Προμηθέας Πατρών - Π.Α.Ο.Κ. 79-91, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: Προμηθέας Πατρών - Π.Α.Ο.Κ. 09/06 18:00 (ΕΡΤ1)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
Ποιος να το περίμενε ότι θα τερματίσουμε στην 3η θέση με τέτοιο μπάτζετ και ότι προβλήματα δημιουργούνται με αλλαγή προπονητή. Συγχαρητήρια σε προπονητή και σε όλα τα παλικάρια μας. Σας ευχαριστούμε!
Ποιος να το περίμενε ότι θα τερματίσουμε στην 3η θέση με τέτοιο μπάτζετ και ότι προβλήματα δημιουργούνται με αλλαγή προπονητή. Συγχαρητήρια σε προπονητή και σε όλα τα παλικάρια μας. Σας ευχαριστούμε!
- BlackMagicPAOK
Κι άλλη σκούπα !!!
Πηλοίδης τέλος, ετσι του άξιζε με εμφατική νικη του ΠΑΟΚ!!

Πηλοίδης τέλος, ετσι του άξιζε με εμφατική νικη του ΠΑΟΚ!!

επειδή έχω απίστευτη ευφορία με το μπάσκετ που είδα, θα γκρινιάξω και θα πώ ε όχι δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου να μην έπαιξε final4 στο στουλου αυτή η ομαδάρα και να το πήρε η κωλοάεκ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
- john4serres
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα..
Σκούπα την αεκ και τον προμηθέα;
Δεν το περίμενα.
Σκούπα την αεκ και τον προμηθέα;
Δεν το περίμενα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ με παλοκ
Με ένα κανονικό άσσο αυτή η ομάδα είναι σούπερ.
Δεν βρίσκεις εύκολα ξένους σαν τον γκος και τον πετεγουει ( στα λεφτά που δίνουμε)να πω την αλήθεια χαλαστηκα γιατί ήθελα να δω και άλλο ματς
Με ένα κανονικό άσσο αυτή η ομάδα είναι σούπερ.
Δεν βρίσκεις εύκολα ξένους σαν τον γκος και τον πετεγουει ( στα λεφτά που δίνουμε)να πω την αλήθεια χαλαστηκα γιατί ήθελα να δω και άλλο ματς
- BlackMagicPAOK
Ε οχι να χάσουμε κι απο τον old-michael της ελληνικής basket leauge ..
Μαργαρίτης: 21 π (με 8/11 2ποντα) 11 ρ (4-7!) 22 ρανκ !!
( Γκίκας 3/13 σουτ παί σε ρηχά νερά ..)
palok συμφωνώ μαζί σου, αλλά ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ να φορμαριστεί και πλήρωσε τον κακό πρώτο γύρο ..
Μαργαρίτης: 21 π (με 8/11 2ποντα) 11 ρ (4-7!) 22 ρανκ !!
( Γκίκας 3/13 σουτ παί σε ρηχά νερά ..)
palok συμφωνώ μαζί σου, αλλά ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ να φορμαριστεί και πλήρωσε τον κακό πρώτο γύρο ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Σάβ 09 Ιουν 2018, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άιντε και του χρόνου τα ξαναλέμε στα Ζαρουχλαίϊκα...Βγήκε η μεγάλη η...

...και μπήκε ο κάθε κατεργάρης (είτε γιατρός, είτε γιατρ@ς, ήταν αυτός) στον πάγκο του...
Βαγγέλαρος, Πέτεγουέι και (ω μάι) Γκος, απλά ανυπέρβλητοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!

...και μπήκε ο κάθε κατεργάρης (είτε γιατρός, είτε γιατρ@ς, ήταν αυτός) στον πάγκο του...

Βαγγέλαρος, Πέτεγουέι και (ω μάι) Γκος, απλά ανυπέρβλητοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 09 Ιουν 2018, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι οκ απλά το λέω να μας γίνει μάθημα. ΠΟιά καρσίγιακα ρε μλκ αν παίζαμε τώρα? θα φεύγανε με 30 στο κεφάλι.
Χιλια μπραβο στην ομαδα για οτι καταφερε φετος και για το ομορφο μπασκετ που επαιξε.
- BlackMagicPAOK
Μπράβο στην ομάδα για το φοβερό της επίτευγμα στα πλευ-οφ. Διέλυσε (με σουιπ) την κατασκευασμένη ευρωπαική βασιλισσα αεκ και τον κομήτη Πατρών Προμηθέα.
Μας κάνατε ξανά υπερήφανους!

Μας κάνατε ξανά υπερήφανους!
- painkiller4
Μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑpalok έγραψε:επειδή έχω απίστευτη ευφορία με το μπάσκετ που είδα, θα γκρινιάξω και θα πώ ε όχι δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου να μην έπαιξε final4 στο στουλου αυτή η ομαδάρα και να το πήρε η κωλοάεκ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

πω ρε γαμωτο μου ποσο συμφωνω δεν γινεται ρε ποια κουλα μωρε;;
Ελπιζω μετα απο χρονια να εχουμε τουλαχιστον τις λιγοτερες απωλειες στο ηδη υπαρχον υλικο οσον αφορα στους αμερικανους ηδη οι περισσοτεροι θελουν να παραμεινουν μαζι με τον ελληνικο κορμο συν την προσθηκη ενος παιχταρα πλει μεικερ και ενος βαρβατου σεντερ η ομαδα υποσχεται πολλα για του χρονου.

Μόλις γυρισαμε μαζι με τον γιο μου απο το γηπεδο......ΜΕΓΑΛΗ χαρα που πανηγυρισαμε μαζι με την ομαδαρα μας την 3η θεση......
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (νεους-γερους και παιδια) ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ!
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...........
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (νεους-γερους και παιδια) ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ!
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...........
Good baths everybody
Καλά μπάνια σας εύχομαι
ΠΑΟΚ
Καλά μπάνια σας εύχομαι
ΠΑΟΚ
Ο τροπος που λεει ο Γκος " μετα απο δεκατρια χρονια το πρωτο μου.... κατι. Ευχαριστω ΠΑΟΚ" με συγκινησε ρε ☺