Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από seaman »

Το site του χοντρού έγραψε ότι απάντησε θετικά ο Πούκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τεέμου Πούκι, την τελευταία ημέρα της διορίας που του έδωσε ο ΠΑΟΚ, απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του πρότειναν οι Θεσσαλονικείς και πλέον το πράγμα περιπλέκεται μετά το νέο μπάσιμο για τον Κόντε.

Τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ άρχισαν να αφήνουν την υπόθεση του Τεέμου Πούκι και να ασχολούνται περισσότερο με την απόκτηση του Πέδρο Κόντε, ο Φιλανδός επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση του Δικεφάλου. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αφού ζύγισε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του πήρε την απόφαση, κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα της διορίας που του είχαν δώσει από την Τούμπα.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Τεέμου Πούκι ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα πριμ που προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται ο εκπρόσωπος του να ξεκινήσει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Δικεφάλου για να ολοκληρωθεί η αρχική συμφωνία.

Πλέον οι ασπρόμαυροι καλούνται να επιλέξουν, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ανάμεσα σε Πούκι και Κόντε, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει και τους δύο επιθετικούς από την στιγμή που θα φύγει με τη μορφή του δανεισμού ο Ευθύμης Κουλούρης. Ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που στη παρούσα φάση βρίσκεται στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Σερβίας.

Απόστολος Παγώνης 10.gr
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με Μυστακίδη.

Αν είναι δεδομένο ότι θα φύγει δανεικός, τότε για μένα δεν είναι παράλογο να έρθει και ο Πουκι και ο Κοντε

Με δεδομένο ότι φεύγει δανεικός ο Κουλούρης
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Από τη πλευρά μου καμία ειρωνεία,πλακιτσα έκανα βάζοντας μέσα και την βόμβα Ιμπρα.
Όσοι σπεύσατε προς υπεράσπιση του φίλου καλά κάνατε,εχω την αίσθηση ότι δε τον πείραξε ιδιαίτερα το ποστ μου.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

obanebane έγραψε:Από τη πλευρά μου καμία ειρωνεία,πλακιτσα έκανα βάζοντας μέσα και την βόμβα Ιμπρα.
Όσοι σπεύσατε προς υπεράσπιση του φίλου καλά κάνατε,εχω την αίσθηση ότι δε τον πείραξε ιδιαίτερα το ποστ μου.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Και εγώ φίλε που έκανα χιούμορ το άλλαξα το post μου σε Άντε να δούμε εδώ μια παρέα είμαστε που κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα μας δεν νομίζω με μερικά χιουμορίστικα όπως κάνουμε όλοι παρεξηγείται κάποιος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Από τη πλευρά μου καμία ειρωνεία,πλακιτσα έκανα βάζοντας μέσα και την βόμβα Ιμπρα.

μπανε χοντρόπετσος είναι δεν τον πείραξε μη μασάς
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Κανενα ποστ δεν με πειραξε....ολα καλα...λογικο να μην εμπιστευονται ολοι τις πληροφοριες του καθενα.
Το οτι εμαθα κατι προφανως και ηθελα να το μοιραστω με το forum οπως και θα το κανω και στο μελλον.
Απλα ειναι ο τροπος που μπορει να παρεξηγηθει... δεκτο και το χαβαλε και τα παντα.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Όσο αφορά για το θέμα Μυστακίδη εγώ τον θέλω για 3ο επιθετικό αν έρθει όπως έγραψε ο φίλος μου ο seaman παραπάνω για Pukki.
Σαν παίχτης μου άρεσε και αρέσει ο Μυστακίδης και στο ματς που ξεβρακώσαμε τον Βάζελο που έπαιζε έκανε κανα 2-3ενέργειες καλές εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

che4 έγραψε:

μπανε χοντρόπετσος είναι δεν τον πείραξε μη μασάς
Κρυβε λογια εσυ ρε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

https://trends.google.com/trends/explor ... ESSALONIKI

αντε γατακια ,απο Κενυα θα ρθει :opaokara:

Υγ Που χαθηκες ρε κουρδε?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Che εσύ ποιον προτιμάς τον Ισπανό η τον Φιλανδό;
Εγώ πάντως θα ήθελα κάτι καλύτερο και απ τους δυο,από την άλλη σκέφτομαι ότι βασικό φορ έχουμε και μπερδευομαι λίγο.
Ίσως ένα εξτρεμοφορ που γράφουν κάποιοι θα ήταν καλύτερη λύση για να μειώσουμε και τον αριθμό αυτών που θα αποκτηθούν,αυτού του τύπου οι καλοι παίχτες είναι πανάκριβοι και δυσεύρετοι όμως.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Che εσύ ποιον προτιμάς τον Ισπανό η τον Φιλανδό;
Εγώ πάντως θα ήθελα κάτι καλύτερο και απ τους δυο,από την άλλη σκέφτομαι ότι βασικό φορ έχουμε και μπερδευομαι λίγο.
Ίσως ένα εξτρεμοφορ που γράφουν κάποιοι θα ήταν καλύτερη λύση για να μειώσουμε και τον αριθμό αυτών που θα αποκτηθούν,αυτού του τύπου οι καλοι παίχτες είναι πανάκριβοι και δυσεύρετοι όμως.

κανέναν απ τους δυο και εγώ

μην τρομάξεις θα ήθελα έναν παίχτη στιλ λουκας χαχαχαχα αλλά να μην τιτικιζει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Π ωριμος ο μαχης Μπραβο την Ειρήνη αλλος Αβθρωπος εγινε
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

seaman έγραψε:Το site του χοντρού έγραψε ότι απάντησε θετικά ο Πούκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τεέμου Πούκι, την τελευταία ημέρα της διορίας που του έδωσε ο ΠΑΟΚ, απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του πρότειναν οι Θεσσαλονικείς και πλέον το πράγμα περιπλέκεται μετά το νέο μπάσιμο για τον Κόντε.

Τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ άρχισαν να αφήνουν την υπόθεση του Τεέμου Πούκι και να ασχολούνται περισσότερο με την απόκτηση του Πέδρο Κόντε, ο Φιλανδός επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση του Δικεφάλου. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αφού ζύγισε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του πήρε την απόφαση, κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα της διορίας που του είχαν δώσει από την Τούμπα.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Τεέμου Πούκι ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα πριμ που προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται ο εκπρόσωπος του να ξεκινήσει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Δικεφάλου για να ολοκληρωθεί η αρχική συμφωνία.

Πλέον οι ασπρόμαυροι καλούνται να επιλέξουν, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ανάμεσα σε Πούκι και Κόντε, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει και τους δύο επιθετικούς από την στιγμή που θα φύγει με τη μορφή του δανεισμού ο Ευθύμης Κουλούρης. Ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που στη παρούσα φάση βρίσκεται στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Σερβίας.

Απόστολος Παγώνης 10.gr

Για να καθυστερουν τα υπολοιπα σαιτ να βγαλουν κατι , διαψευση μθριζει !!!

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Η διορία από ότι άκουσα στο ράδιο του Pukki είναι τελευταία μέρα Δευτέρα αύριο άρα που έγραψε ο seaman για τη σελίδα του Χοντρού που λέει συμφώνησε ο Pukki μπας και δέχτηκε ο μπαγλαμάς που μας τα έκανε τσουρέκια.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Παντως με αυτο που ειπε ο big βγαζει νοημα το αρθρο αυριο λογικα θα ξεκαθαρισει ο πουκι εμενα μ αρεσει πιστευω θα κανει και πολλα γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”