Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από laska4 »

Dimg4 έγραψε:Εσεις που μιλατε για ισορροπιες αποδυτηριων στα συμβολαια, εχετε δουλεψει ποτε σε ιδιωτικο τομεα?
Οταν ο πελκας παρει αυτο που συμφωνησε δεν εχει καμια δουλεια να επηρεαζεται εαν ερθει ο ιμπρα (πχ) και παρει 4 μυρια. Δεν ειναι δημοσιο
O ιμπρα ηταν δηλαδη αυτος που ελεγες ;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρα μιλατε τωρα? Οταν ενας παικτης κανει συζητησεις για ανανεωση συμβολαιου δεν λαμβανει υποψη τα συμβολαια των αλλων παικτων στην ομαδα?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη ο πριγιο σκεφτεται ποσα παιρνει ο κουλουρης για να δει ποσα θα παρει???
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το σκεφτηκες πολυ αυτο το παραδειγμα ?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Mιχελ και τα λεφτα του Ιβαν, καλα το πηγε το εργο.
Εδωσε αρκετο χρημα, εκανε 50 συμβολαια σταδιακα, μεχρι να υπογραψει με τους καλυτερους. Εχουμε συμβολαια του 1,5 εκ σε ολες τις γραμμες και τα υπολοιπα των βασικων ειναι min 700-800. Τελικα ο στοχος επιτευχθει, αφου πηραμε το πρωταθλημα βαθμολογικα και υπο αλλες συνθηκες θα παιζαμε προκριματικα ως ισχυροι (νομιζω) κ θα ΄χαμε αλλη κουβεντα.
Αν μας καθοταν οι ομιλοι, μια χαρα αποσβεση θα γινοταν. Αρα για μενα το μοντελο ειναι επιτυχημενο.

Οι Ελληνες παικτες παραδοσιακα διακρινονται σε μικρες ηλικιες σε επιπεδο Εθνικων και μετα τα 20 καπου το χανουν. Δυστυχως δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους (εως τωρα) εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις. Τον Πελκα τον ειδα στην Εθνικη, ακομα ψαρωμενος ειναι. Δεν μπορεις ακομα να στηριχτεις πανω του (μιλαω για τα ματς των προκριματικων τσ.λ.). Αρα για μενα μοντελο Αγιαξ δεν μπορουμε να κανουμε.

Η διαφορα με την εποχη Μπερμπατοφ ειναι οτι τοτε ηρθε 1 μεγαλο συμβολαιο. Τωρα ισως να υπαρχει 1 μικρο. Μεγαλωσαμε πολυ σαν ροστερ, οποτε δεν εχει νοημα να υπογραφουμε με μετριους. Λιγοι κ καλοι (ακριβοι)θα ερχονται.
Θα η θελα να δω τον Χαριση να αντεξει το βαρος της φανελας κ να διαδεχθει τον Μαουριτσιο. Οπως πχ ο Σταφυλιδης που το εδειξε απ την πρωτη στιγμη. Μακαρι κ ο Δεληγιαννιδης να βγαλει ματια κ να διαδεχθει τον Ματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για πες ενα εσυ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι συγκρισεις συμβολαιων γινονται παντα μεταξυ των καλυτερων παικτων της ομαδας.Ο Πελκας,ο κορυφαιος περσι των χαφ, αν κληθει για ανανεωση και ολοι διπλα του παιρνουν πανω απο μυριο υπαρχει περιπτωση να ζητησει κατι λιγοτερο? Ο Βαρελα,ο κορυφαιος στοπερ του πρωταθληματος δεν θα ζητησει παραπλησιο συμβολαιο με τον Χατσεριδη? Καποιος θα πει ναι θα ζητησουν και θα το παρουν και ο ΠΑΟΚ θα βρεθει με ενα μπατζετ ξερω γω 50 μυριων και εσοδα 25 και παλι θα πουν καποιοι τι σε νοιαζει εσυ τα βαζεις? Εγω θα πω πως οι τοσο εκτροχιασμενοι ισολογισμοι παντα θα με τρομοκρατουν και θα μου φερνουν μνημες πολλων ομαδων που ακολουθησαν αντιστοιχες λογικες και μια μερα ξυπνησαν αλλιως...Θελω τον ΠΑΟΚ οσο το δυνατον πιο υγιη με λογικα ανοιγματα που δεν θα τον φερνουν δεσμιο των προθεσεων του ιδιοκτητη.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τη διαφορα 50-25 θα στη δωσουν οι ομιλοι. Ετσι εκανε και ο γαυρος, ομως αυτος το ειχε στησει να μπαινει κατευθειαν.
Αν δεν μας κατσει φετος, θα την καλυψουμε με καμια πωληση πχ Πριγιο ή με χορηγια πχ Gazprom.
Ισορροπια θελει κ ο Ραζβαν κ τελικα ειναι η λεξη κλειδι.

Αυτος ο Καμπαιγ απο αυτα που διαβασα εχει χαρακτηριστικα Μουλεν. Νομιζω ενας Βερνμπλουμ λειπει απ το ροστερ, απο τοτε που σταματησε ο Παμπλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 14 Ιουν 2018, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Κύριε Βερνμπλουμ και κύριε Πουκι κουράσατε! Είμαι σίγουρος ότι αν ο ΠΑΟΚ αποσύρει τις προτάσεις του θα κλείσετε αλλού με τα μισά λεφτά που θα περνάτε εδώ είμαι σίγουρος για αυτό! Τσπ δώστε τους deadline άλλες 2 μέρες και μετά τέλος πάμε σε άλλες επιλογές δε θα περιμένουμε όλο το. Καλοκαίρι 2 παίκτες που έπρεπε να ρθουνε τρέχοντας με αυτά που τους προσφέρει ο ΠΑΟΚ εκτός αν τους θέλει η Ρεαλ τότε πάω πάσο!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

desperando έγραψε:Πολύ καλός ο μαρκοφσκι αλλά πιάνει θέση ξένου.
Ελπίζω να τον δώσουν φέτος σε μια ομάδα σούπερ λιγκ να πάρει παιχνίδια και αν του βρουν και καμιά τσαχπινα να τον στεφανωσουν μπας και πάρει και την ελληνική υπηκοότητα ακόμα καλύτερα
Νομιζω πως οι κ23 ξένοι μπαίνουν σε αλλη κατηγορία. Φαση 5 + 3 κ23

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Petros1988 έγραψε:Κύριε Βερνμπλουμ και κύριε Πουκι κουράσατε! Είμαι σίγουρος ότι αν ο ΠΑΟΚ αποσύρει τις προτάσεις του θα κλείσετε αλλού με τα μισά λεφτά που θα περνάτε εδώ είμαι σίγουρος για αυτό! Τσπ δώστε τους deadline άλλες 2 μέρες και μετά τέλος πάμε σε άλλες επιλογές δε θα περιμένουμε όλο το. Καλοκαίρι 2 παίκτες που έπρεπε να ρθουνε τρέχοντας με αυτά που τους προσφέρει ο ΠΑΟΚ εκτός αν τους θέλει η Ρεαλ τότε πάω πάσο!
:pano: :pano: :pano: :pano:
Για τον Pukki του έδωσαν περιθώριο μέχρι Δευτέρα, τον Wernbloom δεν αποσύρετε η προσφορά και να καθυστερήσει.. θα περιμένουν το είπε και ο Luce.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Από όσο ξέρω αυτοί στην Κ21 δεν λογίζονται στους 5 που δικαιούται κάθε Ελληνική ομάδα το όριο στους ξένους.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ο Πουκι μου φαίνεται την έχει δει Van Basten.Αντί να έρθει τρέχοντας με ηγεμονικό συμβόλαιο για την αξία του και να επανέλθει απο την αφάνεια κάνει ναζακια.Πάρτε Ζινιακ τώρα.Ήρθε η ώρα να ευρωπαϊκά δίχτυα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υποτίθεται ότι έχει συμφωνήσει ο Πούκι (σύμφωνα με σημερινές ΑΡΔιες)
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

boogeyman77 έγραψε:Ο Πουκι μου φαίνεται την έχει δει Van Basten.Αντί να έρθει τρέχοντας με ηγεμονικό συμβόλαιο για την αξία του και να επανέλθει απο την αφάνεια κάνει ναζακια.Πάρτε Ζινιακ τώρα.Ήρθε η ώρα να ευρωπαϊκά δίχτυα
:pano: :pano: :pano: :pano:
Λες να βγει ο φίλος που έγραψε για Gignac και για Cabaye να βγούν αληθινά; γιατί ο Pukki την είδε Benzema και ο Wernbloom, Modric.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”