Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν ισχύει αυτό Gaga, να του ευχηθούμε του αδερφού μας πρώτα από όλα περαστικά και καλή δύναμη!!
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

Τελευταία φορά που τον άκουσα ήταν πριν 1,5-2 χρόνια στην εκπομπή του μιλαν τζουρτζεβιτς για όσους ακούμε στο μετροπολις το βραδι αργά τα είχε πει πολλά πράγματα για τότε.. είναι αρχηγός ότι και να πεις για αυτόν είναι λήγω.
Άβαταρ μέλους
plato6

Γιώργος Τραπεζανίδης

Δημοσίευση από plato6 »

Δεν βρήκα θέμα για τον Τραπεζανίδη και για αυτό άνοιξα καινούργιο..αν είδη υπάρχει ας το μετακινήσουν οι υπεύθυνοι...

Βλέπω σήμερα που όλοι κράζουν τον Τραπεζανίδη...δεν έχω ακούσει την μετάδοση βέβαια την χθεσινή γιατί πάντα ακούω ραδιόφωνο και βλέπω τηλεόραση αλλά από τις αντιδράσεις σήμερα πολλών αδερφών θέλω να πω κάτι..τον ίδιο δεν τον γνωρίζω αλλά ξέρω τον αδερφό του που είναι και μουσικός..από συζητήσεις που έχω κάνει μαζί του και οι δύο είναι άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ και πολύ φανατικοί μάλιστα..ο αδερφός του σε όποιο μαγαζί και αν παίζει μέσα στο πρόγραμμα του πάντα αναφέρει τον ΠΑΟΚ και τραγουδάει τραγούδια του..μερικοί τον είπαν ακόμα και αριανό σήμερα και έχω να τους πω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα!! είναι παοκτσάκια τρελά και τα δύο..και αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφτηκαν για αυτόν σήμερα σε σχέση με την χθεσινή του αναμετάδοση του αγώνα εγώ μέχρι ένα σημείο το βρίσκω λογικό να μην θέλει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του.είναι δημοσιογράφος και πρέπει να είναι όσο μπορεί πιο αντικειμενικός.ακόμα και η μετάδοση 60-40 υπέρ του σκώληξ είναι κατανοητή από εμένα μέχρι ένα σημείο γιατί είναι γνωστά τα οπαδικά του αισθήματα και θα κατηγορηθεί από όλους μετά!! αυτά τα ολίγα..θέλω να ακούσω και τις δικές απόψεις!

:shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Αδερφέ τον εχω καθηγητή στην σχολή το άτομο δεν παίζεται ψώνιο και αντιπαοκτσής οσο δεν πάει τουλάχιστων αυτο βγάζει σε μένα που συνέχια ειρωνεύεται οταν μιλάω για τον ΠΑΟΚ. :P
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

τι να σου πω ρε φίλε..εγώ από τον αδερφό του ξέρω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λες!!
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

μονο που ακουω γι'αυτον εκνευριζομαι..!αλλα εχει φαση οταν λεει για την υγρασια στο χαριλαου!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsaki4 την Παρ 06 Φεβ 2009, 15:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δε ξέρω αν είναι αρειανός η ΠΑΟΚτσής αλλά είναι αντιποκ σίγουρα κι αυτό μαρέσει στις μεταδόσεις του. Πάντως μιας και λέτε για καθηγητή νομίζω είχα δει ένα βιντεάκι που του την έλεγε άσχημα ο χαζοαλέφαντος για τις ποδοσφαιρικές γνώσεις του
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

zero έγραψε:paok_kerkyra απο akmi εισαι?
ηρεμιστε με τον τραπεζανιδη...δεν ειναι αυτος το προβλημα μας τωρα...
Nαι στο ακμη παω
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

Ο τραπεζανιδης ειναι καλος δημοσιογραφος κατα την γνωμη και επισης πιστευω οτι νατξει στο κατω κατω δημοσιογραφος ειναι οτι ομαδα θελει ΕΙΝΑΙ!βλεπουμε και τον μινο που ειναι παοκτσης τι σκατα δημοσιογραφος ειναι.προχθες τον ειχε στη ΝΕΤ και λεει ο Π.Α.Ο.Κ. εχει μαζεψει 700.000ευρω απο την Α.Μ.Κ.......ΕΛΕΟΣ!!!!!!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

πρωι αν εισαι απογευμα και δευτερο ετος δωσε χαιρετισματα και φαπες στο βρομοσκουλικο τον τολη
:)
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

700.000 δραχμες ενοω
Άβαταρ μέλους
zero

Δημοσίευση από zero »

:)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

eorptol έγραψε:ρε φιλε θα μας τρελλανεις ? κολλητος σου ειναι και τον υποστηριζεις ?
αν δεν ακουσεις τι ελεγε χθες μαζυ με εναν ακομη μη μιλας το κοπροσκυλο
δεν σεβετε ουτε το καναλι που δουλευει ΕΜΕΤΙΚΗ σκουλικιαρικη μεταδοση
....εγω πως ξερω εδω και χρονια οτι ειναι σκουληκι ο τυπος και δεν με
ενδιαφερει τι ειναι ο αδερφος του και ο ξαδερφος χθες ηταν ενας ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ .......
αν ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και εκανε τετοια μεταδοση τι να πω ειναι ελεεινος....
αλλα ειναι σκουληκι φιλε βρωμοσκουληκο του κερατα ειναι...
eorptol όπως είπε και ο aparadektos χαλάρωσε γιατί θα σε χαρακτήριζα κάπως τώρα αλλά δεν το κάνω γιατί είσαι αδερφός..εγώ σου είπα τι ξέρω και ζήτησα την γνώμη σας....για αυτό που λες να μην μιλάω δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω και χαλάρωσε...και δεν τον υποστηρίζω αν το ξαναδιαβάσεις το αρχικό μου μήνυμα, απλά κατέθεσα την άποψη μου από αυτά που ξέρω από τον αδερφό του!! Αντε ιντερνετικοί μπάτσοι όλοι..έχετε ένα πληκτρολόγιο και πουλάτε μαγκιά μέσα από ένα pc...

eorptol με απογοήτευσες!!! σε διαβάζω συνέχεια σε αυτά που γράφεις γιατί είσαι ενεργός στο forum αλλά με αυτήν την αντίδραση σου μου φαίνεται είσαι άλλο ένα 15χρονο που έχει τα μυαλά του στα πόδια!!να σέβεστε πάντα αυτόν που καταθέτει την γνώμη του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plato6 την Τρί 27 Ιαν 2009, 08:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Γιώργος Τραπεζανίδης

Δημοσίευση από plato6 »

Tetradje έγραψε:
plato6 έγραψε:ο αδερφός του σε όποιο μαγαζί και αν παίζει μέσα στο πρόγραμμα του πάντα αναφέρει τον ΠΑΟΚ και τραγουδάει τραγούδια του..
Τι σχεση εχει αυτο ρε φιλε? Αν σε ενα μαγαζι δω κατι κιτρινο δεν ξαναπαταω, τον Τραπεζανιδη ομως θελω-δε θελω τον πληρωνω, θελω- δε θελω τον ακουω!

Και στο κατω κατω το να εισαι δημοσιογραφος ειναι λειτουργημα! Ασχετα που εχουν εξευτελισει καθε εννοια λειτουργηματος!
Καλά ρε φίλε λες εμένα τι σχέση έχει αυτό που λέω και αυτό που λες εσύ νομίζεις έχει καμιά σχέση με το αρχικό μου ποστ..αν ξανά δεις καλύτερα λέω ότι ξέρω τον αδερφό του που είναι παοκτσής..που κωλάνε τα κίτρινα και πράσινα που λες αν έχουν μέσα τα μαγαζιά που τραγουδάει και δεν πας εσύ!! ποιος λέει τα άσχετα και ποιος όχι το αφήνω να το κρίνουν οι υπόλοιποι!! και σε παρακαλώ μην με στεναχωρείς..όταν δεις σε ένα μαγαζί ένα κίτρινο ας πούμε μεταξωτό τραπεζομάντιλο πήγαινε..γιατί με στεναχωρείς δεν θα κοιμηθώ το βράδυ!!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Ναι ρε φίλε με πειράζει..τα παίρνω απο τον Τραπεζανίδη για να πουλάω τρέλα για αυτόν μέσα στο PAOKMANIA...τι να κάνω είναι πολλά τα λεφτά..όχι για μένα για την καημένη την μάνα μου το κάνω..έλος ας το σταματήσουμε εδώ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”