Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Βερνμπλουμ όσο είδα Συλφωμω
Για πουκι Δυστχως τα νουμερα κοιτανε ολοι , δε νοκιζω να ναι κατι ιδιαίτερο
Αν διάλεγα Εγω θα Παιρνα νατχο κ κοντε για δευτερο
Με χατς σε δυναμη ισοφαρίζει λιγο τ σοφια σχετικά χαφ μας
Με χατς σε δυναμη ισοφαρίζει λιγο τ σοφια σχετικά χαφ μας
Για τον Πουκι νομιζω πως αυτο ακριβως ψαχνει ο Λουτσεσκου, εναν παικτη ομαδας, δεν ψαχνει σταρ, αυτος υπαρχει.Τωρα για τον Βερνμπλουμ ακριβως για αυτο δεν καταλαβαινω την εμμονη μας.Ναι ειναι καλος παικτης με πολλα στοιχεια που δεν εχουμε, αλλα οχι τοσο για να δικαιολογει και αυτο το συμβολαιο αλλα και τετοια επιμονη.Νομιζω πως με τα λεφτα που διαθετουμε θα μπορουσαμε να βρουμε και κατι αλλο.
Eγώ για αυτό δεν ήθελα τον Σουηδό γιατί με τα ματς που είδα το έγραψα και εδώ παίζει σκληρά 1ματς θα παίζει 3 δε θα παίζει και θα παίρνει 1.7χαρτιά και έλεγα μετά που κάνει το δύσκολο και θέλει η γυναίκα του ποιο θερμό κλίμα από εκεί που ήταν αποσύρεται την προσφορά και χρόνος υπάρχει να πάρουμε άλλον
Ο δε Φιλανδός μου άρεσε από τα βιντεάκια που είδα σαν όνομα τον ήξερα από όταν ήταν στην Schalke.
Ο δε Φιλανδός μου άρεσε από τα βιντεάκια που είδα σαν όνομα τον ήξερα από όταν ήταν στην Schalke.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 19 Ιουν 2018, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
MANIAKOS έγραψε:Βερνμπλουμ όσο είδα Συλφωμω
και γω τετοια αισθηση εχω,αλλα δεντον ειδαμε κιολας τον ανθρωπο εδω που τα λεμε
Ένα σοβαρό κλαμπ δεν πουλάει έτσι απλά τον Τσίμιροτ. Για κάθε τέτοιον παίκτη (11δάτο) ας αναλογιστούμε μ πόσες αποζημιώσεις έχουμε πληρώσει από παίκτες που δεν ακούμπησαν μέχρι να βρεθεί. Οι δε αγωνιστικές απώλειες είναι ακόμη πιο σημαντικές από τα χρήματα.
Η λογική λέει ότι μέχρι αύριο το απόγευμα, αν είναι να γίνει κάτι άμεσα, θα έχει διαμορφωθεί η εικόνα. Ο Κόντε πιστεύω ότι θα κλείσει όταν θα ξεκαθαρίσει από τον Λουτσέσκου, ποιον ή ποιους από αυτούς, που εικάζω ότι ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ ως ανταλλάγματα, μπορούμε να παραχωρήσουμε.
Ο Γιωργάκης κάποια στιγμή έγραψε,ως απάντηση σε ερώτημα, μη φοβάστε δεν χαλάω λεφτά ούτε για Πούκκι ούτε για Βέρνμπλουμ. Πολλές φορές εν τη ρύμη του λόγου του έχει φανερώσει πράγματα. Αν δεν εμφανιστούν ο εκλεκτός ή οι εκλεκτοί μέχρι αύριο, κάνω δεύτερες σκέψεις για "συμφωνημένους" παίχτες που τελειώνει το συμβόλαιό τους 30.6 και οι ομάδες έχουν δικαίωμα ανανέωσης (πχ Γιάκομπ). Εκεί περιμένεις σιωπηλά και αθόρυβα να βγει ο μήνας. Όσοι το έχετε ψάξει, ρίξτε κάνα παπά για παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Έτσι κι αλλιώς κολλήσαμε ως τόπικ....
Ο Γιωργάκης κάποια στιγμή έγραψε,ως απάντηση σε ερώτημα, μη φοβάστε δεν χαλάω λεφτά ούτε για Πούκκι ούτε για Βέρνμπλουμ. Πολλές φορές εν τη ρύμη του λόγου του έχει φανερώσει πράγματα. Αν δεν εμφανιστούν ο εκλεκτός ή οι εκλεκτοί μέχρι αύριο, κάνω δεύτερες σκέψεις για "συμφωνημένους" παίχτες που τελειώνει το συμβόλαιό τους 30.6 και οι ομάδες έχουν δικαίωμα ανανέωσης (πχ Γιάκομπ). Εκεί περιμένεις σιωπηλά και αθόρυβα να βγει ο μήνας. Όσοι το έχετε ψάξει, ρίξτε κάνα παπά για παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Έτσι κι αλλιώς κολλήσαμε ως τόπικ....
-
Το είχα πει και πρίν 10 μέρες... Έχω αίσθηση ότι το φορ δεν έχει ακουστεί... Μπορεί να έρθει ο Κόντε ως αντι-Κουλουρης αλλά νομίζω θα έρθεις άλλος και όχι ο Πουκι.... Και επίσης πιστεύω θα έρθει και ο Σταφυλιδης τέλη Αυγούστου
-
Βραζιλιάνικη σημαία ανέβασε ο Γιώργος...Και λέειuse your imagination
-
- Chuck Norris