Δεν υπάρχει περίπτωση.Εδώ δεν ξέρουμε ποιον να ξεφορτωθούμε απο τους ξένους οχι να πάρουμε κι άλλον.Μεταγραφές μόνο κοινοτικούς μπορούμε.makispaspartou έγραψε:Μετά τον Τζούριτς στο βόλλευ κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν και τα μπαμ μπουμ στο ποδόσφαιρο. Προβλέπω κάτι σε Νάτχο...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Διαφωνώ εν μέρει και με τους 2.DaRkFeaR έγραψε:vs40 έγραψε:Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο στην υπόθεση Τσίμιροτ. Απλά κάποιοι στην ομάδα αξιολογούν το ρόστερ μας σε αυτή τη τιμή. Ο Αλγόριθμος της Κοντζάρεβα? Δεν ξέρω, αλλά πάντως υπάρχει ξεκάθαρα μια εξήγηση στις κινήσεις μας που δείχνουν συγκεκριμένο προσανατολισμό. Εγώ βλέπω ότι τα qualitative στοιχεία, καθώς και η αξία της χημείας μέσα στην ομάδα δεν παίρνουν το credit που τους αξίζει και κάπως έτσι κάθε χρόνο είχαμε 10-15 μεταγραφές. Φυσικά έτσι χαίρονται και οι μάνατζερ, οι Τσιστιακώφ, ΖΒ και λοιποί..
Γκάρυ Ροντρίγκες κοστολογήθηκε απο την ομάδα μόλις 1,5εκ και ψάχνανε να του βάλουν κορδέλα. Αθλητή που πιο γρήγορο δεν εχει δει όλη η ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Γκάρυ που πέρασε τον Άλμπα σαν σταματημενο, ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει την υψηλότερη ταχύτητα τα τελευταία χρόνια. Ο Μακ των 20+ γκολ πωλήθηκε 3εκ. Ο Λούκας ξέχασα πόσο, πάλι λίγα, και απλά μας έσωσε το ποσοστό μεταπώλησης.
Είναι ξεκάθαρο ότι τόσο κοστολογούμε το υλικό μας. Για αυτό και οι χαμηλές ρήτρες σε παίκτες μας. Μα αν στο μυαλό σου η ταρίφα σου είναι τα 3εκ, λογικό η ρήτρα των 7 και 10εκ να σε υπερκαλύπτει... Η πώληση Τσίμιροτ ήταν ένα ανέκδοτο. Άντε βες πάλι παίκτη και μπόλιασέ τον στην ομάδα. Το κομμάτι του έμμεσου αυτού κόστους δε νομίζω να το προσμετρούν σοβαρά κρίνοντας απο τις μέχρι τώρα κινήσεις. Ακόμη χειρότερο, το timing, που πουλήθηκε ο παίκτης με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (σε εκείνη τη φάση) 20κατι Ιανουαρίου, για να πάρουμε τον Μουλέν που συνολικά το κόστος του συμβολαίου του με εφορία θα προσπεράσει κατά πολύ τα όσα εισέπραξαν από τον Τσίμιροτ, παίκτη διεθνή και στην καλύτερη ηλικία. Δεν ήταν ο τρελός παικταράς, αλλά ήταν σοβαρός ρολίστας και έτρεχε πολλά χιλιόμετρα - παίκτης ομάδας με προοπτική βελτίωσης μαζί με το μεγάλωμα του ΠΑΟΚ.
Η ταρίφα μας τα 3εκ που παίρνουμε από transfer fees, είναι ένα έτος συμβόλαιο για έναν 31+ παίκτη του 1,5χαρτιου, που έχει άλλο τόσο εφορία, αντί να γίνει επανεπένδυση. Ένας Πρίγιο μονο αγοράστηκε, και για αυτόν έπρεπε να μουρμουράει ο Ίβιτς ένα εξάμηνο.. Λεφτά με το τσουβάλι δίνουν, δε λέει κανεις τίποτα, όλοι οι ανταγωνιστές λένε ότι με αυτά τα λεφτά μόνο τρελός διαθέττει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εννοείται ότι ο Ιβάν είναι για άγαλμα, αλλά δυστυχώς για κάποιους λόγους αυτά τα χρήματα δεν είναι καθόλου value/money. Είναι σαν να κατασκευάζει η "Toyota" (ΑΕΧ) ένα αμάξι που πουλάει 10,000 και η "Ρενό" (ΠΑΟΚ) το πουλάει 11,000. Είναι περίπου ίδιο επίπεδο με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Της Toyota κοστίζει 9,500 και της Ρενό 30,000. Στην πραγματική οικονομία, στα 2 αυτά υποθετικά cases, επειδή τα νούμερα είναι τεράστια (κόστος/αμάξι), η Ρενό θα είχε βάλει λουκέτο άμεσα. Είναι προφανές ότι κάτι κάνουν λάθος και απορρώ που δεν το έχουν ακόμη εντοπίσει. Έχω πει σε άλλα ποστ πώς μπορείς να κάνεις την ομάδα σου value/money, και απλά να πω ότι το κάνουν όλα τα οργανωμένα κλαμπ στιλ Πόρτο, Μπεμφίκα κλπ. Πυρινκή φυσική πάντως δεν είναι.![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε συμφωνώ με αυτά που λες για ΣούπαΛίγδα έχει επενδύσει πάρα-πολλά ο Ivan και Μπράβο του που για την ομάδα που είμαι και ξημεροβραδυάζομαι για το τι θα έρθει πως θα έρθει μαλώνω γιατί ο ένας γιατί τόσα φράγκα ο άλλος.
Για εμένα ο Garry Rodrigues που δώσαμε 3,5χαρτιά είναι υπέρβαση γιατί; Γιατί είμασταν ομάδα europa league και τον πήραμε ελεύθερο.
Αν ήταν ο συγκεκριμένος στον Ajax θα τον έδινε 40χαρτιά πίστεψέμε.
Τον Prijovic έπαιρνε 800χιλ με ρήτρα 7 και παίρνει 1,5χαρτί τώρα με ρήτρα 10χαρτιά υπέρβαση θα είναι που 1 παίχτη πήραμε 2χαρτιά.
Αν ήταν στην Benfica θα τον έσπρωχναν κμια 30άρα!
Άρα μην το ψάχνεις για τα δικά μας τα δεδομένα είναι μια-χαρά και να λέμε και ευχαριστώ.
Υ.Γ τον Cimirot τον πήραμε 1,3χαρτιά τον δώσαμε 2,5χαρτιά πάλι κερδισμένοι είμαστε για τα Ελληνικά δεδομένα!
Ton Lucas Perez 1,5χαρτί τον δώσαμε στην La Coruna και τον πήραμε 800χιλ
Ο Cimirot στην Πορτογαλία θα είχε αντιπάλους αξιόλογους και θα έπαιζε σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Εδώ έκοβε τον Γιακουμάκη και αποκλείστηκε από μια Έστερσούντ. Επίσης, άλλο ρίσκο έχει η επένδυση σε έναν παίκτη που παίζει σε ελληνικό πρωτάθλημα, με αξιόλογη προϋπηρεσία σε κάποιο μεγάλο (περιπτώση Ριέρα π.χ.), και άλλο ενός άγνωστου. Αν θυμάστε πριν από κάποια χρόνια, ο Τουρέ της Μπέβερεν και της Μέταλουργκ έφυγε για ψίχουλα από τον Πειραιά και μέσα σε ένα χρόνο η Μονακό που ήταν για φούντο (fun fact, προπονητής τότε ήταν ο Λάζλο Μπόλονι), τον έδωσε 10 εκατομμύρια στην Βαρκελώνη.
Για όσους νομίζουν ότι μια πορεία στην Ευρώπη, ακόμα και στο CL, θα μας κάνει γωνία μαγαζί, είναι γελασμένοι. Ο Πρίγιοβιτς έβαζε γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον πήραμε κάτω από 2 εκατομμύρια. Αν δεν έπαιζε, θα τον αγοράζαμε 700-800 χιλιάδες. Για τέτοιες διαφορές μιλάμε.
Για να γίνεις σα τις ομάδες της Ιβηρικής, πρέπει να πρωταγωνιστείς σα χώρα στις μεγάλες διοργανώσεις, να έχεις βγάλει παίκτες μεγάλης αξίας και να έχεις εθνική που θα είναι πάντα μέσα στα μεγάλα event (θυμάστε υπεραξίες Σάμαρη και Μήτρογλου). Αν ήμασταν τώρα Mundial, ο Πέλκας θα είχε άλλη τιμή.
Παραδείγματα:
Κροατία. Πρωτάθλημα και παράγοντες κακής ποιότητας. Πάραυτα, πουλάνε ακριβά τα ταλέντα τους οι ομάδες τύπου Χάιντουκ και Δυναμό. Και αυτό γιατί έχουν βγάλει αστέρες παγκοσμίου φήμης και έχουν μια δυνατή εθνική ικανή να χτυπήσει στα ίσα κάθε αντίπαλο. Αν ο Χαρίσης λεγόταν Χάρισιτς, θα κόστιζε 4 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή.
Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πόσα χρόνια αγόραζαν παίκτες για 40 εκατομμύρια και τους πουλούσαν 10 εκατομμύρια. Έκαναν σταθερές πορείες στην Ευρώπη, έφτιαξαν όνομα, και πλέον κερδίζουν από αυτό, αγοράζοντας για 10 και πουλώντας για 50. Αν δεν είχε μπουκάρει και η Ρωσία, θα είχαν ξεφύγει ακόμα πιο πολύ.
o Sabo backup μας κάνει του Matos; από ότι ξέρω εκεί στο Ισραήλ έκανε καλό πρωτάθλημα σαν δεξί μπακ.
Το λέω αφού ψάχνουμε και δε βρίσκουμε μπας και οι τσιφούτιδες τους φάνηκαν πολλά τα 300χιλιάρικα να να τον πάρουν. Χειρότεροι από τους Βάζελους είναι η Μπειταρ.
Το λέω αφού ψάχνουμε και δε βρίσκουμε μπας και οι τσιφούτιδες τους φάνηκαν πολλά τα 300χιλιάρικα να να τον πάρουν. Χειρότεροι από τους Βάζελους είναι η Μπειταρ.
-
Πολύ σωστά όσα λες, όμως ξεχνάς ότι την τιμή του παίκτη την ορίζει η αγορά.vs40 έγραψε:Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο στην υπόθεση Τσίμιροτ. Απλά κάποιοι στην ομάδα αξιολογούν το ρόστερ μας σε αυτή τη τιμή. Ο Αλγόριθμος της Κοντζάρεβα? Δεν ξέρω, αλλά πάντως υπάρχει ξεκάθαρα μια εξήγηση στις κινήσεις μας που δείχνουν συγκεκριμένο προσανατολισμό. Εγώ βλέπω ότι τα qualitative στοιχεία, καθώς και η αξία της χημείας μέσα στην ομάδα δεν παίρνουν το credit που τους αξίζει και κάπως έτσι κάθε χρόνο είχαμε 10-15 μεταγραφές. Φυσικά έτσι χαίρονται και οι μάνατζερ, οι Τσιστιακώφ, ΖΒ και λοιποί..
Γκάρυ Ροντρίγκες κοστολογήθηκε απο την ομάδα μόλις 1,5εκ και ψάχνανε να του βάλουν κορδέλα. Αθλητή που πιο γρήγορο δεν εχει δει όλη η ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Γκάρυ που πέρασε τον Άλμπα σαν σταματημενο, ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει την υψηλότερη ταχύτητα τα τελευταία χρόνια. Ο Μακ των 20+ γκολ πωλήθηκε 3εκ. Ο Λούκας ξέχασα πόσο, πάλι λίγα, και απλά μας έσωσε το ποσοστό μεταπώλησης.
Είναι ξεκάθαρο ότι τόσο κοστολογούμε το υλικό μας. Για αυτό και οι χαμηλές ρήτρες σε παίκτες μας. Μα αν στο μυαλό σου η ταρίφα σου είναι τα 3εκ, λογικό η ρήτρα των 7 και 10εκ να σε υπερκαλύπτει... Η πώληση Τσίμιροτ ήταν ένα ανέκδοτο. Άντε βες πάλι παίκτη και μπόλιασέ τον στην ομάδα. Το κομμάτι του έμμεσου αυτού κόστους δε νομίζω να το προσμετρούν σοβαρά κρίνοντας απο τις μέχρι τώρα κινήσεις. Ακόμη χειρότερο, το timing, που πουλήθηκε ο παίκτης με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (σε εκείνη τη φάση) 20κατι Ιανουαρίου, για να πάρουμε τον Μουλέν που συνολικά το κόστος του συμβολαίου του με εφορία θα προσπεράσει κατά πολύ τα όσα εισέπραξαν από τον Τσίμιροτ, παίκτη διεθνή και στην καλύτερη ηλικία. Δεν ήταν ο τρελός παικταράς, αλλά ήταν σοβαρός ρολίστας και έτρεχε πολλά χιλιόμετρα - παίκτης ομάδας με προοπτική βελτίωσης μαζί με το μεγάλωμα του ΠΑΟΚ.
Η ταρίφα μας τα 3εκ που παίρνουμε από transfer fees, είναι ένα έτος συμβόλαιο για έναν 31+ παίκτη του 1,5χαρτιου, που έχει άλλο τόσο εφορία, αντί να γίνει επανεπένδυση. Ένας Πρίγιο μονο αγοράστηκε, και για αυτόν έπρεπε να μουρμουράει ο Ίβιτς ένα εξάμηνο.. Λεφτά με το τσουβάλι δίνουν, δε λέει κανεις τίποτα, όλοι οι ανταγωνιστές λένε ότι με αυτά τα λεφτά μόνο τρελός διαθέττει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εννοείται ότι ο Ιβάν είναι για άγαλμα, αλλά δυστυχώς για κάποιους λόγους αυτά τα χρήματα δεν είναι καθόλου value/money. Είναι σαν να κατασκευάζει η "Toyota" (ΑΕΧ) ένα αμάξι που πουλάει 10,000 και η "Ρενό" (ΠΑΟΚ) το πουλάει 11,000. Είναι περίπου ίδιο επίπεδο με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Της Toyota κοστίζει 9,500 και της Ρενό 30,000. Στην πραγματική οικονομία, στα 2 αυτά υποθετικά cases, επειδή τα νούμερα είναι τεράστια (κόστος/αμάξι), η Ρενό θα είχε βάλει λουκέτο άμεσα. Είναι προφανές ότι κάτι κάνουν λάθος και απορρώ που δεν το έχουν ακόμη εντοπίσει. Έχω πει σε άλλα ποστ πώς μπορείς να κάνεις την ομάδα σου value/money, και απλά να πω ότι το κάνουν όλα τα οργανωμένα κλαμπ στιλ Πόρτο, Μπεμφίκα κλπ. Πυρινκή φυσική πάντως δεν είναι.
Υγ: Δε λέω να κάνουμε το μπάτζετ μας χαμηλό σαν της ΑΕΧ2014, αλλά αυτά τα 30εκ/έτος να είναι value/money στο δικό τους επίπεδο. Π{ραγματικά αν αυτό γίνει θα βέπουμε διασυρμούς της ακομη και στα ντέρμπι, γιατί η απόστασή είναι τεράστια.
Αν για τον Γκάρι οι προσφορές ήταν μέχρι 1.5εκ. τότε σημαίνει ότι αυτή ήταν η αξία του ΤΟΤΕ.
Αν δεις και όλες τις ομάδες πλην γαυρου ( λόγω CL), οι προσφορές για τους παίκτες τους εκεί παίζουν.
Για μένα φταίνε κυρίως 2 πράγματα:
1.Η απουσία σοβαρής πορείας έστω στο Europa τα τελευταία χρόνια.
2. Οι στενές σχέσεις με μάνατζερ.
Νομίζω ότι το έχουν καταλάβει και έτσι εξηγούνται και κινήσεις με παίκτες που δεν βγάζουν νόημα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Το ινπαοκ, το ΠΑΟΚ24 το PNG, το SDNA, το Paokvoice,ο φίλαθλος, ο Ν. Τοσκίτσης και το sportime δεν γράφουν τίποτε για συμφωνία με Πούκι. Αντίθετα κάποιοι από αυτούς γράφουν πως ενδιαφερόμαστε για τον Αγγλονιγηριανό Τσούμπα Ακπόμ, σε περίπτωση που δεν έρθει τελικά ο Πούκι.
Νομίζω αυτοί οι 2, ο Πούκι και ο Βερνμπλουμ, ξέροντας ότι είναι πρώτοι στόχοι (οι μανατζαρέοι τους βασικά) προσπαθούν να τσιμπήσουν μεγαλύτερα συμβόλαια. Δεν νομίζω να υπάρχει ανταγωνισμός.
Άρα, το ένστικτό μου λέει ότι θα εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια (καμιά 10αριά μέρες ακόμα;).
Άρα, το ένστικτό μου λέει ότι θα εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια (καμιά 10αριά μέρες ακόμα;).
- Petros1988
- desperando
- Επικοινωνία:
Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το ίδιο ρούχο έχει άλλη τιμή σε μια βιτρίνα της Τσιμισκή και άλλη σε μια βιτρίνα της Μενεμένης,τότε τσάμπα σχολιαζουν
- ΑποστόληςΑ
Κάποια sites αναφέρουν ότι ενδιαφερόμαστε για δύο παίκτες της Ξάνθης: Ζίφκοβιτς και Μελιόπουλο.
- Petros1988
Απο τα περισσότερα παιχνίδια που τον είδα δεν έπαιζε δεξί μπάκ αλλά κυρίως κεντρικός μέσος.DaRkFeaR έγραψε:o Sabo backup μας κάνει του Matos; από ότι ξέρω εκεί στο Ισραήλ έκανε καλό πρωτάθλημα σαν δεξί μπακ.
- ΑποστόληςΑ
- ilovegame27
DaRkFeaR έγραψε:o Sabo backup μας κάνει του Matos; από ότι ξέρω εκεί στο Ισραήλ έκανε καλό πρωτάθλημα σαν δεξί μπακ.
Εγω θα ήθελα για μπακ απ του Μάτος τον Κιβρακιδη δεν ειναι τυχαίο οτι δωσαμε δανεικό τον Γιαννούλη στον Ατρόμητο