Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

αντε ρε παικταρα ευκαιρια ειναι τωρα που η ομαδα εχει απουσιες μπροστα να βουλωσεις τα σκουληκια απο ολες τις τρυπες(ξες εσυ) αλλα και μερικους δικους μας που σε κραξαν, να ληξει και το θεμα με τον σαντος.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

+1 000 000
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

παλι εκτος αποστολης; σε ματς με τοσες απουσιες; πιστευω ηταν ιδανικη λυση για τετοιο παιχνιδι μιας και προχθες ειμασταν λιγοι μπροστα. φ
tsormba

Δημοσίευση από tsormba »

Ναι , ενταξει , ειναι λιγο ιδιορυθμο το παιδι , αλλα και ο Σαντος ειναι απαραδεκτος που του φερεται ετσι και ουτε εχει αυτη την ανεση και την πολυτελεια...
Επειδη τα πηρε στο κρανιο πεταει εξω εναν παικτη που οποτε τον εβαλε σχεδον παντα τον δικαιωσε ειτε με γκολ η με ασιστ(φοβερη στο τελευταιο ματσ!)
Και στην τελικη ο Bakayoko δεν ειναι κανενας τυχαιος να μου τον πεταει εξω και να ξεκιναει με τον αναπηρο τον Αναστασακο..ηταν σαν να παιζαμε με 10 την προηγουμενη Κυριακη μεχρι που μπηκε ο Baka και εβγαλε ασιστ με την μια!
Γι'αυτο τα πηρε στο κρανιο ο μαυρος και εγινε οτι εγινε στην προπονηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsormba την Τρί 27 Ιαν 2009, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Η απειθαρχία στον ΠΑΟΚ βρήκε τον εκφραστή της στο πρόσωπο του Μπακαγιόκο....Και όλη η αυστηρότητα εξαντλείται σ' αυτόν.....
Τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με απουσία από ένα ματς.Δεν νομίζω ότι πρέπει να τον στήσουμε και στον τοίχο για πράγματα που γίνονται συνέχεια και σ' όλες τις ομάδες του κόσμου.Το παράδειγμα του 10Κάτε και του Γκούμα είναι διδακτικό....
Εμένα πάντως μου δείχνει και ότι ο Σάντος βάζει τον εγωισμό του πάνω απ' το καλό της ομάδας.Και ότι τον παίκτη δεν τον γουστάρει....
Σ' ένα ματς κρίσιμο που κατεβαίνεις και με τόσες ελλείψεις και ένα πρόβλημα επιθετικό το 'χεις είτε θες να το παραδεχτείς είτε όχι ο Μπακαγιόκο ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ έστω και σαν αλλαγή.
Ας είναι όμως ...Ο Σάντος είναι ο προπονητής και αυτός θα έχει την ευθύνη.
Φτάνει να μην ζημιωθεί η ομάδα.....
KETIKIDIS

..........

Δημοσίευση από KETIKIDIS »

πιστευω οτι ο μπακαγιοκο πρεπει να φυγει γιατι το κενο του θα καλυφθει απο καλυτερο και πιο αποτελεσματικο επιθετικο.επισης η ηλικια του ειναι μεγαλη και η αποδοση του εχει σκαμπανεβασματα.ενω ο χουτοσ θα κερδισει και 2-3 πεναλντακια , θα βαλει γκολ πιο πολλα και πιστευω θα βοηθησει.......παοκ ειμαστε.και κωλοπαιδι να ειναι θα καταλαβει σε ποια ομαδα παιζει :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Εχω τελικα την εντυπωση οτι η απειθαρχια στα αποδυτηρια τιμωρειται
αυστηροτατα.Ενω μεσα στο ματς περναει στο ντουκου.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ετσι ειναι φιλε. Αλλο να φας κοκκινη επειδη χτυπησες αντιπαλο σε ματς και αλλο να προσβαλλεις τον προπονητη (και κατ'επεκταση ολη την ομαδα).

(εκανα διπλο ποστ...)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Θα πρέπει να τιμωρηθεί και ο conceicao παραδειγματικά γιατί αλλιώς θα φαίνεται ότι κάτι παίζεται με το μπακαγιόκο.
tsormba

Re: ..........

Δημοσίευση από tsormba »

KETIKIDIS έγραψε:πιστευω οτι ο μπακαγιοκο πρεπει να φυγει γιατι το κενο του θα καλυφθει απο καλυτερο και πιο αποτελεσματικο επιθετικο.επισης η ηλικια του ειναι μεγαλη και η αποδοση του εχει σκαμπανεβασματα.ενω ο χουτοσ θα κερδισει και 2-3 πεναλντακια , θα βαλει γκολ πιο πολλα και πιστευω θα βοηθησει.......παοκ ειμαστε.και κωλοπαιδι να ειναι θα καταλαβει σε ποια ομαδα παιζει :? :? :? :? :?

+1
κωλοπαιδι ,ξεκωλοπαιδι ειναι φοβερο παικτακι κ αν παιξει οχι απλα θα βοηθησει αλλα θα κανει τρελο διδυμο με ζλαταν..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αγωνιστικοί οι λόγοι ή όχι, μετά το ματς θα το εξηγήσει..
Τουλάχιστον θα είναι ο μόνος ξεκούραστος μας παίκτης την Κυριακή κόντρα στον Τέλη, όπου και πάλι θα μας βγει η.. πίστη!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Σκέφτομαι το διάλογό του με τον Σάντος και γελάω μόνος μου...

Σάντος: Πως μιλάς έτσι στον προπονητή σου παιδί μου...??
Μπακαγιόκο: Στον ποιόν...??
Σάντος: Στον προπονητή σου...!!
Μπακαγιόκο: Με τέτοιες αλλαγές που κάνεις θα σού 'λεγα τι προπονητής είσαι... Αλλά...

:lol: :lol: :lol:

Ίσως απο τα highlait της φετινής σεζόν... :wink:
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

Σκέφτομαι το διάλογό του με τον Σάντος και γελάω μόνος μου... N#2

Σάντος: Πως μιλάς έτσι στον προπονητή σου παιδί μου...??
Μπακαγιόκο: Στον ποιόν...??
Σάντος: Στον προπονητή σου...!!
Μπακαγιόκο: Εσυ 18αδα δεν ξερεις να βγαζεις ......
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Εικόνα

Ιμπραιμ δέβρω έξω :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Μανώλη αδερφέ δεν έχεις άδικο ...αν δεν υπήρχαν τα Play off θα πιστευα πως μας τελείωσε οριστικά ο ιμπραημ.....απλά το σημερινό παιχνίδι με τις υπάρχουσες απουσίες θα χρειαζόταν έναν καλό ιμπραημ....ομως συμφωνω πως η πειθαρχια προεχει......αν και η πειθαρχια φετος ειναι μια εννοια παρεξηγημενη........... :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”