Ibrahima Bakayoko
- paoki_sweden
Ναι , ενταξει , ειναι λιγο ιδιορυθμο το παιδι , αλλα και ο Σαντος ειναι απαραδεκτος που του φερεται ετσι και ουτε εχει αυτη την ανεση και την πολυτελεια...
Επειδη τα πηρε στο κρανιο πεταει εξω εναν παικτη που οποτε τον εβαλε σχεδον παντα τον δικαιωσε ειτε με γκολ η με ασιστ(φοβερη στο τελευταιο ματσ!)
Και στην τελικη ο Bakayoko δεν ειναι κανενας τυχαιος να μου τον πεταει εξω και να ξεκιναει με τον αναπηρο τον Αναστασακο..ηταν σαν να παιζαμε με 10 την προηγουμενη Κυριακη μεχρι που μπηκε ο Baka και εβγαλε ασιστ με την μια!
Γι'αυτο τα πηρε στο κρανιο ο μαυρος και εγινε οτι εγινε στην προπονηση...
Επειδη τα πηρε στο κρανιο πεταει εξω εναν παικτη που οποτε τον εβαλε σχεδον παντα τον δικαιωσε ειτε με γκολ η με ασιστ(φοβερη στο τελευταιο ματσ!)
Και στην τελικη ο Bakayoko δεν ειναι κανενας τυχαιος να μου τον πεταει εξω και να ξεκιναει με τον αναπηρο τον Αναστασακο..ηταν σαν να παιζαμε με 10 την προηγουμενη Κυριακη μεχρι που μπηκε ο Baka και εβγαλε ασιστ με την μια!
Γι'αυτο τα πηρε στο κρανιο ο μαυρος και εγινε οτι εγινε στην προπονηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsormba την Τρί 27 Ιαν 2009, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA2
Η απειθαρχία στον ΠΑΟΚ βρήκε τον εκφραστή της στο πρόσωπο του Μπακαγιόκο....Και όλη η αυστηρότητα εξαντλείται σ' αυτόν.....
Τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με απουσία από ένα ματς.Δεν νομίζω ότι πρέπει να τον στήσουμε και στον τοίχο για πράγματα που γίνονται συνέχεια και σ' όλες τις ομάδες του κόσμου.Το παράδειγμα του 10Κάτε και του Γκούμα είναι διδακτικό....
Εμένα πάντως μου δείχνει και ότι ο Σάντος βάζει τον εγωισμό του πάνω απ' το καλό της ομάδας.Και ότι τον παίκτη δεν τον γουστάρει....
Σ' ένα ματς κρίσιμο που κατεβαίνεις και με τόσες ελλείψεις και ένα πρόβλημα επιθετικό το 'χεις είτε θες να το παραδεχτείς είτε όχι ο Μπακαγιόκο ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ έστω και σαν αλλαγή.
Ας είναι όμως ...Ο Σάντος είναι ο προπονητής και αυτός θα έχει την ευθύνη.
Φτάνει να μην ζημιωθεί η ομάδα.....
Τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με απουσία από ένα ματς.Δεν νομίζω ότι πρέπει να τον στήσουμε και στον τοίχο για πράγματα που γίνονται συνέχεια και σ' όλες τις ομάδες του κόσμου.Το παράδειγμα του 10Κάτε και του Γκούμα είναι διδακτικό....
Εμένα πάντως μου δείχνει και ότι ο Σάντος βάζει τον εγωισμό του πάνω απ' το καλό της ομάδας.Και ότι τον παίκτη δεν τον γουστάρει....
Σ' ένα ματς κρίσιμο που κατεβαίνεις και με τόσες ελλείψεις και ένα πρόβλημα επιθετικό το 'χεις είτε θες να το παραδεχτείς είτε όχι ο Μπακαγιόκο ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ έστω και σαν αλλαγή.
Ας είναι όμως ...Ο Σάντος είναι ο προπονητής και αυτός θα έχει την ευθύνη.
Φτάνει να μην ζημιωθεί η ομάδα.....
..........
πιστευω οτι ο μπακαγιοκο πρεπει να φυγει γιατι το κενο του θα καλυφθει απο καλυτερο και πιο αποτελεσματικο επιθετικο.επισης η ηλικια του ειναι μεγαλη και η αποδοση του εχει σκαμπανεβασματα.ενω ο χουτοσ θα κερδισει και 2-3 πεναλντακια , θα βαλει γκολ πιο πολλα και πιστευω θα βοηθησει.......παοκ ειμαστε.και κωλοπαιδι να ειναι θα καταλαβει σε ποια ομαδα παιζει

Re: ..........
KETIKIDIS έγραψε:πιστευω οτι ο μπακαγιοκο πρεπει να φυγει γιατι το κενο του θα καλυφθει απο καλυτερο και πιο αποτελεσματικο επιθετικο.επισης η ηλικια του ειναι μεγαλη και η αποδοση του εχει σκαμπανεβασματα.ενω ο χουτοσ θα κερδισει και 2-3 πεναλντακια , θα βαλει γκολ πιο πολλα και πιστευω θα βοηθησει.......παοκ ειμαστε.και κωλοπαιδι να ειναι θα καταλαβει σε ποια ομαδα παιζει![]()
![]()
![]()
![]()
+1
κωλοπαιδι ,ξεκωλοπαιδι ειναι φοβερο παικτακι κ αν παιξει οχι απλα θα βοηθησει αλλα θα κανει τρελο διδυμο με ζλαταν..
Σκέφτομαι το διάλογό του με τον Σάντος και γελάω μόνος μου...
Σάντος: Πως μιλάς έτσι στον προπονητή σου παιδί μου...??
Μπακαγιόκο: Στον ποιόν...??
Σάντος: Στον προπονητή σου...!!
Μπακαγιόκο: Με τέτοιες αλλαγές που κάνεις θα σού 'λεγα τι προπονητής είσαι... Αλλά...
Ίσως απο τα highlait της φετινής σεζόν...
Σάντος: Πως μιλάς έτσι στον προπονητή σου παιδί μου...??
Μπακαγιόκο: Στον ποιόν...??
Σάντος: Στον προπονητή σου...!!
Μπακαγιόκο: Με τέτοιες αλλαγές που κάνεις θα σού 'λεγα τι προπονητής είσαι... Αλλά...

Ίσως απο τα highlait της φετινής σεζόν...

Μανώλη αδερφέ δεν έχεις άδικο ...αν δεν υπήρχαν τα Play off θα πιστευα πως μας τελείωσε οριστικά ο ιμπραημ.....απλά το σημερινό παιχνίδι με τις υπάρχουσες απουσίες θα χρειαζόταν έναν καλό ιμπραημ....ομως συμφωνω πως η πειθαρχια προεχει......αν και η πειθαρχια φετος ειναι μια εννοια παρεξηγημενη...........