Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Η μοναδική πτήση απευθείας από το Μόναχο στην Θεσσαλονίκη θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 22:45 και σε αυτή αναμένεται να είναι και ο Ζαμπά.
Ρε μ@λ@κες απορώ τι χαίρεστε.
Στους άλλους ανανέωσε ο Τζανακάκης.
Τι να κλάσει ο Ζαμπα
Τι να κλάσει ο Ζαμπα
- Petros1988
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!

Πέτρο έμαθες τίποτα; Αν δεν λένε όνομα, ρώτα πόσα θα πάρουμε από τη ρήτρα, μπας και καταλάβουμε.
-
mbison
O Maniakos ποσταρει μονο για να υμνει τον Περαια? Δεν ειδα να γραφει για τον Ζαμπά.
Ανανέωσε τελικά; ρε τον τίγρη καλά τα λέει ο μπιφτετζογλου θα δείτε σπουδαία πράγματα από την αεχ.....rainmaker έγραψε:Ρε μ@λ@κες απορώ τι χαίρεστε.
Τι να κλάσει ο Ζαμπα
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
rainmaker έγραψε:Ρε μ@λ@κες απορώ τι χαίρεστε.
Τι να κλάσει ο Ζαμπα
Εγώ δεν χαίρομαι rain φίλε
Το είπα και σε πολύ προηγούμενο post μου όταν είδα για αυτόν τον παίχτη μου φαίνονται πολλά τα 5χαρτιά+2μπόνους
Θα ήθελα τα 5χαρτιά να πήγαιναν σε 3παιχταράδες που θέλουμε Επιθετικό/Δημιουργικό κεντρικό χάφ/Αριστερό μπακ (στυλ Μάτος)
Αλλά εντάξει τι να κάνουμε αυτό έκριναν οι Σαββιδαίοι με το καλό να μας έρθει και να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.
- Petros1988
Οχι φιλε δεν έμαθα κάτι ακόμη.Πιστέυω άυριο να μάθω.seaman έγραψε:Πέτρο έμαθες τίποτα; Αν δεν λένε όνομα, ρώτα πόσα θα πάρουμε από τη ρήτρα, μπας και καταλάβουμε.
Αν του χρόνου η τον άλλο χρόνο γράφεις το ίδιο post θα έχεις δίκαιο..... Όχι τώρα είναι πολύ πολύ νωρίςDaRkFeaR έγραψε:rainmaker έγραψε:Ρε μ@λ@κες απορώ τι χαίρεστε.
Τι να κλάσει ο Ζαμπα![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν χαίρομαι rain φίλε![]()
Το είπα και σε πολύ προηγούμενο post μου όταν είδα για αυτόν τον παίχτη μου φαίνονται πολλά τα 5χαρτιά+2μπόνους
Θα ήθελα τα 5χαρτιά να πήγαιναν σε 3παιχταράδες που θέλουμε Επιθετικό/Δημιουργικό κεντρικό χάφ/Αριστερό μπακ (στυλ Μάτος)
Αλλά εντάξει τι να κάνουμε αυτό έκριναν οι Σαββιδαίοι με το καλό να μας έρθει και να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.
Περιμένει να γίνει γνωστό ο παίχτης που υπάρχει στην ρήτρα(πώληση) για να ποστάρει.mbison έγραψε:O Maniakos ποσταρει μονο για να υμνει τον Περαια? Δεν ειδα να γραφει για τον Ζαμπά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στο σκουληκι παίζει αυτός.eorptol1 έγραψε:Ανανέωσε τελικά; ρε τον τίγρη καλά τα λέει ο μπιφτετζογλου θα δείτε σπουδαία πράγματα από την αεχ.....rainmaker έγραψε:Ρε μ@λ@κες απορώ τι χαίρεστε.
Τι να κλάσει ο Ζαμπα
Πριγιοβιτς για 10 εκ δύσκολα αυτη την στιγμή, Ενρικε με τιποτα, , παίζουν οι Ουαρντα, Πελκας, Πασχαλακης λογικά.....
Αν ισχυεί πως θα πωληθεί παίχτης στην ρήτρα υποθέτω θα είναι η ο Prijovic ή ο Warda ή ο Πέλκας(που δεν θέλω...)
Θα πω και έναν τέταρτο τον Mauricιο(που δεν αλλά σαν τέταρτη επιλογή)
Θα πω και έναν τέταρτο τον Mauricιο(που δεν αλλά σαν τέταρτη επιλογή)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 20 Ιουν 2018, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Vet_eranos
παρε-δωσε, μηδεν εις'το πηλικον.. κι αφου δεν υπαρχει θεμα κοινοτικου, κερδισμενοι ειμεθα..