Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε εχει μεγαλη διαφορα η αμυντικη απο την επιθετικη γραμμη.Σε ολο τον κοσμο υπαρχει ξεκαθαρη ιεραρχια στην αμυντικη γραμμη και αλλαγες γινονται σχεδον μονο απο αναγκη.Αντιθετα μπροστα, στις θεσεις των πλαγιων και του φορ, ειθιστε να υπαρχει πληθωρα παικτων και να γινονται πολυ πιο ευκολα αλλαγες, λιγοτερο φυσικα και εδω στο αρχικο σχημα, αλλα συνεχως κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.Καπως ετσι πχ Ματος και Βιερινια εγραψαν βασικοι το 90% και βαλε των παιχνιδιων με ελαχιστες αλλαγες ακομα και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου ενω ο Κουλουρης,επαναλαμβανω ο Κουλουρης εγραψε 21 συμμετοχες.Επιπλεον οπως γραψατε πριν ειναι ωραιο πχ για τον Κρεσπο να ακουει πως δεν θα παει δεδομενα στον παγκο.Ειναι αντιστοιχα ωραιο να ακουει ο Πουκι που ισως βρικσεται σε συνομιλιες με την ομαδα οτι θα παει δεδομενα στον παγκο? Δεν γινεται να μου γραφετε απο την μια οτι ολα κρινονται στο χορταρι και απο την αλλη οτι ορθως αναζητουμε εκ των πρωτερων παγκιτη.Ο μονος τροπος να δουλεψει ισως αυτο ειναι να παρεις εναν παικτη με προοπτικη ΝΑ γινει καποια σιτγμη βασικος,πχ εναν νεαρο ταλαντουχο.Οχι να παρω τον Κοντε που εχει συγκεκριμενο ταβανι το οποιο μπορει να αποδειχθει και ιδιαιτερα χαμηλο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπορει καποιος να βαλει τη συνεντευξη στο τοπικ του λουτσεσκου;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

xrisitsapa έγραψε:Συμφωνουμε. Για τα δεδομενα της Ελλαδας παντως, το να εχεις Μπισε, Σαχοφ, Κανιας Λημνιο,Κουλουρη, Ρει ( για να μην βαλω τους δανεικους) στον παγκο, παικτες δηλαδη που θα επαιζαν βασικοι σε ολους τους αλλους, ή εστω σιγουρη 18αδα, ειναι σαν να εχεις τον Μπειλ στην Ισπανια
Σωστή παρατήρηση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπερβολικη παρατηρηση θα ελεγα εγω οταν αναφερεται ο Κουλουρης η ο Λημνιος ως οι δικοι μου Μπειλ.Για τον Μπισε θα το δεχτω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Αυτο για μενα φανερωνει φιλοσοφια προπονητη και δεν την κρινω ως σωστη η λαθος.Εγω απλα διαφωνω μαζι της.Φανερωνει πως προτιμα ενα μικρο γκρουπ παικτων με συγκεκριμενη ιεραρχια κατι που θα τον βοηθαει στην διαχειριση πχ των αποδυτηριων και του κλιματος στην ομαδα.Εγω απο την αλλη προτιμω ενα πιο ισχυρο γκρουπ που ο προπονητης θα πρεπει να κραταει τις ισορροπιες και να διαχειριζεται τις φιλοδοξιες των παικτων.Ειναι σαφως πιο δυσκολο το δευτερο αλλα απλα αυτο θα προτιμουσα εγω.Να εχω τους δικους μου Μπειλ στον παγκο.
Τζος, αυτά τα δύο που αναφέρεις, διαφωνώντας, είναι κατά την άποψη μου δύο στάδια της συνολικής φιλοσοφίας διαχείρισης του εκάστοτε υλικού από κάθε προπονητή και μάλιστα η σειρά τους ξεκινάει απ αυτό που λέει ο Λουτσέσκου σήμερα και εξελίσσεται σ αυτό που επιθυμείς εσύ (πολύ πιστεύω όμως ότι κι εκείνος το επιθυμεί, φυσιολογικά, όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι), έχοντας ξεκαθαρίσει και επιβάλλει πρώτα όμως εκείνος αυτήν την φιλοσοφία της αξιοκρατίας και στους υπάρχοντες, αλλά και στους υπό μεταγραφή παίχτες...

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν φημίζεται για την προπονητική σταθερότητα του και ότι ο Λουτσέσκου ακόμα δεν έχει συμπληρώσει ούτε καν έναν χρόνο παραμονής στον πάγκο του, ώστε να περάσει στο 2ο στάδιο...
Επίσης οι "περγαμηνές" και το βιογραφικό κάθε παίχτη, δεν εγγυώνται και την ανάλογη βοήθεια του στην ομάδα...

Τώρα, αν είναι να "χαθούν", απ τις δηλώσεις του και μόνο, παίχτες σαν τον Κεσέρο και τον SRN4, δίχως (ειδικά για τον πρώτο) να γνωρίζουμε αν τους θέλει διακαώς και τυχόν έχει μιλήσει και μαζί τους προσωπικά (και λόγω ίδιας εθνικότητας), εξηγώντας τους αυτήν την φιλοσοφία, ε "υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 29 Μάιος 2018, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

seaman έγραψε:Αυτό σημαίνει ότι δεν φεύγει ο Πρίγιο;
Όχι. Αυτό σημαίνει ότι αυτός που κοιτάνε να αποκτήσουν ΤΩΡΑ θα είναι ο αναπληρωματικός του Πρίγιο. Εφόσον ο Πρίγιο φύγει θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τον αντικαταστάτη του. Απλά εύχομαι να έχει γίνει ήδη η προεργασία και να έχουν προεπιλέξει 3-4 ονόματα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Υπερβολικη παρατηρηση θα ελεγα εγω οταν αναφερεται ο Κουλουρης η ο Λημνιος ως οι δικοι μου Μπειλ.Για τον Μπισε θα το δεχτω.
Να πω για τον κουλουρη ναι,αλλα ο λημνιος θα επαιζε σχεδον σε ολες τις ομαδες.δε λεω οτι θα ηταν η σιγουραντζα για 11αδα αλλα ειναι μεταξυ 11αδας και παγκου και φετοε θα ειναι ακομα καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χωρικός έγραψε:ανταπόκριση απο χαλκιδική, όπου βρέθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ που ασχολείται με τα μεταγραφικά . Σε ερωτήσεις σερβιτόρου απάντησε(αν θυμάστε πέρυσι το καλοκαίρι σας το είχα ξαναγράψει, μας είχε έρθει ο ίδιος και τον είχε ρωτήσει ο ίδιος σερβιτόρος και ότι είπε έγινε).ο Ρει φεύγει. για τον Βερνμπλουμ πως τον λενε το παλεύουμε , είναι πολλές οι πιθανότητες να ερθει, Ουαρντα , Χαρίσης , Ενρίκε θα κάνουν όλη την προετοιμασία και θα αποφασίσει ο προπονητής. ο Γλύκος παίζεται , με περισσοτερες πιθανότητες να μείνει.ο Μακ εχει φύγει..
Το 'πε, το 'πε ο σερβιτόρος...
ότι δεν θα γίνει ντόρος...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Josh θα ήθελα να κάνουμε ένα πείραμα .

Βρες μου μια επιτυχημένη ομάδα , σε οποιαδήποτε διοργάνωση , να μετρήσουμε συμμετοχές και να χαρακτηρίσουμε βασικούς - αναπληρωματικούς. Κάτι μου λέει ότι δεν υπάρχει ομάδα με λιγότερο από 8 σταθερούς - βασικούς με ξεκάθαρους ρόλους. Ας δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία 30 χρόνια ας πούμε . Ας δούμε τους διαχρονικά επιτυχημένους προπονητές , τους τοπ του είδους , με πόσο έντονο τρόπο ψάχνουν να φτιάξουν έναν κορμό 7-8 ατόμων που δεν αλλάζει . Μουρίνιο - Φέργκιουσον - Γκουαρντιόλα στο εξωτερικό. Σάντος , Βαλβέρδε , Μπάγεβιτς , Ρεχάγκελ στην Ελλάδα. Όλοι είχαν "κατηγορηθεί" ότι δεν άλλαζαν ενδεκάδα ούτε μετά από σεισμό.

Κανείς δε θέλει να έχει "Μπειλ" στο πάγκο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κατά τύχη μεν, αλλά στα σίγουρα, υπάρχουν πληροφορίες από συμφορουμίτη μας, που εκμαίευσε ο ίδιος, δια στόματος ανιψιού του Πρίγιο, ότι δεν είναι προτεραιότητα-θέληση του Σέρβου, σήμερα, να φύγει απ την ομάδα...

Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι, αν στην συνέχεια έρθει πρόταση, που πιθανά καλύπτει οικονομικά τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά και σε όλα της τα σκέλη και αυτά που θέλει κι ο Πρίγιοβιτς, ίσως αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγραψα και πριν οτι οι θεσεις των επιθετικων ειναι ειδικη περιπτωση.Προφανως και πρεπει να υπαρχουν και 7 και 8 και 9 θα ελεγα σταθεροι και αναντικαταστατοι.Αλωστε εγω εχω γραψει πχ για τον Ελ Καντουρι πως θα αποτελεσει προβλημα η διαχειριση του την επομενη χρονια αν μεινει και ας τον θεωρω εξαιρετικο ποδοσφαιριστη.Στην επιθεση ομως καθε ομαδα οφειλει να εχει και να εναλασει παικτες.Παντα υπαρχει ιεραρχια,δεν μπορεις να εχεις 2 ροναλντο η 2 μεσι, αλλα επισης παντα, οι λυσεις στον παγκο για την επιθεση ειναι πρωτης γραμμης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μπάγερν βασικός με διαφορά από τον δεύτερο ο λεβα

Μπάρτσα βασικός με διαφορά από τον δεύτερο ο Σουάρες

Real βασικός ο μπενζεμα και όταν βγαίνει την θέση στην επίθεση την παίρνει ο Ρονάλντο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον αναπληρωματικό σέντερ φορ το 80% εδώ μέσα δεν τον ξέρει

Liverpool βασικός με διαφορά από τον δεύτερο ο φιρμινιο.

Να συνεχίσω?
prax

Δημοσίευση από prax »

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέλαβε, μιλώντας στη Ρουμανία, την απόφαση του ΠΑΟΚ να κινηθεί για 3-4 μεταγραφές, επαναφέροντας στο προσκήνιο το όνομα του Κεσερού.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Κλαούντιου Κεσερού εμφανίστηκε ως βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, όμως η παραμονή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, φρέναρε την υπόθεση με τον Ρουμάνο επιθετικό να ανανεώνει το Μάρτιο το συμβόλαιο του με τη βουλγαρική Λουντογκόρετς ως το καλοκαίρι του 2020.

«Ο Κεσερού ήραν στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ προτού πάω εγώ στην ομάδα, είναι και τώρα, αλλά στην επίθεση υπάρχει ο Πρίγιοβιτς, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και από οικονομικής άποψης, οπότε η νέα επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση θα έρθει για αλλαγή», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου», προσθέτοντας την ίδια στιγμή πως «ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για 3-4 παίκτες που ενδεχομένως δεν θα προορίζονται άμεσα για τη βασική ενδεκάδα».
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε φερε μου και μενα εναν Μιλνερ η εναν Ροναλντο για παρτενερ του φορ και ασε τον Κουλουρη στον παγκο για την επιθεση.Το εχω γραψει και εγω,η καλυτερη λυση ειναι να βρεθει παικτης που να μπορει να συνυπαρξει ως βασικος με τον Πριγιο αλλα και μονος του στην κορυφη.Οχι να παρω απλα εναν μετριο παικτη για να αποδεχτεο τον ρολο του δευτερου.Εγω δεν εχω οπως εχεις συμφωνησει και εσυ καν ενα φορ-εξτρεμ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Θεωρείς ότι η ομάδα έχει φτάσει σε τέτοιο επιπεδο που θα φέρει έναν παίχτη αντίστοιχου του πριγιο για να είναι δεύτερος?
Η ότι το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ αντέχει κάτι τέτοιο για φέτος???
Σιγά σιγά τα βήματα δεν γίνεσαι υπερομάδα σε μια σαιζόν
Κάναμε μια παρα πολύ καλή σαιζόν τώρα αυτή η μεταβατική περίοδος στην επόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντική να μην το χαλασουμε να έχει διάρκεια
Πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες ώστε να έχεις ένα γκρουπ παιχτών αφιερωμένο στην ομάδα και στου στόχους και όχι στο επόμενο συμβόλαιο

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”