Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από seaman »

Τελικά τους έχουμε ανάγκη τους ΑΡΔ. Μια μέρα απεργία και από ότι φαίνεται δεν την παλεύουμε
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αυτή την στιγμή ο Ιβάν επενδύει, για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει πρέπει να αποκτήσει brand name στην Ευρώπη.
Αναγκάζεται να πληρώνει υπεραξία σε παίκτες εγνωσμένης αξίας για να πάρει Πρωταθλήματα και να συμμετάσχει στο Ch.L, και, λόγω εσόδων, δημιουργίας υπεραξίας στους γηγενείς και με ταυτόχρονη value for money πλέον κοστολόγηση ξένων, θα μπορεί να επιτευχθεί ο ισοσκελισμός εσόδων - εξόδων.
Άρα προς το παρόν ας μην μπαίνουμε στο θέμα χρημάτων.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mε την ελευση του Βικινγκ, θα ηταν ευκαιρια να παραχωρησουμε τον Κανιας τωρα που ειναι στα ντουζενια του και να ρθει ο Χαρισης για παγκο. Θα βρει βεβαια χρονο φετος. Και με τον Σαχοφ θα χουμε μια χαρα 4αδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

buffalobill4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σταματήστε να μιλάτε για ποσά. Ούτε λογιστές είστε,ούτε από την τσέπη σας τα βάζετε.
Εγω που ουτε λογιστης ειμαι ούτε βαζω απο την τσεπη μου λεφτα (παρα μονο για διαρκείας και για πραματα απο την μπουτικ) θελω η καθε κίνηση του προεδρου του ΠΑΟΚ να εχει ως στοχο να κανει τον ΠΑΟΚ βιωσιμο. Αυτο προανηγγειλε ο ιδιος πριν 5 χρονια και δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Θελω η ομαδα μου να μην ειναι έρμαιο των ορεξεων του εκάστοτε επενδυτή. Ήταν ευλογια που βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος κ μας απαλλαξε απο το βραχνα των χρεων. Αυτο που μένει τωρα ειναι να καταστουμε βιωσιμοι με ισοσκελισμενους προυπολογισμους κ οχι καθε χρονο ΑΜΚ.

Προς αυτην την κατευθυνση πρεπει η καθε κίνηση που γίνεται να πληρει το βαλιου φορ μανι. Δεν επικεντρώνονται σε καποιον παικτη συγκεκριμενα αλλα σε καθε κίνηση μεταγραφικη η μη που εχει σχεση με τα οικονομικα.

Ο Σαββιδης δεν θα βαζει χρηματα αλόγιστα επ απειρον και πρεπει μετα απο 5 χρονια να αρχισει σιγα σιγα να παιρνει και πισω.

Αυτην ειναι η αποψη μου και μην το παρεις ως επιθεση προσωπική αλλα αυτο το μοτο που κυκλοφορεί "δικα σας ειναι τα λεφτά κλπ" στα ματια μου ειναι τεραστια μπαρουφα. Ο Σαββιδης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Ο ΠΑΟΚ θα ειναι για παντα με η χωρις Σαββίδη με η χωρις εμας.
++++++ Ωραιος ο Μπιλ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Pew pew ρε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

mbison έγραψε:Mε την ελευση του Βικινγκ, θα ηταν ευκαιρια να παραχωρησουμε τον Κανιας τωρα που ειναι στα ντουζενια του και να ρθει ο Χαρισης για παγκο. Θα βρει βεβαια χρονο φετος. Και με τον Σαχοφ θα χουμε μια χαρα 4αδα.
Υπάρχει και ο μουλεν.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ή Καμπούμ;
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Δυο ακομα καλες περιπτωσεις ελευθερων φορ https://www.transfermarkt.com/andre-pie ... eler/43907. https://www.transfermarkt.com/abel-hern ... eler/76608.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kat...Γεννήθηκε το 1959 και το 1992,
(όντας 33, αλλά βαδίζοντας στα 34),
κυκλοφόρησε τον δεύτερο του δίσκο...

Εικόνα
...με τίτλο Είσαι ένα πιστόλι... :shock:

Pew pew βρεεεε...
:D :opaokara: :opaokara:
Πήγε ο Γιώργης στα μπουζούκια
και το κάναμε μέγα θέμα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σταματήστε να μιλάτε για ποσά. Ούτε λογιστές είστε,ούτε από την τσέπη σας τα βάζετε.
Εγω που ουτε λογιστης ειμαι ούτε βαζω απο την τσεπη μου λεφτα (παρα μονο για διαρκείας και για πραματα απο την μπουτικ) θελω η καθε κίνηση του προεδρου του ΠΑΟΚ να εχει ως στοχο να κανει τον ΠΑΟΚ βιωσιμο. Αυτο προανηγγειλε ο ιδιος πριν 5 χρονια και δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Θελω η ομαδα μου να μην ειναι έρμαιο των ορεξεων του εκάστοτε επενδυτή. Ήταν ευλογια που βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος κ μας απαλλαξε απο το βραχνα των χρεων. Αυτο που μένει τωρα ειναι να καταστουμε βιωσιμοι με ισοσκελισμενους προυπολογισμους κ οχι καθε χρονο ΑΜΚ.

Προς αυτην την κατευθυνση πρεπει η καθε κίνηση που γίνεται να πληρει το βαλιου φορ μανι. Δεν επικεντρώνονται σε καποιον παικτη συγκεκριμενα αλλα σε καθε κίνηση μεταγραφικη η μη που εχει σχεση με τα οικονομικα.

Ο Σαββιδης δεν θα βαζει χρηματα αλόγιστα επ απειρον και πρεπει μετα απο 5 χρονια να αρχισει σιγα σιγα να παιρνει και πισω.

Αυτην ειναι η αποψη μου και μην το παρεις ως επιθεση προσωπική αλλα αυτο το μοτο που κυκλοφορεί "δικα σας ειναι τα λεφτά κλπ" στα ματια μου ειναι τεραστια μπαρουφα. Ο Σαββιδης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Ο ΠΑΟΚ θα ειναι για παντα με η χωρις Σαββίδη με η χωρις εμας.
Για να γινεις βιωσιμος πρεπει σαν ομαδα να πας 4-5 φορες τσου λου να παρεις λιγο χρημα, να φανουν οι καλοι σου παικτες, αν ανοιξεις παρτιδες με αλλες ομαδες πιο υψηλου επιπεδου, να σου ζητανε σε σοβαρες τιμες τους παικτες σου, να βαλεις φραγκα στα ταμεια σου κτλ κτλ..

Με τα 5 εκ.και τα 7 του γιουροπα η ομαδα σου θα ειναι συνεχεια στην πεινα καλως ή κακως...
Ολο θα προσπαθεις και αμα κατσει καποια φορα θα περασεις τσου λου.

Με την ομαδα που στηνεις, κανεις δε σου εγγυαται την εισοδο στου ομιλους, αλλα θετεις σοβαρη υποψηφιοτητα.
Επισης αν δεις τι ομαδες θα αντιμετωπιζαμε ως πρωταθλητες Ελλαδος, θα ελεγες οτι ειναι 50-50 το να μπουμε.βγηκε καπου αρθρο χθες, με αυτες τις ομαδες.

Αρα μην ειμαστε με το πιστολι στον κροταφο και ζηταμε και νωρις μεταγραφες και ποιοτιτκοτατες και στις τιμες της τελευταιας μερας.
Δε γινεται..

Σιγουρα ο σαββιδης πληρωνει αρκετα καλα, αλλα για να παρεις παικτες νωρις(δεν εχει καν ξεκινησει η μεταγραφικη περιοδος), πρεπει μαλλον να τα σταξεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

mbison έγραψε:
:shock: :shock: :shock:
Να σταματησω να μιλαω για ποσα στο τοπικ των μεταγραφων?
Και γιατι δεν παιρνουμε τον Κυριακο αντι του Χατσερ κατα την αποψη σου??
ο κυριακος για να ερθει(περα του αν θελει ή δε θελει), θες το συμβολαιο του(περιπου 2εκ) και μια ρητρα γυρω στα 5-6 εκ.
Και συ αν ησουν κυριακος θα διαλεγες πριν καν ξεκινησουν οι μεταγραφες να παρεις μεταγραφη για ελλαδα???

Στο οικονομικο, γιατι αυτο ρωτησες, εχεις μια διαφορα 5-6 εκ, η μια περιπτωση απο την αλλη.

Πολλα λεφτα αδελφε...
Ο ΠΑΟΚ βρισκει παικτες που ληγουν τα συμβολαια και με ενα καλο συμβολαιο τους δελεαζει να ερθουν. ρητρες καλως ή κακως δεν πληρωσε εκτος ελαχιστων περιπτωσεων βλ.λεοβατς-πριγιο-νομιζω και γκαρυ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Βαλτε τωρα ερτ1 να δειτε πως το σηκωσαμε το 85
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Γιατι ανοιγετε τετοιες κουβεντες και μαλιστα οταν δικαιολογημενα καποιοι δεν το κατεχετε.Ο ΠΑΟΚ ναι μεν ειναι υγιης αλλα συντηρειται υγιης πραγματοποιωντας ''εσωτερικο'' δανεισμο.Ο ΠΑΟΚ φαινεται ταμειακα δανεισμενος απο τριτες εταιριες, φυσικα του Σαββιδη, κατι που λεει πολλα και τιποτα, αλλα το καλυτερο θα ηταν καποια στιγμη οι ισολογισμοι να γινουν οσο το δυνατον ισορροπημενοι.Αυτα και ας το σταματησουμε εδω.Ειναι που ειναι υποτονικη η περιοδος μην την κανουμε ακομα πιο βαρετη.
Αν θες να γινεις πιο υγιης και μην εξαρτασαι παντα απο τον σαββιδη περα του τσου λου τι θα σου φερει σοβαρο εσοδο???
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

goran 64 έγραψε:Kat...Γεννήθηκε το 1959 και το 1992,
(όντας 33, αλλά βαδίζοντας στα 34),
κυκλοφόρησε τον δεύτερο του δίσκο...

Εικόνα
...με τίτλο Είσαι ένα πιστόλι... :shock:

Pew pew βρεεεε...
:D :opaokara: :opaokara:
Πήγε ο Γιώργης στα μπουζούκια
και το κάναμε μέγα θέμα... :lol: :lol:
Αλητες :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Αν θέλουμε μπορούμε και αύριο να γίνουμε υγιής και εταιρεία χωρίς ζημιες.
Ρίχνουμε το μπάτζετ στα 10 μύρια και τσουπ να η βιώσιμη ΠΑΕ. Αυτό θέλουμε?
Φαντάζομαι όχι.

Η ανάπτυξη έρχεται δια μέσου της επένδυσης και όχι μέσω περικοπών και μνημονίων λιτότητας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γουατ; Ποιος είπε κάτι τέτοιο;

Καλά δε καταλαβαινομαστε χεστο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”