Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

Με μεγάλη μου λύπη διάβασα όλες αυτές τις σελίδες με βαριές κουβέντες εναντίον του αδερφού μου του άλτερ..
Καταρχάς να πω ότι διαφωνώ μαζί του στο θέμα του Χούτου καθώς εγώ προσωπικά τον θεωρώ χρήσιμο εργαλείο στην επίθεση του ΠΑΟΚ δίπλα στον Ζλάταν..
Στο δια ταύτα τωρα και στα όσα κάποιοι μαϊντανοί τον στολίσανε..
Με τον άλτερ γνωριστήκαμε σε εξω-οπαδική φάση αλλά "κολλήσαμε" μέσα στα τσημέντα τις ΤΟΥΜΠΑΣ..
Έχουμε κάνει άπειρα χιλιόμετρα παρέα για να ακολουθήσουμε την αρρώστεια μας σε αθήνες,ξάνθες,λάρισες και όπου αλλού ταξίδευε αυτή αλλά και για να διαμαρτυρηθούμε για πάρτι της όταν το καλούσαν οι καιροί της επανάστασης..
Έχουμε χαρεί, λυπηθεί, πανηγυρίσει, τραγουδήσει παρέα για την ΠΑΟΚάρα μας..
Παρέα έχουμε "παίξει" με μπάτσους, μπερδεμένους, σκουλήκια, χανούμια κ λοιπούς αλλόθρησκους..
Γενικά έχουμε φάει πολλά σκατά για τον ΠΑΟΚ μας και βρεθήκαμε σε πολλές δύσκολες καταστάσεις στις οποίες λάκισαν πολλοι "βαρύμαγκες"..
Όμως αυτός ήταν πάντα εκεί..
Το γεγονός αυτό με υποχρεώνει να μην αφήσω κανένα κοπρόσκυλο και κανεναν πανηγυρτζή ιντερνετάκια οπαδό διετίας να του απευθύνεται με τέτοιες βαριές εκφράσεις..
Μπούφοι όταν μιλάτε για τους οπαδούς (κ όχι τους πελάτες της τελευταίας 2ετίας) του ΠΑΟΚ να κάνετε πρώτα γαργάρα με οινόπνευμα..
Παίρνοντας ένα διαρκείας και κανά κατοστάευρω μετοχές δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα να καταφέρεστε με τέτοιους χαρακτηρισμούς σε άτομα που δεν γνωρίζετε..
Dj_timo έγραψε: Ειπα οτι ο συγκεκριμενος αν δεν ειναι σκουληκι, γραφει σαν σκουληκι και τον καταλαβανε ολοι εδω μεσα. Απλα ετυχε να τον παρατηρησω εγω
Μπράβο ξεφτέρη..
Πάρε και το βραβείο σου..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

και το oscar πάει στον Gewlogos...μπράβο αγόρι μου για τον τρόπο που μιλάς και μπράβο και για την μούτζα που θα την βλέπει όποιος μπει να διαβάσει..τους στόλισες όλους μια χαρά!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ οπωσδήποτε χρειάζεται παίκτη "τύπου Χούτου" δηλαδή ένα κοντό,γρήγορο και με αίσθηση του γκολ παίκτη ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ που θα απελευθερώσει τον Μούσλι απ' το ξύλο,θα ανοίγει διαδρόμους και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα κάνει τις αντίπαλες άμυνες να έχουν και κάποιον άλλον να ασχολήθούν και όχι να επικεντρώνονται μόνο στον Μούσλι το οποίο μαρκάρουν κάθε φορά τουλάχιστο 2 παίκτες.
Ο Χούτος ποδοσφαιρικά μιλώντας έχει όλα αυτά τα προσόντα και προφανώς κάποιοι που μιλάνε για χασογκόλη δεν θα θυμούνται τι έκανε πέρυσι.Αλλωστε και ο Μπακαγιόκο και ο Μίετσελ περίπου τέτοια φήμη είχαν πριν έρθουν και τη διέψευσαν.
Και είναι επίσης σίγουρο ότι παίκτης με τα προσόντα του Χούτου δεν υπάρχει-αν εξαιρέσεις τον κοντό- στην Ελλάδα ενώ απ'έξω θα σου κοστίσει πολλά.
Τα ερωτηματικά είναι 2-οι τραυματισμοί και ο χαρακτήρας.
Και αν η κατάστασή του ιατρικά μπορεί εύκολα να ελεγχθεί, ο χαρακτήρας παραμένει ερωτηματικό...
Πάντως ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του που εμπνέει κάθε παίκτη,με τον Σάντος που είναι κατά βάση προπονητής πειθαρχίας,με την πιό ποδοσφαιρική και κοντά στους παίκτες διοίκηση,και με αρκετούς παίκτες-πρώτα βιολιά είναι σίγουρα διαφορετική περίπτωση απ' τον Πανιώνιο των λίγων φιλάθλων,του χαλαρού Λίνεν και του απόντος προέδρου Τσακίρη.
Ισως να είναι ένα ρίσκο-που ίσως να μην είναι και μεγάλο αν στο συμβόλαιο του παίκτη μπούνε αυστηροί όροι- που ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει....όπως πήρε και με τον Γκαρσία.Γιατί παίκτες κλάσης και με χαρακτήρα κοστίζουν πολύ....Και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ψάχνουμε τις ευκαιρίες και να παίρνουμε ρίσκα....
Και ο Χούτος ξέρει καλά φαντάζομαι ότι αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και ότι αν δεν....μετά θα δείχνει το ταλέντο του σε καμμιά Λειβαδιά......
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Γεωλογε...απο τα πολλα σκατα που λες οτι φαγατε μαζι με τον αλλο τον καραγιοζακο...γεμισε και το κεφαλι σας.
Στα μουτρα σου παλιομαλακα.
fran

Δημοσίευση από fran »

Φερτε θηριοδαμαστη ααααααααααααααααααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

σε λιγο θα θυμιζουμε forum χανουμιων...και ολοι οι αλλοθρησκοι που τους κοπηκαν τα γονατα οταν ακουστηκε οτι ενδιαφερομαστε για χουτο τωρα θα τριβουν τα χερια τους και θα παρακαλουν να τον παρουμε...
Εμενα μου αρεσει ο παιχτης, τον θεωρω την καλυτερη λυση στην επιθεση τη δεδομενη χρονικη στιγμη...Αλλα αν ειναι να μαλωνουμε και να διχαζομαστε για αυτον, ε οχι, μεγαλη του η χαρη...Ναι μου αρεσει ο παιχτης, αλλα μου αρεσει περισσοτερο το οικογενειακο κλιμα και η μεταξυ μας συμπνοια..
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

hitman μην στεναχωριέσαι 2 άτομα κάνουν όλο το νταβαντούρι...θα τελειώσουν όπου να ναι...
fran

Re: Περι χουτου

Δημοσίευση από fran »

axl4 έγραψε:fran εισαι ωραιος!!!θελω εμφανιση Mr. Choutos! :lol: :)
Θα παρω φανέλα Mr Choutos
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

hitman έγραψε:σε λιγο θα θυμιζουμε forum χανουμιων...και ολοι οι αλλοθρησκοι που τους κοπηκαν τα γονατα οταν ακουστηκε οτι ενδιαφερομαστε για χουτο τωρα θα τριβουν τα χερια τους και θα παρακαλουν να τον παρουμε...
Εμενα μου αρεσει ο παιχτης, τον θεωρω την καλυτερη λυση στην επιθεση τη δεδομενη χρονικη στιγμη...Αλλα αν ειναι να μαλωνουμε και να διχαζομαστε για αυτον, ε οχι, μεγαλη του η χαρη...Ναι μου αρεσει ο παιχτης, αλλα μου αρεσει περισσοτερο το οικογενειακο κλιμα και η μεταξυ μας συμπνοια..
μηπως ειμαστε καλυτεροι απο αυτους?
τουλαχιστον σε αυτους η μακακια εγινε μεταξυ οριντζιναλ και ντεμη.
σε εμας μετα την εκπληξη για τις καλες(ισως οχι αριστες,αλλα σιγουρα οχι αντιπολιτευτικες και οχι για αγωνιστικα θεματα) ως τωρα σχεσεις μεταξυ συνδεσμων και διοικησης,τελικα υπαρχει αλλο προβλημα.πολυ σοβαροτερο!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παιδιά ο Χούτος είναι παιχταράς και ΑΝ έρθει στην Παοκάρα μας θα δέσει αμέσως!
Χρειαζόμαστε έναν γκολτζή τέτοιον - φανταστείτε δίδυμο με τον Μουσλίμοβιτς !!! :)
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Λαμπρος Χουτος ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ :)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

"Χάλασε" η μεταγραφή του Λεβόν Πατσαγιάν στον ΠΑΟΚ.

Εικόνα
Την ώρα που ο Αρμένιος χαφ το μεσημέρι της Τρίτης (27/01) περνούσε ιατρικές εξετάσεις, ο συμπατριώτης του μάνατζερ που τον συνόδευε στην Θεσσαλονίκη, προέβαλε μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις από τα αρχικώς συμφωνηθέντα.

Ο Ζήσης Βρύζας διέκοψε τις συζητήσεις και ενημέρωσε τον ατζέντη του Πατσαγιάν ότι από την στιγμή που δεν τηρούν τα αρχικώς συμφωνηθέντα (σ.σ σύμφωνα με τη διοίκηση του "δικεφάλου" του Βορρά) ο ΠΑΟΚ αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του παίκτη παρότι είχε συμφωνήσει με την ομάδα του την ΓΚΑΪΣ.

Ο Πατσαγιάν θα επιστρέψει στην Σουηδία.

Από contra.gr
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 28773.html
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Επειδή και γω έχω κατηγορηθεί ότι γκρινιάζω, ότι έχω βάλει και ειρωνικά το nick μου και δεν μου αρέσει τίποτα κ.λ.π. τέτοια γραφικά ΜΗΠΩΣ θα πρέπει να αφήνουμε τον κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ να σχολιάζει-χωρίς να βρίζει βέβαια-με όποιον τρόπο θεωρεί αυτός σωστό???
ΜΗΠΩΣ θα πρέπει σταματήσουν να θεωρούνται εχθροί του ΠΑΟΚ όσοι κάνουν κριτική????
Και μήπως αυτός είναι ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ?????
Εκτός και ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του έχουν ζηλέψει τη δόξα των ερπετών και του SOYPA-3.
Με τον alter συμφωνώ στο ότι τα πολλά καλά λόγια για την ομάδα την έχουν κάνει να επαναπαυθεί κατά κάποιο τρόπο,της έχουν βάλει ταβάνι.Ούτε μου αρέσουν οι αποθεώσεις μετά το Χ στα ερπετά-θεωρώ ότι έτσι μικραίνουμε την ομάδα.
Διαφωνώ στο γεγονός-που είδα και σε άλλα post-ότι τώρα που γίναμε μέτοχοι πρέπει να έχουμε όλοι λόγο στην ομάδα και αν κάποια κίνηση δεν μας αρέσει πρέπει να φωνάζουμε για τα λεφτά που βάλαμε.
Καλώς ή κακώς ένας πρέπει να αποφασίζει και νομίζω ότι αυτός που το κάνει στον ΠΑΟΚ είναι ο καταλληλότερος.
Και εγώ τουλάχιστον δεν θεωρώ ότι έγινα μέτοχος-γιατί νομίζω ότι με τα 250 μου ευρώ δεν μπορώ να έχω συμμετοχή και λόγο στο τι θα κάνει η ομάδα.
ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΕΤΣΙ....
serafeim

Δημοσίευση από serafeim »

Σορυ παιδες αλλα νομιζω οτι αρχιζει καπου να χανετε η μπαλα......Πρωτων δεν υπαρχει λογος να διχαζεσθαι για τον Χουτο γιατι πολυ απλα δεν ειναι παιχτης του παοκ ακομα.Δευτερων δεν χρειαζεται να λεγονται τα λογια οποιουδηποτε ανθρωπου επειπεδου...ραπτοπουλου ή λογια που γραφτηκαν σε φυλλαδες σε στιλ μακεδονια θρακη.Τριτων δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχει παοκτσης και το ξαναλεω παοκτσης ο οποιος να νομιζει οτι ο Ζαγορακης κλεβει εστω και ενα euro.Ηρεμια λοιπον μεχρι στιγμης ο παοκ ηθελε ενωμενους τους οπαδους του απο δω και περα δεν τους θελει απλως ενωμενους αλλα κατι παραπανω.Αυτο που προεχει ειναι ο παοκ πανω απ ολα!!! :) :x
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Παιδιά σας παρακαλώ να τελειώσουν εδώ οι προσωπικές επιθέσεις ..
Το να γίνουμε πιο σκληροί και να σβήνουμε post είναι το πιο εύκολο. Το forum όμως είναι ο καθρέφτης του γηπέδου και όπως πέφτουν οι ψιλές μεταξύ μας μέσα στο ναό, έτσι θα πέσουν κι εδώ.
Πρέπει όμως να ξέρουμε πότε θα βάλουμε τελεία και θα σταματήσουμε το κράξιμο.
Όλα ξεκίνησαν για έναν παίχτη που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και υπάρχουν 1.000 λόγοι για να μην έρθει (εμπλοκή άλλων ομάδων - τραυματισμός - πιθανόν απαιτήσεις Πανιωνίου κ.α.) και πήραμε ως δεδομένο ότι έκλεισε ο τύπος αυτός και αρχίσαμε να λέμε για στόχους και πώς θα είναι δίπλα στον Μούσλι και παπάρια μέντολες.

Αύριο παίζουμε με τον Άρη έναν τελικό ... Η προπαγάνδα του σιχαμερού ερπετού βασίζεται σε ένα Κύπελλο του 70' .. Για 39 χρόνια μιλάνε γι' αυτό το Κύπελλο και μαζεύονται και το γιορτάζουν!
Ας βγάλουμε λοιπόν τα παιδιά μας από τη δύσκολη θέση του να ακούν μέχρι το 2050 για τον αποκλεισμό μας από τον Άρη εν έτη 2009!

Όλοι είμαστε ΠΑΟΚ εδώ μέσα και ο καθένας έχει τις απόψεις του .. Πίσω από το πληκτρολόγιο και μέσα σε ένα post που θέλεις να συμπεριλάβεις 15 διαφορετικά πράγματα, μπορείς να μη δώσεις την εικόνα που θα ήθελες και να παρεξηγηθείς ..
Δε χρειάζεται να τρελενόμαστε όμως ...

Είπε ο alter ότι η διοίκηση είναι ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει και δεν κλέβει και αν το κάνει το κάνει λιγότερο από τους προηγούμενους και πέσατε να τον φάτε ...
Αποδείξτε λοιπόν ότι ο Ζαγοράκης δεν κλέβει ... Μπορείτε; Όχι φυσικά ..
Θα μπούμε σε φαύλο κύκλο μιας και κανείς δεν θα έχει αποδείξεις.

Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα ήρεμα κι ωραία και όλα καλά ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”