Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Το κακο ειναι εχουμε πολλούς παικτες εκει ..
Αν δε φυγει κόσμος δυσκολα αν κ θα θελα αναβάθμιση κγω
Αν δε φυγει κόσμος δυσκολα αν κ θα θελα αναβάθμιση κγω
Σε σχεση με τον Μακ,τοσο ο Ουαρντα οσο και ο Ενρικε αναβαθμιση ειναι.Αν τωρα ο επιθετικος που θα ερθει μπορει να παιξει και στα ακρα, δεν μπορω να καταλαβω τι κολημα εχουμε φαει με τον Μακ, της μιας εξαιρετικης χρονιας στην καριερα του, οταν ο ΠΑΟΚ επαιζε με αλλο σχηματισμο και ο Σλοβακος σε αλλη θεση.Ισως μονο αν εχει αποφασιστει να φυγει ο Καμπος και ο Λουτσε δεν θελει να χασει τα 2 απο τα 3 εξτρεμ της προηγουμενης χρονιας.
Μην ανησυχείς, θα φύγει ο Τζάλμα, κατά πώς φαίνεται...joshua έγραψε:Ποντάρω στην αξιοπιστία της μετροσπορ και την ελπίδα να βρεθεί κάποιος να δώσει περισσότερα για τον Μακ.Δεν γίνεται να μην υπάρξει αλλαγή σε αυτή την γραμμή την μόνη προβληματική κατά την περσινή σεζόν.

Και θα φέρουμε παιχταρά, κοινοτικό, όπως ακριβώς μας ενημέρωσε ο ΠΟΡΚΥ-5, ελέω open budget φυσικά...

Υ.Γ. Ρε τον Μακ...Μια βδομάδα στην Κρήτη (κάνει διακοπές εκεί ο Βιέρι), άλλη μια στην Μύκονο (με Πέλκα, Λημνιό, Κίτσιου, Δεληγιαννίδη, Μυστακίδη, Πασχαλάκη, κ.τ.λ.), δείχνει να δέθηκε πολύ με την ομάδα και να βαλε μυαλό απ το πάθημα... του Κλάους...Καλά αναρωτιόμουν του λόγου μου χθες, αν όντως έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας... :ugeek:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1458041
Για να δούμε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 10 Ιουν 2018, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Joshua ήσουν αθλητής σε ομαδικό άθλημα και δη του μπάσκετ και δεν εκτιμάς της αξίας της ομοιογένειας; Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.joshua έγραψε:Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει η ερωτηση αλλα ναι ημουν αθλητης του μπασκετ για αρκετα χρονια.apple64 έγραψε:Joshua έχεις υπάρξει ποτέ μέλος μίας ομάδας; Ήσουν ποτέ αθλητής;
O Μακ δεν ειναι ξεκαθαρο εξτρεμ. Τουναντιον, ειναι επιθετικος, μπορει να πιεσει τα στοπερ, να βγει καθετα κ πολυ γρηγορα στον αιφνιδιασμο.
Στον ΠΑΟΚ μας δεν υπαρχουν ξεκαθαρες θεσεις. Παιζουν 3 μπροστα κ εναλλασονται. Ειδαμε κ στον τελικο τον Πριγιο να τραβιεται πισω κ να βγαινει ο Μπισε πολλες φορες σε προφανη θεση για γκολ.
Παλι επανερχεται ο παραγοντας χρημα και ας λενε μερικοι οτι δεν πρεπει να μας απασχολουν τα κασε.
Αν ταν βρουν στο οικονομικο, θα κλεισει ο Μακ. Αν οχι κ βρεθει αλλος εντος του Budget, θα κλεισει αλλος.
Η ομοιογενεια σιγουρα παιζει ρολο (βλεπε ομαδα Αγγελου), αλλα ο Μακ εκανε μουτσουνακια οταν εβγαινε αλλαγη.
Στον ΠΑΟΚ μας δεν υπαρχουν ξεκαθαρες θεσεις. Παιζουν 3 μπροστα κ εναλλασονται. Ειδαμε κ στον τελικο τον Πριγιο να τραβιεται πισω κ να βγαινει ο Μπισε πολλες φορες σε προφανη θεση για γκολ.
Παλι επανερχεται ο παραγοντας χρημα και ας λενε μερικοι οτι δεν πρεπει να μας απασχολουν τα κασε.
Αν ταν βρουν στο οικονομικο, θα κλεισει ο Μακ. Αν οχι κ βρεθει αλλος εντος του Budget, θα κλεισει αλλος.
Η ομοιογενεια σιγουρα παιζει ρολο (βλεπε ομαδα Αγγελου), αλλα ο Μακ εκανε μουτσουνακια οταν εβγαινε αλλαγη.
Έψαξα την λέξη budget στο Wikipedia
και βρήκα μέσα αυτήν την εικόνα...

Τον Σίσυφο να κουβαλάει,
αντί για πέτρα, ένα budget...
Λίγο περίεργο με φάνηκε...
Σε άλλα νέα, για τις μεταγραφές μας, εκτιμώ ότι, μέχρι την αρχή της προετοιμασίας, πρέπει να έχουν αποκτηθεί ένα (τουλάχιστον) σέντερ φορ και ένας χαφ, με τα στοιχεία που ζήτησε ο προπονητής μας, για να χουμε πιθανότητες...
Οι λοιπές προσθήκες και ειδικά των αναπληρωματικών, μπορούν να τακτοποιηθούν και αργότερα, ίσως μάλιστα μετά την λήξη του Μουντιάλ, χρονική περίοδο δηλαδή, κατά την οποία θα είναι πιο ξεκάθαρο το όλο παζλ του ρόστερ μας!
Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια ομάδα, να έχει 50+ επαγγελματικά συμβόλαια και να χρειάζεται, έστω, 3-4 ακόμα...
Γιατί αυτά δεν είναι κρυφά την σήμερον ημέρα...Ανοίγει ο καθένας το trnsfermarkt, τα βλέπει (όπως και την αξία του καθενός τους) και ανάλογα ζητάει ή προσφέρει, για την πώληση ή την αγορά ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή...
Εκμεταλλευόμενος φυσικά τον, άγραφο μεν, αλλά υπαρκτό και αδυσώπητο νόμο της προσφοράς και της ζήτησης!!
Αλλά τι με νοιάζει εμένα? Μήπως είμαι μεγαλομέτοχος ή οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.? Οπαδός είμαι...
και βρήκα μέσα αυτήν την εικόνα...

Τον Σίσυφο να κουβαλάει,
αντί για πέτρα, ένα budget...

Λίγο περίεργο με φάνηκε...

Σε άλλα νέα, για τις μεταγραφές μας, εκτιμώ ότι, μέχρι την αρχή της προετοιμασίας, πρέπει να έχουν αποκτηθεί ένα (τουλάχιστον) σέντερ φορ και ένας χαφ, με τα στοιχεία που ζήτησε ο προπονητής μας, για να χουμε πιθανότητες...
Οι λοιπές προσθήκες και ειδικά των αναπληρωματικών, μπορούν να τακτοποιηθούν και αργότερα, ίσως μάλιστα μετά την λήξη του Μουντιάλ, χρονική περίοδο δηλαδή, κατά την οποία θα είναι πιο ξεκάθαρο το όλο παζλ του ρόστερ μας!
Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια ομάδα, να έχει 50+ επαγγελματικά συμβόλαια και να χρειάζεται, έστω, 3-4 ακόμα...
Γιατί αυτά δεν είναι κρυφά την σήμερον ημέρα...Ανοίγει ο καθένας το trnsfermarkt, τα βλέπει (όπως και την αξία του καθενός τους) και ανάλογα ζητάει ή προσφέρει, για την πώληση ή την αγορά ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή...
Εκμεταλλευόμενος φυσικά τον, άγραφο μεν, αλλά υπαρκτό και αδυσώπητο νόμο της προσφοράς και της ζήτησης!!
Αλλά τι με νοιάζει εμένα? Μήπως είμαι μεγαλομέτοχος ή οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.? Οπαδός είμαι...
-
- Επικοινωνία:
Αν εννοείς τον Denisov νομίζω έχει και ρωσικό διαβατήριο.Πάντως εχει πιο ενδιαφέροντες παίκτες απο αυτόν στους ελεύθερουςMetagrafakias έγραψε:Οι ουζμπεεκοι λογιζονται σαν ξενοι;;;;;;
Να διαβαζεις πιο προσεκτικα αυτα που γραφω...Κανεις δεν αρνειται το ποσο σημαντικη ειναι η ομοιογενεια, αλλα αυτο δεν σημαινει πχ οτι πρεπει να μεινεις με 1,5 ακραιο μπακ στο ροστερ,ουτε οτι δεν μπορεις να αναβαθμισεις 1-2 θεσεις σε σχεση με το περσινο υλικο.Ειδικα αυτο το καλοκαιρι ο κοσμος του ΠΑΟΚ θελει ισως και λιγοτερες μεταγραφες απο αυτες που τελικα θα γινουν,μεταγραφες εντεκαδας μαλιστα μολις 3,αρα ποια ομοιογενεια κινδυνευει? Οι warriors με αυτη τη λογικη δεν επρεπε να παρουν ποτε τον Ντουραντ για να μην χαλασει η χημεια των προωταθλητων με την προσθηκη μαλιστα ενος σταρ...apple64 έγραψε:Joshua ήσουν αθλητής σε ομαδικό άθλημα και δη του μπάσκετ και δεν εκτιμάς της αξίας της ομοιογένειας; Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.joshua έγραψε:Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει η ερωτηση αλλα ναι ημουν αθλητης του μπασκετ για αρκετα χρονια.apple64 έγραψε:Joshua έχεις υπάρξει ποτέ μέλος μίας ομάδας; Ήσουν ποτέ αθλητής;
Επειδή τις τελευταίες μέρες λόγω ελλείψεως ειδήσεων το τοπικ έχει μεταλλαχθεί να πω κι εγώ την άποψη μου σχετικά με τα μπακ. Θεωρώ μέγα λάθος να έχουμε τον καλύτερο ακραίο στην Ελλάδα και να τον χρησιμοποιούμε σαν μπακ. Ο Αντρέ μπορεί να κάνει παπάδες μπροστά. Έπρεπε να κρατήσουμε τον Γιαννούλη. Στα περισσότερα ματς στην Ελλάδα δεν θα είχε κανένα θέμα. Στην Ευρώπη και στα ντέρμπι άσε τον Αντρέ πίσω, αν και δεν νομίζω ότι ο μικρός θα εκτεθεί, ειδικά στην Ελλάδα.
- Petros1988
Σορρυ για το οφτοπικ, μόλις τελείωσε η ταινία για το τελικό, γερή δόση ΠΑΟΚάρας...Οικογένεια όλοι,γυάλιζαν τα μάτια τους. Περιμένουμε τα καλύτερα και τη νέα σεζόν 

ΧαραλαμπουςPetros1988 έγραψε:Θα ρθει αριστερό μπακ Έλληνας και Παοκτσακι από κούνια!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ότι να ναι. Και που ήθελες να πάει; Παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είναι;mbison έγραψε:Χσαιας κανονικα στην πρωτη. Βλεπω να παραχωρειται ο Βαρελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zepos4 την Κυρ 10 Ιουν 2018, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.