Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αυτο το σκαουτιγκ με το ματς διναμο αεκ εκανε καλο
Καλα που δεν το δα
Καλα που δεν το δα
- navigator11
teod1980 έγραψε:E ναι, ο Χατσερίδης έπαιζε σε ομάδα που έπαιζε ταμπούρι και για αυτό δεν έχει ευχέρεια με τη μπάλα...

Γνωστό τοις πάσι αυτό ...
- desperando
- Επικοινωνία:
Η Ντιναμο μπορει να μην παιζει ταμπουρι αλλα σιγουρα δεν παιζει οπως ο ΠΑΟΚ.Παιζει πολυ πιο "παραδοσιακο" ποδοσφαιρο και ΔΕΝ ανεβαζει τα μπακ ψηλα.
Ναι αλλά μία κατοχή την κάνει, δεν είναι δυνατόν να κλωτσάει με το τσαρούχι ο Χατσε μετά από δέκα χρόνια Εθνική και Δυναμό
Είπαμε πατέρα από Ελλάδα είχε αλλά δε φορούσε και τσαρούχια και φουστανέλα
Είπαμε πατέρα από Ελλάδα είχε αλλά δε φορούσε και τσαρούχια και φουστανέλα
- ΑποστόληςΑ
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το βασικό στόπερ της Εθνικής Ουκρανίας (που είναι στο Νο 35 της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA ενώ η Ελλάδα στο 44) δεν είναι τουλάχιστον πολύ καλό για τα Ελληνικά δεδομένα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Η Ντιναμό έπαιζε με την Σαχτάρ και τα στόπερ της ανεβεναν μέχρι το κέντρο.
Εμείς αν παίξουμε με Σαχτάρ τα χαφ μας με το ζόρι θα παίζουν μπροστά από το κέντρο.
Αλλά ναι ο χατσεριδης μόνο για ταμπούρι είναι
Ο Κόλκας έγραψε σημερα ένα πολύ ωραίο άρθρο για τα αγωνιστικά θέματα και πως δείχνει η ομάδα αυτόν τον καιρό. Αξίζει να διαβαστεί
Όταν γράφει χωρίς τα μικροσυμφετοντα του γράφει πολύ σωστα
Εμείς αν παίξουμε με Σαχτάρ τα χαφ μας με το ζόρι θα παίζουν μπροστά από το κέντρο.
Αλλά ναι ο χατσεριδης μόνο για ταμπούρι είναι
Ο Κόλκας έγραψε σημερα ένα πολύ ωραίο άρθρο για τα αγωνιστικά θέματα και πως δείχνει η ομάδα αυτόν τον καιρό. Αξίζει να διαβαστεί
Όταν γράφει χωρίς τα μικροσυμφετοντα του γράφει πολύ σωστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 26 Ιουν 2018, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτα γραφει κ αυτος? Τον διαβαζεις μαλλονdesperando έγραψε:Κολκα εσύ?mbison έγραψε:Eγω τη μονη τρυπα που βλεπω ειναι τα μπακ απ για τα μπακ. Χθες ειχε ενοχλησεις ο Βιειρινια. Αν ειχαμε επισημο ματς ποιος θα επαιζε? Μαλλον ο Κρεσπο, που ναι μεν θα κρατουσε επιτυχως τα μποσικα πισω, αλλα δεν θα μπορουσε να δημιουργησει. Θα μου πεις, θα δημιουργησουν αλλοι.
Απο τα 3λεπτα βιντεο των προπονησεων ειδα πολυ βελτιωμενο τον Μιχογιεβιτς.
Επίσης ο Καντουρι θα ειναι αλλος παικτης φετος.
Ο Χατσεριδης δεν μου αρεσε. Δεν εχει ευχαιρια με την μπαλα κατω κ αυτο ειναι σοβαρο προβλημα για ομαδα οπως εμεις που δημιουργουμε. Σε ομαδα που συνεχως αμυνεται ειναι διαφορετικα. Εκει τετοιοι παικτες διακρινονται.
Ντεσπε μηπως μιλας για τα παιχνιδια φετος που ΔΕΝ επαιζε ο Χατσεριδη?
Τη χρονιά που μας έρχεται θα ήθελα οι παρακάτω παίκτες να έχουν παίξει 10-20 ματς ( προφανώς ως μέλη του rotation )
Χαρίσης
Μυστακίδης
Λημνιός
Τζαμπας
Κουλούρης
Νομίζω ότι , πέρα από τις μεταγραφές που θα κάνουμε , οι συγκεκριμένοι νέοι παίκτες είναι πολύ σημαντικά στοιχήματα για την ομάδα . Το να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους θα βοηθήσει την εξέλιξή τους.
Δύσκολο να γίνει ,αλλά θα ήθελα να το δω γιατί πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά.
Χαρίσης
Μυστακίδης
Λημνιός
Τζαμπας
Κουλούρης
Νομίζω ότι , πέρα από τις μεταγραφές που θα κάνουμε , οι συγκεκριμένοι νέοι παίκτες είναι πολύ σημαντικά στοιχήματα για την ομάδα . Το να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους θα βοηθήσει την εξέλιξή τους.
Δύσκολο να γίνει ,αλλά θα ήθελα να το δω γιατί πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Έπαιξε στα 3/6
Μπορείς να τα δεις στο νετ αν θες, να δεις πως παίζει η Ντιναμό κ ο κατσαπλιας ο χατσεριδης.
Το έχω ξαναγράψει, αλλά ας το ξαναγράψω
Όταν μαθαινε κ έπαιζε ι χατσεριδης άμυνα ψηλά,εσύ σαν ΠΑΟΚ ακόμα έπαιζες ταμπούρι.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στην Ελλάδα τους ταχύτατους επιθετικούς, που μπροστά τους οι επιθετικοί στο ρωσικό πρωτάθλημα μοιάζουν με τον Τζιόλη
Μπορείς να τα δεις στο νετ αν θες, να δεις πως παίζει η Ντιναμό κ ο κατσαπλιας ο χατσεριδης.
Το έχω ξαναγράψει, αλλά ας το ξαναγράψω
Όταν μαθαινε κ έπαιζε ι χατσεριδης άμυνα ψηλά,εσύ σαν ΠΑΟΚ ακόμα έπαιζες ταμπούρι.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στην Ελλάδα τους ταχύτατους επιθετικούς, που μπροστά τους οι επιθετικοί στο ρωσικό πρωτάθλημα μοιάζουν με τον Τζιόλη
Ενταξει δεν μπορω να σε παω κοντρα αλωστε ειναι γνωστο οτι παρακολουθεις ενα σωρο παιχνιδια ολων των ομαδων σε ολη την Ευρωπη λογω δουλειας.Εγω στα οσα παιχνιδια εχω δει και ειναι καμια 10 με Ντιναμο και Εθνικη σε κανενα δεν ειδα εναν παικτη που νιωθει ανετα με την μπαλα στα ποδια ,κανει μετρα με την μπαλα και ανεβαινει ψηλα σε φαση τρανζισιον.Ειναι πολυ δυνατος,γρηγορος για το υψος του,εξαιρετικος ψηλα και δεν φοβαται το τακλιν παρα το υψος του.Εγω λεω πως αν επιχειρησουμε να τον τοποθετησουμε στο γηπεδο οπως τον Κρεσπο θα εχουμε σοβαρο προβλημα με μπαλες στην πλατη της αμυνας.Μενει να δουμε ποιος εχει δικιο και φυσικα ελπιζω να εχω αδικο εγω.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν είπα ότι είναι κάποιος παίκτης με αξιόλογη τεχνική.
Αλλά άλλο αυτό,άλλο να αντιμετωπίζεται λες και είναι ο Λαζαρίδης.
Και ναι έρχεται από υψηλότερο επίπεδο, αρκετά υψηλότερο κι όλας για να δώσει χαρακτηριστικά που έλειπαν.
Τέλος πάντων ας το κλείσουμε εδώ,όλα στο χορτάρι θα φανούν
Αλλά άλλο αυτό,άλλο να αντιμετωπίζεται λες και είναι ο Λαζαρίδης.
Και ναι έρχεται από υψηλότερο επίπεδο, αρκετά υψηλότερο κι όλας για να δώσει χαρακτηριστικά που έλειπαν.
Τέλος πάντων ας το κλείσουμε εδώ,όλα στο χορτάρι θα φανούν
Ελπίζω οτι η Σερβία θα αποκλειστεί αύριο γιατί αλλιώς μας βλέπω με Κουλούρη εναντίον της Βασιλείας...