2. Terran Petteway
- Μπαρκαρούτσος
Re: 2. Terran Petteway
terran ψυχραιμίανς.
PS: εγώ θα τον κράταγα του χρόνου μόνο και μόνο για αυτό το κάρφωμα. αριστερή ντρίμπλα, από δεξιά αριστερά και κάρφωμα με το δεξί. wtf?
PS: εγώ θα τον κράταγα του χρόνου μόνο και μόνο για αυτό το κάρφωμα. αριστερή ντρίμπλα, από δεξιά αριστερά και κάρφωμα με το δεξί. wtf?
slidar έγραψε:ANIMAL BASKET!

"Jungle Basket" Χρήστο μου...
Το Terran εύκολα γίνεται Tarzan απ τους οπαδούς μας...Ειδικά αν προσέξει κανείς την κραυγή που βγάζει, όταν προσγειώνεται, μετά την σαρμελιά στην μάπα του μουσκαρομούσκαρου της "ζούγκλας", φτυστός ο Βαϊσμίλερ...

Υ.Γ. Ο TZONY Βασϊμίλερ μάλιστα...Είναι πολύ σημαντικό αυτό, ξέρεις, έτσι?

- desperando
- Επικοινωνία:
-
- Επικοινωνία:
Αυτός και ο Goss πρέπει να μείνουν.Ανεβάζουν πολύ ποιοτικά την περιφέρεια μας.Πιστεύω να το πάρει πάνω του ο Ιβάν.Και οι δύο τους ουτε το ετήσιο συμβόλαιο του Leveque δεν είναι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Έχω βαρεθεί να βλέπω να φεύγει όποιος καλός Αμερικανός έρχεται.
Κράτα τους τρεις Αμερικανούς που σου βγήκαν ( γκος, πετεγουει,λακυ) , κρατά όλο τον ελληνικό κορμό που εχεις
Και φέρε τρεις ακόμα καλούς Αμερικανούς ( άσσο,τεσσαρι,πενταετία) μαζί με έναν Έλληνα ψηλό και έχεις κάνει ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Το είδαμε φέτος και με την Κούλα αυτό που σήκωσε δύο κατσαρολια
Κράτα τους τρεις Αμερικανούς που σου βγήκαν ( γκος, πετεγουει,λακυ) , κρατά όλο τον ελληνικό κορμό που εχεις
Και φέρε τρεις ακόμα καλούς Αμερικανούς ( άσσο,τεσσαρι,πενταετία) μαζί με έναν Έλληνα ψηλό και έχεις κάνει ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Το είδαμε φέτος και με την Κούλα αυτό που σήκωσε δύο κατσαρολια
- kataramenos5
Συμφωνώ. Κάνω την έκπληξη και λέω ότι θα κραταγα και έναν εκ των δύο ξένων ψηλών
Με βρίσκει ολοκληρωτικά σύμφωνο η ολοκληρωμένη συμφωνία-έκπληξη του Ralok με τον desperando, αρκεί ο ψηλός που θα κρατούσε να μην τυχόν είναι ο μανταλάκιας... 

- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
[youtube]tFduCo1is64[/youtube]
Τι δαιμονες σε κυνηγανε παλικαρι μου? Στο 0:28
Το κουμπι που αλλαζει την κατασταση απο το "Στα @@@ ολα,δε παει να καει ο κοσμος.." σε "Εχω πιει μονορουφι 10 φραπεδες σα του Αποστολη και θα σας ...μπιπ...ολους" ποιος το παταει?
WTF?
ΠΑΟΚ dna εχει το παλικαρι και δε το ξερει.Λατρεια.
Τι δαιμονες σε κυνηγανε παλικαρι μου? Στο 0:28
Το κουμπι που αλλαζει την κατασταση απο το "Στα @@@ ολα,δε παει να καει ο κοσμος.." σε "Εχω πιει μονορουφι 10 φραπεδες σα του Αποστολη και θα σας ...μπιπ...ολους" ποιος το παταει?
WTF?
ΠΑΟΚ dna εχει το παλικαρι και δε το ξερει.Λατρεια.
Επικός πανηγυρισμός συμβαίνει μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των κυρίων Πετεγουει και Λάκη.