Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostasny4 »

Πειτε κ σε μας τους αθηναιους, ρεεεεε
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

eorptol μακαρι να ερθει και να προσφερει ο χουτος στον ΠΑΟΚ αξιζει να το ρισκαρουμε.Αν προσφαιρει πολλη θα φανε την γλωσσα τους εδω μεσα.Ποσο κοστιζει επιθετικοσ με τα χαρακτηριστηκα του?Αναρωτηθηκε κανεις? και θα ερθει χωρις φραγκο? Μολις ειπε στο εχτρα πατσαγιαν τελος.........δεν υπογραφει.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Δλδη παμε για χουτο?
Ωχ!
Δεν πετραζει ομως εμπιστοσυνη στην διοικηση!!!!
KETIKIDIS

Δημοσίευση από KETIKIDIS »

αδερφια θα σταθω στις μεταγραφες.
1) linο: γρηγοροσ εξυπνος τεχνιτης αλλα εχουμε τον δαρλα εκει που πιστευς οτι ειναι πιο καλος λογω ηλικιας.
2) sorlin: περισσοτερο αμυντικοσ χαφ παρα επιθετικος.ξερει απο μπαλα(οχι πολυ βεβαια) αλλα αργος
3) εφοσον ερθει χουτος: εξυπνος γρηγορος γκολτζης εμπειρος αλλα οχι και μεγαλος

τον ιανουαριο οι επιλογεσ για φτηνες και καλες μεταγραφες ειναι ελαχιστες γι'αυτο πιστευω οτι πηραμε οτι καλυτερο μπορουσαμε με λιγα λεφτα.το καλοκαιρι θα γινει το μεγαλο μεταγραφικο μπαμ του παοκ......υπομονη αδερφια :P
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Άκουσε κανείς τον Βασιλόπουλο να λέει κάτι για Χούτο?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ronaldo έγραψε:χαλασε λεει του πατσατσιαν γιατι ζητησε περισσοτερα απο οσα ειχαν συμφωνησει.
80.000 ειχαν συμφωνησει λεει μεχρι το καλοκαιρι.
δηλαδη ποσα παραπανω να ζητησε?120?
για 40000-50000 χαλασαν την μεταγραφη για εναν παιχτη που πιστευουν?
νομιζω οτι το παρακαναν με την οικονομια

γεια σου ronaldo.ειπαν οτι ζητησε 50 χιλ περισσοτερα ο ιδιος αλλα και η ομαδα του ζητησε περισσοτερα.
δεν ειναι θεμα χρηματων,αλλα θεμα αντιμετωπισης τετοιων θεματων.κατι αναλογο εκαναν και με τον κουλιμπαλι.μιλαμε για 70-80% περισσοτερες απαιτησεις..
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

oooo παοκαρα εχω τρελα μες το μυαλοοοοο!!!!
αρρωστια
αρρωστια
αρρωστια
!!!!!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

λογικα αξιωνει παραπανω και η ΓΚΑΙΣ..
serafeim

Δημοσίευση από serafeim »

Τι ηθελε ο Πατσαγιαν???Παραπανω φραγκα???Αυτος δεν ειπε στο αεροδρομιο μεγαλη η ευκαιρια να αποδειξω την αξια μου σε μια μεγαλη ομαδα οπως ο παοκ???Δηλαδη στο αεροδρομιο στην ουσια ευλογουσε τα γενια του παοκ για να ζητησει παραπανω φραγκα????Τι λες ρε μεγαλε????Πλακα με κανεις???Τραβα πισω και καλο σου ταξιδι.....
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Έλα gika πές μας τι ξέρεις, δώσε όνομα :lol:

:)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

τον εχει συνεντευξη ο μετρουλακης..
αυριο θα τον αφησουν ελευθερο.
επισης ειπε και τον γνωστο παπα,οτι δεν εχει μιλησει με κανεναν ανθρωπο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

επειδη το θεμα του χουτου ειχε τελειωσει χθες..αν σχετιζοταν με αυτο του πατσαγιαν,πιστευω οτι δεν θα ειχε ερθει καθολου ο τελευταιος..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

alter4 έγραψε:Α ρε μεγάλε ΠΑΟΚ που σε καταντήσανε.....

που?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ο Λάμπρος Χούτος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ενδεχόμενο να ανηφορίσει για τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει για κάτι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν η φημολογία είναι αληθής, αυτό με χαροποιεί πραγματικά. Περιμένω αύριο να μου ανακοινώσουν την απόφαση τους από τον Πανιώνιο, μου είχαν πει ότι θα με αφήσουν ελεύθερο και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα το δούμε στην συνάντηση που θα έχω αν θα έχουν κάποιες απαιτήσεις» ενώ για τον ΠΑΟΚ είπε: «Πάντα θεωρούσα τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα, με έναν καταπληκτικό κόσμο που δύσκολα τον βλέπεις στην Ευρώπη. Σίγουρα θα με εξίταρε αυτό το ενδεχόμενο».

Δε γ@μιέσαι ρε Χούτο που θα πεις για το λαό του ΠΑΟΚ;

Η άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα είναι: «Το πρωτάθλημα είναι καλό, οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ένα προβάδισμα αλλά θεωρώ ότι στην συνέχεια η… ψαλίδα θα μειωθεί. Οι ομάδες δυναμώνουν και πιστεύω ότι στο προσεχές μέλλον, από του χρόνοι, το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό».

Όλοι οι μ@λ@κες την ίδια πιπίλα .. Από του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και μπλαμπλαμπλα.. Δεν ψοφάς ρε Χούτο να ησυχάσουμε;

Όσον αφορά για το… κακό όνομα που τον κυνηγάει είπε: «Όταν δεν βγαίνεις να εξηγήσεις λεπτομέρειες για κάποια θέματα, ο κόσμος έχει άλλη αντίληψη. Δεν μου άρεσε ποτέ να βγαίνω και να μιλάω, μπορεί να είναι κακό για το δικό μου όνομα αλλά αυτοί που με γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν ποιος είναι ο Λάμπρος Χούτος».

Αχ το καϋμένο το παιδάκι το παρεξηγήσαμε .. Θα βγει και θα μας πει τώρα τι αγιοσύνες έχει κάνει και τι καλά που φέρεται σε όλο τον κόσμο.
Σκατιάρη μακριά από την Τούμπα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”