Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
επαιξε σημερα ο ουαρντα
δεν μαρκαρει,δεν πιεζει
συνεπως δυσκολα θα μεινει στον ΠΑΟΚ με λουτσεσκου εκτος και αν ακολουθησει τις εντολες του στο θεμα
δεν μαρκαρει,δεν πιεζει
συνεπως δυσκολα θα μεινει στον ΠΑΟΚ με λουτσεσκου εκτος και αν ακολουθησει τις εντολες του στο θεμα
Εγω το κανω και ενα βραδυ δεν εχω θεμα, αλλα αν εχετε παει απο το πρωι οι υπολοιποι τζαμπα θα παω το βραδυ.
Οποτε παω κι γω ενα πρωι, ενταξει.
Οποτε παω κι γω ενα πρωι, ενταξει.
Πως οριζεις τον παικτη σταθερά?desperando έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είναι απίθανο να ξεκινήσει την νέα σεζόν αποδυναμωμένος στις θέσεις των εξτρέμ.
Από τη στιγμή που αποχώρησαν οι τζαλμα,Μακ θεωρώ αδύνατο να αντικατασταθούν από τους ζαμπα, Ενρίκε, ουαρντα... τρεις παίκτες στοιχήματα.
Πιστεύω ότι θα θελήσουν να φέρουν κάποια σταθερά για εκεί και ας χρειαστεί να πουλήσουν ακόμα και τα δύο εξτρέμ μας που ήταν πέρσι δανεικοι
Ο Μακ βασικός δεν ηταν. Ο Τζαλμα ηταν βασικός, έπαιζε για την ομάδα και δεν είχε γκολ. Σεντρες δεν θυμαμαι να έβγαζε ευστοχες. Μονο στα κλεψιματα ηταν καλος. Πόσο χειροτεροι να ειναι ο Ενρικε κ ο Ζαμπα? Εγω βλέπω μεγαλη βελτιωση σ αυτες τις θέσεις.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί ο Warda είναι καλύτερος;Mīngus έγραψε:Αν πάντως θεωρήσουμε ως δεδομένο από τα λεγόμενα του Λούτσου, ότι η ομάδα θα αποτελεί φυσική συνέχεια αυτής της προηγούμενης σεζόν, ο Ενρίκε πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ράζβαν, σε ό,τι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι και την τακτική ισορροπία.
Ελαφρώς κατά την άποψή μου. Τουλάχιστον στον Ατρόμητο ήταν πειθαρχημένος.
- ΑποστόληςΑ
Η <<fanatik>> γραφει οτι η μπεσικτας ενδιαφερεται για τον michael-lang της βασιλειας
θα ειναι μεγαλη απωλεια για αυτους αν φυγει και πολυ καλο για εμας
Ωραία, ευκαιρία να ψωνιστώ για δεύτερη φορά σε ένα απόγευμα :
Τόσο μα ΤΟΣΟ καιρό το φωνάζουμε ορισμένοι : Ουάρντα - Ενρίκε είναι ιδανικές περιπτώσεις ΓΙΑ ΠΑΓΚΙΤΕΣ. Ειδικά στον ΠΑΟΚ.
Καλά στοιχεία και οι δύο, αρκετά καλή τρέλα και οι δύο, θετικότατη συμβολή στο άνοιγμα κλειστών αμυνών, έχουν το απρόβλεπτο, έχουν τεχνική και οι δύο.
Για βασικοί στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού όμως, ΔΕΝ είναι.
Και αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν διαθέτει βασικά εξτρέμ!!!
Εξ ου και η επιμονή μου να έρθει ένας σοβαρός, ποιοτικός, ΑΣΤΕΡΑΣ εξτρέμ, ώστε να μείνουν κάποιες θέσεις που θα παίζουν ανάμεσα σε Ουάρντα, Ενρίκε, Λημνιό, Ζαμπά (προφανώς κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει).
Αναφορές για παραμονή Λάμπρου δεν τις παίρνω στα σοβαρά.
Αναφορές για Μυστακίδη τις παίρνω σοβαρά ΜΟΝΟ για προοπτική να είναι 3ος φορ.
Αυτά και κλείνω το ψώνισμά μου. Ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν καλές επιλογές. Είναι πολύ πολύ κρίμα για άλλη μια χρονιά να μην πιάσουμε το απόλυτο, επειδή θα έχουμε κάνει μέτριες, ανεξήγητες επιλογές σε καίριες θέσεις.
Υγ. Βεβαίως κι εγώ, όπως σχεδόν όλοι, προσδοκώ προώθηση Αντελίνο μπροστά για να γίνει της ανωμαλίας. Και έλευση ΚΑΛΟΥ αριστερού μπακ (λέμε τώρα...)
Τόσο μα ΤΟΣΟ καιρό το φωνάζουμε ορισμένοι : Ουάρντα - Ενρίκε είναι ιδανικές περιπτώσεις ΓΙΑ ΠΑΓΚΙΤΕΣ. Ειδικά στον ΠΑΟΚ.
Καλά στοιχεία και οι δύο, αρκετά καλή τρέλα και οι δύο, θετικότατη συμβολή στο άνοιγμα κλειστών αμυνών, έχουν το απρόβλεπτο, έχουν τεχνική και οι δύο.
Για βασικοί στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού όμως, ΔΕΝ είναι.
Και αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν διαθέτει βασικά εξτρέμ!!!
Εξ ου και η επιμονή μου να έρθει ένας σοβαρός, ποιοτικός, ΑΣΤΕΡΑΣ εξτρέμ, ώστε να μείνουν κάποιες θέσεις που θα παίζουν ανάμεσα σε Ουάρντα, Ενρίκε, Λημνιό, Ζαμπά (προφανώς κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει).
Αναφορές για παραμονή Λάμπρου δεν τις παίρνω στα σοβαρά.
Αναφορές για Μυστακίδη τις παίρνω σοβαρά ΜΟΝΟ για προοπτική να είναι 3ος φορ.
Αυτά και κλείνω το ψώνισμά μου. Ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν καλές επιλογές. Είναι πολύ πολύ κρίμα για άλλη μια χρονιά να μην πιάσουμε το απόλυτο, επειδή θα έχουμε κάνει μέτριες, ανεξήγητες επιλογές σε καίριες θέσεις.
Υγ. Βεβαίως κι εγώ, όπως σχεδόν όλοι, προσδοκώ προώθηση Αντελίνο μπροστά για να γίνει της ανωμαλίας. Και έλευση ΚΑΛΟΥ αριστερού μπακ (λέμε τώρα...)
SOSA έγραψε:Η <<fanatik>> γραφει οτι η μπεσικτας ενδιαφερεται για τον michael-lang της βασιλειας
Καμία ομάδα ούτε εμείς ούτε αυτοί δεν θα πουλήσουν παίχτη κομβικό πριν τα μεταξύ μας παιχνίδια τουλάχιστον,για να μην πω μέχρι κάποια από τις δύο αποκλειστεί από τη συνέχεια του τσ.λ.
- Sick Bastard
Ρειν ετσι κι αλλιως κατι μου λεει οτι στο μυαλο του Ραζβαν αυτη την στιγμη τουλαχιστον εχουν προβαδισμα για τα ακρα οι Μπισεσβαρ-Τζαμπα/Λημνιος και οχι ο Ενρικε.
Τον Ουαρντα πιστευω τον εχουμε βγαλει βιτρινα οπως και να εχει.
Τον Ουαρντα πιστευω τον εχουμε βγαλει βιτρινα οπως και να εχει.
Η σιωπη παντως που επικρατει ειναι εκκωφαντικη!!! Δεν γινεται να μην κουνιεται φυλλο!!! Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να επικοινωνησει καποιος με τον λαλιστατο μανατζερ του Πουκι? Ποσο δυσκολο ειναι τοσοι μαζεμενοι στην Ολλανδια να πλησιασουν καποιον διοικητικο η και τον Λουτσεσκου να παρουν 2-3 πληροφοριες?
Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν ο Λεβεκ να μην αντιμετωπισει προβλημα ξανα;
Περα απο την οποια δικαιολογημενη πλακα γινεται εγω δεν το αποκλειω,και αν γινει κατι τετοιο σιγουρα θα εχουμε ουσιστικα μια καλη νεα μεταγραφη.
Απο την αλλη βλεπω τις "γυναικειες" γαμπες του και με πιανει συγκριο,τι φυσοκαλαμα ειναι αυτα ρε φουστη;
Περα απο την οποια δικαιολογημενη πλακα γινεται εγω δεν το αποκλειω,και αν γινει κατι τετοιο σιγουρα θα εχουμε ουσιστικα μια καλη νεα μεταγραφη.
Απο την αλλη βλεπω τις "γυναικειες" γαμπες του και με πιανει συγκριο,τι φυσοκαλαμα ειναι αυτα ρε φουστη;
joshua έγραψε:Η σιωπη παντως που επικρατει ειναι εκκωφαντικη!!! Δεν γινεται να μην κουνιεται φυλλο!!! Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να επικοινωνησει καποιος με τον λαλιστατο μανατζερ του Πουκι? Ποσο δυσκολο ειναι τοσοι μαζεμενοι στην Ολλανδια να πλησιασουν καποιον διοικητικο η και τον Λουτσεσκου να παρουν 2-3 πληροφοριες?
Αυτη τη στιγμη πιστευω οτι εχουν παγωσει τα παντα,το οτι φετος κανουμε σε δυο σταδια προετοιμασια ισως να σημαινει οτι σε αυτο το πρωτο ταυτοχρονα με τη δουλεια εχουμε και αξιολογηση του ροστερ (ξαναγραφω,το σωστο ειναι σε παιχτες που ανηκουν στην ομαδα να δινεται η ευκαιρια να δειξουν οτι μπορουν να σταθουν) στο δευτερο θα εχουν κοπει-πουληθει καποιοι και θα παμε με το ροστερ διαμορφωμενο κατα τη συνριπτικη του πλειοψηφια.
Λιγες ημερες υπομονη πρεπει να κανουμε,αλλωστε δεν υπαρχει μεγαλη τρυπα στο ροστερ αυτη τη στιγμη με δεδομενη την παρουσια του Πριγιο στο δευτερο σταδιο.