Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Αφου εχουμε τον Κυριακο ολα καλα...Ξεχασα εχουμε και τον Γιωργη...
Τα θέλω σου είναι υπερβολικά.
Είσαι τρανσφερμανιακ σε καταλαβαίνω κάποτε ήμουν κι εγώ, δυστυχώς πλέον οι μεταγραφικές περίοδοι είναι η χειρότερη μας.
Είναι οι περίοδοι που βγαίνει η μεγαλύτερη ένταση και γίνονται οι μεγαλύτερες παρεξηγήσεις ειδικά εδώ μέσα.

Είναι αυτή η μαμημενη ανάγκη του οπαδού να τα μάθει όλα και να τα μάθει όσο γίνεται πιο γρήγορα και αυτή μας τη μαλ@κια εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια και τα αρδ που γράφουν ότι μαλ@κια τους καπνίσει.

Όχι ρε δεν χρειάζεται να ξέρω γιατί έμεινε άλλη μια σεζόν στον Ατρόμητο ο Γιαννούλης ή γιατί θα δοθεί δανεικός ο Κουλούρης.
Οπαδοί είμαστε όχι τ.δ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ πως δε χρειάζεται και δε πρέπει να ξέρω γιατί έμεινε ο Γιαννούλης στον Ατρόμητο , ούτε για το Κουλούρη ούτε ποιον σχεδιάζουν να πάρουν για αριστερό μπακ.

Κάνει καλύτερο στην υγεία μας αυτό .

Αλλά καταλαβαίνω κιόλας το τζος που τη ψάχνει.
Εγώ όχι.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί τα δικά μας συμβόλαια έχουν ρήτρα, αλλά όχι αυτά άλλων ομάδων. Ο γαύρος πχ πουλάει σε ό,τι τιμές θέλει, ενώ και οι Τούρκοι ζητάνε 20 μύρια για Rodrigues, όσα ζήτησε (και πήρε) και η Deportivo La Coruna για τον Perez - Martinez.
Αυτο ειναι πραγματικα αναπαντητο ερωτημα ιδιως οταν αποδεδειγμενα πληρωνουμε και παραπανω απο την αγορα και στην ωρα μας.

Αυτη θα ηταν μια καλη ερωτηση απο δημοσιογραφο σε διοικητικο παραγοντα αλλα που τετοια τυχη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ζείτε και στο εξωτερικό κάποιοι όπου τεχνικοί διευθυντές μάνατζερ ακόμα και ιδιοκτήτες μιλάνε με ονόματα και διευθύνσεις συνεχώς και οκ καταλαβαίνω ότι αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το κάνει γιατί σε αντίθεση με αυτούς μπαίνει σε κάθε διαπραγμάτευση ως αδύναμος άλλα να λέμε ότι η επικοινωνία που απολαμβάνει ο παοκτσης είναι μια χαρά οκ πάω πάσο.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολλά λέει η Μετρο:
Ότι ο Deni Alar δεν απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, απλά ακόμη δεν έχει υπάρξει (άρθρο του δικού μας Κώστα)
Ότι ο Mihojevic θα πάει δανεικός γιατί είναι ο 5ος στόπερ
Ότι υπήρξε ενδιαφέρον για τον Μπαγκντάντ Μπουνετζά, τον 27χρονου διεθνή Αλγερινό της Αλ Σαντ (και συμπληρώνει ότι επειδή είναι μη κοινοτικός ...δεν ενδιαφερόμαστε).
Ότι έχουν συμφωνήσει και ο Pedro Conde και ο Teemou Pukki.

Δεν έχω βρει όμως πού αναφέρει την ρήτρα του Warda.
http://www.metrosport.gr/protoselida Αποκαλυψη πάνω αριστερά
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

buffalobill4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί τα δικά μας συμβόλαια έχουν ρήτρα, αλλά όχι αυτά άλλων ομάδων. Ο γαύρος πχ πουλάει σε ό,τι τιμές θέλει, ενώ και οι Τούρκοι ζητάνε 20 μύρια για Rodrigues, όσα ζήτησε (και πήρε) και η Deportivo La Coruna για τον Perez - Martinez.
Αυτο ειναι πραγματικα αναπαντητο ερωτημα ιδιως οταν αποδεδειγμενα πληρωνουμε και παραπανω απο την αγορα και στην ωρα μας.

Αυτη θα ηταν μια καλη ερωτηση απο δημοσιογραφο σε διοικητικο παραγοντα αλλα που τετοια τυχη
seaman έγραψε:Με βάση μόνο τα οικονομικά δεδομένα, πιο πιθανή αποχώρηση από τα φτερά μοιάζει αυτή του Αιγύπτιου. Μη κοινοτικό διαβατήριο και χαμηλό buy out για τη σημερινή αξία του. Εξαρτάται βέβαια και από το τρελό του το κεφάλι. Αν αποφασίσουμε ότι θα του δοθεί ρόλος στη νέα χρονιά και αυξηθούν οι απολαβές του, πιθανό είναι να μείνει, γιατί από ότι φαίνεται γουστάρει και ο ίδιος.
Όσο αφορά στη ρήτρα αποδέσμευσης για παίχτες όπως ο Πρίγιοβιτς καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να την αποτρέψεις στη συμφωνία. Στη μεταγραφή όμως Ουάρντα εκτιμώ ότι δεν θα χαλούσε αν ο ΠΑΟΚ δεν συναινούσε στην ύπαρξη ρήτρας. Ίσως είναι πολιτική της εταιρίας, να μην εγκλωβίζει τους παίχτες, ώστε να διευκολύνεται έτσι η υπογραφή τους. Από την αντίθετη πλευρά, όσοι δεν πιάνουν, κάθονται στα συμβόλαιά τους. Έτσι είναι το παιχνίδι, δυστυχώς.....
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Να θέσω 1 ερώτημα φίλοι ΠΑΟΚια.

Ποιος από Henrique vs Warda προτιμούσατε; και ποιος θα θέλατε να πωληθεί γιατί και οι 2 πιάνουν θέσεις ξένου άρα ο ένας περισεύει.

Εγώ πάντος προτιμώ να έμενε ο Warda.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

buffalobill4 έγραψε:

Επειδή ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ... Ρε παιδιά εγώ ξέρω ότι πλέον όλα τα συμβόλαια τα τελευταία 5 χρόνια πρέπει να έχουν ρήτρα η οποία μάλιστα σε μεγάλο βαθμό κρίνεται από το ύψος του συμβολαίου... Πώς εμείς βάζουμε τόσο χαμηλές καιας πούμε Ο Ρετσος με 70000 συμβολαιο δεν είχε... Πραγματικά αυτό θα ήθελα να ήξερα μονο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimpatra έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολλά λέει η Μετρο:
Ότι ο Deni Alar δεν απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, απλά ακόμη δεν έχει υπάρξει (άρθρο του δικού μας Κώστα)
Ότι ο Mihojevic θα πάει δανεικός γιατί είναι ο 5ος στόπερ
Ότι υπήρξε ενδιαφέρον για τον Μπαγκντάντ Μπουνετζά, τον 27χρονου διεθνή Αλγερινό της Αλ Σαντ (και συμπληρώνει ότι επειδή είναι μη κοινοτικός ...δεν ενδιαφερόμαστε).
Ότι έχουν συμφωνήσει και ο Pedro Conde και ο Teemou Pukki.

Δεν έχω βρει όμως πού αναφέρει την ρήτρα του Warda.
http://www.metrosport.gr/protoselida Αποκαλυψη πάνω αριστερά
thx. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν το είδα πουθενά στο site.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

DaRkFeaR έγραψε:Να θέσω 1 ερώτημα φίλοι ΠΑΟΚια.

Ποιος από Henrique vs Warda προτιμούσατε; και ποιος θα θέλατε να πωληθεί γιατί και οι 2 πιάνουν θέσεις ξένου άρα ο ένας περισεύει.

να κάνουμε ψηφοφορία εγώ θέλω λε μελαχρινακι

2-0 για ουαρντα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DaRkFeaR έγραψε:Να θέσω 1 ερώτημα φίλοι ΠΑΟΚια.

O Ενρίκε θα μας ενισχύσει στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το ποιον από τους δύο θα δηλώσουμε για την Ελλάδα μάλλον θα αποφασιστεί εν καιρώ, αφού έρθουν και οι όποιες προτάσεις.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αποστόλη συμφωνώ.
Ξέρουμε ποια είναι η κανονική ρήτρα του Warda; 3χαρτιά/3μιση/5χαρτιά; οι ΑΡΔ γράφουν διαφορετικά αν ξέρει κανένας φίλος τι κανονική ρήτρα έχει; Στο transfermarkt δεν βλέπω να υπάρχει ρήτρες.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Πρέπει όλοι οι νέοι παίκτες να φύγουν για προετοιμασία. Μη γίνει το ίδιο λάθος με πέρυσι. Αναφέρομαι στον Βερνμπλουμ. Θα έρθει, θα σέρνεται και μετά θα λέμε "ναι αλλά δεν έκανε προετοιμασία" κλπ κλπ. Φάση Μαουρίσιο δηλαδή. ΠΡΕΠΕΙ οποίος είναι να έρθει, να έρθει πριν φύγουν.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Hermann έγραψε:Πρέπει όλοι οι νέοι παίκτες να φύγουν για προετοιμασία. Μη γίνει το ίδιο λάθος με πέρυσι. Αναφέρομαι στον Βερνμπλουμ. Θα έρθει, θα σέρνεται και μετά θα λέμε "ναι αλλά δεν έκανε προετοιμασία" κλπ κλπ. Φάση Μαουρίσιο δηλαδή. ΠΡΕΠΕΙ οποίος είναι να έρθει, να έρθει πριν φύγουν.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Χθες ακριβώς αυτό είπα φίλε Hermann. Αν το διάβασες!
Εγώ αν ήμουν στην θέση τους θα απέσυρα το ενδιαφέρον και ας κλείσει όπου θέλει, δόξα τον Θεό υπάρχει πράγμα και ελεύθερους καλούς να πάρεις με φράγκα στο 1.7 που του κάναμε χαρτιά.
Δεν θέλουμε παίχτη να έρθει να παίξει τον Ιανουάριο. Ανάφερα το θέμα Mauricio μόλις ήρθε ενθουσιαστήκαμε όλοι και λογικό με βιντεάκια που είδαμε και χωρίς προετοιμασία έπαιξε μετά τέλη Νοέμβρη, τι να το κάνω τότε να έρθει ο Wernbloom. Για τα ματς θέλω προκρι CL, να κάνει προετοιμασία να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδος.
Αποσύρεται την προσφορά εκεί στην διοίκηση!
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Δεν αντιλαμβάνομαι το δίλλημα Ουάρντα ή Ενρίκε.
Καταρχάς αριθμητικά η ομάδα χρειάζεται 4 καθαρά εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο Κάμπος και Λημνιό καθώς Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί λογίζονται περισσότερο ως επιτελικά χαφ και όχι ως εξτρέμ. Συνεπώς με Ουάρντα και Ενρίκε συμπληρώνεται η τετράδα των εξτρέμ.
Επίσης ο Αιγύπτιος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Βραζιλιάνο. Πολύ καλή τεχνική και τελειώματα ο πρώτος, έκρηξη και ταχύτητα ο δεύτερος.
Όσον αφορά τις θέσεις ξένων επίσης δεν βλέπω πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει ξένους μέχρι τώρα
1. Μάτος
2. Μαουρίτσιο
3. Σάχοφ
Ο Χατσερίντι δεν λογίζεται ως ξένος καθώς είναι δεδομένο πως θα πάρει ελληνική υπηκοότητα. Αλίμονο αν συζητάμε για το αν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου για άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει Έλληνα πατέρα και ελληνικό επίθετο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”