσωπικα)που τρεχω ολα αυτα τα χρονια γι'αυτην την ομαδα που πληρωνα το δειαρκειας μου που αγορασα μετοχες οταν μου το ζητησε η διοικηση που χαλασα την υγεια μου(εδω μιλαω προσωπικα) απαιτω κυριοι να με σεβαστειτε εμενα σαν φιλαθλο που ερχομαι και σας χειροκροταω σε καθε σας αριστοτεχνικη ενεργεια αλλα και την διοικηση με το συμβολαιο που σας προσφερε οποιο κι αν ειναι το ποσον που αναγραφεται επανω Κυριοι το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο κι αυτο σ' οποιον αρεσει σ'οποιον δεν αρεσει η δεν μπορει να προσαρμοστει ας παει να παιξει για την φανελα του χωριου του ερασιτεχνικα κι εκει να βγαλει ολη την παλικαρια του και τον τσαμπουκα του η ακομη ας φορεσει το κασκολ ας σπασει το συμβολαιο του κι ας ανεβει στην κερκιδα Οσο ομως φορατε την φανελα με τα τεσσερα γραμματα την τιμημενη οφειλετε να ειστε επαγγελματιες με ολους τους τυπους και τις τιμες τουλαχιστον εσεις που φαγατε τα ευρωπαικα γηπεδα με το κουταλι Φτανουν πια οι λαικοι ηρωες χορτασαμε απ'αυτους και προκοπη δεν ειδαμε Καποιοι γιναν στο παρελθον λαικοι ηρωες και εξαγορασαν ολη την καριερα τους με δυο γκολ και μια χειρονομια που εκαναν στην σκουλικοτρυπα γιατι κατα τα αλλα αστα να πανε Συγνωμη για το ξεσπασμα και το ξερω οτι πικρανα πολλους σημερα κυριως πιτσιρικαδες που ομως αυτους τους δινω αλοθι και τους συγχωρω και μαλιστα τους συγχαιρω κι ολας για την νεανικη ορμη που δειχνουν ομως οποιος αγαπαει αληθεια αυτην την ομαδα και θελει το καλο της ειμαι σιγουρος οτι συμμεριζεται ισως οχι ολες αλλα ενα μερος τουλαχιστον απο τις αποψεις αυτες που εκφραζω Παρακαλω πολυ την διοικηση να παρει μετρα αμμεσα και σκληρα οποιο κι αν ειναι το ονομα του ποδοσφαιριστη που υποκυπτει σε τετοια ενεργεια ΜΕ 11 ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Αντε ρε ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
+100000000000000000
Pέστα φιλε μου.
Όσο για mvp λέω muslimovic γιατί ήταν πάνω κάτω όλη την ώρα απασχολούσε τους αμυντικούς του ρούλη βοηθούσε στην άμυνα και αυτό για 90 λεπτά.Πρέπει να ομολογήσω πως τον λυπήθηκα ειδικά στο b ημίχρονο γιατί πάλευε μονος του με 3 και 4 αντιπαλους.Άμα ήταν σε κάποια από τις ομάδες του ροκ θα ήταν με διαφορα πρώτος σκόρερ κατά τι γνώμη μου αλλα έλεος αμυντικογενούς και συντηρητικού συστήματος είναι δύσκολα σε εμάς να βάλει πολλά γκολ.