Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από seaman »

Μου αρέσει που τον τονίζετε στη λήγουσα τον Νικολάκη :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

john4serres έγραψε:
desperando έγραψε:
Demir έγραψε: 1,6 εκ ευρω δλδ.. ο δανος πετρωτος θα το λεει..
8 κατοσταρικα καθαρά είναι 1,6 μικτά.
Πάντα στα μεικτά αναφέρονται
Πως υπολογίζεται η εφορία;
Που θα κάνει φορολογική δήλωση;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

η εφορια ειναι 40% επι του μικτου. δηλαδη το μιτκο ποσο ειναι το καθαρο δια το ποσοστο εφοριας.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Athens έγραψε:to contra εθαψε κυριολεκτικα την ειδηση μεταγραφης...δεν υπαρχει κανενα ρεπορταζ
Το κοντρα τελευταία κάνει πιο βρώμικο πόλεμο και από τα site του χοντρού..

Το μόνο που γράψανε είναι ότι δεν ήθελε το 98 ο Jaba και αυτό πουλάνε για πρώτη είδηση στον ΠΑΟΚ.

Όπως εδώ και 2 εβδομάδες ότι είναι κλεισμένος ο κάτσε μισα-τίποτα του βάζελου μισα-ολόκληρα δικά μας και μόλις έφαγαν το άκυρο άρχισαν τις διαρροές ότι δεν έκλεισε η δουλεία γιατι θέλουμε να ψηφίσουν τον εκλεκτό του χοντρού για πρόεδρο super-λιγδας.

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στο λεξιλόγιο αθηναίζου, εκτός αν είσαι 3κλάσεις πιο κάτω σε μπατζετ, ποιότητα και δυναμική οπότε και το παίζουν φιλεύσπλαχνοι κ σου κερνάν κανένα τυλιχτό σουβλάκι γύρο χωρίς ίχνος πατάτας.

ΦΟΡ, ΕΞΑΡΙ, ΑΡ.ΜΠΑΚ και είμαστε τζαμάικα
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

buffalobill4 έγραψε:η εφορια ειναι 40% επι του μικτου. δηλαδη το μιτκο ποσο ειναι το καθαρο δια το ποσοστο εφοριας.
Οι Δανοί μιλούν για 1,000,00 ευρώ περίπου, ούτε να χρησιμοποιησουν xe (ή οποιοδήποτε online converter) είναι άξιοι οι ΑΡΔ μας για να μετατρέψουν τις κορόνες σε ευρώ ...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δεν γράφουν ποσά άρα κάνουμε προβλέψεις εγώ πιστεύω θα έχει το συμβόλαιο του Djalma δηλαδή 800χιλ αντέ και με μπόνους αν βγει 1ος σκόρερ κανα 100άρι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για τον Βραζιλιάνο των 5χαρτιών το "νέο μας Neymar" στην ομαδάρα μας ισχύει για το "98"' στη φανέλα ή και εκεί οι αρδ μ@λίες εις το (²) έγραφαν;

Γιατί μπήκα στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ https://www.paokfc.gr
δεν έχει τίποτα μόνο τα νέα νούμερα του Λάμπρου/Χαρίση/Χατζηισαία και τα ίδια στους Κίτσιου/Henrique

Το 98 φαίνεται στο paok fc wiki που γράφει ο καθένας ότι θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 22 Ιουν 2018, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Ισχύει το 98. Το ανέβασε ο Γιώργης στο instagram. Τελικά ο Λυρατζης δεν ακολουθεί την προετοιμασία. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

fiorentinos έγραψε:Ισχύει το 98. Το ανέβασε ο Γιώργης στο instagram. Τελικά ο Λυρατζης δεν ακολουθεί την προετοιμασία. Κρίμα.
Ας έπαιρνε ο μπαγλαμάς το 14 ή το 19 ελεύθερα ήταν. το 98 το σκ@τ@ το 'θελε.
Πολλά μεγάλα στις φανέλες νούμερα αντί να κάνουμε όπως οι Ισπανοί οι Άγγλοι μόνο στην u21 να έχουν μεγάλα νούμερα φανέλας όπως ο Σιαμπάνης το 99.

Ο ένας σε εμάς έχει το 87 ο άλλος το 75 ο άλλος το 88 ο αλλος το 70 ο άλλος το 71 μεγαλώσαμε σαν club.

Σε μεγάλες ομάδες μέχρι το 35 διαλέγουν μετά όλοι από u21 έχουν μεγάλα νούμερα έτη γεννήσεως κλπ

Ο Λύρατζης και εμένα μου φάνηκε παράξενο, αλλά πήρε τον Μπλαγογιάννη στην προετοιμασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 22 Ιουν 2018, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

fiorentinos έγραψε:Ισχύει το 98. Το ανέβασε ο Γιώργης στο instagram. Τελικά ο Λυρατζης δεν ακολουθεί την προετοιμασία. Κρίμα.
Είναι με την εθνική Νέων. Μόλις τελειώσει πηγαίνει με την πρώτη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

sourmenetes έγραψε:@thecursed
Aναδημοσιευση ξενου αρθρου εκαναν αδελφε.εμεις το χαμε κανει πριν δυο ωρες.

Φαινεται παντως οτι κατι υπαρχει,προσωπικη μου αποψη λεω
Σούρμε, εγώ σας είπα οτι προχθες επινε καφέ στην Χαλκιδική! Πολλοί δεν το πίστεψαν, αλλα οι σερβιτόροι είναι πιο αξιόπιστοι απο πολλούς αρδ..και ότι μου εχει πει ο συγκεκριμένος είναι όλα γκαραντί.Σας το εχω αποδείξει ;)
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Χωρικέ, φίλος ο καθένας λεεί το κοντό του και το μακρύ του ο σερβιτόρος και ο μπάρμαν και ο ρεσεψιονίστας.
Έχω και εγώ 1 γνωστό που έχει εξοχικό Χαλκιδική και είπε πως είδε τον Wernbloom να τρώει γύρο με τη γυναίκα του.
Αληθευεί; Ούτε ξέρω-ούτε ξέρεις!

Αν δεν μπει η υπογραφή φίλος, ο καθένας λεεί ότι θέλει.
Όσο αφορά τους αρδ ήταν και θα είναι ψευτομ@λκοπιτουρες ότι βλέπουν επαναλαμβάνουν τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν νομίζω να ξεκινήσουμε προετοιμασία με μοναδικό φόρ τον Κουλούρη, οπότε νομίζω τα δημοσιεύματα από Δανία πρίν λίγες ώρες έχουν βάση, και θα δούμε τον Πούκκι να πηγαίνει απευθείας Ολλανδία. Λογικά σήμερα κλείνει το θέμα.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Η υποθεση Πουκι να κλεισει σημερα ετσι πιστευω κι εγω. Τωρα τι γραφονται ποσα κτλπ. δεν νομιζω να περνάει το 1εκ.
Μεσα στην προετοιμασια παιζεται κι η παραμονη απο οτι καταλαβαινω Κιτσιου_Λαμπρου_Μυστακιδης.
Με τον ερχομο πιστευω πως θα φυγει ο Κανηας λογο πληθωρισμου θεσεω αν ερθει ο Σουηδος= 6.
Ο Κουλουρης θα φυγει δανεικος οταν ερθει ο Πριγιοβιτς αν δεν περασει η Σερβια, που ο ιδιος ζητησε να παραχωρηθει δανεικος.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Και να λεισει σημερα ο Πουκι εχουν κλεισει η μεταγραφες "2" και "3". Η πιο σημαντικη ειναι στα χαφ και ο Σουηδος δεν εχει κλεισει. Αν αποφασισει να μην ερθει τελικα υπαρχει εναλλακτικη? Η προετοιμασια ξεκιναει και στα χαφ ειναι το μονο μερος που χωλαινουμε μετα την αποχωρηση του Τσιμιροτ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”