Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Ρε δειτε τι γραφει ο καθενας...
Ο ενας λεει για τζαμπα και ο αλλος για τζαλμα...
Σας χτυπησε η ζεστη μου φαινεται...
sourmenetes έγραψε:Ρε δειτε τι γραφει ο καθενας...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εσείς μιλάτε για μεταγραφές και καλά κάνετε αλλά εγώ μαθαίνω πως από τους πίνακες διαιτησίας ο Κομίνης είναι μέσα και μάλιστα στους διεθνείς...Δυστυχώς ο Σαββιδης δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στην διαιτησία...Και άντε, αν έκανε κουμάντο η Ουέφα λες οκ, δυστυχώς εκεί ο κοκαλιάρης είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! και μάλιστα χωρίς να δίνει χρήματα αλλά με εκβιασμούς...Η λύση δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει διαφορετικά πέρα από την συμμαχία με τον χοντρό(τουλάχιστον σε κάποιες ψηφοφορίες)...Λυπάμαι που το λέω αλλά φαίνεται πως είναι έτσι τα πράγματα..
- BlackBlockAttack
proedros έγραψε:Εσείς μιλάτε για μεταγραφές και καλά κάνετε αλλά εγώ μαθαίνω πως από τους πίνακες διαιτησίας ο Κομίνης είναι μέσα και μάλιστα στους διεθνείς...Δυστυχώς ο Σαββιδης δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στην διαιτησία...Και άντε, αν έκανε κουμάντο η Ουέφα λες οκ, δυστυχώς εκεί ο κοκαλιάρης είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! και μάλιστα χωρίς να δίνει χρήματα αλλά με εκβιασμούς...Η λύση δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει διαφορετικά πέρα από την συμμαχία με τον χοντρό(τουλάχιστον σε κάποιες ψηφοφορίες)...Λυπάμαι που το λέω αλλά φαίνεται πως είναι έτσι τα πράγματα..
Εαν ισχυει οτι εχουν φαγωθει Αρετοπουλος Στυλιαρας Καλογεροπουλος Μανταλος Ποντικης Βατσιος μαλλον καποιος αλλος πρεπει να κλαει και οχι ο ΠΑΟΚ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackBlockAttack την Παρ 22 Ιουν 2018, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
GoMaRoS έγραψε:Φερτε Ε Ρ Ν Α Ν Ι !!!!
Τον ήθελε τον Ιανουάριο η κουλα αλλα μονο δανεικό γιατί κόστιζε
MANIAKOS έγραψε:Μακαρι να κανουμε κ καμια τρεις πωλησεις να ερθω στα ισα μου
Σε μια άλλη εποχή, σίγουρα θα ήσουν κάποιος " άρχων του σκλαβοπάζαρου"...
Ρε μλκες θα με σκάσετε μερικοί.
Κόβονται από διαιτησία Καλογερόπουλος, στυλιαρας, μανταλος αρετοπουλος κι εμεις θα κραξουμε τον ΠΑΟΚ για αδυναμία και έλλειψη ισχύος;
Δηλαδή τι θέλετε μέσα σε μια χρονιά να αλλάξουμε και το πολιτευμα;
Ηρεμηστε λίγο δεν είμαστε μόνοι μας στη χωρα
Κόβονται από διαιτησία Καλογερόπουλος, στυλιαρας, μανταλος αρετοπουλος κι εμεις θα κραξουμε τον ΠΑΟΚ για αδυναμία και έλλειψη ισχύος;
-
john4serres
Αλλος Ερνάνι ειναι εκεινος..ilovegame27 έγραψε:GoMaRoS έγραψε:Φερτε Ε Ρ Ν Α Ν Ι !!!!
Τον ήθελε τον Ιανουάριο η κουλα αλλα μονο δανεικό γιατί κόστιζε
goran 64 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Μακαρι να κανουμε κ καμια τρεις πωλησεις να ερθω στα ισα μου![]()
![]()
![]()
![]()
Σε μια άλλη εποχή, σίγουρα θα ήσουν κάποιος " άρχων του σκλαβοπάζαρου"...![]()
![]()
Ιιιι
Ρε φίλε μένει ο ΚΟΜΙΝΗΣ!!!Μπορείς να το καταλάβεις???ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ!!!!.... Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! Το ότι κάνει κουμάντο η Κούλα στη διαιτησία φάνηκε και φαίνεται και τώρα...Εδώ τον είχαν ορίσει τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τελευταία αγωνιστική...Τι να λέμε τώρα...rainmaker έγραψε:Ρε μλκες θα με σκάσετε μερικοί.