πεστα ρε σουρμε....καποιοι νομιζουν ειμαστε ακομα επι γουμενου-ζαγορ......sourmenetes έγραψε:Γιατι πρεπει να πουλησεις τον πριγιο για να εχεις δευτερο καλο σεντερ φορ;;;joshua έγραψε:Γιατι πουλαμε τον Πριγιοβιτς? Θα μεινει κανενας απο την περσινη επιθεση? Το θεωρω δυσκολο εως απιθανο.
Υ.Γ Ποιος δευτερος πισω απο τον Πριγιοβιτς ρε γεωργιε?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Ekatnetworkltd
Το θέμα μάγκες είναι όταν θα βγάλει ο Γιώργαρος καμιά Σουηδική σημαία δεν θα ξέρουμε για ποιόν είναι......
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Τρί 26 Ιουν 2018, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το '40 θα μπορούσαμε ν' αφήσουμε τους Ιταλούς να περάσουνε αέρα πατέρα. Το '41 τους Γερμανούς. Δεν το κάναμε σαν Έλληνες και μείναμε στην αιώνια Ιστορία. Δεν συγκρίνονται σαφώς αυτά με τα ποδοσφαιρικά, αλλά δεν είναι όλα όμορφα αν πας κόντρα στο σύστημα. Νιώθεις όμως ότι δεν πουλιέσαι σαν άνθρωπος. Κι εγώ τον Μπεργκ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ, ακόμη και 150 γκολ να βάλει...!!!
+1obanebane έγραψε:navigator11 έγραψε:Μακριά αυτή η π@υστρα από τον ΠΑΟΚ! Όσο πιο μακριά γίνεται!
Αυτά και από εμένα,μακρια αυτός ο σιχαμένος.
- navigator11
Με κάθε σεβασμό, τα περί μαλακιών μάζεψέ τα. Άντε να χαρείς. Εσύ γουστάρεις τον τύπο, σεβαστό και δικαίωμά σου. Άλλοι τον θεωρούμε και υπερτιμημένο παιχτικά και πουστόπαιδο. Τελεία.Petros1988 έγραψε:Σοβαρευτειτε ρε εδώ μέσα Θα έχεις επιθετικούς Πριγιοβιτς Μπεργκ Μυστακιδη ποτέ ρε ξαναείδαμε τέτοια 3αδα είστε καλά? Λέτε για τον Μπεργκ ο Άνθρωπος είναι παικταράς μακάρι να κλείσει σε εμας θα κάνουνε με τον Πριγιοβιτς 60 γκολ όλη την χρόνια!Ας σοβαρευτούμε λίγο εδω μέσα Σεβαστείτε τουλάχιστον τον Ιβάν που σκάει ένα κάρο λεφτά για να μπούμε ομίλους Τσουλου και να πάρουμε Πρωτάθλημα! Και ακούω δεν τον θέλω και μλκιες! Μακάρι να έρθει ο Μπεργκ!
Αν γράφει το χαζετα ότι ενδιαφερόμαστε για Μπεργκ κλείνει ή γκέι η αεχ .
Κι εγω δεν τον θελω τον Μπεργκ, δεν βγάζει νοημα η συνυπαρξη του με τπν Πριγιο, εκτός κ αν ο Ιβαν με το open budget εννοουσε πως θα χουμε 2 ισαξιους φορ. Αν πωληθει ομως ο Πριγιο τον θελω.
Πορκυ, εναν φορ ομως δεν έχεις προτείνει.. Ποιον θα έπαιρνες εσύ ?
Πορκυ, εναν φορ ομως δεν έχεις προτείνει.. Ποιον θα έπαιρνες εσύ ?
Ο Πούκι ρε παιδιά, μια χαρά είναι! Τον παρακολουθώ χρόνια. Αν θέλουμε κάποιον σε στυλ Πρίγιο, ιδανικός είναι ο Ισλανδός Βίνταρ Γκζάταρσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ...
Εγω λατρεψα τον Λάμπρου σημερα, ομως ξερω οτι το ματς δεν ηταν κριτηριο. Μπορει να γίνει συγκριση μεταξυ Λάμπρου κ Πουκι? Γιατι μήπως εκτός από τη φατσα μοιάζουν και στο στυλ παιχνιδιού?
Ο Πούκι είναι πιο πολύ περιοχής. Εμένα σήμερα με εντυπωσίασε ο Μπαλογιάννης! Λες και είναι τρία χρόνια βασικός στην ομάδα φαινότανε...!!
Μήπως να παρουμε Ματσερανο για 6αρι? Αυτος θα μας βάλει στους ομίλους
Με βαση παντως τα λογια του Λουτσεσκου παντως περιμενουμε λογικα 2-3 παικτες και μαλιστα συντομα κατ'επιθυμια του.Λογικα θα κινηθουμε και για αριστερο μπακ.
- Petros1988
Πολύ καλός ο Μπαλογιαννης θα του έδινα μια ευκαιρία στην Πρώτη ομάδας δίνοντας Λεβεκ γιατί από ότι φεναιτε είναι πολύ επηρεπης στους τραυματισμους και επίσης μου άρεσε ο Λάμπρου Πιστεύω ότι φέτος θα παίξει σίγουρα ως Αλλαγή και τον Βλέπω να ταιριάζει πολύ με Πελκα.
ναι αλλα ο μπαλογιαννης ειναι κεντρικο χαφ.. ο τσαουσης ειναι παικταρα και μπακ το 2000 αλλα πρεπει να ειναι με λυραντζη στους μεσογιακους αγωνες με την εθνικη..
-
Διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ τη συνάντηση για απόκτηση του Μπεργκ... Απο Μέτροσπορτ