Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Η ενδεκάδα που παράταση ουσιαστικά σημερα για το 1 ημίχρονο με εξαίρεση τον Κουλούρη θα ειναιβη ενδεκάδα κατα την γνώμη μου που θα παίξει ενάντια της Βασιλείας
- john4serres
Πολυ πιθανο. Για Χατσεριδη ισως να μην τον βαλει, και στα εξτρεμ ισως φοβηθει τον ενρικε, παιρνει ανοητες καρτες. Για να τους δουμε σημερα πως θα παιξουν
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Και ο Βιειρινια θα ναι με ΒασιλειαTupac έγραψε:Η ενδεκάδα που παράταση ουσιαστικά σημερα για το 1 ημίχρονο με εξαίρεση τον Κουλούρη θα ειναιβη ενδεκάδα κατα την γνώμη μου που θα παίξει ενάντια της Βασιλείας
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
Βιεϊρίνια;Tupac έγραψε:Η ενδεκάδα που παράταση ουσιαστικά σημερα για το 1 ημίχρονο με εξαίρεση τον Κουλούρη θα ειναιβη ενδεκάδα κατα την γνώμη μου που θα παίξει ενάντια της Βασιλείας
Ναι γιατι θα κατεβουμε να παιξουμε προκριματικα τσ λ με Βασιλεια με τον Χαριση βασικο
Ναι δεν το ειδα φυσικά βιερινια.
Φυσικά Χαρισης, αμα σοβαρευτεί ειναι 100 φορές καλύτερος απο Κανιας
Φυσικά Χαρισης, αμα σοβαρευτεί ειναι 100 φορές καλύτερος απο Κανιας
- john4serres
Κατι μου λεει πως αν τα παει καλα μεχρι τα προκριματικα, αυτος θα ειναι ο βασικος διπλα στον Μαουρίσιο.CCCP έγραψε:Ναι γιατι θα κατεβουμε να παιξουμε προκριματικα τσ λ με Βασιλεια με τον Χαριση βασικο
Πριν 2 χρονια επαιξε ξανα προκριματικα CL !
Γιατι ποτε εγινε παικτης ο Χαρισης και το εδειξε και δεν το πειρα χαμπαρι? Στο μυαλο του Κολκα? Ελεος με τον Χαριση και με κανετε να ειμαι και κακος μαζι του. Ο Χαρισης εχει ΤΑΛΕΝΤΟ αλλα πρωτα να δειξει οτι εγινε κανονικος ποδοσφαιριστης και μετα το συζηταμε.
Οτι αποφασισει ο προπονητης φυσικα.
Και το θεμα δεν ειναι φυσικα να παιξεις με Κανιας, ειναι να εχεις παρει παικτη επιπεδου εκει.
Οτι αποφασισει ο προπονητης φυσικα.
Και το θεμα δεν ειναι φυσικα να παιξεις με Κανιας, ειναι να εχεις παρει παικτη επιπεδου εκει.
- Ekatnetworkltd
Χαρίσης ή Κάνιας,όποιος κερδίσει τον Λουτσέσκου,πιό λίγες πιθανότητες το καινούργιο χάφCCCP έγραψε:Ναι γιατι θα κατεβουμε να παιξουμε προκριματικα τσ λ με Βασιλεια με τον Χαριση βασικο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Μπαρκαρούτσος
Κουλούρης CF για να φύγει ο Vranjes με μελανιασμένα πλευρά!
Μπράβο Razvan!
Μπράβο Razvan!

Αν δε το δω στο χορταρι πρωτα δεν υπαρχει παικτης Χαρισης για μενα. I am not buying the hype 

Αντε να αρχίσει το φιλικό να δούμε ΠΑΟΚ να γουστάρουμε και να ξεχάσουμε τα βάσανα για λίγο
- Dimitris_L4