Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αιντε Πέντρουυυυυ!!!! :opaokara: :opaokara:
Δυο τα ενδεχόμενα τώρα,ή πωκηση ουαρντα ή ελληνική υπηκοότητα στον Χατσε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Henrique σίγουρα θα παίξει κόντρα στον Άγιαξ ή την Βασιλεια, ενώ ο Warda δεν είναι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν θες να λες γεματο ροστερ ναι πρεπει να εχεις 4 δυνατα εξτρεμ.εμενα δε με χαλαει καθολου.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

rainmaker έγραψε:Μια χαρά η επιστροφή Ενρίκε, η περυσινη βλακεία με τον διωγμό του για να παίζει ο Μακ ήταν η μεγαλύτερη παπάρια εβερ.

Μπορεί να μην είναι παικταρας αλλά είναι καλύτερος του Μακ.

Δεν μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω!!!!!!!
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Το ινπαοκ:
Επιστρέφει επίσημα ο Ενρίκε
Οριστική πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Ο βραζιλιάνος ενημερώθηκε από τους επιτελείς του Δικεφάλου ότι έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα της νέας περιόδου από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού επικοινώνησαν με τον Ενρίκε και τον ενημέρωσαν πως στις 20 Ιουνίου πρέπει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα που στις 22 του μήνα αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ενρίκε δεν έκρυψε ότι η εξέλιξη αυτή τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να δοθεί ξανά δανεικός από την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος είχε ξεκαθαρίσει επίσης ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να δεχθεί εκ νέου δανεισμό του στην Καραμπάχ και είχε εκφράσει την επιθυμία να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αποφάσισε πως ο Ενρίκε δικαιούται την ευκαιρία που ζητά και θα του την δώσει στην διάρκεια της νέας περιόδου.

Μετά την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Θεσσαλονίκη για τον επόμενο χρόνο.

Επομενος παμε για μετα μουντιαλ πωληση Ουάρντα η παραμονή κ στους 2; δλδ αντικαταστάτης του Μακ ο Ενρίκε+επιπλεον εξτρεμο10αρι ο Ουαρντα παραμονη αρα φευγει ο Καντουρης που δηλωσε τασεις φυγης προς Ιταλια;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Προσθέτεις άλλον έναν τρελακια στην ήδη τρελαμενη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και οι μυστακιδης,λαμπρου πρεπει να δοκιμαστουν,να μην δοθουν ελαφρα τη καρδια

και οχι μονο αυτοι
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δεν γίνεται να μείνουν όλοι. Οποίος αντέχει και μπορεί πρέπει να το δείξει. Θα γίνει σφαγή για μια θέση. Οποίος μπορεί να ακολουθήσει το τρένο έχει καλώς..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ο λαμπρου δε νομιζω οτι ειναι ετοιμος.ο μυστακιδης για μενα θα ηταν ιδανικος για τριτο φορ ή και πλαγια.

Αν φυγει ο καντουρι θα ειμαστε και αριθμητικα καλα νομιζω
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ με τα δεδομένα τα σημερινά παραμονής Henrique είμαι ευχαριστημένος θεωρώ όπως έγραψε και ο φίλος rainmaker καλύτερος του ΜΑΚ και με γεμάτες χρονιές στην Qarabag 20 νομίζω συμμετοχές και 3-4γκολ και μερικές ασίστ που αν δεν ήταν μεγάλη η ρήτρα θα τον αγόραζαν απλά ήταν στα 5χαρτιά. 2 αν ήταν θα τον έπαιρναν!

Για εμένα θα το ξανά-αναφέρω τον Djalma αν υπάρχει προσφορά και 500χαρτιά τον δίνεις πατάει τα 32 και ακριβοπληρωμένος 850χιλ εκεί θέλω σύμφωνα με εμένα η παραμονή του Μυστακίδη(στο ματς με το βάζελο τον ειδα με εμάς πολύ καλα στοιχεία σαν εξτρέμ αν τον είδατε) και ερχομό εξτρέμ με @@ η ας βάλουμε βασικό 2ηΧρονιά τον Λημνιό που για εμένα είναι Παιχταρας και θα δείξει πολλά παραπάνω.

O Λαμπρου σαν εξτρέμ αν ήταν δανεικός στον Ατρόμητο ή Αστέρα Τρίπολης πιστεύω πως του χρόνου θα ήταν ποιο χρήσιμος στην ομάδα μας. Το ίδιο ισχύει και για τον Mihojevic για δανεισμό!
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Τον Μυστακίδη κι εγώ τον πάω πολύ. Αλλά για τον Λάμπρου γιατί το λες; Από ότι διάβαζα εδώ, τα πήγε καλά. Δεν το έχω παρακολουθήσει. Καλοπροαίρετα ρωτάω, αν το έχεις παρακολουθήσει και έχεις σχηματίσει άποψη ή το λες επειδή είναι μικρός;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Συμφωνώ με σουρμε,θα ήταν καλή ιδέα να δοθεί στον μυστα ο ρόλος του τρίτου Φορ από την στιγμή που θα δοθεί δανεικός ο Κουλουρης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

gkaletsi έγραψε:Τον Μυστακίδη κι εγώ τον πάω πολύ. Αλλά για τον Λάμπρου γιατί το λες; Από ότι διάβαζα εδώ, τα πήγε καλά. Δεν το έχω παρακολουθήσει. Καλοπροαίρετα ρωτάω, αν το έχεις παρακολουθήσει και έχεις σχηματίσει άποψη ή το λες επειδή είναι μικρός;
Θα φαει πολυ παγκο με 4 εξτρεμ μπροστα του και δεν ειναι καλο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δηλαδη

Εξτρεμ:καμπος,ουαρντα,ενρικε,λημνιος και εν δυναμει αντελινο και μυστα

Δεκαρια:πελκας,μπισεσβαρ και εν δυναμει ουαρντα

Φορ:πριγιο,μεταγραφη,μυστα

Με φυγη καντουρι και λαμπρου δανεικο.

Καπως ετσι θα το εκανα γω.και πληρης και παικτες που μπορουν να παιξουν σε πανω απο μια θεση.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Προβλέπω δανεικούς: Λάμπρου/Kace/Mihojevic/Κουλούρης/Πούγγουρας/Δεληγιαννίδης

Δενεισμοί σε ομάδες Β'κατηγορίας Football League: Δημητριάδης/Πόζογλου/Κάκκο/Ματθαίου(προς Κύπρου μεριά)/Rangelov

Αποδεσμεύσεις: Leveque/Μελισσάς
Aγορές: El-Kaddouri/X"τζηψηλέας/Leovac/Sabo/Jairo/Prijovic(την ρήτρα 10χαρτιά και αντικατάσταση του)

'Ετσι το βλέπω!

Υ.Γ Τώρα για Moulin αν ισχυεί σύμφωνα με όσα έβγαλε η ΕΠΟ πως είναι δανεικός ακόμα καλύτερα να λιγοστεύουμε τα κεντρικά χαφ μας που έχουμε πολλούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 07 Ιουν 2018, 00:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”