στανλει ε? πες και που πηγε μετα για να καταλαβουν και οι υπολοιποι... δεν ειναι παντως αναλογη περιπτωση ο ραφα ο οποιος ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα οχι ηγετης τουλαχιστον μεχρι τωρα...ilovegame27 έγραψε:Καλησπερα βλεπω οτι αναψε το τοπικ για το βόλεϊ και ειναι καλό αυτο.
Εγω βλέπω βόλεϊ ΠΑΟΚ απο την χρονια που φέραμε τον πιτσιρικά τοτε Αμερικανό Στάνλεϊ που ξερουμε ολοι την εξέλιξη του.
Το πρωτάθλημα χάθηκε πιστεύω οχι για τον αν είχαμε τον Αγκαμεζ η τον Ουτσικοφ αλλα στην θέση του κεντρικού που μας έλειπε ενας παιχτης σαν τον Ρανχελ.
Τώρα ο Κουμεντακης ανέβηκε πολυ σε σχεση με την στιγμή που ήρθε στην ομαδα και θα ειναι απώλεια.
Δεν ξερω τί σκέφτονται στην διοίκηση και ενισχύουμε τον βασικό αντίπαλο μας και μάλιστα με ποιοτικό έλληνα.
Ο Χιμενεζ θα βοηθήσει αλλα δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι οπως και ο Φιλιποφ αν ισχύει οτι τους αποκτάμε.
Τον Ουτσικοφ θα τον ηθελα και φετος στην ομαδα ανεβήκαμε πολυ από οταν εγινε η. Αλλαγή με τον Γκόμεζ.
Τελειώνοντας θα ηθελα τον Ρίτσι και φέτος απο την αρχη της χρονιάς
.
δεν τον χαριζουμε δεν ανηκει σε εμας
ουτσικοφ δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρψει
ουτε ο ριτσι
ο γκιον εψαχνε συμβο στον παραδεισο της κορεας
ο σαφρα αναλογα με την υγεια του
το τιτλο το χασαμε γιατι μονο ο σαφρα ειχε πνευμα μαζι με ποιοτητα νικητη
και ο τακουριδης ο παντακιδης ο τερζης ειχαν πνευμα νικητη αλλα οχι την αναλογη ποιοτητα
ο βαλκιερς ουτσικοφ και ο ραφα εχουν ποιοτητα αλλα οχι πνευμα νικητη
γνωμη μου μεν αλλα ξαναδες την σειρα και πες μου...