Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Παιδια αν εξαιρεσω το θεμα χαρακτηρα και οσα ακουμε (για να ειμαστε δικαιοι δε ξερουμε τι παιζεται ακριβως), αγωνιστικα πιστευω θα ηταν ιδανικος για διπλα στον Μουσλι...και αν ερθει ελευθερος χωρις ανταλαγματα ακομη καλυτερα....
του κλεινεις ενα συμβολαιο ως τελος χρονιας με option επεκτασης για καναδυο χρονια και αναλογα πραττεις....
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

φίλε alter, (σοβαρό κανάλι διάλεξες :) :) - πλάκα είναι αυτό)

καταρχήν η τοποθέτηση σου για το προπονητικό είναι τελείως άστοχη και αισχρή θα μπορούσα να πω. Ο Θόδωρος απο την αρχή είπε πως τα λεφτά της ΑΜΚ θα πάνε στο προπονητικό και αν περισέψουν, τότε θα κάνουμε μεταγραφές.

Δευτερον, που άκουσες οτι θέλαμε οργανωτή? Μόνο εδώ στο φόρουμ στην ψηφοφορία το βγάλαμε εμείς. Οι οπαδοί. Εγώ δεν άκουσα τον Ζήση, τον Τέο και τον Σάντος να λένε κάτι για οργανωτή.

Τρίτον, κάποτε είχες πει
alter4 έγραψε:Καρυπίδη, επιθετικό και ένα δεξί χαφ.
τίποτα άλλο. καλοκαίρι το μπάμ.
. Ήθελες επιθετικό, στον φέρνουνε (Χούτο). Ήθελες δεξί χαφ, στον φέρανε (Σορλέν - και Λίνο για να πάει ο Βιειρίνια δεξιά). Για τον Καρυπίδη άστο, μας βγήκε ο Μαλεζάο. Ποίο είναι το κόλλημα σου? Δεν μπορώ να καταλάβω...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Dj_timo έγραψε:
Να πιστευει οτι θελει αλλα οχι να ΛΕΕΙ οτι νανα εδω μεσα. Με απογοητευει το γεγονος οτι ενας αντμιν επιτρεπει σε καποιο @$#^# να μειωνει τον Παοκ μας ετσι λεγοντας οτι "εκφραζε τη γνωμη του"

Οκ ας εκφρασω κι εγω γνωμη αφου παει ετσι...Να πεσει ο Παοκ β, να φυγει ο ζαγορακης, κλεβει τον Παοκ, δεν εχει λαο ο Παοκ, ψεματα τα διαρκειας, λαμογιο ο Βρυζας....

Πως σου φανηκε σαν γνωμη??? Θα την αφηνες να περασει ετσι???
Ίσως επειδή ξέρω προσωπικά τον alter (όπως και αρκετοί άλλοι) και ξέρω ότι στηρίζει πραγματικά τον ΠΑΟΚ και την συγκεκριμένη διοίκηση, να μην βλέπω το post όπως αν ήταν κάποιου παντελώς άγνωστου .. Το παραδέχομαι!

Αλλά να σου πω πλέον μ' αυτά που έχω δει και ακούσει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και εδώ στο forum και στο γήπεδο αλλά και γενικά, περιμένω τα πάντα.
Περιμένω τον alter να έρθει και να εξηγήση τι εννοούσε και να ξεκαθαρίσει τη θέση του γι' αυτά που έγραψε. Ούτε εγώ συμφωνώ μαζί του εξάλλου ..

Αλλά να σου πω, και αυτά να έλεγες, προσωπικά δε θα έσβηνα το post σου (ούτε το προηγούμενο το έσβησα εγώ) και θα άφηνα τα υπόλοιπα μέλη να σου απαντήσουν και να σε βάλουν στη θέση σου.

Συνεχίζουμε ...
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

λαμπρο γερα...γαμω τον πειραια!! :lol: :lol: :lol:
ετσι ειναι novito...τα καλυτερα χασαμε.
σαν το γαλατικο χωριο: θα πλακωθουμε σημερα μεταξυ μας για τον λαμπρουκο και αυριο μετα το ματσακι θα κανουμε γλεντι με αγριογουρουνα!
ποιον θα κρεμασουμε στο δεντρο σαν κακοφωνιξ? 8)
σορυ για το off topic...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fuzztone έγραψε:Φίλε gagas, στο λινκ που δώσατε πιο πάνω διάβασα για συμβόλαιο 1,5 χρόνο με 400 χιλιάρικα. Αυτό σημαίνει ότι για το τρέχον εξάμηνο αναλογούν περί τα 135 χιλιάρικα, ποσό που δεν το θεωρώ μικρό, όταν έχουμε να καλύψουμε άλλα πράγματα και να αρχίσουμε και το προπονητικό κέντρο.

Θεωρώ λοιπόν ότι μόνο αν πιστεύουν στη διοίκηση ότι μπορούμε να πάμε για Τσ. Λιγκ, αξίζει να ρισκάρουμε σε έναν αποδεδειγμένα προβληματικό χαρακτήρα, που κανείς δεν εγγυάται ότι "σε μας θα στρώσει" "αφού δεν είμαστε Πανιώνιος" και θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ.

Δεν είμαι γενικά θετικός σε παίκτες με τα εξωαγωνιστικά χαρακτηριστικά του Χούτου, αλλά δε σημαίνει ότι θα τον σταυρώσω κι όλας. Καλώς να ορίσει και να παίξει μπαλάρα, και εγώ και όλοι μας θα τον χειροκροτήσουμε. Δεν ξέφυγε από την πεπατημένη όμως και προτού καν έρθει άρχισε τα γνωστά "για το μεγαλείο του κόσμου του ΠΑΟΚ" και λοιπά φαιδρα. Τεσπα.
φιλε μου το λινκ,αν μιλας για αυτο των ουλτρας λεει επισης,οτι το πρωτο εξαμηνο θα παρει τα λιγοτερα.μιλαμε δηλαδη για υπερβαση το πολυ 40 χιλ.δεν το θεωρω υπερβαση αυτο(απο τη στιγμη που εαν περασουμε τον αρη παιζουμε με ολυμπιακο στο κυπελλο..)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Fantomas έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=v56csW9THOM
:) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:
Poly καλη μεταγραφη αν γινει

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

gagas έγραψε:
fuzztone έγραψε:Φίλε gagas, στο λινκ που δώσατε πιο πάνω διάβασα για συμβόλαιο 1,5 χρόνο με 400 χιλιάρικα. Αυτό σημαίνει ότι για το τρέχον εξάμηνο αναλογούν περί τα 135 χιλιάρικα, ποσό που δεν το θεωρώ μικρό, όταν έχουμε να καλύψουμε άλλα πράγματα και να αρχίσουμε και το προπονητικό κέντρο.

Θεωρώ λοιπόν ότι μόνο αν πιστεύουν στη διοίκηση ότι μπορούμε να πάμε για Τσ. Λιγκ, αξίζει να ρισκάρουμε σε έναν αποδεδειγμένα προβληματικό χαρακτήρα, που κανείς δεν εγγυάται ότι "σε μας θα στρώσει" "αφού δεν είμαστε Πανιώνιος" και θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ.

Δεν είμαι γενικά θετικός σε παίκτες με τα εξωαγωνιστικά χαρακτηριστικά του Χούτου, αλλά δε σημαίνει ότι θα τον σταυρώσω κι όλας. Καλώς να ορίσει και να παίξει μπαλάρα, και εγώ και όλοι μας θα τον χειροκροτήσουμε. Δεν ξέφυγε από την πεπατημένη όμως και προτού καν έρθει άρχισε τα γνωστά "για το μεγαλείο του κόσμου του ΠΑΟΚ" και λοιπά φαιδρα. Τεσπα.
φιλε μου το λινκ,αν μιλας για αυτο των ουλτρας λεει επισης,οτι το πρωτο εξαμηνο θα παρει τα λιγοτερα.μιλαμε δηλαδη για υπερβαση το πολυ 40 χιλ.δεν το θεωρω υπερβαση αυτο(απο τη στιγμη που εαν περασουμε τον αρη παιζουμε με ολυμπιακο στο κυπελλο..)
μάλλον δεν το καταλάβατε καλά..δεν χάλασε η μεταγραφή για τα 40.000 παραπάνω αλλά γιατί δεν γουστάρει η διοίκηση να τους κοροϊδεύει κανένας...είπαν τόσα πριν κάποιες μέρες και με τόσα θα τον αγόράσει..και όχι τελευταία στιγμή πριν μπει η υπογραφή να λεν θέλουμε παραπάνω...αυτοί πήγαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο παίχτης ήταν στο γήπεδο έτοιμος να υπογράψει και είπαν ευκαιρία να τσιμπήσουμε 40.οοο χιλιαρικάκια παραπάνω..αλλά και καλά έκανε ο Ζαγορακης τον έχωσε μέσα στο αεροπλάνο και πακέτο πίσω απο εκεί που ήρθε!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ναι ρε μαγκες χολτ γιουρ χορσες καθηστε πρωτα να δουμε αν θα ερθει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος peris την Τρί 27 Ιαν 2009, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ehemithos199 έγραψε:ενα μεσημερι ελλειψα και ξεσπασε εμφυλιος ρε? :lol:
ε λοιπον παοκ ειστε!! αντε διαβαστε κατι να χαλαρωσετε
http://www.gazzetta.gr/content/view/23305/164/
ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

θελω να δω μουσλι-χουτο σε διαταξη 4-4-2 με γαυρο στην τουμπα 3-0 και χαρτ τρικ του χουτου του "γαυρου" και να τρεχει στην 4.Αρε γλεντια......
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Μεγάλη η συζήτηση για τον Χούτο ας εμπλακώ κι εγώ. Παικτικά είναι ακριβώς ο ποδοσφαιριστής που χρειάζεται δίπλα του ο Μούσλι και δεν νομίζω να διαφωνούν και πολλοί σε αυτό. Το θέμα είναι θα παίζει στο σύστημα του Σάντος, ή θα αναλάβει τον ρόλο του Μπακαγιόκο(πάγκο και κανά τριαντάλεπτο μέσα). Από την άλλη ο μεγαλύτερος προβληματισμός είναι για τον χαρακτήρα του, αλλά είδαμε φέτος πόσο έχουμε καεί στον χειλό από τα δικά μας τα καλά παιδιά. Πάντς η αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος έγινε ψιλό ανωκάτω, κι έφτασε σε σημείο να διώξει και τον καλύτερο προπονητή κατά την γνώμη μου που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα. Τώρα όσον αφορά θέματα ότι είναι γαύρος ή οτιδήποτε άλλο( πάντως στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ξεκίνησε να παίζει αν δεν κάνω λάθος), τα θεωρώ το λιγότερο αστεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Από παοκτσιλίκι και παχιά λόγια εξάλλου έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια. Εγώ δεν θέλω Παοκτσήδες ποδοσφαιριστές. Θέλω επαγγελματίες με πλήρη συνείδηση αυτού που κάνουν. Γίνετε;
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

και το καλοκαιρι καστιγιο και σαλπιγγιδης στη τουμπα για να παρουν φωτια τα διχτυα!!
αντε λιγες μεινανε... θα κλεισει το γ@μημενο το topic!!!
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

πριν από λίγο στην ερα-σπορ ο ρεπόρτερ του πανιωνίου είπε ότι το Δ.Σ. του ΠΑνιωνίου θα αποφασίσει για διακοπή συμβολαίου ή στην περίπτωση που δει ότι μπορεί να βγάλει χρήματα (?) θα συζητησει για μετακίνησή του ποδοσφαιριστή και χαχανίζοντας είπαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από Λάρισσα (σφήνα λοιπον η Λάρισα !!!!!) κτλπ κτλπ ....οπότε κάντε λίγη υπομονή ....Πλακωνόμαστε στο κράξιμο και αύριο ..αλλά μετά από το μάτσ με το σκουλίκι (προτείνω εγώ) :lol: :lol:
KETIKIDIS

Δημοσίευση από KETIKIDIS »

ακουστηκε στο sportdog οτι ακουστηκαν φημες οτι ο γαυρος ενδιαφερεται για χουτο.......μπορει να ισχυει γιατι εχει αναγκη για επιθετικο μετα την αποχωρηση του kovacevic

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87646
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”