Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ε όχι κ γραφικός ο γκοραν κατ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν ειπα ποιος :mrgreen:

Και μια και το φερε η κουβεντα τοπικ για τα διαρκειας ανοιξατε βρε?Εχει 2 μερες που βγηκε η ανακοινωση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ιιιιιιιιιιιιιιιιι...και...............................ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Dimg4 έγραψε:Ωραια η ιδεα σου, θα το κανω. Ε συγνωμη που δεν ενστερνιζομαι το νταμπλ τοσο ωστε να το λεω και σημερα. Ναι το αξιζα, με αδικησαν, δεν το πηρα ομως οποτε εσυ αν θες να φορας μπλουζακι νταμπλουχος, ελευθερα... αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μ λες οτι παιρνω θεση απεναντι στην ομαδα μου επειδη δε συμφωνω με τις γραφικοτητες.

ΥΓ - τον χαρακτηρισμο {χαζο}χαμογελακι στον επιστρεφω μαζι με τις γραφικοτητες σου "αδερφε", βιαστηκες γιατι το χαμογελακι ηταν για τον τριπλο χαρακτηρισμο του πτολ οχι για το νταμπλουχος
Τις χρήσιμες διευκρινίσεις σου στείλε τις στους παίκτες του ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ που έβγαλε τα μπλουζάκια.

Επί της ουσίας ομολογώ,ότι πράγματι το περίμενα πως (θα προσποιηθείς ότι) δεν κατάλαβες Χριστό από όσα έγραψες ουσιαστκά εις βάρος της ομάδας. Ομοίως δεν θα καταλάβαινα γιατί γράφεις σε οπαδικό forum, αν δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα εκτός από τις γραφικότητες ευδοκιμούν οι επαγγελματίες "αδερφοί" και οι αβανταδόροι.

ΥΓ. Για να επιστρέψεις κάτι, πρέπει προηγουμένως να το έχεις λάβει. Χαζογελάκια προσωπικά δεν σου έστειλα ποτέ, δεν το συνηθίζω. Πιθανότατα να έχεις στείλει και λάβει πολλά, όχι όμως από εμένα. Όχι επειδή δεν τα αξίζεις, αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

kataramenos5 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Δε φερνουμε φορ. :)
Ετερον εκατερον ρε Ναβι. Δε λεω οτι με χαλαει ο λου ισα ισα αλλα καθηστε να δουμε τι ψαρια θα πιασει σε μια δυσκολη χρονια. Μια καλη χρονια φωτοβολιδα πολλοι μπορει να κανουν το θεμα ειναι η διαρκεια και αυτη θα τη δουμε (η οχι) φετος.
Το να προδικαζουμε οτι το χει επειδη πηγε με τη Ρπιντ πριν 12 χρονια στους 8 (που τοχουν κανει τοσες ανυπαρκτες) ε με τρελαινει. Η προπονηταρα θα χουμε ή παλτο? Δεν υπαρχει το ενδιαμεσο?
Θα δούμε, γεροί να είμαστε όλοι. Απλά λέω πως έχουμε αρκετούς λόγους να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, βάσει όσων είδαμε φέτος με τα μάτια μας στη δική μας ομάδα, όχι αλλού, για ένα σεβαστό διάστημα μηνών, έχοντας παραλάβει ο Ρουμάνος ένα σύνολο από παίχτες σε άσχημη φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Οι συνθήκες υπήρξαν αντίξοες και πέτυχε. Οκ, η είσοδος στους ομίλους σαφώς και αποτελεί σεβαστό στόχο της σεζόν. Προσωπικά, δεν προτίθεμαι να τον επαναξιολογήσω βάσει των 2-3 πρώτων αγώνων της χρονιάς. Αν και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με τους Ελβετούς!
Ναβι δε περιμενω να τον κρινω απο δυο παιχνιδια και με καλυτερο αντιπαλο(ΤσουΛου).Το φυσιολογικο θα ναι να μη περασουμε, δε θα του το χρεωσω.Η αγωνια μου ειναι η εικονα της ομαδας μετα το Γεναρη που θα εξαρτηθει αρκετα ομως απ το τι συμβιβασμους θα κανουμε σε επιπεδο προετοιμασιας για το Τσου Λου.Για μενα τοτε θα φανει αν εχει τα φοντα,αν αξιζει να βρικεται στο τιμονι ενος ΠΑΟΚ που μεγαλωνει συνεχως(καλα το παω πτολεμαιδα?) και θεωρω οτι αποδω και περα τα 50+ παιχνιδια θα ναι στανταρ.Το περσινο που καταφερε ηταν ενα θαυμα κυριολεκτικα αλλα τα θαυματα δυσκολα επαναλαμβανονται να το χετε στο νου σας.

Πραγματικα χαιρομαι να συζηταω με ανθρωπους σα κι εσενα κι ας διαφωνουμε

eorptol1 έγραψε:Πάντως μεταξύ μας πέρσι κάποια στιγμή απογοητευμένος είπες ότι πλέον θα ασχολείσε μόνο με το μπάσκετ γιατί εκεί αξίζει να το κάνεις :) :) :) :) ακόμη υπάρχει αυτή η απογοήτευση από το ποδόσφαιρο;
Πιστεύω ότι και του χρόνου θα λες ότι σε δύο χρονιές δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα είναι νωρίς.....εν το μεταξύ θα έχουμε πάρει και πρωτάθλημα
Εορπτολ οπως βλεπεις εδω και καιρο δεν απαντω στα ποστ σου τα περισσοτερα των οποιων ακολουθουν τα δικα μου σχεδον εμονικα , εικαζοντας το τι εχω στο μυαλο μου οπως το παραπανω.Απο καποιο σημειο και μετα ομως κατανταει κουραστικο χαλαρωσε λιγο .Δεν εχει νοημα να κουραζουμε τους αλλους με ανουσιες αντιπαραθεσεις.
Εσυ οτι και να κανει η ΠΑΕ,ο Βανιας λες "Ζητωωω" .Δεν εχω διαβασει καμια αρνητικη κριτικη ,ολα τελεια τα κανει για σενα.Εγω θεωρω οτι μπορουσε να κανει πολυ περισσοτερα.Αυτα και τελος.
Με μπασκετ ειπα θα ασχοληθω περισσοτερο σε επιπεδο παρουσιας στο γηπεδο, αυτο εννοω.Τελος το διαρκειας στο ποδοσφαιρο κι ας επιμενουν κατι γραφικοι παλιογεροι. :) Πιστευω οτι ο Μπανε το χει περισσοτερο αναγκη.Η Τουμπα 7-8 χιλιαρικα θα τα μαζεψει βρεξει χιονισει.
Εγώ μια θετική δικιά σου για την ΠΑΕ δεν είδα..... Εγω Δεν το παίζω ούτε είμαι φυσικά ειδήμονας του ποδοσφαίρου έχω πει πολλές φορές ότι το λάθος της εποχής Ιβάν είναι η έλλειψη υπομονής και η συχνή αλλαγή προπονητών.... Αυτό στα άλλα είμαστε πολλά επίπεδα μπροστά.... Και στο θέμα του προπονητή με λουτσεσκου είναι η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε λογική σε αυτό το θέμα..... Όσο για το διάρκειας φυσικά θα συνεχίσω να το παίρνω καλό είναι να ενισχύονται με διάρκειας τα άλλα αθλήματα, αλλά μην το βάζεις σαν να κάνεις κάτι ξεχωριστό σε σχέση με αυτούς που θα πάρουν και στο ποδόσφαιρο ή μόνο σε αυτό.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

το πρόβλημα δεν είναι αυτά που λέει ο κατ ... το πρόβλημα είναι τα άτομα που στα δύσκολα τον έκραζαν να φύγει, και στα εύκολα έσκιζαν τα string τους ότι είναι προπονητάρα με τεράστιες εμπειρίες ....αντε να δούμε τι θα λένε όταν η ομάδα κάνει την αναμενόμενη κοιλια ... :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

eorptol1 έγραψε:Εγώ μια θετική δικιά σου για την ΠΑΕ δεν είδα.....
Ετσι προχειρα μονο απ το τοπικ του Βανια μονο .Υπαρχουν κι αλλα σε τοπικ μεταγραφων οπως τα περσινα κλπ αλλα νομιζω φτανουν.
από kataramenos5 » Τρί Μαρ 13, 2018 3:29 pm
Δε θυμαμαι κανεναν αλλο παραγοντα ποδοσφαιρου που να παραδεχτηκε το λαθος του και να ζητησε συγνωμη.Κανεναν.
Μπραβο Ιβαν.
από kataramenos5 » Δευτ Φεβ 05, 2018 12:38 am
Ευχαριστουμε γι αυτο που ζησαμε σημερα το βραδυ.Τον γονατισες.

ΥΓ Γαυροι δε θελαμε να γινουμε ποτε.Μη προσπαθησεις να μας βαλεις στη θεση τους.
από kataramenos5 » Δευτ Απρ 25, 2016 10:29 pm
Μπραβο Βανια ,πρεπει να δειξουμε επιτελους οτι εχουμε κοχονες,οτι μεχρι εδω,οτι αν συνεχισει το παραμυθακι τους δε κ@λωνουμε και θα τα κανουμε τανα .Σ ενα στημενο πρωταθλημα -3 ή -13 δεν εχει καμια σημασια.
από kataramenos5 » Τρί Μάιος 12, 2015 1:10 pm
Μπραβο Ιβαν.Να ακουσει και μια καλη κουβεντα
από kataramenos5 » Τρί Μάιος 12, 2015 1:05 pm
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Δεν χρωστάμε στο Δημόσιο...

Σωστος ο Απο.Μπραβο στον Ιβαν αλλα ο ΠΑΟΚ ακομα εχει χρεη.Το αγαλμα τ αφηνω για οταν η ΠΑΕ θα σταματησει να παράγει ζημιές.Οι τιτλοι θα ρθουν μετά.
Επιλεκτικη μνημη το λενε αυτο Εορπτολ να το κοιταξεις.Ισως και να φταιει που δε το λεω καθε μερα οπως μερικοι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ιιιιιιιιιιιιι.... :o

Φρουρά...ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Τα ποιο σύντομα σχόλια του γκοραν είναι όταν γράφει λιιιιιιιι.... Μιιιιιιι κλπ..... Τα υπόλοιπα είναι παπλώματα σεντόνια κλπ...... Νόμιζω ότι πρέπει να είσαι πάντα τόσο σύντομος γιατί τα λες ολα με δύο λέξεις..... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πτολεμαίο, συνεχίζεις να είσαι ενοχλητικά υπερβολικός, γράφοντας μάλιστα πάλι ψέματα, αλλά δεν θα ασχοληθώ για να το αποδείξω, όπως έκανε παραπάνω ο Κατ (απάντηση εκεί δεν?), γιατί τότε θα γεμίσω καμιά χιλιάδα σελίδες...
Το τι νομίζεις και τι όχι, σε ό,τι αφορά εμένα, δεν τα δίνω καν σημασία, εξ αιτίας αυτών που μόλις διαβάζεις... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Γκοραν ενοχλητικά υπερβολικός εγώ ; καθρέπτη έχεις σπίτι; οσο για απάντηση στον κατ τα σχόλια υπάρχουν όλων δεν χρειάζετε να απαντησω......θαρρω ότι είσαι ενοχλητικά υπερβολικός απέναντι σε μένα..... :) :)

Άβαταρ μέλους
goran 64

Και καθρέπτη έχω και τα γραπτά μου εδώ είναι, τα οποία μάλστα δεν περιλαμβάνουν υπερβολές και ψέματα για τα δικά σου, τα οποία είναι επίσης εδώ και δείχνουν καθαρά ότι εσύ το κάνεις για κάποιους, όπως, π.χ., στο κάτωθι...
eorptol1 έγραψε:Τα ποιο σύντομα σχόλια του γκοραν είναι όταν γράφει λιιιιιιιι.... Μιιιιιιι κλπ..... Τα υπόλοιπα είναι παπλώματα σεντόνια κλπ...... Νόμιζω ότι πρέπει να είσαι πάντα τόσο σύντομος γιατί τα λες ολα με δύο λέξεις..... :) :) :) :)
Μήπως θέλεις να σε κάνω παράθεση (όπως έκανε ο Κατ) τουλάχιστον καμιά 15αριά χιλιάδες posts μου, απ αυτά που εννοείς ευθέως ότι δεν έχω ούτε ένα? Άσ το όμως καλύτερα, γιατί δεν θέλω να κουράσω τους υπόλοιπους, όπως κάνεις εσύ με αρκετούς από μας, με τα σύντομα μεν, αλλά 90% ειρωνικά σε κάθε αντίθετη άποψη, δικά σου... :ugeek:
Άσε που θα πάει και τζάμπα ο κόπος μου, αφού "δεν θα χρειαστεί" να απαντήσεις, όπως και στον Κατ πιο πάνω...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αστο ρε Γρηγορη μην απαντησεις σ αλλο.Κουραζουμε κοσμο ,κουβεντουλα για τον Ραζβαν εδω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

goran 64 έγραψε:Και καθρέπτη έχω και τα γραπτά μου εδώ είναι, τα οποία μάλστα δεν περιλαμβάνουν υπερβολές και ψέματα για τα δικά σου, τα οποία είναι επίσης εδώ και δείχνουν καθαρά ότι εσύ το κάνεις για κάποιους, όπως, π.χ., στο κάτωθι...
eorptol1 έγραψε:Τα ποιο σύντομα σχόλια του γκοραν είναι όταν γράφει λιιιιιιιι.... Μιιιιιιι κλπ..... Τα υπόλοιπα είναι παπλώματα σεντόνια κλπ...... Νόμιζω ότι πρέπει να είσαι πάντα τόσο σύντομος γιατί τα λες ολα με δύο λέξεις..... :) :) :) :)
Μήπως θέλεις να σε κάνω παράθεση (όπως έκανε ο Κατ) τουλάχιστον καμιά 15αριά χιλιάδες posts μου, απ αυτά που εννοείς ευθέως ότι δεν έχω ούτε ένα? Άσ το όμως καλύτερα, γιατί δεν θέλω να κουράσω τους υπόλοιπους, όπως κάνεις εσύ με αρκετούς από μας, με τα σύντομα μεν, αλλά 90% ειρωνικά σε κάθε αντίθετη άποψη, δικά σου... :ugeek:
Άσε που θα πάει και τζάμπα ο κόπος μου, αφού "δεν θα χρειαστεί" να απαντήσεις, όπως και στον Κατ πιο πάνω...
Κοίτα ποιος μιλάει ισχύει σε αυτά που γράφεις..... Συμφωνώ και με τον τον κατ ότι πρέπει να διαγραφούν όλα τα τελευταία ποστ είναι εκτός θέματος και δεν έχουν νόημα θαρω......

Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

kataramenos5 έγραψε:Αστο ρε Γρηγορη μην απαντησεις σ αλλο.Κουραζουμε κοσμο ,κουβεντουλα για τον Ραζβαν εδω.

Eνταξει μην νομιζεις οτι σας διαβαζουμε κιολας... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”