Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (27/01) ο Λεβόν Πατσιαγιάν, το πιο πρόσφατο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο Αρμένιος διεθνής, αφού διευκρίνισε πως η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του δεξιού μεσοεπιθετικού αν και ενίοτε παίζει και αριστερά, τόνισε αρχικά: "Ήρθα για να δείξω την ποιότητά μου ως ποδοσφαιριστής και να αποδείξω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε καλή επιλογή. Το σουηδικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα, αλλά προπονούμαι, είμαι σε καλή κατάσταση και σε δύο εβδομάδες θα έχων φτάσει στο 100%. Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται".

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ, επεσήμανε: "Μίλησα με τον Έλληνα Χρήστο Χριστοφορίδη, ο οποίος είναι συμπαίκτης μου στην ΓΚΑΪΣ, και μου είμαι τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, με γνωστούς και έμπειρους παίκτες, έναν πολύ γνωστό προπονητή και πρόεδρο έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 28756.html

:?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

ειναι πλεον ωριμος και ερχεται σε μεγαλη ομαδα, με προσωπικοτητες. Στο κατω κατω καποτε τον πιστεψαν ανθρωποι του campionato και στον νιο νιο ειναι εκτος εντεκαδας!! Συγνωμη αλλα και γω στη θεση του θα τα εκανα πουτ@ν@!! Ειναι τελειο συμπληρωμα του Ζλαταν..και πλεον το 4-4-2 θα ειναι ο κανονας!!
Σημειωτεον οτι στον νιο νιο το προβλημα δεν ηταν ο χουτος. Ο τσακιρης την ειδε μορατι και διωχνει και τον ρεκομπα!! απο οτι κυκλοφορει εμαθα οτι θελει να κρατησει μονο τον εστογιανοφ.
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

o χουτος αγωνιστικα ειναι μια καλη και οικονομικη λυση κατα τη γνωμη μου με στοιχεια που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ στην επιθεση.

οσο για τα ''περι χαρακτηρα''του,νομιζω οτι ο Ζαγορακης θα λαβει τα μετρα του,και στα αποδυτηρια και στους ορους συμβολαιου κτλ. αρχηγος εθνικης ηταν,τοσα χρονια στα γηπεδα,και ξερει.δεν κατεβηκε απο κανα βουνο.εγω τους εχω εμπιστοσυνη στη διοικηση,και γνωριζω οτι θα κανουν την καλυτερη επιλογη εχοντας παρει και τα μετρα τους για παν ενδεχομενο.

πιστευω ολα θα πανε καλα αν γινει η μεταγραφη,και θα ειναι ενα μεγαλο στηριγμα στον Μουσλιμοβιτς που τοσο χρειαζεται.

υπομονη και ειδομεν.... :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

danirifle έγραψε:ρεεεεεεεεεεε δεν είναι δυνατόν!!!!

αυτοί είμαστε!!!! να μην έχουμε προβλήματα σοβαρά και να θέλουμε να κάνουμε τα αποδυτήρια σκατά!!!

αν φέρουμε χούτο, θα φέρουμε πρόβλημα στην ομάδα!!!!

ρεεεεε αν φέρουμε τον χούτο είναι θέμα χρόνου να φύγει ο σάντος (όπως έφυγε ο λίνεν) και μαζί του βιερίνια, λίνο και όσοι παίκτες ήρθαν λόγω σάντος και θα χάσουμε και τόσους άλλους που θα φέρει στο μέλλον !!! θα γίνει η ομάδα ρδελομπού!!

ε ρε προβλήματα δεν είχαμε, προβλήματα θέλουμε...

δεν πάμε καλά...
φιλε ο ΠΑΟΚ δεν ειναι νιονιος για να τα κανει αυτα...σιγουρα ο ζαγορακης και ο βρυζας ξερουν τι κανουν και θα κοιταξουν να παρουν τα μετρα τους...σαν παιχτη κανεις μας δεν μπορει να τον αμφισβητησει δεν εχουμε τετοιο ποιοτικο επιθετικο αν εξαιρεσουμε τον μουσλι...το θεμα ειναι να καταφερουν να βρουν το κουμπι του και να δωσει τα μεγιστα...τεσπα θα δουμε τι θα γινει εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην διοικηση....
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Λαμπρος Χουτος οεοεοε, οεοεοε ,οεοεοε :)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

danirifle έγραψε:......

ρεεεεε αν φέρουμε τον χούτο είναι θέμα χρόνου να φύγει ο σάντος (όπως έφυγε ο λίνεν) και μαζί του βιερίνια, λίνο και όσοι παίκτες ήρθαν λόγω σάντος και θα χάσουμε και τόσους άλλους που θα φέρει στο μέλλον !!! θα γίνει η ομάδα ρδελομπού!!
ρε danirifle, τα πιστεύεις αυτά που λές? Τι νομίζεις ρε αδερφέ, οτι αν κάνει μαλακία ο χούτος, ο θόδωρος θα διώξει τον σάντος και όχι αυτόν? Ο θόδωρος τον σάντος δεν τον έδιωξε πέρυσι που έκραζε ο κόσμος (η δύναμη του) ασύστολα, θα τον διώξει για τον χούτο ή τον κάθε χούτο?

Μη λέμε οτι να'ναι.. Φιλικά πάντα!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

με τα ΠΑΟΚΙΑ απο πανω θα παιζει 100% την μπαλα του και θα βλεπουμε πλεον και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλα γκολ γιατι το εχει.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Falegkos έγραψε:παιδια ηρεμήστε.
Το οτι κανει μαλακιες στον νιονιο δεν συμενει οτι θα τα κανει και εδω....χαλαρώστε ναουμε

Παρα παρα πολυ καλη λυση και βλεπω 4-4-2 με μουσλι μπροστα και χουτο πισω να κενταμε.

Αν κανει βλακιουλες στα αποδυτήρια εχεις Σαντος βρυζα Ζαγορ.....δεν παιζει να την βγαλει καθαρη.
+4 :) :)
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ρε παιδια δεν τιθεται θεμα θα του το χουν πει κιολας αμα δημιουργησεις προβλημα σου λυνουμε το συμβολαιο και μπαι μπαι μαι νταρλιγκ.ποιος σαντος θα φυγει εξαιτιας του?ελεος.ζαγορ βρυζας κατευθειαν σουτια θα ριξουν.μην ξεχναμε οτι στα πλει οφ πλεον δεν θα παμε τσουκου τσουκου για το χ και μετα βλεπουμε αλλα νικη και μονο νικη αρα με 2 μαζι μια χαρα θα μαστε
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostasny4 »

Kareena4ever έγραψε:Ρεεεεεεεεεε, πατε καλα?
Περιμενετε πρωτα ποιους θα αποκτησουμε επισημα και υποστηριζουμε την πλευρα που θα κερδισει στη διαμαχη για τη μεταγραφολογια.
Μετα θα μπορουμε να κραζουμε αυτους που χασανε στις λεκτικες κοντρες.
ΠΑΟΚ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΟΧΙ. Καλο ειναι να ξερουν πως αισθανομαστε! Πριν το κανουν!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πάμπλο Γκαρσία... Κοντρέρας... Μουσλίμοβιτς... Μπακαγιόκο... Χούτος... Ωρε σούτιααααααααααα....!!
Θα βγάλουμε γούστα... Με ενα εισιτήριο εκτος απο μπάλα θα βλέπουμε και άλλα θεάματα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

agave?? όντως δύσκολα να φύγει ο σάντος,
αλλά το να πάρεις το χούτο και μετά αν σου κάνει λαλακίες να τον διώξεις δεν είναι λύση...

γιατί μετά θα τον πλερώνεις και να τα χρέη στην πλάτη σου..

αυτά τα φέρε τον ένα διώξε τον άλλο πληρώνουμε τόσα χρόνια...

έτσι γίνονται τα χρέη...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

tasoylis30 +1 σε ολα.
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

danirifle έγραψε:ρεεεεε αν φέρουμε τον χούτο είναι θέμα χρόνου να φύγει ο σάντος (όπως έφυγε ο λίνεν) και μαζί του βιερίνια, λίνο και όσοι παίκτες ήρθαν λόγω σάντος και θα χάσουμε και τόσους άλλους που θα φέρει στο μέλλον !!! θα γίνει η ομάδα ρδελομπο..
Μου πεταξες τα ματια εξω και μου εκανες τον εγκεφαλο κομπο ! ! 8) 8)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πάντως μας έλειπε μια λύση αυτού του τύπου, κοντός, γρήγορος, σκοράρει αρκετά... Νομίζω πως θα κάνει καλό δίδυμο με το Μουσλίμοβιτς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”