Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Κάθε φορά που η ομάδα βρίσκεται κοντά σε μια "αμφιλεγόμενη" μεταγραφή μαζεύονται εδω μέσα όλοι οι μπουγατσατζήδες, οι μανάβηδες, οι μπακάληδες και οι περιπτεράδες της Θεσσαλονίκης... Και όλως τυχαίως όλοι είναι κάτοχοι διπλώματος προπονητή απο την σχολή της ΟΥΕΦΑ... Τα μαθήματά τους τα παρακολούθησαν στη μακρινή Λωζάνη και εξετάσεις πέρασαν στη Νιόν της Ελβετίας...
Οι άμοιροι Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Γεωργιάδης ώς γνωστόν είναι εντελώς άμπαλοι και κάθε φορά πριν κάνουν μια μεταγραφή μπαίνουν στο παρόν φόρουμ για να αφουγκραστούν τις απόψεις των καταξιωμένων προπονητών που συχνάζουν εδω μέσα και αποτελούν την κριτική επιτροπή μεταγραφών του φόρουμ, στα πρότυπα του Fame Story...
Σε ρόλο Δάφνης Μπόκοτα... Ο aparadektos...!!
Σε ρόλο Θεοφάνους... Ο Novito...!!
Σε ρόλο Χατζηδενθυμάμαι τι... Ο Vaggt...!!
Σε ρόλο Λεβέντη... Ο Arisk...!!
Και τέλος... Σε ρόλο Μουρατίδη... Ο Kareenaaaaaa...!!
Παρουσιαστής..... Ο Σάααααααακηηηηηηηηηηςςς Ρουβας-Olivareeeeees...!!
Λοιπόν... Αφήστε τις μ@λ@κιες και μπείτε στις πρώτες σελίδες 5-10
των topic για Μπακαγιόκο, Χαλκιά, Δάρλα... Και διαβάστε προσεκτικά τι γράφατε εσείς οι ίδιοι... Μόλις το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στις τελευταίες σελίδες των ίδιων topic... Και εκεί ξαναδιαβάστε προσεκτικά τι γράφετε τώρα εσείς οι ίδιοι... Εσείς που γράφατε και πρίν...
Μόλις το κάνετε αυτό μπορείτε να επιστρέψετε εδώ, σε αυτό το topic και μετά να γράψετε ότι θέλετε... Είμαι σίγουρος ότι δεν 8α γράφετε τις ίδιες π@π@ριές που γράφετε τώρα...
Δεν είναι κακό να είσαι άμπαλος... Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν όλοι μπάλα... Άλλωστε που να μάθουν...?? Δεν σημαίνει ότι όποιος βλέπει μπάλα ξέρει και μπάλα... Όποιος οδηγάει είναι και Σουμάχερ... Όχι... Κάθε άλλο... Οι μισοί είναι όχι Σουμάχερ αλλά χασάπηδες... Οπότε αντίστοιχα, πως περιμένουμε να έχουν ποδοσφαιρική παιδεία και αντίληψη...?? Ποιός την έχασε για να την βρούμε εμείς...
Το κακό είναι να προσπαθεί ο κάθε άμπαλος βομβαρδίζοντας το φόρουμ με τα συνεχή του postαρίσματα να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και να επηρρεάσει την κρίση των άλλων...
Επειδή οι γνώμες είναι σαν τις τρύπες... Όλοι έχουν απο μία... Και συχνά έχουν και περισσότερες(...) κάποιοι... Είναι φυσικό να έχουμε όλοι τη γνώμη μας... Όμως όταν ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και ο Σάντος έχουν όλοι τους μια άποψη για τον Χούτο... Και έχουν και οι τρείς την ίδια άποψη για την αξία του... Τότε η δική μου και η δική σας γνώμη περισσεύει... Μπορούμε να την βάλουμε όπου θέλουμε...

Οι άμοιροι Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Γεωργιάδης ώς γνωστόν είναι εντελώς άμπαλοι και κάθε φορά πριν κάνουν μια μεταγραφή μπαίνουν στο παρόν φόρουμ για να αφουγκραστούν τις απόψεις των καταξιωμένων προπονητών που συχνάζουν εδω μέσα και αποτελούν την κριτική επιτροπή μεταγραφών του φόρουμ, στα πρότυπα του Fame Story...
Λοιπόν... Αφήστε τις μ@λ@κιες και μπείτε στις πρώτες σελίδες 5-10
των topic για Μπακαγιόκο, Χαλκιά, Δάρλα... Και διαβάστε προσεκτικά τι γράφατε εσείς οι ίδιοι... Μόλις το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στις τελευταίες σελίδες των ίδιων topic... Και εκεί ξαναδιαβάστε προσεκτικά τι γράφετε τώρα εσείς οι ίδιοι... Εσείς που γράφατε και πρίν...
Μόλις το κάνετε αυτό μπορείτε να επιστρέψετε εδώ, σε αυτό το topic και μετά να γράψετε ότι θέλετε... Είμαι σίγουρος ότι δεν 8α γράφετε τις ίδιες π@π@ριές που γράφετε τώρα...
Δεν είναι κακό να είσαι άμπαλος... Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν όλοι μπάλα... Άλλωστε που να μάθουν...?? Δεν σημαίνει ότι όποιος βλέπει μπάλα ξέρει και μπάλα... Όποιος οδηγάει είναι και Σουμάχερ... Όχι... Κάθε άλλο... Οι μισοί είναι όχι Σουμάχερ αλλά χασάπηδες... Οπότε αντίστοιχα, πως περιμένουμε να έχουν ποδοσφαιρική παιδεία και αντίληψη...?? Ποιός την έχασε για να την βρούμε εμείς...
Το κακό είναι να προσπαθεί ο κάθε άμπαλος βομβαρδίζοντας το φόρουμ με τα συνεχή του postαρίσματα να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και να επηρρεάσει την κρίση των άλλων...
Επειδή οι γνώμες είναι σαν τις τρύπες... Όλοι έχουν απο μία... Και συχνά έχουν και περισσότερες(...) κάποιοι... Είναι φυσικό να έχουμε όλοι τη γνώμη μας... Όμως όταν ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και ο Σάντος έχουν όλοι τους μια άποψη για τον Χούτο... Και έχουν και οι τρείς την ίδια άποψη για την αξία του... Τότε η δική μου και η δική σας γνώμη περισσεύει... Μπορούμε να την βάλουμε όπου θέλουμε...

Ανέφερα τα ονόματα μερικών απο τα πιο σοβαρά παιδιά του φόρυμ σαν κριτική επιτροπή... Υπάρχουν αρκετά σοβαρά απιδιά εδω μέσα... Αλλά υπάρχουν και κάτι πουλιιιιιιααααααά... Στην αρχή είπα να βάλω τα δικά τους ονόματα σαν κριτική επιτροπή... Αλλά θα γελούσαν και οι πέτρες... Όμως ήμουν σιγουρος πως δεν 8α δέχονταν το χιούμορ μου... Και 8α παρεξηγούνταν... Οπότε έβαλα τα δικά μας ονόματα... Και ζητώ συγνώμη απο τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη του φόρουμ όπως ο free, Yiankos και τόσοι άλλοι που δεν τους συμπεριέλαβα στην κριτική επιτροπή... Αλλά δεν χωρούσαμε όλοι... Η ομάδα έχει οικονομική στενότητα και δεν υπήρχαν λεφτά για παραπανίσιες πολυθρόνες... Θα κάνουμε ένα ντου στη sol αν είναι μια μέρα να δανειστούμε μερικές ακόμη ώστε να διευρύνουμε την κριτική μας επιτροπή...
Χμμμ... Μάλλον το τελευταίο μου αστειάκι ήταν ψιλοκρύο... Αλλά αφού το έγραψα... Ας μην το λογοκρίνω...
Χμμμ... Μάλλον το τελευταίο μου αστειάκι ήταν ψιλοκρύο... Αλλά αφού το έγραψα... Ας μην το λογοκρίνω...

Θέλεις να αλλάξουμεεεεε...?? Να γίνω εγώ Θεοφάνους και εσύ Λεβέντηςςς...?? Άλλωστε ο Λεβέντης είναι πολύ αδύνατος για μένα...novito έγραψε:το πιο αξιόλογο ποστ εδώ και αρκετές (μα πάρα πολλές) σελίδες...arisk έγραψε:...
.....
(Θεοφάνους ε?? αλλά τι άλλο θα με πεις...? γ@μησε τα...)

Ποσο μαλακες μπορει να ειστε ολοι???
απο το απόγευμα εχω διαβάσει τις μαλακιες και περιμένω να δω που το πατε....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΤΟ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΛΑΚΏΝΕΣΤΕ????ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
Ο ΑΛΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΤΟ (που δεν πήραμε ακομα)
Ο ΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ (και τους ξερω και τους 2 γεωλογο και αλτερ ασχετα που δεν συμφωνώ με αυτα που λενε)
Ο ΑΛΟΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΊΩΣ ΑΛΟΝ ΠΑΟΚΤΣΙ(που ειναι οι αντμιν γαμω την ζωη μου...αλλα κιαλα ξερουν να τα σβήνουν.)
Ο ΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΊΧΝΕΙ ΜΟΥΤΖΕΣ...
ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΤΟ??
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΛΙΓΟΙ δείτε απο που ξεκίνησε ολο αυτο και κόψτε το.
απο το απόγευμα εχω διαβάσει τις μαλακιες και περιμένω να δω που το πατε....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΤΟ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΛΑΚΏΝΕΣΤΕ????ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
Ο ΑΛΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΤΟ (που δεν πήραμε ακομα)
Ο ΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ (και τους ξερω και τους 2 γεωλογο και αλτερ ασχετα που δεν συμφωνώ με αυτα που λενε)
Ο ΑΛΟΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΊΩΣ ΑΛΟΝ ΠΑΟΚΤΣΙ(που ειναι οι αντμιν γαμω την ζωη μου...αλλα κιαλα ξερουν να τα σβήνουν.)
Ο ΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΊΧΝΕΙ ΜΟΥΤΖΕΣ...
ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΤΟ??
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΛΙΓΟΙ δείτε απο που ξεκίνησε ολο αυτο και κόψτε το.
Προς τασούλη και ντινίκο..
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα κ αν βρεις έστω και μια μομφή από μέρους μου στο πρόσωπο του Ζαγοράκη ή της υπόλοιπης Διοιήκησης τι να σε πω..
Στόλισέ με από πάνω μέχρι κάτω..
Το ποστ μου είχε να κάνει καθαρά με την αντιμετώπιση που έτυχε ο άλτερ απο κάποιους συγκεκριμένους..
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο..
Τώρα πως δόθηκε η εντύπωση ότι κατακρίνω το Ζαγόρ..
Ειλικρινά ιδέα δεν έχω..
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα κ αν βρεις έστω και μια μομφή από μέρους μου στο πρόσωπο του Ζαγοράκη ή της υπόλοιπης Διοιήκησης τι να σε πω..
Στόλισέ με από πάνω μέχρι κάτω..
Το ποστ μου είχε να κάνει καθαρά με την αντιμετώπιση που έτυχε ο άλτερ απο κάποιους συγκεκριμένους..
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο..
Τώρα πως δόθηκε η εντύπωση ότι κατακρίνω το Ζαγόρ..
Ειλικρινά ιδέα δεν έχω..
Σταυρος Κόλκας...
"Υ.Γ. Μόλις μάθαμε το όνομά του – Λέβον Πατσατζιάν – μας αποχαιρέτησε κιόλας. Οι αυξημένες απαιτήσεις του ή το κάτι καλύτερο, άδειασαν τον Αρμένιο; Απάντηση λίαν συντόμως. Η ομάδα έχει παιχνίδι αύριο!!!!!!!!! "
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=11
"Υ.Γ. Μόλις μάθαμε το όνομά του – Λέβον Πατσατζιάν – μας αποχαιρέτησε κιόλας. Οι αυξημένες απαιτήσεις του ή το κάτι καλύτερο, άδειασαν τον Αρμένιο; Απάντηση λίαν συντόμως. Η ομάδα έχει παιχνίδι αύριο!!!!!!!!! "
Παιδες τα λεφτά απο την ΑΜΚ τα πήρα εγώ. τώρα ικανοποιηθήκατε?και έκλεισα μία lamborghini και σας κάνω δώρο άλλες δέκα.
ας πάρουν όποιον θέλουν ρε σεις. έαν έχετε τα @@ ΠΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ!
Και κάτι τελευταίο τώρα που χάλασε του πατσαγιαν και φέρει καμμιά ονοματαρα(5 μέρες ακόμα μένουν!!!), εσείς που κράζετε να δουμε τι θα λετε.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 4/02 ΜΕ ΓΑΥΡΟ!
ας πάρουν όποιον θέλουν ρε σεις. έαν έχετε τα @@ ΠΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ!
Και κάτι τελευταίο τώρα που χάλασε του πατσαγιαν και φέρει καμμιά ονοματαρα(5 μέρες ακόμα μένουν!!!), εσείς που κράζετε να δουμε τι θα λετε.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 4/02 ΜΕ ΓΑΥΡΟ!
+ 1000 ρε παλικαρε ...Petm έγραψε:συνεχίστε να ξεφτιλίζετε το πρόεδρο του ΠΑΟΚ παραμονές του παιχνιδιού με τον Ari. και μετά παραπονεθείτε και από πάνω που τι δίκια σας αντιμετώπιση , δε την έχουμε και εμείς
ΥΓ Η υπόθεση του Λάμπρου Χούτου, όσο κοντά φαίνεται να είναι, τόσο μακριά μπορεί να αποδειχτεί πως βρίσκεται. Ο Πανιώνιος άρχισε να λέει διάφορα για δανεισμό, κάτι που δεν απασχολεί τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα ο Χούτος υπεβλήθη σε εγχείριση στον χόνδρο και τον μηνίσκο του. Και στα δύο αυτά μέτωπα μπορεί να στραβώσει η δουλειά και δεν χρειάζεται να πιάσουμε το θέμα το χαρακτήρα του ακόμη. Θα έρθει και αυτή η στιγμή.
Υ.Γ. Ο Τσορμπα ειπε οτι θα κινηθουμε για αλλο χαφ
και οτι του Χουτου ειναι εξτρα περιπτωση αν κατσει
που οπως τον ακουσα ετσι αυριο θα ξερουμε αν κλεισει
με πιο πολλες πιθανοτητες να κλεισει
Υπομονη μαγκες μεχρι Δευτερα ειναι οι μεταγραφες !!
Για το θεμα του αρμενιου..
''...Συγκεκριμένα, η σουηδική ομάδα προέβαλε τελευταία στιγμή αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για τον δανεισμό του παίκτη και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που ενημερώθηκε άμεσα, μετέφερε στον Ζήση Βρύζα πως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού και του έδωσε εντολή να ενημερώσει πως ο σύλλογος δεν επιθυμεί, πλέον, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή!''....
ο ΤΕΟ δειχνει αλλη μια φορα οτι βλαχομαγκιες στον ΠΑΟΚ δεν κανει κανεις!
χαζοεκβιασμους και παιχνιδακια αλλου λοιπον.με τον ΠΑΟΚ δεν θα παιζει κανεις.ετσι σας θελω εκει στη διοικηση.
ΠΑΟΚ ΡΕ !!!
''...Συγκεκριμένα, η σουηδική ομάδα προέβαλε τελευταία στιγμή αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για τον δανεισμό του παίκτη και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που ενημερώθηκε άμεσα, μετέφερε στον Ζήση Βρύζα πως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού και του έδωσε εντολή να ενημερώσει πως ο σύλλογος δεν επιθυμεί, πλέον, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή!''....
ο ΤΕΟ δειχνει αλλη μια φορα οτι βλαχομαγκιες στον ΠΑΟΚ δεν κανει κανεις!
χαζοεκβιασμους και παιχνιδακια αλλου λοιπον.με τον ΠΑΟΚ δεν θα παιζει κανεις.ετσι σας θελω εκει στη διοικηση.
ΠΑΟΚ ΡΕ !!!