Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- kataramenos5
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
goran 64 έγραψε:Ε για τι άλλο να μιλήσουμε, στο θέμα των μεταγραφών, βρε αδερφέ?Τι εγινε ρε παιδια για μεταγραφες μπηκα να δω και μιλατε για ριτρες?
Αφού...
![]()
![]()
![]()
Την ... ηρητρεμία μας.
Μακ μου αρέσει, μας γουστάρει κ τον γουστάρουν μέσα στην ομάδα. Ολα ειναι κόλπα για να μην δώσουμε λεφτα στην Ζενίτ κ να τον πάρουμε ελεύθερο πιστεύω
Να τον κάνουμε τί με τόσους παίκτες; Μια χρονιά περιμέναμε τον παλιό Μακ, δεν τον είδαμε. Ήρθε για μπανάκια στη Χαλκιδική. Έχω τόσα άτομα με δίψα, 2 εξ αυτών και πολύ ελπιδοφόρα(Λημνιός, Λάμπρου). Κοροϊδία θα ΄ναι να προτιμήσω τον Μακ.
- Παλαιολόγος
- ramolimendo
Λεβεκsourmenetes έγραψε:Αν παρθει αρ.μπακ σοβαρο καλυπτομαστε και αριστερα πισω και στα εξτρεμ.
-
mbison
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κάναμε μεταγραφή 19χρονου Βραζιλιάνου με 7(5+2) εκατομμύρια ευρώ. Έζησα να το δω και αυτό. Όνειρο ζω.
Έχει διαφορά η ρήτρα αποδέσμευσης (release clause) από το buy out. Πχ ο πριγιο υπέγραψε τον Φλεβάρη του 18 (πριν κλείσει τα 28 του χρόνια) μέχρι τον Ιούνιο του 22. Αν αύριο μας δώσουν τη ρήτρα των 10 εκ μπορεί να φύγει δε μπορεί όμως να κάνει χρήση του «buy out” και να σπασει όποτε θέλει το συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 21. Επίσης το ότι η ρήτρα του είναι 10 μυρια δε σημαίνει ότι το buy out που ουσιαστικά καλύπτει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του είναι το ίδιοTaseos έγραψε:Οχι φεν ειναι υποχρεωτικες οι ρητρες ειναι προστασια των ομαδων εναντι του αρθρου 17. Η αεκ δεν ειχε ρητρα για βρανιες γιατι το συμβολαιο ηταν για 2 μισι χρονια.αρα δεν υπηρχε ληξη προστασιας.αρα δε μπορουσε να το σπασει καποια ομαδα.ο παοκ κανει τριετη κ 4ετη γι αυτο βαζει ρητρες για να ναι καλυμμενος σε καθε περιπτωση προσπαθειας σπασιματος συμβολαιου. Αν ο παοκ πηρε κ ενα χαρτι για τζαλμα τεραστια μαγκια.ουυε στον παπα
Ένα ενδιαφέρον άρθρο που εξηγεί τις διάφορες είναι το παρακάτω: https://www.google.gr/amp/s/amp.theguar ... ier-league
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον Μαροκινο μη τον ξεγράφεις...Petros1988 έγραψε:Τφ:Πασχαλακης Γλυκός Σιαμπανης
Αρ. Μπακ:Βιερηνια Λεβεκ
Δε Μπακ:Ματος Κιτσιου
Στοπερ:Χατσεριδης Βαρελα Κρεσπο Μαλεζας
Κεντ. Χαφ:Μεταγραφη Μαουρισιο Χάρισης Σακοφ Μουλεν
ΕΠ.Μεσοι:Πελκας Μπισεσβαρ
Εξτρεμ:Ενρικε Jaba Λημνιός Warda Λάμπρου
Επιθετικοι:Πριγιοβιτς Πουκι
Κάπως έτσι μας φαντάζομαι του Χρόνου!
Πωλήσεις:Leovac Djalma Sabo Zairo Rey Kace Χατζηισαια El Khadouri Canas
Δανεικοι:Γιαννουλης Κουλουρης Mihojevic Μυστακιδης
Θεωρώ κάπως έτσι να είναι το ρόστερμας μέχρι 31Αυγ: Στα στνεχόμενα match Πρωτάθλημα/Ευρώπη/Κύπελλο
GK : Πασχαλάκης, Rey(αν δεν πωληθεί ή δοθεί δανεικός Zivkovic), Γλύκος(θα μείνει να λήξη το συμβόλαιο 2019)
DC : Varela, Khacheridis, Crespo, Mihojevic, Χατζηισαίας
DR/WMR : Matos, Κίτσιου(παίζει και αρ.μπακ)
DL/WML : Σταφυλλίδης(δανεικός), παίζει και ο Vieirinha
DM/MC : Mauricio, Μεταγραφή, Shakhov, Χαρίσης, Moulin
AMR : Vieirinha, Λημνιός, Μυστακίδης
AML : Jabá, Henrique, Biseswar
M/AMC : Πέλκας, El-Kaddouri
ST: Prijovic, Pukki, Λαμπρου
GK : Πασχαλάκης, Rey(αν δεν πωληθεί ή δοθεί δανεικός Zivkovic), Γλύκος(θα μείνει να λήξη το συμβόλαιο 2019)
DC : Varela, Khacheridis, Crespo, Mihojevic, Χατζηισαίας
DR/WMR : Matos, Κίτσιου(παίζει και αρ.μπακ)
DL/WML : Σταφυλλίδης(δανεικός), παίζει και ο Vieirinha
DM/MC : Mauricio, Μεταγραφή, Shakhov, Χαρίσης, Moulin
AMR : Vieirinha, Λημνιός, Μυστακίδης
AML : Jabá, Henrique, Biseswar
M/AMC : Πέλκας, El-Kaddouri
ST: Prijovic, Pukki, Λαμπρου
-
montekristo
Τώρα που έβλεπα βιντεάκια του γιαμπα
Μου αρεσε το γεγονός ότι μόλις παίρνει τη μπάλα μαζεύει 2-3 παίχτες πάνω του και ελευθερώνει συμπαίκτες του
Φαίνεται ότι ξέρει μπαλιτσα δεν είναι παίρνω την μπάλα και τρέχω χωρίς λόγο η κάνω ντρίμπλες γύρω από τον εαυτό μου
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου αρεσε το γεγονός ότι μόλις παίρνει τη μπάλα μαζεύει 2-3 παίχτες πάνω του και ελευθερώνει συμπαίκτες του
Φαίνεται ότι ξέρει μπαλιτσα δεν είναι παίρνω την μπάλα και τρέχω χωρίς λόγο η κάνω ντρίμπλες γύρω από τον εαυτό μου
montekristo έγραψε:Τώρα που έβλεπα βιντεάκια του γιαμπα
Τι μπάλα την ξέρει το παρατήρησα αυτό που λες και εγώ από τα videaκια.
Σωματοδομή έχει καλή ντρίμπλα έχει τεχνίτης είναι γρήγορος δεν το συζητάω και εγώ άρχιζα να τον γουστάρω τον 19age NeymarΜΑΣ.