Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Απόσπασμα από την συνέντευξη του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου (το κομμάτι για τον Χατσερίντι):
«Σίγουρα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Τον παρακολούθησα και του έκανα σκάουτινγκ όταν ήμουν στην Ουκρανία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έχω παρακολουθήσει καλά. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που διακρίνεται για τα φυσικά του χαρακτηριστικά, έχει καλή ταχύτητα, είναι πολύ σκληρός και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στο δημιουργικό του κομμάτι, θα του έβαζα γύρω στο 6,5-7 με άριστα το 10. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε γενικές γραμμές θα τον χαρακτήριζα περισσότερο σαν στόπερ παρά σαν λίμπερο. To αν είχε τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια δεν το γνωρίζω. Το δυνατό του σημείο ήταν να κάνει άμυνα.
Οι Ουκρανοί είναι ποδοσφαιριστές που στηρίζονται στα αθλητικά τους προσόντα, είναι πολύ ψηλά παιδιά. Μπορεί ν’ αντέξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξάλλου υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως ο Σάκχοφ, ο Μάτος και άλλοι».
«Σίγουρα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Τον παρακολούθησα και του έκανα σκάουτινγκ όταν ήμουν στην Ουκρανία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έχω παρακολουθήσει καλά. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που διακρίνεται για τα φυσικά του χαρακτηριστικά, έχει καλή ταχύτητα, είναι πολύ σκληρός και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στο δημιουργικό του κομμάτι, θα του έβαζα γύρω στο 6,5-7 με άριστα το 10. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε γενικές γραμμές θα τον χαρακτήριζα περισσότερο σαν στόπερ παρά σαν λίμπερο. To αν είχε τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια δεν το γνωρίζω. Το δυνατό του σημείο ήταν να κάνει άμυνα.
Οι Ουκρανοί είναι ποδοσφαιριστές που στηρίζονται στα αθλητικά τους προσόντα, είναι πολύ ψηλά παιδιά. Μπορεί ν’ αντέξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξάλλου υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως ο Σάκχοφ, ο Μάτος και άλλοι».
Εγω απλα το διαβασα και το αναφερω.desperando έγραψε:Και που το ξέρει αυτός?tzoker έγραψε:Ο ετερος του 24 δηλωσε οτι ο Χατσερ θα ειχε ηδη κλείσει αν ειχε δώσει το οκ ο Ραζβαν.Δεν ξέρουμε αν ισχύει, αλλα ισως έχει μια δοση αλήθειας αν σκεφτούμε ότι το όνομα σέρνεται εδω κ 6 μηνες καθε μερα.Απο την αλλη καθε μερα ακουγονται διάφορα, κ ισως ν μν μάθουμε κ ποτε ποια ισχυουν.
Αφού κανένας από αυτούς που τρέχουν τις μεταγραφές δεν τους μιλάει
Ποιος τους μιλαει η οχι δεν μπορουμε να το ξερουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά δεν το γράφω για σένα,για αυτούς τους παπαντζες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις το γραφω
-
mbison
Γιατι να κανουμε 3ετες στον 32,5χρονο Ποντιους?
Γεννηθηκε 25-1-1986 !!!
Εναν τραυματισμο αν κανει θα επανελθει μετα απο πολυ καιρο, βλεπε Μαουριτσιο.
Γεννηθηκε 25-1-1986 !!!
-
montekristo
Κάπως πρέπει να τον πείσεις
Άσε που φαίνεται πολύ καλος αθλητής
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσε που φαίνεται πολύ καλος αθλητής
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
savvastheod
25-06-86 γεννήθηκε άσε που μπορεί να είναι 2+1 το συμβόλαιο... Εγώ πάντως που είμαι 3 μήνες μικρότερος νιώθω εξαιρετικά οπότε μπορεί και αυτόςmbison έγραψε:Γιατι να κανουμε 3ετες στον 32,5χρονο Ποντιους?
Γεννηθηκε 25-1-1986 !!!
-
montekristo
- ΑποστόληςΑ
Και είναι και πολυεργαλείο ο Σουηδός.
Και 5 μήνες νεώτερος του Αντελίνο μας.
Και 5 μήνες νεώτερος του Αντελίνο μας.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω παντως βλεποντας κατι βιντεο χθες του χατσεριδη δεν ειδα μεγαλη ελλειψη ταχυτητας,μιας και τα ψηλα του ποδια τον βοηθανε στο να καλυπτει αποσταση.
Η δυναμη με την οποια παει στην μπαλα ειναι τεραστια,εχοντας ταυτοχρονα παρα πολυ δυνατο κορμι.
Θα τον δουμε λογικα στο γηπεδο και θα εχουμε πιο ασφαλη συμπερασματα.
Οι επιθετικοι παντως κοντα του ψιλοαβολα θα νοιωθουν...
Η δυναμη με την οποια παει στην μπαλα ειναι τεραστια,εχοντας ταυτοχρονα παρα πολυ δυνατο κορμι.
Θα τον δουμε λογικα στο γηπεδο και θα εχουμε πιο ασφαλη συμπερασματα.
Οι επιθετικοι παντως κοντα του ψιλοαβολα θα νοιωθουν...
ωραιος ο σουρμε. μακαρι να κλεισουν αυτος και ο σουηδος μεσα στην βδομαδα. μετα μενει μονο ο φορ, κινηση η οποια παιζει να ειναι η πιο σημαντικη ειδικα σε πρωτη φαση διοτι ο πριγιο θα λειπει στα πρωτα ματσ.
Βασικα τωρα που ειδα το προγραμμα του μπυντιαλ, η σερβια το τελευταιο ματς της το εχει στις 27 ιουνιου.
οποτε αν αποκλειστει, πραγμα λογικο με βραζιλια-ελβετια (ποτε δεν ξερεις βεβαια), πες κανα 10 μερες διακοπες και γυρναει στις 4 ιουλιου.
οποτε θα εχει καμια 20+ μερες στην προετοιμασια.. παιζει να ειναι και διαθεσιμος για τα πρωτα ματς!
οποτε αν αποκλειστει, πραγμα λογικο με βραζιλια-ελβετια (ποτε δεν ξερεις βεβαια), πες κανα 10 μερες διακοπες και γυρναει στις 4 ιουλιου.
οποτε θα εχει καμια 20+ μερες στην προετοιμασια.. παιζει να ειναι και διαθεσιμος για τα πρωτα ματς!
-
montekristo
Ενα ωραιο αρθρο για Wernbloom απο http://www.espn.co.uk με ημ/νια 4 Apr, 2018
http://www.espn.co.uk/football/club/csk ... -wernbloom
http://www.espn.co.uk/football/club/csk ... -wernbloom
- buffalobill4
Προφανως σουρμε οσο πιο ψηλος ειναι καποιος ευνοειται στις μεγαλες αποστασεις. Το θεμα ειναι στην επιταχυνση/εκρηξη όπως κ να εχει χάνει. Αν δηλαδη τον αφησει καποιος στα 2 μετρα πισω τι να το κανω εγω το να τον φτασει μετα απο 20 μετρα. Πιστευω πάντως πως ο λουτσεσκου ξερει τι θελει και δεν θα δεχτει εκπτωσεις κ υποδειξεις. Αλλωστε ειναι κ φιλόδοξος κ θελει να κανει καριερα
prax έγραψε:Βασικα τωρα που ειδα το προγραμμα του μπυντιαλ, η σερβια το τελευταιο ματς της το εχει στις 27 ιουνιου.
Να σου πω και το άλλο σεναριο;
Περνάνε οι Σέρβοι και μένουν έξω οι Ελβετοί,κληρωνομαστε με τη Βασιλεία και έχει διαθέσιμους αυτή τους 4-5 διεθνείς της.
Πώς σου φαίνεται;