Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Δεν σας έχω συνηθήσει με τέτοιες αλλά σήμερα θα κάνω τις μεταγραφικές αποκαλύψεις γιατί πράγματι βλέπω πως δεν έχετε λόγο να μπείτε σε αυτό το τοπικ
Λοιπόν δωστε βάση και πιστεψτε με.
Πρόκειτε ο ΠΑΟΚ να κινηθεί άμεσα για την αποκτηση 2 παικτών (για την ώρα δεν σας λέω ονόματα)
Αν τώρα φύγουν μερικοί να ξέρετε πως θα έρθουν μερικοί άλλοι αν πάλι δεν φύγουν μερικοί ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ μερικοί άλλοι.
Μια ακόμα είδηση είναι πως ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει τον κορμό του και να πουληθούν λοιπόν φέτος οι
Πελκας - Πριγιο - Τζαλμα - Πασχαλάκης - Ουαρντα
Ο κορμός μας έτσι και αλλιώς ήταν οι
Μπισεσβαρ - Κουλουρης - Μακ - Ρει - Λημνιός
Κανένα πρόβλημα άλλωστε εφόσον φυγαν μερικοί θα έρθουν μερικοί
Πάμε σιγα σιγά στις μεταγραφικές αποκαλύψεις - βόμβες
Η πρώτη και ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ μεταγραφή είναι από βόρεια ενώ η δευτερη και φθηνότερη είναι και αυτή από βόρεια ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΡΕΙΑ αλλά δεξιότερα.(χώρες δεν λέω αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει)
Ξέρω πως δεν έχετε διαβάσει πουθενά για τις αμφότερες αφίξεις και πως θα λοιδορηθώ πως γράφω από το μυαλό μου και πως από πουθενά δεν προκύπτει ενδιαφέρων και άλλα τέτοια αλλά δώστε βάση και στην λεπτομέρεια
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΙ (δεν μπορεί μόνο η νεα αεχ 2014 και βάλε να έχει τον καταξανθο σχεδόν ασπρομάλλη βρανιες) και οι 2 θα ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (καλά απο αυτούς δεν έχει η νέα αεχ αυτοί κοστίζουν)
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ (την απαντησή τους την περιμένουμε απο μηνα σε μήνα)

Εν τω μεταξύ αν κάποιοι έχουν φύγει θα πάρουμε κάποιους

Και οι δύο λοιπόν έχουν στα χέρια τους πολλές προτάσεις αλλά η καλυτερη είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ (εδώ που τα λέμε πάντα καλύτερη είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ)
Και οι 2 θα έρθουν ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ και μάλιστα θα μεταβούν σε ξενοδοχείο με αυτοκίνητο
Λοιπόν πριν προχωρήσω σε ονόματα και σας αφήσω άφωνους θα σας τσιγκλίσω λίγο το ενδιαφέρον αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμενο μυστικό....
Ο ένας είναι παίκτης κέντρου και ο άλλος επιθετικός (σας έπιασα αδιάβαστους έτσι μεχρι πέρσι μόνο αριστερά μπακ αγοράζαμε)
Σας είπα παραπάνω πως δεν υπάρχει περίπτωση να φυγει κάποιος από το κέντρο η την επίθεση μας αλλά αν φύγει κάποιος θα έρθει κάποιος άλλος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΑΦΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2
Εντάξει δεν θα μπω σε ονοματολογία (όπως έγραψα και στην αρχη και η ώρα δεν έχει αλλάξει) και έτσι πιστευω πως θα κρατήσω το topic ενεργό και νομίζω πως σας έδωσα μπολικη τροφή για σκέψη.

Εγω θα κάνω μια τελευταία ευχή εκτός του ... αν κάποιοι φύγουν να έρθουν κάποιοι άλλοι
θα ήθελα και οι 2 παικταράδες να έχουν Τεε μου τόσους Πόντους που να τους γ@@@σουμε όλους του χρόνου.

ΥΓ Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και ήθελα να σας έχω πλήρη ενημερωμένους
ΥΓ 2 Ακόμα δεν έφυγε κανείς αλλά αν φύγει κάποιος θα έρθει κάποιος άλλος.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Νίκος πετρωτιδης

Σορυ αδερφέ αλλά βάλε κάναν γρίφο να βγάλει ο παπάς τον παπά και να περάσει ο λαός την μέρα του ψάχνοντας

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ απορώ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που δεν έχει ο πρίγιοβιτς και έχει ο πούκι?
τι ακριβώς θα προσθέσει στην επίθεσή μας, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού?
τρίπλα δεν έχει, συνδιασμό ταχύτητας - τεχνικής δεν έχει, μπουκαδόρος δεν είναι, μακρινό σουτ δεν έχει
τι ακριβώς μας έκανε να επιλέξουμε το φιλανδό? δε μπορώ να καταλάβω...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Είναι ελεύθερος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Πω πω τι νεκρα ειναι αυτη!!! Να φυτιλιασω λιγο...Ερωτηση κρισεως...Ο Τζαλμα ποσο καλυτερος ειναι απο τον
Σαλπι της δευτερης θητειας στον ΠΑΟΚ?
Και ο Αντελίνο πόσο καλύτερος είναι ως αριστερό μπακ από τον Ηλία Χαραλάμπους;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

danirifle έγραψε:εγώ απορώ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που δεν έχει ο πρίγιοβιτς και έχει ο πούκι?
τι ακριβώς θα προσθέσει στην επίθεσή μας, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού?
τρίπλα δεν έχει, συνδιασμό ταχύτητας - τεχνικής δεν έχει, μπουκαδόρος δεν είναι, μακρινό σουτ δεν έχει
Θεωρητικα τον θες για πισω απο τον πριγιοβιτς.δε θεωρω πως τον θες για να παιξει μαζι με τον πριγιοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

danirifle έγραψε:εγώ απορώ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που δεν έχει ο πρίγιοβιτς και έχει ο πούκι?
εχε εμπιστοσυνη στην ομαδα...και τον Λουτσε προπονητη για την Ξανθη τον λεγαμε και μας πηρε νταμπλ παιζοντας την καλυτερη μπαλα στην ιστορια μας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Odi έγραψε:
joshua έγραψε:Πω πω τι νεκρα ειναι αυτη!!! Να φυτιλιασω λιγο...Ερωτηση κρισεως...Ο Τζαλμα ποσο καλυτερος ειναι απο τον
Σαλπι της δευτερης θητειας στον ΠΑΟΚ?
Και ο Αντελίνο πόσο καλύτερος είναι ως αριστερό μπακ από τον Ηλία Χαραλάμπους;
Ο Χαραλάμπους είχε πολύ καλή σέντρα πετύχαινε το καμπαναριό της Αγίας Βαρβάρας με την πρώτη :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν φυγουν απο τον ΠΑΟΚ
Λεβεκ
Λεοβατς
Αζεβεδο
η ομαδα κερδιζει 1.5 μυριο...δεν ειναι και ασχημα απο παικτες αχρειαστους..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απορώ με τα δημοσιεύματα που μας θέλουν να σκεφτόμαστε παράταση δανεισμού για τον Γιαννουλη. Ήδη πολλοί απορούμε για την μη κίνηση απόκτησης δεξιού μπακ,υπάρχει περίπτωση να μείνουμε και χωρίς αριστερό; Για ποιο λόγο να αποκτήσουμε άλλο ενώ υπάρχει ο Γιαννουλης;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εγώ απορώ γιατί πρέπει να δίνουμε βάση στα λεγόμενα ανθρώπων που αποδεδειγμένα είναι άσχετοι.

Ο λουτσεσκου είπε ξεκάθαρα ότι πολύ πιθανό ο Γιαννούλης του χρόνου να είναι στην ομάδα.
Λογικά θα είναι στην προετοιμασία και αν δείξει αυτά που πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι μπορεί,τότε θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γιαννούλης είναι δανεικός στον Ατρόμητο μέχρι 30.06.2019. Μπορούμε βέβαια να σπάσουμε το συμβόλαιο αυτό με ρήτρα, όπως διάβασα, γύρω στις 80.000.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αποφαση Λουτσεσκου να παραμεινει ο Τζαλμα στον ΠΑΟΚ..λενε..για να δουμε..
προσωπικη αποψη οτι ειναι ενα χρησιμο εργαλειο που θα χρειαστει του χρονου που θα χουμε πολλα παιχνιδια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποία άποψη και αν έχει κάποιος για τον Κάμπος μπορεί να καταλάβει, πως με τον Μακ να έχει ήδη αποχωρήσει, δεν είναι εύκολο να δωθει το οκ να αποχωρήσει και το 2ρο από τα περσινά 3 εξτρέμ ,όταν μάλιστα δεν υπάρχει καν διαμορφωμένη άποψη για τους 2 παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμό και μπορούν να παίξουν την θέση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Μονο ο κωστας ακα τολκιν Περαια μπορει να μας σώσει
Γράφε εσύ τέτοια, να μπερδευτεί κανένας και να αρχίσει να ρωτάει επίμονα,
ποτε συνεγραψε ο πειραιας σωτηριο μυθιστορημα με τον τιτλο "Τα δαχτυλιδια του αρχοντα"?
και να χουμε ιστοριες πάκι...
Φυτίκι, ε φυτίκι... :geek:

Υ.Γ. Τουρκαλάδες, κάτω τα χέρια απ τον Τζάλμαρο!!!! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”