Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αρχιζουν παντως και με εκνευριζουν οι κατα καιρους δηλωσεις του μανατζερ...Χαλαρωσε φιλε, οκ καλος παικτης ειναι αλλα μην μας τα κανεις και τσουρεκια.Το νησι και την γερμανια την εκαψες αρα η ΠΑΟΚ η τραβα παρε συνταξη στα 28 στο mls η τραβα γλυψε τον σουλτανο που με την λιρα να καταρρεει στο τελος θα τα παρεις σε μπακλαβαδακια...
- NIKOS_PAOK04
Ρε παιδιά είχε ατονίσει το topic και είπα να δώσω λίγο χιούμορ μπας και επανέρθει η όρεξη όσο για το..goran 64 έγραψε:Μου φαίνεται ότι είναι η μέρα του troll, μάλιστα από συμφορουμίτες με σοβαρότατες έως τώρα απόψεις...
Chrisg4, tυχαία μπήκε κάτω απ το δικό σου post το δικό μου, να ξέρεις...Αναφέρομαι σε δύο παραπάνω posts...
από μήνα σε μήνα
δεν μπορείς να πεις από τον Μαϊο απαντάει αν και εγώ απλώς πλάκα ήθελα να κάνω
Τώρα αν το χιουμορ μου δεν είναι τόσο εμφανες και δεν έγινε κατανοητό ότι προσπαθώ να κάνω λίγη πλάκα με την έλλειψη ονομάτων αλλά κυρίως με την ατάκα αν φυγουν και κάποιοι κάποιοι άλλοι θα έρθουν που έχουμε διαβάσει χιλιες φορές ζητώ συγνώμη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ισχύει...joshua έγραψε:Αρχιζουν παντως και με εκνευριζουν οι κατα καιρους δηλωσεις του μανατζερ...Χαλαρωσε φιλε, οκ καλος παικτης ειναι αλλα μην μας τα κανεις και τσουρεκια.Το νησι και την γερμανια την εκαψες αρα η ΠΑΟΚ η τραβα παρε συνταξη στα 28 στο mls η τραβα γλυψε τον σουλτανο που με την λιρα να καταρρεει στο τελος θα τα παρεις σε μπακλαβαδακια...
NIKOS_PAOK04...Από μένα κανένα πρόβλημα αδερφέ...Ειδικά εσύ προειδοποίησες κιόλας, απ την αρχή του post σου και γέλασα με την καρδιά μου με την επανάληψη αυτού του "αν φύγουν αυτοί, κάποιοι άλλοι θα ρθουν"...
Περισσότερο σαν απάντηση στον Ksenitemenos4 το έγραψα, που έδειξε να είναι "λίγο εκτός κλίματος"...
Υ.Γ. Τώρα, εκείνος ο αγγλόφερτος ο μπάφαλος, τι ακριβώς εννοούσε, "ο ποιητής", ε ας το εξηγήσει ο ίδιος...Πάντως και το δικό του post για τρολιά το πήρα εγώ, την οποία συνέχισε, με παράθεση αντίθετης άποψης, ο Απόστολος!

Περισσότερο σαν απάντηση στον Ksenitemenos4 το έγραψα, που έδειξε να είναι "λίγο εκτός κλίματος"...

Υ.Γ. Τώρα, εκείνος ο αγγλόφερτος ο μπάφαλος, τι ακριβώς εννοούσε, "ο ποιητής", ε ας το εξηγήσει ο ίδιος...Πάντως και το δικό του post για τρολιά το πήρα εγώ, την οποία συνέχισε, με παράθεση αντίθετης άποψης, ο Απόστολος!

Επειδή κατά καιρούς γράφονται διάφορα ποσά για συμβόλαια παικτών, αμοιβές κλπ, είναι γνωστό ότι δεν ισχύουν πάντα όσα ακούγονται.
Έχετε το κατά νου όταν γράφετε νούμερα
SM-G935F
Έχετε το κατά νου όταν γράφετε νούμερα
SM-G935F
- paokovios1974
Συμφωνώ, είναι μεγάλη ευκαιρία και νομίζω οτι στον ΠΑΟΚ το ξέρουνbuffalobill4 έγραψε:Εμένα κατι δεν μου κολλαει με την απόκτηση πουκι. Ειναι ιδιος ο πριγιο. Τεχνιτης γκολτζης με ιδιο περιπου υψος. Υποψιαζομαι οτι ο πριγιο θα χαιρετησει και θα παμε σε επιθετικο με αλλα χαρακτηριστικα (συμμετοχικοτητα, ενας εναντιον ενός, γρήγορος) τελη καλοκαιριου.
Αν, for example, πήγαινε σε κάναν γ@ύρο, το επώνυμο του όλοι εννοούμε, πάνω κάτω, με τι ομοιοκαταλήγει...Ale έγραψε:Πάντως έχει τρελό ονοματεπώνυμο για συνθήματα και εξώφυλλα, που όπως και να το κάνουμε μετράει.

Όταν έρθει όμως σε μας ο παιχταράς, ακούω από τώρα, σε κάθε γκολ του, όλη την Τούμπα να φωνάζει εν χορώ...
Τι γκολάρα ήταν αυτή Θεέ μοοοοοοοουυυυυυυυυ...

γάτα Τεέμοοοοουυυυυ, γάτα Τεέέέέμοοοουυυυυ....

- sourmenetes
- Moderator
Η λογικη λεει οτι ο πουκι ερχεται για δευτερος πισω απο τον πριγιο.
Ο λουτσεσκου αυτο ειπε νομιζω.
Τωρα γιατι τρελαινεστε και που θα παιξει ο ενας και που ο αλλος δεν καταλαβαινω.δε νομιζω οτι θα παιζουν ταυτοχρονα και οι δυο.
Βασικα δε θυμαμαι ποτε τον ΠΑΟΚ,τουλαχιστον την τελευταια 15ετια να παιζει με δυο καθαρα φορ.δε λεμε για ενα ματς,αλλα για ολοκληρη χρονια.
Ο λουτσεσκου αυτο ειπε νομιζω.
Τωρα γιατι τρελαινεστε και που θα παιξει ο ενας και που ο αλλος δεν καταλαβαινω.δε νομιζω οτι θα παιζουν ταυτοχρονα και οι δυο.
Βασικα δε θυμαμαι ποτε τον ΠΑΟΚ,τουλαχιστον την τελευταια 15ετια να παιζει με δυο καθαρα φορ.δε λεμε για ενα ματς,αλλα για ολοκληρη χρονια.
Ο Πουκι παιζει ανετα στα ακρα σε ολα τα παιχιδια Τουμπα, εκτος 2-3.Μην μενετε στις χρονιες του Δανια που επαιζει μπροστα σε ενα μετριας δυναμικοτητας πρωταθλημα και εκανε παρτι.Οταν επρεπε εκανε πολλες περισσοτερες δουλειες στο γηπεδο.Φοβαμαι παντως πως εχουμε θεμα με τους μανατζερ και δεν ειμαστε οι καλυτεροι στον χειρισμο τους.
- kataramenos5
Καλα ρε ο γαυρος φερνει Andrian Lopez κι εμεις συζηταμε για ... Πουκι?
Και γιατι δε τον παιρνουμε μεις δηλαδη?Κοιμασε ρε σκια.
Και γιατι δε τον παιρνουμε μεις δηλαδη?Κοιμασε ρε σκια.
- paokovios1974
Ο πουκι αρχικα ερχεται γιατι μαλλον δεν προλαβαινει ο κιλερ το πρωτο παιχνιδι.Θελουμε εναν επιθετικο που θα μπορουμε να εμπιστευθουμε