Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με τι λεφτά;
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Γιατί θέλει και λεφτά;;;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ζαντός έγραψε:Με τι λεφτά;
Εκεί θα τα χαλάσουμε? :?
Καπάζογλου speaking... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
paok_basket

Δημοσίευση από paok_basket »

Δεν είναι του Καπάζογλου ο Λάκι...

Τα πλεονεκτήματα του Άρη είναι η παρουσία του Αγγέλου (αυτός τον έφερε Ελλάδα στον Προμηθέα) και το οτι θα ειναι ηγέτης παίζοντας 30+ λεπτά

Τα (μεγαλύτερα κατά την γνώμη μου μειονέκτηματα) είναι η κακή φήμη του Άρη στις πληρωμές και το γεγονός ότι μάλλον δεν θα έχει Ευρώπη.

Γενικά νομίζω ότι πρώτος στόχος είναι ο Γκος και μετά θα γίνει προσπάθεια για Λάκι-Τεράν. Του Λάκι η περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολη.

-Από Έλληνες μένουν όλοι πλην Χαραλαμπό. Ίσως ο Κασελάκης να ήταν ιδανικός για να πάρει τη θεση του..

-Αλήθεια ο Λουκάς τι κάνει; Δεν του έλειψε η πατρίδα;

-Ο Τσαϊρέλης που ακούγεται για Προμηθέα μήπως θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη;

-Μάρβιν Τζόουνς του Κολοσσόυ που έγραψε κάποιος νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική κίνηση και vfm.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Τον Τσαιρέλη από προσωπική κόντρα :mrgreen: δεν θα τον ήθελα πίσω. Τον κάναμε άνθρωπο, ακόμα με θυμάμαι με τον Olivares να τον εμψυχώνουμε στην Κηφισιά ή στην Ελευσίνα, και αυτός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Μπασκετικά καθαρά ο ΠΑΟΚ με αυτόν και έναν rim protector (τύπου Marvin Jones ή της Κύμης) γίνεται ΑΝΙΚΗΤΟΣ μέσα στο ζωγραφιστό.

lucky κρατάς, δεν το συζητώ. key component της ομάδας. ποιός παίκτης θέλει να ξαναπάει να παίξει για τον αγγέλου? Εγώ ακόμα και στα 15 μου όταν ερχόταν στις προπονήσεις και έβαζε τρίποντα από την εξέδρα και πίσω από το καλάθι χωρίς να βγάλει το μπουφάν πάλι αντιπαθητικός μου φαινόταν...

θες και παίκτη στο 1 και με ανησυχεί που ο paok basket δεν ανεφέρεται καθόλου. Ελπίζω να το κάνει προσεχώς. In κοντοπούτανους we trust πλέον στο ευρωπαικό μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

palok έγραψε:Γιάννη έχω φάει κολλημα με γκος=πες μου τρία αμερικανικα γκαρντ που έχουνε κάνει καλύτερα 40+ Ματς σε μια σεζόν στον ΠΑΟΚ. Από την εποχή του Ραντ.

Φράνκι Κινγκ σεζον 1998-99
Ντι Τζέι Κούπερ
Και Φιλ Γκος
ΧαχαχΧαχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ilovegame27 την Τετ 13 Ιουν 2018, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

palok έγραψε:Τον Τσαιρέλη από προσωπική κόντρα :mrgreen: δεν θα τον ήθελα πίσω. Τον κάναμε άνθρωπο, ακόμα με θυμάμαι με τον Olivares να τον εμψυχώνουμε στην Κηφισιά ή στην Ελευσίνα, και αυτός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Μπασκετικά καθαρά ο ΠΑΟΚ με αυτόν και έναν rim protector (τύπου Marvin Jones ή της Κύμης) γίνεται ΑΝΙΚΗΤΟΣ μέσα στο ζωγραφιστό.

lucky κρατάς, δεν το συζητώ. key component της ομάδας. ποιός παίκτης θέλει να ξαναπάει να παίξει για τον αγγέλου? Εγώ ακόμα και στα 15 μου όταν ερχόταν στις προπονήσεις και έβαζε τρίποντα από την εξέδρα και πίσω από το καλάθι χωρίς να βγάλει το μπουφάν πάλι αντιπαθητικός μου φαινόταν...

θες και παίκτη στο 1 και με ανησυχεί που ο paok basket δεν ανεφέρεται καθόλου. Ελπίζω να το κάνει προσεχώς. In κοντοπούτανους we trust πλέον στο ευρωπαικό μπάσκετ.

Γνώμη μου ο Μαργαρίτης αε αυτην την ηλικια ακόμα είναι πιο ποιοτικός και πολύτιμος από τον Τσαιρελη.
Ο Λάκι κανει πολλές δουλειές που δεν φαίνονται και επισης μπορεί να μαρκάρει τον αντίπαλο κοντό με επιτυχία .
Ο Γκος με την απόκτηση μας ανεβασε επιπεδο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

palok έγραψε:...

Καλοί οι κοντοπο@τανοι αλλά σε φαντάζεσαι αμυντικά με τον γκος και έναν τύπου Ντι Τζέι μέσα?
Για μένα ο Αμερικανός άσσος θα πρέπει να είναι σωματικά τουλάχιστον οντουμ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Πρώτα πρέπει να οριστικοποιηθουν οι παραμονές Ελλήνων και ξένων στην ομάδα για να δούμε σε τι προσθήκες θα προχωρήσουμε ανάλογα με τα κενά που θα δημιουργηθούν.Ιδανικά για μένα θα ήταν η παραμονή όλων πλην των Χαραλαμποπουλου-Krubally.Ο Απο καλό είναι να παραμείνει τιμής ένεκεν αλλά ουσιαστικά δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν.Υποθετικά λοιπόν με το παραπάνω σενάριο χρειαζόμαστε 4 προσθήκες.Επίσης μην αποκλείσουμε το γεγονός αναβάθμισης κάποιων νεαρών πχ Καρράς(με την κατάλληλη δουλειά κυρίως στον τομέα της ενδυνάμωσης θα κάνει ωραία πράγματα.Μπάσκετ ξέρει) και Καραμανωλη.Τσαιρελης και Λουκάς είναι persona non grata για εμένα μετά τις τελευταίες συμπεριφορές αχαριστιας απεναντι μας.Σαλουστρος πολυ καλός αν και μάλλον δεν θέλει ν'ακούει για εμάς μετά απο την συμπεριφορά μας προς αυτόν.Ο Μπογρης είναι απο αυτούς που διατηρούμε άριστες σχεσεις αλλά πολύ αλμυρός.Clanton και Peiners είναι "ερωτευμένοι" μαζί μας και έχουμε ενα συν για μία μελλοντική συνεργασία.Έχω μια διαίσθηση ότι θα έχουμε επιστροφή Κασελακη που τον θεωρώ πολύ καλή προσθήκη.Θα δείξει ο χρόνος και η διάθεση του Ιβάν για όλα τα παραπάνω.ΥΓ Ιβαναρε μου "ψησε" κάνα φιλαράκι σου επιχειρηματία για το μπασκετακι μας και θα δούμε ωραία πράγματα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Την απόκτηση του Τεράν Πέτεγουεϊ, που από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν λίγες ημέρες, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Ντινάμο Σάσαρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

sdna
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μπαμ μπαμ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

desperando έγραψε:Καλοί οι κοντοπο@τανοι αλλά σε φαντάζεσαι αμυντικά με τον γκος και έναν τύπου Ντι Τζέι μέσα?
Για μένα ο Αμερικανός άσσος θα πρέπει να είναι σωματικά τουλάχιστον οντουμ
δε με χαλάει ο όντουμ, κάθε άλλο αλλά δεν είναι πλέον για τα δόντια μας (ούτε θέλω να φανταστώ τί συμβόλαιο έχει στη νίζνι). Αλλά είναι πολύ κοντά σε κόνιαρη-κατσίβελη. θες κοντοπόύτανο τύπου μοχάμεντ άλι πως τον λένε αυτόν της φενέρ (και πρώην καρσίγιακα). Που να πιέζει τη μπάλα κιόλας.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Όχι ρε γαμωτο......Προλαβαίνουμε να φέρουμε τουλάχιστον ξανά πίσω τον Sobey; Καταραμένη φτώχεια.Πφφφφ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ilovegame27 έγραψε:Γνώμη μου ο Μαργαρίτης αε αυτην την ηλικια ακόμα είναι πιο ποιοτικός και πολύτιμος από τον Τσαιρελη.
απαντάω αν και μπορεί να μην είχε να κάνει με μένα αυτό που έγραψες :mrgreen: : τσαιρ, μαργαρίτης, λίνος, ένα τεσσάρι και ένας rim protector εννοούσα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

seaman έγραψε:Την απόκτηση του Τεράν Πέτεγουεϊ, που από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν λίγες ημέρες, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Ντινάμο Σάσαρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

sdna
εντωμεταξύ έχουνε πλάκα αυτά τα γουστάρω ΠΑΟΚ, θέλω να ξανάρθω κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”