Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Δώσαμε τον Λουκά με 1,5 μύριο και αυτοί τον πούλησαν με 20!
Δώσαμε τον Ροντρίγκες με 4 και αυτοί θέλουν να τον πουλήσουν πάνω από 20!
Παραμένουμε πολύ πίσω, αλλά τουλάχιστον υπάρχει βελτίωση.
Δώσαμε τον Ροντρίγκες με 4 και αυτοί θέλουν να τον πουλήσουν πάνω από 20!
Παραμένουμε πολύ πίσω, αλλά τουλάχιστον υπάρχει βελτίωση.
- ΑποστόληςΑ
Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Τσέρτσι
SDNA - 4 Ιουνίου 2018, 07:56
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ψάχνει για επιθετικό και στους ερυθρόλευκους προτάθηκε ο Αλέσιο Τσέρτσι.
Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός έχει πολύ καλά στημένα και με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία, αλλά τελευταία δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.
Ο Αλέσιο Τσέρτσι τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στην Ελλάς Βερόνα και είχε 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 24 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος.
SDNA - 4 Ιουνίου 2018, 07:56
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ψάχνει για επιθετικό και στους ερυθρόλευκους προτάθηκε ο Αλέσιο Τσέρτσι.
Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός έχει πολύ καλά στημένα και με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία, αλλά τελευταία δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.
Ο Αλέσιο Τσέρτσι τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στην Ελλάς Βερόνα και είχε 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 24 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος.
- buffalobill4
Νταξει καθε χρονο γινεται αυτο. Οι παλιοι δεν κανουν, τους ξεπέρασε η ομάδα κλπ. Του χρομου αντιστοιχως ο χατσεριδης θα είναι αργος, δασκαλος του ζειμπεκικου, ο βερνμπλουμ ατεχνος κοκ. Ετσι παει αυτοι που αποδεδειγμενα εχουν προσφερει απαξιωνονται στον βωμο της προσμονής του καινούριου. Ας τους δουμε τους καινούριους κ με ψυχραιμια κ σε βαθος χρονου θα κριθουν και αυτοι και θα συγκριθει η προσφορα τους με τους ηδη υπάρχοντες
Ποια απαξίωση την υπερβολή μου μέσα!!! Για πρώτη φορά ίσως ο οπαδός παίζει να θέλει και λιγότερες μεταγραφές από την διοίκηση.3-4 ποιοτικές προσθήκες σε ένα καθόλα αξιόλογο ροστερ.Εναν καλύτερο επιθετικό από τον Κουλούρη,ένα χαφ όπως το περιέγραψε ο ίδιος ο προπονητής και είπε ότι ΔΕΝ υπάρχει στο ροστερ,ένα πιο ποιοτικό στόπερ από τον τιμιοτατο Κρεσπο που μπορεί να ξεπέρασε κάθε προσδοκία άλλα όλοι συμφωνούσαν πως είναι εξαιρετική τρίτη λύση άλλα πρέπει να υπάρχει κατι πιο ποιοτικό στην ενδεκάδα και ένα εξτρέμ αντικαταστάτη του Μακ να είναι καλύτερος του Κάμπος που φαντάζομαι όλοι στο χαμένο τετ α τετ απέναντι στην κουλα λέγατε δεν πειράζει παικταρά και ο Κάρι χάνει ποτε ποτε μια βολή...
Άλλο να γράφεις οτι ο Κρέσπο είναι εξαιρετική τρίτη λύση,άλλο να γράφεις πως είναι γκαφατζής.
Γκαφατζής ήταν ο Βιβιάν,ο Κουμάλο και ο Γκάβρανιστς. Όχι ο Κρέσπο.
Γκαφατζής ήταν ο Βιβιάν,ο Κουμάλο και ο Γκάβρανιστς. Όχι ο Κρέσπο.
- buffalobill4
Τζοσουα σ αυτο που γραφεις δε διαφωνω καθολου. Υπαρχουν καλυτεροι παικτες εκει εξω του τζαλμα του κρεσπο αλλα και του πριγιοβιτς και του πελκα.
Γενικα παντα υπάρχουν καλυτεροι παικτες απο τους ηδη υπάρχοντες. Σε μια ομάδα ομως δεν παιζουν ρολο μόνο τα χαρακτηριστικά των παικτων αλλα και η ομοιογενεια αλλα και η συνυπαρξη χαρακτηρων. Πολυ σωστα αναφέρεις για 3-4 προσθηκες
Γενικα παντα υπάρχουν καλυτεροι παικτες απο τους ηδη υπάρχοντες. Σε μια ομάδα ομως δεν παιζουν ρολο μόνο τα χαρακτηριστικά των παικτων αλλα και η ομοιογενεια αλλα και η συνυπαρξη χαρακτηρων. Πολυ σωστα αναφέρεις για 3-4 προσθηκες
Έπος!!! Προσκυνώ!joshua έγραψε: και ένα εξτρέμ αντικαταστάτη του Μακ να είναι καλύτερος του Κάμπος που φαντάζομαι όλοι στο χαμένο τετ α τετ απέναντι στην κουλα λέγατε δεν πειράζει παικταρά και ο Κάρι χάνει ποτε ποτε μια βολή...
2 άσχετα θέματα:
1) Θα βάλουμε επιτελους καποιον στον πάγκο να μην του κουνιεται κανεις!;!;
Φανηκε φέτος ποσο χρειαζεται (δυστυχως) στο ελληνικο ποδοσφαιρο κάτι τέτοιο, δε μπορει π.χ. οποιος ερχεται Τουμπα να σου κανει μαγκιες, επιπλέον δε πρέπει να έχει την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειρίζεται καταστάσεις κρίσεων και προβοκάτσιες. Ποιος Παντέλας τωρα, ειναι ελαχιστος! Επιπλέον εκτέθηκε πολλές φορές με τα καραγκιοζλίκια του.
2) Τον Ο.Φ.Η. δε θα τον ενισχύσουμε; Στειλτε και εκεί δανεικούς, πλην Ατρομητου και εγω δεν ξέρω που αλλου, ΠΛΗΝ φυσικά Βάζελου! Ας φερθούμε έξυπνα μια φορά...
Την καλημέρα μου!
1) Θα βάλουμε επιτελους καποιον στον πάγκο να μην του κουνιεται κανεις!;!;
Φανηκε φέτος ποσο χρειαζεται (δυστυχως) στο ελληνικο ποδοσφαιρο κάτι τέτοιο, δε μπορει π.χ. οποιος ερχεται Τουμπα να σου κανει μαγκιες, επιπλέον δε πρέπει να έχει την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειρίζεται καταστάσεις κρίσεων και προβοκάτσιες. Ποιος Παντέλας τωρα, ειναι ελαχιστος! Επιπλέον εκτέθηκε πολλές φορές με τα καραγκιοζλίκια του.
2) Τον Ο.Φ.Η. δε θα τον ενισχύσουμε; Στειλτε και εκεί δανεικούς, πλην Ατρομητου και εγω δεν ξέρω που αλλου, ΠΛΗΝ φυσικά Βάζελου! Ας φερθούμε έξυπνα μια φορά...
Την καλημέρα μου!
Και ο Πρίγιο έχασε πέναλτι με την ΑΕΚ, λογική είναι αυτή τώρα; Και ο Μέσσι έχει χάσει τρεις τελικούς με την Αργεντινή και ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στον Δέλλα και τον Καψή.
Τέλος εδώ από εμένα..
Τέλος εδώ από εμένα..
Κατσε Odi μην τρελενεσαι, αρχη καλοκαιριου ειναι ακομα, μεχρι τις 31/08 εχουμε δρομο 

- ΑποστόληςΑ
Πρόβλημα δεν υπάρχει όταν το να χάνει ο παίκτης μια ευκαιρία αποτελεί την εξαίρεση. Το πρόβλημα αρχίζει να εμφανίζεται όταν παρόμοια γεγονότα αρχίζουν και εμφανίζουν μια ανησυχητική συχνότητα.
Ο Πριγιο και πέναλτυ έχασε και μοναδικό τετ-α-τετ στον τελικό. Ο κανόνας όμως είναι ακριβώς αντίθετος. Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους.
Ο Πριγιο και πέναλτυ έχασε και μοναδικό τετ-α-τετ στον τελικό. Ο κανόνας όμως είναι ακριβώς αντίθετος. Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους.
Έχει χάσει και άλλα αχαστα ο πριγιο ε και παιχταράς είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, όπως πολύ σημαντικοι για την ομάδα είναι οι κρεσπο, τζαλμα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 04 Ιουν 2018, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ένα πολύ καλο και δεμένο σύνολο ο Djalma είναι ένας καλός ρολίστας. Δεν πρόκειται ποτε να ξεχωρίσει και δεν πρόκειται ποτε να σε ξελασπώσει. Ένα καλο εργαλείο είναι τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Επειδή είναι γνωστό ότι είμαστε συναισθηματικός λαός είναι να μην δούμε φιλότιμο παίχτη μέχρι και Mesi μπορούμε να τον βγάλουμε.
Επειδή είναι γνωστό ότι είμαστε συναισθηματικός λαός είναι να μην δούμε φιλότιμο παίχτη μέχρι και Mesi μπορούμε να τον βγάλουμε.
To καλύτερο τρόλαρισμα στον Βάζελο θα ήταν να στείλουμε Κάτσε και Μύστα στην "θυγατρική" του τον ΟΦΗ... 

-
1. Η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να πουλαει κιολας. Αν ερθει καλη προταση για τον Τζαλμα, ειμαι σιγουρος οτι και ο ιδιος θα θελει να φυγει.
2. Αντι Τζαλμα, Μυστακίδης. Ειμαστε χειροτερα; δε νομιζω. Σαν δυνατοτητες, θεωρω οτι ο Μυστα εχει περισσοτερες, αλλα εχει ακομα ψωμια να φαει για να φτασει τον Τζαλμα σε επαγγελματισμο και τακτικη συνεπεια. Ειναι ομως κατι που γινεται.
3. Αν ειναι στο χερι μας, εγω θα πουλουσα ΚΑΙ τον Τζαλμα και τον Ενρικε, και θα επαιρνα 1 παιχταρα εξτρεμ. Και οι δυο τους ειναι καλοι, αλλα ατελεις. Ας εχω εναν καλυτερο, μαζι με Λημνιο, Μυστα, Ουαρντα κλπ
4. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ. ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ. Δωστε σε Ατρομητο, ΟΦΗ, Παναιτωλικο, ΠΑΣ κλπ.
2. Αντι Τζαλμα, Μυστακίδης. Ειμαστε χειροτερα; δε νομιζω. Σαν δυνατοτητες, θεωρω οτι ο Μυστα εχει περισσοτερες, αλλα εχει ακομα ψωμια να φαει για να φτασει τον Τζαλμα σε επαγγελματισμο και τακτικη συνεπεια. Ειναι ομως κατι που γινεται.
3. Αν ειναι στο χερι μας, εγω θα πουλουσα ΚΑΙ τον Τζαλμα και τον Ενρικε, και θα επαιρνα 1 παιχταρα εξτρεμ. Και οι δυο τους ειναι καλοι, αλλα ατελεις. Ας εχω εναν καλυτερο, μαζι με Λημνιο, Μυστα, Ουαρντα κλπ
4. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ. ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ. Δωστε σε Ατρομητο, ΟΦΗ, Παναιτωλικο, ΠΑΣ κλπ.