Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Μπίσον, τώρα θα μας μάθεις;
Δώσε μας ιερωμένο και ας είναι και του Πόρκαρου.
λίγα για το τοτέμ του φόρουμ πορκυAle έγραψε:
αν ήμουν μοντ θα σε είχα ήδη μπαναρει
- paokovios1974
Νταξ.ειμαστε πολύ κοντά πλέον λεπτομέρειες απομένουν να ανάψει το πράσινο φως από γκοτζαρεβα.
Το Μαράκι δέχθηκε επίσκεψη από ομάδα μάνατζερ που χειρίστηκε πέρσι θέμα ποδοσφαιριστή μας με πρόταση 7εκ για Πρίγιο και τους είπε πιείτε τον καφέ και φύγετε....μόνο που δεν τους έδειρε...με ηρεμιστικά ήταν....10εκ αλλιώς μην ξανάρθετε...εμείς δεν πουλάμε,εσείς θέλετε να αγοράσετε...αυτά..
- paokovios1974
Επιβεβαιώνω.
Κι αυτά που λέει ο Μάνι για περαια είναι βγαλμενα απ την καρδια του.
Μέχρι το βραδυ θα σκάσει το ψιλομπαμ εκτιμώ.
Κι αυτά που λέει ο Μάνι για περαια είναι βγαλμενα απ την καρδια του.
Μέχρι το βραδυ θα σκάσει το ψιλομπαμ εκτιμώ.
- sourmenetes
- Moderator
Τα 3,5 για Μαουριτσιο σε συνδιασμο πχ με την αποκτηση Νατχο στην θεση του θα τα δεχοσασταν? Εγω παντως θα το σκεφτομουν αν και καταλαβαινω και την πιστη του Λουτσεσκου στην ομοιογενεια της ομαδας.
- paokovios1974
Ναι γιατι τον φερνεις παρεα με τον Βερνμπλουμ και δεν χανεις σε ομοιογενεια!

Agios με ερνανι θα γινει τιποτα;;
Τα μανατζαρακια του ζαχαβι ηταν; που δωσαμε τζαμπα τον τσιμιροτ και θα τον πουλησουν 8εκ στην αραβια και ακομα ανταλλαγμα δεν ειδαμε;agios έγραψε:Το Μαράκι δέχθηκε επίσκεψη από ομάδα μάνατζερ που χειρίστηκε πέρσι θέμα ποδοσφαιριστή μας με πρόταση 7εκ για Πρίγιο και τους είπε πιείτε τον καφέ και φύγετε....μόνο που δεν τους έδειρε...με ηρεμιστικά ήταν....10εκ αλλιώς μην ξανάρθετε...εμείς δεν πουλάμε,εσείς θέλετε να αγοράσετε...αυτά..
Gomare για Hernani να γίνει πρέπει να φύγει ένας από τους ξένους μας.
Οχι Γομαρε από Ρωσία μεριά χειρίστηκαν υπόθεση ποδοσφαιριστή πέρσι για μας.
Εκπρόσωπος των Αράβων της Αλ Αχλί που έκανε την αρχική προσφορά των 3.5 εκ. λίτρων αργού πετρελαίου ήταν ο Τσάκας. Εκτιμάται ότι η αναπάντεχη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα δεν διευκολύνει επί της παρούσης την υποβολή νέας αναβαθμισμένης προσφοράς.joshua έγραψε:Τα 3,5 για Μαουριτσιο σε συνδιασμο πχ με την αποκτηση Νατχο στην θεση του θα τα δεχοσασταν? Εγω παντως θα το σκεφτομουν αν και καταλαβαινω και την πιστη του Λουτσεσκου στην ομοιογενεια της ομαδας.
Κρίμα.....
joshua έγραψε:Τα 3,5 για Μαουριτσιο σε συνδιασμο πχ με την αποκτηση Νατχο στην θεση του θα τα δεχοσασταν? Εγω παντως θα το σκεφτομουν αν και καταλαβαινω και την πιστη του Λουτσεσκου στην ομοιογενεια της ομαδας.
Και εγώ θα δεχόμουν άλλωστε ελεύθερο τον πήραμε έχουμε μπόλικο πράγμα στα 8άρια και ο Luce έδειξε για την ομοιογένεια της ομάδος μας. Ακόμα και παλτά πχ εννοώ Canhas κάτι θα βλέπει και είχε πει στις δηλώσεις που προσωπικά και εγώ έλεγα δεν κάνει το παιδί στην ομάδα μας