Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
- Μπαρκαρούτσος
- evripidis4
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
Γιατί θέλει και λεφτά;;;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί θα τα χαλάσουμε?Ζαντός έγραψε:Με τι λεφτά;

Καπάζογλου speaking... :ugeek:
- paok_basket
Δεν είναι του Καπάζογλου ο Λάκι...
Τα πλεονεκτήματα του Άρη είναι η παρουσία του Αγγέλου (αυτός τον έφερε Ελλάδα στον Προμηθέα) και το οτι θα ειναι ηγέτης παίζοντας 30+ λεπτά
Τα (μεγαλύτερα κατά την γνώμη μου μειονέκτηματα) είναι η κακή φήμη του Άρη στις πληρωμές και το γεγονός ότι μάλλον δεν θα έχει Ευρώπη.
Γενικά νομίζω ότι πρώτος στόχος είναι ο Γκος και μετά θα γίνει προσπάθεια για Λάκι-Τεράν. Του Λάκι η περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολη.
-Από Έλληνες μένουν όλοι πλην Χαραλαμπό. Ίσως ο Κασελάκης να ήταν ιδανικός για να πάρει τη θεση του..
-Αλήθεια ο Λουκάς τι κάνει; Δεν του έλειψε η πατρίδα;
-Ο Τσαϊρέλης που ακούγεται για Προμηθέα μήπως θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη;
-Μάρβιν Τζόουνς του Κολοσσόυ που έγραψε κάποιος νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική κίνηση και vfm.
Τα πλεονεκτήματα του Άρη είναι η παρουσία του Αγγέλου (αυτός τον έφερε Ελλάδα στον Προμηθέα) και το οτι θα ειναι ηγέτης παίζοντας 30+ λεπτά
Τα (μεγαλύτερα κατά την γνώμη μου μειονέκτηματα) είναι η κακή φήμη του Άρη στις πληρωμές και το γεγονός ότι μάλλον δεν θα έχει Ευρώπη.
Γενικά νομίζω ότι πρώτος στόχος είναι ο Γκος και μετά θα γίνει προσπάθεια για Λάκι-Τεράν. Του Λάκι η περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολη.
-Από Έλληνες μένουν όλοι πλην Χαραλαμπό. Ίσως ο Κασελάκης να ήταν ιδανικός για να πάρει τη θεση του..
-Αλήθεια ο Λουκάς τι κάνει; Δεν του έλειψε η πατρίδα;
-Ο Τσαϊρέλης που ακούγεται για Προμηθέα μήπως θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη;
-Μάρβιν Τζόουνς του Κολοσσόυ που έγραψε κάποιος νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική κίνηση και vfm.
Τον Τσαιρέλη από προσωπική κόντρα
δεν θα τον ήθελα πίσω. Τον κάναμε άνθρωπο, ακόμα με θυμάμαι με τον Olivares να τον εμψυχώνουμε στην Κηφισιά ή στην Ελευσίνα, και αυτός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Μπασκετικά καθαρά ο ΠΑΟΚ με αυτόν και έναν rim protector (τύπου Marvin Jones ή της Κύμης) γίνεται ΑΝΙΚΗΤΟΣ μέσα στο ζωγραφιστό.
lucky κρατάς, δεν το συζητώ. key component της ομάδας. ποιός παίκτης θέλει να ξαναπάει να παίξει για τον αγγέλου? Εγώ ακόμα και στα 15 μου όταν ερχόταν στις προπονήσεις και έβαζε τρίποντα από την εξέδρα και πίσω από το καλάθι χωρίς να βγάλει το μπουφάν πάλι αντιπαθητικός μου φαινόταν...
θες και παίκτη στο 1 και με ανησυχεί που ο paok basket δεν ανεφέρεται καθόλου. Ελπίζω να το κάνει προσεχώς. In κοντοπούτανους we trust πλέον στο ευρωπαικό μπάσκετ.

lucky κρατάς, δεν το συζητώ. key component της ομάδας. ποιός παίκτης θέλει να ξαναπάει να παίξει για τον αγγέλου? Εγώ ακόμα και στα 15 μου όταν ερχόταν στις προπονήσεις και έβαζε τρίποντα από την εξέδρα και πίσω από το καλάθι χωρίς να βγάλει το μπουφάν πάλι αντιπαθητικός μου φαινόταν...
θες και παίκτη στο 1 και με ανησυχεί που ο paok basket δεν ανεφέρεται καθόλου. Ελπίζω να το κάνει προσεχώς. In κοντοπούτανους we trust πλέον στο ευρωπαικό μπάσκετ.
- ilovegame27
palok έγραψε:Γιάννη έχω φάει κολλημα με γκος=πες μου τρία αμερικανικα γκαρντ που έχουνε κάνει καλύτερα 40+ Ματς σε μια σεζόν στον ΠΑΟΚ. Από την εποχή του Ραντ.
Φράνκι Κινγκ σεζον 1998-99
Ντι Τζέι Κούπερ
Και Φιλ Γκος
ΧαχαχΧαχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ilovegame27 την Τετ 13 Ιουν 2018, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
palok έγραψε:Τον Τσαιρέλη από προσωπική κόντραδεν θα τον ήθελα πίσω. Τον κάναμε άνθρωπο, ακόμα με θυμάμαι με τον Olivares να τον εμψυχώνουμε στην Κηφισιά ή στην Ελευσίνα, και αυτός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Μπασκετικά καθαρά ο ΠΑΟΚ με αυτόν και έναν rim protector (τύπου Marvin Jones ή της Κύμης) γίνεται ΑΝΙΚΗΤΟΣ μέσα στο ζωγραφιστό.
Γνώμη μου ο Μαργαρίτης αε αυτην την ηλικια ακόμα είναι πιο ποιοτικός και πολύτιμος από τον Τσαιρελη.
Ο Λάκι κανει πολλές δουλειές που δεν φαίνονται και επισης μπορεί να μαρκάρει τον αντίπαλο κοντό με επιτυχία .
Ο Γκος με την απόκτηση μας ανεβασε επιπεδο
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλοί οι κοντοπο@τανοι αλλά σε φαντάζεσαι αμυντικά με τον γκος και έναν τύπου Ντι Τζέι μέσα?palok έγραψε:...
Για μένα ο Αμερικανός άσσος θα πρέπει να είναι σωματικά τουλάχιστον οντουμ
-
- Επικοινωνία:
Πρώτα πρέπει να οριστικοποιηθουν οι παραμονές Ελλήνων και ξένων στην ομάδα για να δούμε σε τι προσθήκες θα προχωρήσουμε ανάλογα με τα κενά που θα δημιουργηθούν.Ιδανικά για μένα θα ήταν η παραμονή όλων πλην των Χαραλαμποπουλου-Krubally.Ο Απο καλό είναι να παραμείνει τιμής ένεκεν αλλά ουσιαστικά δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν.Υποθετικά λοιπόν με το παραπάνω σενάριο χρειαζόμαστε 4 προσθήκες.Επίσης μην αποκλείσουμε το γεγονός αναβάθμισης κάποιων νεαρών πχ Καρράς(με την κατάλληλη δουλειά κυρίως στον τομέα της ενδυνάμωσης θα κάνει ωραία πράγματα.Μπάσκετ ξέρει) και Καραμανωλη.Τσαιρελης και Λουκάς είναι persona non grata για εμένα μετά τις τελευταίες συμπεριφορές αχαριστιας απεναντι μας.Σαλουστρος πολυ καλός αν και μάλλον δεν θέλει ν'ακούει για εμάς μετά απο την συμπεριφορά μας προς αυτόν.Ο Μπογρης είναι απο αυτούς που διατηρούμε άριστες σχεσεις αλλά πολύ αλμυρός.Clanton και Peiners είναι "ερωτευμένοι" μαζί μας και έχουμε ενα συν για μία μελλοντική συνεργασία.Έχω μια διαίσθηση ότι θα έχουμε επιστροφή Κασελακη που τον θεωρώ πολύ καλή προσθήκη.Θα δείξει ο χρόνος και η διάθεση του Ιβάν για όλα τα παραπάνω.ΥΓ Ιβαναρε μου "ψησε" κάνα φιλαράκι σου επιχειρηματία για το μπασκετακι μας και θα δούμε ωραία πράγματα
Την απόκτηση του Τεράν Πέτεγουεϊ, που από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν λίγες ημέρες, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Ντινάμο Σάσαρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
sdna
sdna
δε με χαλάει ο όντουμ, κάθε άλλο αλλά δεν είναι πλέον για τα δόντια μας (ούτε θέλω να φανταστώ τί συμβόλαιο έχει στη νίζνι). Αλλά είναι πολύ κοντά σε κόνιαρη-κατσίβελη. θες κοντοπόύτανο τύπου μοχάμεντ άλι πως τον λένε αυτόν της φενέρ (και πρώην καρσίγιακα). Που να πιέζει τη μπάλα κιόλας.desperando έγραψε:Καλοί οι κοντοπο@τανοι αλλά σε φαντάζεσαι αμυντικά με τον γκος και έναν τύπου Ντι Τζέι μέσα?
Για μένα ο Αμερικανός άσσος θα πρέπει να είναι σωματικά τουλάχιστον οντουμ
-
- Επικοινωνία:
Όχι ρε γαμωτο......Προλαβαίνουμε να φέρουμε τουλάχιστον ξανά πίσω τον Sobey; Καταραμένη φτώχεια.Πφφφφ
απαντάω αν και μπορεί να μην είχε να κάνει με μένα αυτό που έγραψεςilovegame27 έγραψε:Γνώμη μου ο Μαργαρίτης αε αυτην την ηλικια ακόμα είναι πιο ποιοτικός και πολύτιμος από τον Τσαιρελη.

εντωμεταξύ έχουνε πλάκα αυτά τα γουστάρω ΠΑΟΚ, θέλω να ξανάρθω κλπ.seaman έγραψε:Την απόκτηση του Τεράν Πέτεγουεϊ, που από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν λίγες ημέρες, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Ντινάμο Σάσαρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
sdna