Ποιο ράδιο εδώ ότι αθλητικό site υπάρχει το το φορτώνω 10 φορές επί 10λεπτα, αναναιώσεις μπας και βγάλουν εναλάξ αυτό που είπε ο giliopolulosmbison έγραψε:giliopoule ζηλεψες τη δοξα του Πορκυ με φαινεται. Εκεινος μιλαει με στοιχεια.
Μ εκανες κ ανοιξα το ραδιο τζαμπα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Λετε να ειναι τιποτα αποκλειστικο αυριο σε καμια forza ;;;
φωτο wernbloom με κασκολ ΠΑΟΚ στο αεροδρομιο....
ουτε καν ...

ουτε καν ...

Προφανώς από την νέκρα που είχαμε θα πέταξε κανένα παπά.laska4 έγραψε:Λετε να ειναι τιποτα αποκλειστικο αυριο σε καμια forza ;;;
ουτε καν ...
![]()
![]()
-
Ψεματα λεω. Καλο βραδυ 
ΥΓ. Ακροατης σε ραδιοφωνο λεει. Πες μου ρε φιλε οτι πηραμε τον σουηδο και ας ειναι ψεματα

ΥΓ. Ακροατης σε ραδιοφωνο λεει. Πες μου ρε φιλε οτι πηραμε τον σουηδο και ας ειναι ψεματα

xaxaxaxaxaxaaDaRkFeaR έγραψε:Προφανώς από την νέκρα που είχαμε θα πέταξε κανένα παπά.laska4 έγραψε:Λετε να ειναι τιποτα αποκλειστικο αυριο σε καμια forza ;;;
ουτε καν ...
![]()
![]()
Εγώ πιστεύω ότι το έκανες για να ψαρώσεις τους ΑΡΔ. Παλιό γνωστό χόμπι από την εποχή του μεσαίωνα γνωστό κι ως ψΑΡΔεμα.
wickerman έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το έκανες για να ψαρώσεις τους ΑΡΔ. Παλιό γνωστό χόμπι από την εποχή του μεσαίωνα γνωστό κι ως ψΑΡΔεμα.

Εντάξει τον Wernbloom είπε όχι τον Modric, για να μας ανεβάσει την διάθεση

- Petros1988
Χαχαχαχαχαgiliopoulos έγραψε:Ψεματα λεω. Καλο βραδυ
Πάρε μια στήλη στο sportdoggiliopoulos έγραψε:Ψεματα λεω. Καλο βραδυ

Η forza λέει για Yacob
https://www.transfermarkt.de/claudio-ya ... eler/45330
https://www.transfermarkt.de/claudio-ya ... eler/45330
Γιατι καποιοι λετε ψεμματα για να παρετε προσοχη πανω σας? Ειδικα εσυ που εχεις αποδειξει οτι απο τα 5, τα 6 ειναι ψεμματα.giliopoulos έγραψε:Μολις το ειπαν στο ραδιο!!! Ειναι θεσσαλονικη ο σουηδος και ανακοινωνεται αυριο!!!
Λοιπον, το ονομα θα το πω αυριο γιατι περιμενω να μαθω οριστικα τι ερχεται απο τα μακρινα μερη του σουπερσταρ, ο εκπροσωπος του ειναι σε ελληνικο νησι και αυριο θα γινει συναντηση με ατομο της διοικησης μας. Μη ρωτατε τι και πως, υπαρχουν αλλα επιχειρηματικα συμφεροντα εκτος ποδοσφαιρου οποτε υπηρξε μια αλυσιδα γεγονοτων τα οποια μας δινουν αυτες τις πιθανοτητες να δουμε με τα ασπρομαυρα εναν σουπερσταρ. Ειναι λιγες οι πιθανοτητες απλα το αναφερω, παντως οχι λογω οικονομικου
Dimg4 έγραψε:Γιατι καποιοι λετε ψεμματα για να παρετε προσοχη πανω σας? Ειδικα εσυ που εχεις αποδειξει οτι απο τα 5, τα 6 ειναι ψεμματα.giliopoulos έγραψε:Μολις το ειπαν στο ραδιο!!! Ειναι θεσσαλονικη ο σουηδος και ανακοινωνεται αυριο!!!
Λοιπον, το ονομα θα το πω αυριο γιατι περιμενω να μαθω οριστικα τι ερχεται απο τα μακρινα μερη του σουπερσταρ, ο εκπροσωπος του ειναι σε ελληνικο νησι και αυριο θα γινει συναντηση με ατομο της διοικησης μας. Μη ρωτατε τι και πως, υπαρχουν αλλα επιχειρηματικα συμφεροντα εκτος ποδοσφαιρου οποτε υπηρξε μια αλυσιδα γεγονοτων τα οποια μας δινουν αυτες τις πιθανοτητες να δουμε με τα ασπρομαυρα εναν σουπερσταρ. Ειναι λιγες οι πιθανοτητες απλα το αναφερω, παντως οχι λογω οικονομικου

Κοίτα φίλε εδώ καμια 4-5 άτομα ψάχναμε ποιος να ναι κ είδαμε τι σκ@τ@ υπάρει απ Κίνα μεριά Σαουδική Αραβία κανέναν ελεύθερο η που λήγει Δεκεμβρη εναν ακόμα που βρήκα που ηράφονται από εχθές δεν είναι σουπερσταρ ειναι ο Hugo Vieira εκτός από το παιδί που πληροφορείσαι τα λεεί στην τύχη όπως εμείς. Τι να πω..
Που αποσκοπεί αυτό ρε φιλε μου πραγματικά δεν ξερω.....giliopoulos έγραψε:Ψεματα λεω. Καλο βραδυ
Να ξυπνάς Σάββατο πρωί να διαβάζεις πρωτοσέλιδο για παπάδες με τους οποίους θα περάσεις το ΣΚ και οι μόνες ειδήσεις να είναι για το βόλεϊ...Πφφφφφ δεν ξερω αν πρόκειται για δημοσιογραφική κατάντια η αν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τους 2...