Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από goran 64 »

Despe, τέλειο σίγουρα δεν υπάρχει, αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...
Αυτός είναι και ο σκοπός της συζήτησης μας εδώ μέσα θαρρώ...Το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε...
Τα χουμε γράψει και τα χουμε ξαναγράψει ότι ούτε αφορίζουμε κανέναν αλλά ούτε και επηρεάζουμε επίσης...
Σε οπαδικό forum βρισκόμαστε και γράφουμε όμως και συζητάμε τις απόψεις μας, που δεν το βρίσκω λάθος...
Πάντως το να πιανόμαστε απ το 1-2 της κούλας για να κάνουμε 7 ή 8 το δικό μας 5-6, δεν το βρίσκω ορθολογικό!
Πάντα αν μιλάμε για οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., που ΝΑΙ, η καψούρα τους κάνει να τα θέλουν έως και τέλεια... ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ακόμα και στην κορυφή να είσαι επιβάλλεται να προσπαθείς να βελτιωθείς.
Η αντίρρηση μου είναι όταν υπάρχει γενική απαξίωση των πάντων,όπως και όταν κρίνουμε καταστάσεις με βάση θεωριες,φήμες και κουτσομπολια.
Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ πάνω κάτω τα ξέρουμε.καποια απ αυτά μπορούμε να τα βελτιώσουμε, κάποια άλλα δυστυχώς δεν αλλάζουν.
Πάνω απ' όλα όμως άμα θες να λύσεις κάτι ή να το βελτιώσεις πρέπει να το βλέπεις με όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμη ματιά. Οι ακραίες συμπεριφορές και απόψεις συνήθως δεν φέρνουν σωστά αποτελέσματα.

Εγώ το κλείνω εδώ γιατί τζάμπα κουράζουμε τον κόσμο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Και για να μιλήσουμε και λίγο ποδοσφαιρικα και μεταγραφικά μιας και είμαστε στο ανάλογο τοπικ, πιστεύω ότι αν τελικά αποφασίσουν να αφήσουν τον Γιαννούλη για ακόμα μια σεζόν στον Ατρόμητο,θα φέρουν κάποιο Αρ Μπακ τύπου σρνα ( όχι ηλικιακά αλλά από θέμα ποιότητας) όπου θα μπορεί να παίζει την θέση με υψηλή απόδοση με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο.
Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ.
Σε μια σεζόν 55 αγώνων ( κάπου εκεί θα είναι) έχεις 110 συμμετοχες μπακ, οι οποίες πρέπει να μοιραστούν στο περίπου από 35% οι Μάτος Βιερίνια
Κοντά στο 25% η μεταγραφή
Και το υπόλοιπο 5 % αυτός που θα είναι στην ομάδα σαν τέταρτο Μπακ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

skalon έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εξτρεμ ειχες Καμπος, Βιερι, Ενρικε, Λημνιο, Ουμαρντα αλλα και Καντουρι που μπορουσαν να παιξουν εκει και εσυ πας και φερνεις αυτον τον Μακ. Αλλα αντικαταστατη του Ματος οχι. Πιο παλια φεραμε 6 τερματοφυλακες, 45 δεξια μπακ και παει λεγοντας.
Αναρωτησου λοιπόν αν απο τετοιες καταστασεις
Α) Κερδιζει ο ΠΑΟΚ
Β) Κερδιζουν οι μανατζερ
Γ) Κερδιζουν οι μανατζερ και καποιοι αλλοι

Καληνυχτα σας
Θυμηθείτε λίγο τι γραφόταν εδώ μέσα πέρσι για τα εξτρέμ...
"Με τον Κάμπος των 2 γκολ - 1 ασσίστ και τον ανεγκέφαλο Ενρίκε θα πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από το γαύρο?"
"Τα 2 καλύτερα εξτρέμ που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια (Μακ και Ροντρίγκεζ) έφυγαν και δεν αναπληρώθηκαν"
"Κάμπος και Ενρίκε μαζί δεν κάνουν έναν Μακ ή έναν Ροντρίγκεζ"

Αυτά και κάτι τέτοια έφεραν τον Μακ πίσω στην ομάδα.
Και τώρα ερχόμαστε και θεοποιούμε ένα Κάμπος, όπως κάναμε τότε με το Μακ.

Χαλαρώστε λίγο και δώστε στη διοίκηση αέρα να μπορεί να αναπνεύσει και να ελιχθεί.
Και μην ξεχνάτε, ότι αυτός που κυνηγάει τον πρωτοπόρο είναι αυτός που πρέπει συνεχώς να ανακατεύει την τράπουλα, να προσπαθεί να βρει τρόπους να αλλάξει τις ισορροπίες και να φέρει τούμπα τις καταστάσεις.
Αν σας έλεγαν πριν από λίγα χρόνια ότι με συνεχείς αλλαγές ομάδα δεν μπορείς να χτίσεις, άρα θα καθίσουμε με το υπάρχον ρόστερ (Αθανασιάδης, Κάτσε, Τζαβέλας, κλπ) και προπονητή τον παοκάνθρωπο ΓΧ, ποιος από εσάς θα το δεχόταν?

Παρεμπιπτόντως, Καντουρί και Βιερίνια δεν υπήρχαν Ιούλιο - Αύγουστο, ενώ ο Ουάρντα γύρισε όποτε ήθελε από την άδεια και δεν πηγαινε ούτε σε εργονομικά.
Αδελφέ skalon, sorry αλλά, μέρος αυτού που κάνεις τώρα δεν είναι fair, για να το πω sic και εξηγούμαι άμεσα...

Παίρνεις και παραθέτεις ένα post του kat (γιατί?) και συνεχίζεις με ένα post νουθεσιών και ερωτήσεων σου... Τσουβαλιάζεις όμως τις απόψεις πολλών που μπαίνουν και γράφουν εδώ 10-20 posts μόνο στην περίοδο των μεταγραφών, με τις, πολλές φορές αντίθετες μα και τεκμηριωμένες, άλλων, που συζητούν εδώ πολύ συχνότερα...

Αν ψάξεις παλαιότερα posts θα βρεις ποιοι και τι έγραφαν απαντώντας στην υποθετική σου ερώτηση περί συνεχών αλλαγών κ.τ.λ.!!!! Λογικές απόψεις θα βρεις και θα είναι κατά 99% των ίδιων που και σήμερα γράφουν λογικά...
Σίγουρα δεν γράφουν όλοι εδώ και όλα τα posts τους με βάση την λογική, αλλά ο kat δεν είναι ένας απ αυτούς...

Αν πάλι πιστεύεις αυτά που γράφεις και τονίζω με bold γράμματα, τότε πάω πάσο, αν και διαφωνώ κάθετα...
Τα θέλω των Σαββίδηδων, πατέρα και υιού (μιας κι ο Γιώργης είναι επίσημα πια "άρχων του παιχνιδιού"), από πολλούς άλλους παράγοντες επηρεάζονται, εκτός από μας, που συζητάμε εδώ μέσα όποια βλέπουμε ως λάθη...
Όπως όμως (πολλοί από εμάς, αν και όχι όλοι, συμφωνώ) συζητάμε-συγχαίρουμε και όποια βλέπουμε σωστά...

Υ.Γ. Αν πάλι κάτι δεν κατάλαβα καλά, τότε συμπάθα με αδερφέ, μιας και δεν υπάρχει τίποτα επί προσωπικού... ;)
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Χίλια συγνώμη αν νομίζει κάποιος ότι έρχομαι σε αντιπαράθεση με κάποιον, ή προσπαθώ να επιβάλω τις προσωπικές μου απόψεις.
Αν φάνηκε κάτι τέτοιο στα γραφόμενά μου ζητάω και πάλι συγνώμη. Δεν είχα και δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση.

Απλά θεωρώ ότι σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει "απόλυτα σωστό" ή "απόλυτα λάθος". Απόψεις έχουμε όλοι μας... άλλες θα βγουν σωστές και άλλες λάθος (κρίνοντας πάντα από το αποτέλεσμα).
Προσπαθώ να μην θεοποιώ κάποιον μετά από μια καλή εμφάνιση, ούτε να τον κράζω μετά από μία κακή.
Όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη (δεν μπορεί να μην δεν κάνει). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθεί ή ότι αν έκανε κάτι άλλο θα ήταν σωστότερο.
Πιστεύω (και αυτό εννοούσα στο σχόλιο) ότι απόψεις έχουμε όλοι μας και καλά κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστές, ούτε ότι των άλλων είναι λανθασμένες (και όταν λέω άλλων, βασικά εννοώ των διοικούντων).

Τώρα, επαναλαμβάνω, αν κάποιος πιστεύει ότι τον έθιξα, του ζητάω ταπεινά συγνώμη, δεν είχα ποτέ μου τέτοια διάθεση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μάλλον παρεξήγηση του γραπτού λόγου ήταν, οπότε όλα καλά πλέον, αδερφέ εν :pano: skalon...
Εξ άλλου κι εσύ είσαι μια απ τις λογικότερες πένες του forum, απ όσα διαβάζω στις απόψεις σου..
Άλλωστε το post μου δεν είχε αποκλειστικά προσωπική χροιά, παρά την παράθεση του δικού σου, μα γενικότερη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Απλα ανικανοτητα, η μετρια ικανοτητα για να το πω ευγενικα και να μην θιχτουν καποιοι, δεν μπορει να ειναι ρε συ Κατ? Πρεπει να υπαρχει προθεση? Παντως αληθεια δεν μπορω να διαβαζω απο καποιους να λενε χωρανε τοσα χαφ,τοσα εξτρεμ,τοσοι επιθετικοι αλλα ξαφνικα τα ακραια μπακ μπορουν να λυθουν εκ των εσω με τον Κρεσπο...
Μπορει,αλλα αν εισαι ανικανος να κανεις ενα στοιχειωδη προγραμματισμο τοτε σιγουρα δε χωρας σ αυτο τον ΠΑΟΚ που κατα δηλωση του μεγαλομετοχου σκοπευει πολυ ψηλοτερα.Μ ανικανους δε γινεται ν ανεβεις επιπεδο.Τωρα αν ο Αρνεσεν θεωρειται ανικανος μπροστα στον Κυρ Νικο Βεζυρτζη που χει το dna ειναι μια αλλη κουβεντα που χει αναλυθει διεξοδικα.Δε γινεται ολοι οσοι περασαν 6-7 χρονια τωρα(Βαζω και το Ζηση που του εσυρα πολλα) να ναι ΟΛΟΙ ανικανοι και τ αφεντικο να μη το βλεπει.Ισως δε ξερει να διαλεγει τι να πω.Ισως δε μπορει να κουμανταρει ουτε μπακαλικο.
Σκαλον απ το ενα θεμα στ αλλο κι ολα μαζι στο τσουβαλι οποτε θα πω δυο κουβεντες και τελος.Περσι ο ΤΔ σου δεν διαλεξε προπονητη αλλα ο ...Βουκιτς και στις μισες μεταγραφες(κατα δηλωση του) δεν ανακατευτηκε αυτος αλλα ..αλλοι.Ποια συγχρονη ομαδα μπορει να παει ετσι μπροστα και να χει υψηλους στοχους?Ουτε στη Γ εθνικη.Ξερω ξερω ανικανοτητα ,ατυχια,ο αναδρομος ερμης...

Εορπτολ εγω ξερω οτι η ιστορια εγραψε οτι το σηκωσε η κουλα ολα τα αλλα ειναι παπαριες καμαρωτες.Ηθικοι πρωταθλητες και πιτσες μπλε.Θυμαται κανεις νεοτερος ποιο πρωταθλημα εκλεψε ο γαυρος με τον ιδιο τροπο?ελαχιστοι πλεον,μια χαρα κανονικο το μετρανε.Αν γουσταρετε να ζειτε στο ψεμα δικαιωμα σας,εγω οχι.Πρωταθλημα δε πηρα,μου το κλεψανε.Το οτι φτασαμε εκει δεν οφειλεται σε κανενα σωστο σχεδιασμο αλλα στο αστρο του Λουτσεσκου.
Φανταζομαι αν σου κλεψουν τα αυτοκινητο θα κανεις οτι το ξεκλειδωνεις,οτι μπαινεις μεσα και μετα θα κανεις βρουμ βρουμ και μπιπ μπιπ.

ΥΓ με κανα δυο τριανταρηδες+ ακομα ο ΠΑΟΚ του χρονου θα θελει επειγοντως ανανεωση.Που σημαινει ΠΑΛΙ αρκετες μεταγραφες κλπ κλπ κλπ. ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Ο μάνατζερ του πουκι λέει μικρή ή διαφορά
Εγώ λέω να ανέβει κάνα 500αρικο ακόμα να σιγουρευτούμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ειλικρινά, γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι και να χαλιέσαι ρε κατ με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ; Οκ, ψώρα είναι, ξέρω. Εύκολα δεν κόβεται. Απλά, αν έχεις φτάσει σε σημείο να θεωρείς τον Σαββίδη είτε ύποπτα ανίκανο να κάνει επιλογές προσώπων, που θα εξελίξουν, βάσει των προσδοκιών του ίδιου, την ομάδα, είτε ύποπτα ικανό να σαμποτάρει ο ίδιος, για τους όποιους δικούς του λόγους, την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, τι μπορεί να προσδοκάς πια από την παρουσία του στη διοίκηση της ομάδας; Να αλλάξει μυαλά ή να αρθούν οι λόγοι που μπορεί να βάζει εμπόδια στον εαυτό του; Θεωρείς πιθανό να γίνει κάτι εκ των δυο πια;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κυριοι φτανει το ξεχειλωμα.αν θελετε να πειτε για μεταγραφες πειτε,αλλιως πηγαιντε σε αλλο τοπικ.

Υ.γ.ας σταματησουμε το δικο του σεναριο ο καθενας να το θεωρει και γεγονος.φτιαχνει ο καθενας μια ιστορια στο κεφαλι του και την περναει λες και ειναι μπροστα σε συζητησεις.

Δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικα.γενικα μιλαω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:Ο επίλογος όλων των ανωτέρω είναι ο Ιβάν μπορεί αλλά δεν θέλει γιαυτό γίνετε και πάρτι μάνατζερ.....ΤΙ ΠΈΡΣΙ ΠΉΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ; Ε ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΈΓΙΝΕ καληνύχτα καλημέρα ποιος ξέρει..... :) :) :) :)
Κυπελλο πηραμε, δεν πηραμε νταμπλ. Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ. Μας το κλεψανε οποτε δεν το πηραμε.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Δεν έχει σημασία κύπελλο ή νταμπλ. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια ήμασταν το φαβορί σχεδόν σε όλα, αν όχι σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία χρονιά που έγινε αυτό. Ακόμα και στον τελικό κυπέλλου, μέσα στο ΟΑΚΑ ήμασταν το φαβορί. Άρα κάτι γίνεται καλά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Ο επίλογος όλων των ανωτέρω είναι ο Ιβάν μπορεί αλλά δεν θέλει γιαυτό γίνετε και πάρτι μάνατζερ.....ΤΙ ΠΈΡΣΙ ΠΉΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ; Ε ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΈΓΙΝΕ καληνύχτα καλημέρα ποιος ξέρει..... :) :) :) :)
Κυπελλο πηραμε, δεν πηραμε νταμπλ. Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ. Μας το κλεψανε οποτε δεν το πηραμε.
Νταμπλ πήραμε στο γήπεδο μην μικραίνει εσύ τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ειλικρινά, γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι και να χαλιέσαι ρε κατ με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ; Οκ, ψώρα είναι, ξέρω. Εύκολα δεν κόβεται. Απλά, αν έχεις φτάσει σε σημείο να θεωρείς τον Σαββίδη είτε ύποπτα ανίκανο να κάνει επιλογές προσώπων, που θα εξελίξουν, βάσει των προσδοκιών του ίδιου, την ομάδα, είτε ύποπτα ικανό να σαμποτάρει ο ίδιος, για τους όποιους δικούς του λόγους, την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, τι μπορεί να προσδοκάς πια από την παρουσία του στη διοίκηση της ομάδας; Να αλλάξει μυαλά ή να αρθούν οι λόγοι που μπορεί να βάζει εμπόδια στον εαυτό του; Θεωρείς πιθανό να γίνει κάτι εκ των δυο πια;
Ρε Ναβι τι ρωτας τωρα?Γιατι ασχολουμαι?Εσεις τοσα χρονια που προκοπη δε βλεπετε γιατι ασχολειστε?Με Βουλινους με Μπατμαν με γουμενους δεν ασχολιοσουνα?Και τι νακανω δηλαδη?Να κανω πως δε καταλαβαινω και να χειροκροταω συνεχεια?Αυτα που κοροιδευουμε στις αλλες ομαδες?
Ελαχιστοι οπαδοι εξεταζουν(σε καθε ομαδα) το πως και το γιατι ΑΝ ο προεδρος ριχνει χρημα,φερνει τιτλους.Εγω δεν ειμαι απ αυτους.Τι να κανουμε.Καταραμενος ειπαμε.
Οταν εσυ πχ βλεπεις οτι για να φτιαχτει το μετρο θεσσαλονικης θα χρειαστουν 20 χρονια αντι για 5-6 και το εργο θα κοστισει σε σενα και μενα 300 εκατομυρια αντι για 100 ,δε πρεπει να μιλας και ν ασχολεισαι αλλα να χειροκροτας γιατι θα γινουν εργα 300 εκατομυριων?

Σουρμε δικιο εχεις εν μερει μονο γιατι ολα αυτα απτονται του μεταγραφικου σχεδιασμου.Αυτη ηταν κι η αφορμη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

o πουκι αυτα τα λεφτα δυσκολα θα τα βρει αλλου και επειδη επαιζε σε μετριοτατη ομαδα,δυσκολα δεν θα κλεισει στον ΠΑΟΚ

ο αλλος ομως απο τσσκα αν κλεισει θα ναι η υπερβαση,μακαρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”