Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών του Χατσερ θεωρώ τελειωμένη τη μεταγραφή!Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου θα έχουμε Χατσερ Χαφ και επιθετικό!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Buffalobill δεκτή η άποψη σου και δεν διαφωνώ απλά έχω κουραστεί να διαβάζω σχόλια για το τι συμβόλαια δίνουμε και αν θα πρέπει να δώσουμε συν πλην 200 χιλιάρικα κτλ. Εγώ βλέπω μια ομάδα που οποίος παίζει καλά ανταμείβεται και αυτό ειναι το σωστο. Δεν δείχνουν κανένα νεοπλουτισμο τα μεγάλα συμβόλαια,κοστίζει η ομάδα υψηλού επιπέδου. Από εκεί και περα ο άνθρωπος θέλει να τα χώσει σε δυο τρεις παίκτες για να απογειώσει την ήδη πολύ καλή ομάδα. Αυτοί οι παίκτες θα είναι υψηλού επιπέδου και προφανώς κοστίζουν,επειδή δεν γεμίζει ένας παίκτης το μάτι σε κάποιον δεν σημαίνει ότι για τους υπεύθυνους της ομάδας δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. Οποτε δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε στο αν ο χατσε πάρει ένα μυρριο ή ένα και διακόσια. Αν πάει και δώσει αυτά τα λεφτά στον Αλμπάνη εε ναι τότε υπάρχει θέμα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

buffalobill4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σταματήστε να μιλάτε για ποσά. Ούτε λογιστές είστε,ούτε από την τσέπη σας τα βάζετε.
Εγω που ουτε λογιστης ειμαι ούτε βαζω απο την τσεπη μου λεφτα (παρα μονο για διαρκείας και για πραματα απο την μπουτικ) θελω η καθε κίνηση του προεδρου του ΠΑΟΚ να εχει ως στοχο να κανει τον ΠΑΟΚ βιωσιμο. Αυτο προανηγγειλε ο ιδιος πριν 5 χρονια και δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Θελω η ομαδα μου να μην ειναι έρμαιο των ορεξεων του εκάστοτε επενδυτή. Ήταν ευλογια που βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος κ μας απαλλαξε απο το βραχνα των χρεων. Αυτο που μένει τωρα ειναι να καταστουμε βιωσιμοι με ισοσκελισμενους προυπολογισμους κ οχι καθε χρονο ΑΜΚ.

Προς αυτην την κατευθυνση πρεπει η καθε κίνηση που γίνεται να πληρει το βαλιου φορ μανι. Δεν επικεντρώνονται σε καποιον παικτη συγκεκριμενα αλλα σε καθε κίνηση μεταγραφικη η μη που εχει σχεση με τα οικονομικα.

Ο Σαββιδης δεν θα βαζει χρηματα αλόγιστα επ απειρον και πρεπει μετα απο 5 χρονια να αρχισει σιγα σιγα να παιρνει και πισω.

Αυτην ειναι η αποψη μου και μην το παρεις ως επιθεση προσωπική αλλα αυτο το μοτο που κυκλοφορεί "δικα σας ειναι τα λεφτά κλπ" στα ματια μου ειναι τεραστια μπαρουφα. Ο Σαββιδης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Ο ΠΑΟΚ θα ειναι για παντα με η χωρις Σαββίδη με η χωρις εμας.
Σοφά εμιλησες παοκτσηδικο τεκνο
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Και εγω συμφωνω με αυτα μην γινουμε σαν τον βαζελο αν και εκει να μν πω τι εγινε 4χαρτια εδιναν στον τεν κατε τν χρονο γελουσαν τα πλακακια αλλα πιστευω οτι τετοια ποσα δν υπαρχουν σε εμας ουτε παιχτες π απλα παιρνουν λεφτα.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πολυ fm παίζεται μερικοί εδω
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σταματήστε να μιλάτε για ποσά. Ούτε λογιστές είστε,ούτε από την τσέπη σας τα βάζετε.
:shock: :shock: :shock:
Να σταματησω να μιλαω για ποσα στο τοπικ των μεταγραφων?
Και γιατι δεν παιρνουμε τον Κυριακο αντι του Χατσερ κατα την αποψη σου??
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτή η στάση, να μη μιλάμε για λεφτά, είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μπαρουφα που έχω ακούσει ποτέ για τον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως και θα κοιτάμε τα λεφτά, ΜΕ ΜΟΝΟ γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και της εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι ενας υγιής ΠΑΟΚ όχι ένας νεόπλουτος. Αν δεν το κοιτάμε αυτό τοτε με μαθηματική ακρίβεια θα καταστραφεί η εταιρια και πάλι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σταματηστε να μιλατε για το τι πρεπει να μιλαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rainmaker έγραψε:Αυτή η στάση, να μη μιλάμε για λεφτά, είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μπαρουφα που έχω ακούσει ποτέ για τον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως και θα κοιτάμε τα λεφτά, ΜΕ ΜΟΝΟ γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και της εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι ενας υγιής ΠΑΟΚ όχι ένας νεόπλουτος. Αν δεν το κοιτάμε αυτό τοτε με μαθηματική ακρίβεια θα καταστραφεί η εταιρια και πάλι.
Bingo.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αλλιώς το είπα αλλιώς το πήρατε,τέλος παντων. Δεν γίνεται κάθε φορά να συζηταμε για το αν αξίζει να δώσουμε 1.2 ή 1.3 και να θεωρούμε ότι μας πιάνουν κότσους. Αυτό είπα. Ο Χατσεριδης παρεπιπτόντως έπαιρνε 2.5 στην Ντιναμο. Δεν είπα ότι πρέπει να αδιαφορούμε και να σκορπάμε αλόγιστα..
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

rainmaker έγραψε:Αυτή η στάση, να μη μιλάμε για λεφτά, είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μπαρουφα που έχω ακούσει ποτέ για τον ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι ενας υγιής ΠΑΟΚ όχι ένας νεόπλουτος. Αν δεν το κοιτάμε αυτό τοτε με μαθηματικήθα καταστραφεί η εταιρια και πάλι.
Πολυ κομψη ατακα για την σταση του συμφορουμιτη μας. Ευγε.

Ουτε εγω συμφωνω με την δικη σου λογικη...
Ο ΠΑΟΚ μια χαρα υγιης ειναι....στο οικονομικο κομματι ο Ιβαν πληρωνει τα παντα...δεν υπαρχει χρεος πουθενα και εσυ θα κρινεις τον Ιβαν αν θελει να δωσει συμβολαιο 1.5 μυριο σε εναν παικτη?? Ως τι λοιπον θα τον κρινεις?? Ως μετοχος της ΠΑΕ?? Ως μελος τους διοικητικου Συμβουλιου??
Εισαι καποιος που ενδιαφερεται για το καλο της εταιρειας ...η εταιρεια ειναι μια χαρα υγιης. Το αν θελει ο ιδιοκτητης να πληρωνει μεγαλυτερους μισθους σε υπαλληλους ειναι δικο του θεμα και μονο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι ανοιγετε τετοιες κουβεντες και μαλιστα οταν δικαιολογημενα καποιοι δεν το κατεχετε.Ο ΠΑΟΚ ναι μεν ειναι υγιης αλλα συντηρειται υγιης πραγματοποιωντας ''εσωτερικο'' δανεισμο.Ο ΠΑΟΚ φαινεται ταμειακα δανεισμενος απο τριτες εταιριες, φυσικα του Σαββιδη, κατι που λεει πολλα και τιποτα, αλλα το καλυτερο θα ηταν καποια στιγμη οι ισολογισμοι να γινουν οσο το δυνατον ισορροπημενοι.Αυτα και ας το σταματησουμε εδω.Ειναι που ειναι υποτονικη η περιοδος μην την κανουμε ακομα πιο βαρετη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

rainmaker έγραψε:Δυστυχώς το μόνο σίγουρο συνθημα είναι οι αναρθρες κραυγές του Μανιακου σε πιθανό χαμένο τετ α τετ :

Που κι με νε
Που κι με νε

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Σήμερα πάντως με τις απεργίες κάναμε απ-ΑΡΔ-εξάρτηση έστω και για μία μέρα. Τι ήσυχα που κύλησε η μέρα σήμερα; Ούτε φήμες για πωλήσεις παιχτών μας ούτε αφορισμοί. Στις πόσες σελίδες θα σκάσει η πρώτη μεταγραφή; Λέτε να το κανόνισε ο Γιώργης για να κλήσει σήμερα και να ανακοινώσει αυτός πρώτος τις μεταγραφές μέσω instagram; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίο rainmaker... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”