+++++++palok έγραψε:εγώ θα πιανα τον Μποχωρίδη μέσω κάποιου τρίτου και θα μάθαινα αν έρχεται στον ΠΑΟΚ. Αν ναι, θα πήγαινα στον γκιόργκις και θα του λεγα η μεγαλύτερη πλάκα που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή στα αρειανά είναι να αρπάξεις τον μποχωρίδη.Και ταυτόχρονα γίνεσαι και πανίσχυρος στα γκαρντ. Δώνεις ένα μύριο για 5ετες?
PS: ειδικά βλέποντας και αυτό ----------
Θωμά, όχι μόνο links από αρδοσάιτ στο φόρουμ...
Για τους υπόλοιπους: κόπηκε ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Λάζος θα είναι στο τεχνικό team του Άρεως.
Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
Μια περίπτωση που θα έπρεπε να παρακολουθούμε και ίσως κάτι να έβγαινε είναι του Κώστα Αντετοκούμπο
- paok_basket
Η ομάδα θα πάει λογικά στην απόκτηση ενός Έλληνα ακόμα εκτός κι αν έρθει και κάποιος τύπου Καρρά (ίσως ο Μουράτος που γράφτηκε σήμερα).
Αυτός ο Έλληνας δεν θα είναι στα γκαρντ, όπου υπάρχουν ήδη οι Κόνιαρης Κατσίβελης Ζάρας και θέλεις Γκος και έναν Αμερικανό άσο...
Ίσως είναι 3-4 τύπου Χαρλαμπόπουλου και ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Κασελάκης, ο οποίος όμως θα πρέπει να χαμηλώσει το κασέ. Δεν νομίζω να δοθούν περισσότερα αοό 60 για Έλληνα.
Μετά μπορεί να είναι ψηλός. Ο Τσαϊρέλης δεν ειναι, αλλά οι Μαυροειδής και Μαυροκεφαλίδης είναι στον... αέρα.
Πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ξένος με σουτ. Είδαμε φέτος ποσο άνοιξαν οι αντίπαλες άμυνες όταν προστέθηκε ο Τζάκσον (50% στα τρίποντα) αντί του Κλάσεν.
Αυτός ο Έλληνας δεν θα είναι στα γκαρντ, όπου υπάρχουν ήδη οι Κόνιαρης Κατσίβελης Ζάρας και θέλεις Γκος και έναν Αμερικανό άσο...
Ίσως είναι 3-4 τύπου Χαρλαμπόπουλου και ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Κασελάκης, ο οποίος όμως θα πρέπει να χαμηλώσει το κασέ. Δεν νομίζω να δοθούν περισσότερα αοό 60 για Έλληνα.
Μετά μπορεί να είναι ψηλός. Ο Τσαϊρέλης δεν ειναι, αλλά οι Μαυροειδής και Μαυροκεφαλίδης είναι στον... αέρα.
Πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ξένος με σουτ. Είδαμε φέτος ποσο άνοιξαν οι αντίπαλες άμυνες όταν προστέθηκε ο Τζάκσον (50% στα τρίποντα) αντί του Κλάσεν.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά ρε ντροπή! Είναι δυνατόν να έχουμε πιάσει Ιούνιο και να μην έχει έρθει ούτε ένας;; Μόνο ανανέωση του μπαρμπα-Βαγγέλη κάνατε! Ο Petteway έφυγε έξω, ο Lucky Jones θα πάει στον Άρη (που θα μπει σίγουρα play-offs, στα οποία πάλι θα παλέψουμε να μπούμε)! Εμείς με τον μπαρμπαΒαγγέλη, τον Λίνο 30 ετών ταλέντο και τον Τσόχλα με τους χιαστούς θα μείνουμε;;;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!!!!
Ο LeBron και ο Kawhi είναι ΑΚΟΜΑ ελεύθεροι!
Στo volley έπιασε, λέω μπας και πιάσει και εδώ.
Ο LeBron και ο Kawhi είναι ΑΚΟΜΑ ελεύθεροι!
Στo volley έπιασε, λέω μπας και πιάσει και εδώ.
- john4serres
- ilovegame27
Εκλεισε ο Λάκι στον Αρη;
Τον μποχωριδη θα. Τον ηθελα όπως και τον Αθηναίου
Τον μποχωριδη θα. Τον ηθελα όπως και τον Αθηναίου
- Chuck Norris
Δεν νομίζω να έκλεισα ρουλη ο Λακης , δεν βρίσκω λόγο να παει εκεί κιολας , δεν παίζει να του δίνουν μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Εγώ Αθηναίου ως αντι-Τσοχλα θα ήθελα
Εγώ Αθηναίου ως αντι-Τσοχλα θα ήθελα
Ρε μη λετε ασυναρτησιες. Θα φυγει ο Λακι να παει στον ουραγο ρουλη που δεν εχει μαντηλι να κλαψει. Σε εμας τουλαχιστον τα λεφτα του θα τα παρει.
- john4serres
Ήταν μαλωμένος από πρόπερσι αυτός.....palok έγραψε:ο Μουράτος 21% στα τρίποντα φέτος.
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Πέσαμε στην ζαντοπαγίδα.
Όχι ρε, όντως έχει ακουστεί ο Kavlucky για τον ΑΡΗ, λόγω Αγγέλου προπονητή που τον έφερε στην Ελλάδα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
- Επικοινωνία:
ξέρουμε περίπου τί συμβόλαιο έκανε ο ellis στον Προμηθέα (κανα 25χιλιαρο το μήνα?)?
PS: πάνε και για Κασελάκη.
PS: πάνε και για Κασελάκη.