Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

adam04 έγραψε:Eτσι ειναι παιδια.Το καλοκαιρι θα τριβουμαι τα ματια μας με της μεταγραφες.
Μπραβο και απο μενα σε ολους.Ειχα πει πολες φορες οτι 10.000 ειναι καλα.
Σχεδον τα καταφεραμε.Η επομενη ΑΜΚ να γινει Ιουνιο-Ιουλιο. :wink:
Σχετικά καλά τα καταφέραμε αλλά έπρεπε να μας βγει η ψυχή και να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή?

Τεσπά θα έλεγα τώρα να προσγειωθούμε και να μην περιμένουμε θαύματα γιατι τα χρέη είναι ακόμα εκεί και μας περιμένουν και υπάρχει η εκκρεμότητα του αθλητικού κέντρου. Προσωπικά δεν περιμένω τον μεγάλο παιχταρα το καλοκαίρι, αυτό που θέλω είναι να συνεχιστεί νοικοκοίρεμα και οι έξυπνες κινήσεις στις μεταγρφές
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

diniko80 έγραψε:εγω θελω να ρωτησω: ΟΙ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΙΝΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΣ, ΡΑΓΚΑΤΣΗΣ, ΑΝΔΡΩΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ, ΣΥΡΙΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΑΝ????????????????

+1000000 (κ αλλοι πααααρα πολλοι)
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

kos έγραψε:εχω ενα προβλημα σχετικο με τις μετοχες.

το προβλημα ειναι οτι αισθανομαι μειωνεκτικα απεναντι στους 9500 μετοχους και οτι στον καφε θα φαω τρελο δουλεμα απο τα φιλαρακια μου.

θα μου την πει και κανενας ασχετος και θα τρελαθω.

.
Δηλαδή φοβάσαι μη σου πει κανένας κάτι από τα παρακάτω :

Πολύ κο-κο και κανένα αβγό :roll:
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει.
Όλοι οι καλοί μαζί, κι ο ψωριάρης χώρια
Οποιος περιμένει απ΄τη γειτονιά γεύεται μα δε δειπνά :roll:
Πέσε πίτα να σε φάω.
Με τον ήλιο τα μπάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και
και ψοφάνε :roll:
Σπεύδε βραδέως
Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα :roll:
Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο

Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
Υπομονή μέχρι την επόμενη αύξηση...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Από τους πιο αργοπορημένους και εγώ. :o Αριθμός 7947. Με το που βγαίνω από την Marfin Βαρδαρίου είχα μια ικανοποίηση μέσα μου που δε περιγράφεται (5-6 ήμασταν στην ουρά στις 9 το πρωι, όλοι για μετοχές). Το κάναμε το χρέος μας σαν ΠΑΟΚτσήδες. Το σίγουρο είναι ότι θα πάνε σε καλά χέρια. Ακριβώς από μπροστά μου ήταν ένα αντρόγυνο γύρω στα 30 με σοβαρό πρόβλημα όρασης. Και οι 2 μετοχές για την τρέλα τους αγόραζαν. Αυτό θα πει αγάπη για τα 4 γράμματα ρε γαμώτο.

2 εκατομμύρια λοιπόν. Αλλά μια απορία ρε σεις γιατί με τα οικονομικά έχω ένα θέμα. 5.500.000 δεν έπρεπε να μαζέψουμε?? Γιατί δηλαδή είμαστε χαρούμενοι?? :roll:
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

εγω εχω την εξης ερωτηση..
ολα ωραια λοιπον,μαζευτηκαν 2 μυρια και θα πανε επιτελους στο προπονητικο...ο στοχος αν θυμαμαι καλα ηταν εστω τα 5 μυρια για αυτη την ΑΜΚ...
απο αυτη την αποκλιση,θα εχουμε συνεπειες??

Γενικα ηταν ενα θετικο βημα αυτη η συμμετοχη,αλλα ειναι πολυ μακρυα απο τις προσδοκιες μου ακομα και για τις δυνατοτητες του λαου του ΠΑΟΚ.αυτοι ας ειναι η μαγια' για την συνεχεια.

... ερχεται και επομενη ΑΜΚ τελη μαρτιου

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!! :?
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

O συριγος σκατογαυρος δεν ειναι???????? :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εγω δεν νοιάζομαι τόσο για το τι πήρανε κάποιοι τύπου Συρίγου και Λαγογιάννη... Τα παιδια είναι μεροκαματιάρηδες νομίζω... Έχουν οικογένειες... Μπορεί να μην έχουν και να φάνε... Δεν με αφορά οπότε... Με νοιάζει αν πήραν οι χρόνια προβεβλημένοι "μεγαλοπαράγοντες" μας... Καλύβας... Αλεξόπουλος... Κατσαρής... Βεζυρτζής... Ορφανός... Αποστολίδης... Άγγελος Αναστασιάδης... Γιώργος Κούδας... Ασλανίδης... Ο mr Jet Oil υιός... Ο Καρράς... Ο Μελάς... Ο Ανδρώνης που τρώει ψωμί απο τον ΠΑΟΚ... Ο Σαλπιγγίδης... Ο Βασιλειάδης... Άνθρωποι που ΄δηλώνουν ΠΑΟΚτσηδες και είχαν την ευκαιρία να το αποδείξουν έστω και έτσι... Αφού δεν το απόδειξαν με τον άλλο, τον κλασσικό τρόπο... Ο Γρηγοριάδης που τώρα θα γίνει και εκδότης... Και όσοι μιλάνε για δύσκολους καιρούς... Κάποιοι άνθρωποι που πάνε ένα βράδυ στα μπουζούκια και πετάνε 10.000 ευρώ λουλούδια για την πλάκα τους... Αλλά ποτέ δεν βάζουν ούτε μισο ευρώ στον ΠΑΟΚ... Οταν προκειται για την ομάδα θυμούνται την οικονομική κρίση... Και τόσοι άλλοι που ξεχνάω... Να ξέρετε ότι αν δημοσιευτεί το μετοχολόγιο... Εγώ προσωπικά θα στηλιτεύσω και θα στοχοποιήσω όσους απο αυτούς δεν έκαναν το καθήκον τους...
Προσωπικά έλεγα ότι θα πάρω όσες περισσότερες μετοχές μπορώ... Ειχα στο νου μου πραγματικά αρκετές... Τελικά κοιτάζοντας το μπάτζετ μου έκανα την πάπια δυστυχώς.. Ξεκίνησα το πρωί για να πάρω 200 ευρώ μετοχές... Όταν στάθηκα μπροστά στο γκισε της τράπεζας είδα το μανίκι μου... Και θυμήθηκα ότι είναι μέρος ενός σακακόύ που είχα αγοράσει 500 ευρώ λίγες μέρες πριν... Τότε ένιωσα αμέσως ντροπή... Ειλικρινά...!! Έδωσα 500 ευρώ για ένα σκατόσάκακο... Και ετοιμαζόμουν να προσφέρω ούτε τα μισά της αξίς του στον ΠΑΟΚ... Το ένα μανίκι και το μισό σακάκι ουσιαστικά... Χωρίς καν τη φόδρα... Ένιωσα μ@λ@κ@ς... Και αμέσως χωρίς να κοιτάξω καν τι θα απέμενε μέσα στο πορτοφόλι μου... Τα 200 ευρώ έγιναν 500... Νιώθω ότι με το να μην κοιτάξω το τι 8α απέμενε μεσα στο πορτοφόλι μου και να βάλω όσα παραπανω εκείνη τη στγμή, έκανα μια κίνηση αγάπης για την ομάδα μου... Το ποσό που θα πρόσφερα απο το περίσευμά μου... Έγινε ποσό που πρόσφερα απο το υστέρημά μου... Είναι κα8οριστική διαφορά για μένα τούτη... Δεν έχει σημασία το ποσό... για κάποιους 500 ευρώ είναι ένας μισθός... Για άλλους δεν είναι τίποτα... Σημασία έχει ότι δίνεις κάτι... Ένα κομμάτι απο τον ιδρώτα σου για την ομάδα σου... Θεωρώ αδικαιολόγητους όσους δεν πήραν μετοχές... Ειλικρινά... Πέφτουν πολύ χαμηλά στα μάτια μου... Όχι ότι όσοι πήραν κάνανε και κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα... Αλλά τουλάχιστον φάνηκαν ειλικρινείς... Απέναντι στην ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ... Σημασία για μένα έχει να εδωσες κάτι... Κάτι έστω απο το περίσσευμά σου... Αν το έδωσες και απο το υστέρημα σου... Όσο μικρό και αν είναι το ποσό... Τότε είσαι ήρωας στα μάτια μου... Δεν είσαι μ@λ@κ@ς όπως σου λένε οι τριγύρω σου.. Απλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν... Απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει Π.Α.Ο.Κ... Δεν νιώθουν... Δεν μπορούν καν να φανταστούν τι συναισθήματα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις... Συναισθήματα χαράς αλλά και λύπης... Είναι κάτι που δεν περιγράφεται αν δεν το έχεις ζήσει... Εμείς μεταξύ μας λέμε απλά Π.Α.Ο.Κ... Και καταλαβαίνουμε... Νιώθουμε το σφίξιμο στο στήθος... Το δυνατο χτύπημα της καρδιάς... Ετσι απλά... Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι... Τι ποιο δυνατό μπορείς να νιώσεις...

Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

kos έγραψε:οι περισσοτεροι απο τους πρωην παραγοντες δεν μπορουν να δεχτουν οτι ο ζαγορακης εχει συσπειρωσει τον κοσμο του ΠΑΟΚ και οτι οι αυτοι εχουν περασει πλεον στην αφανεια.

δεν μπορουν να δεχτουν οτι δεν κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ καποιος του "κυκλου τους και του επιπεδου τους".

δεν μπορουν να δεχτουν οτι ο ζαγορακης μαζευει τα λεφτα του κοσμου και κανει μια καλη διαχειριση. ξερουν οτι αυτοι δεν θα μαζευαν ουτε 1000 ευρω και αρρωστενουν οταν βλεπουν 10,000 μετοχους.

μερικοι απο αυτους βεβαια περα απο την ελλειψη διαθεσης για να βοηθησουν δεν εχουν πλεον και την οικονομικη δυνατοτητα. ζουν με την αιγλη του παρελθοντος και δεν μπορουν ουτε να διανοηθουν οτι θα συμμετασχουν με τα ποσα που βαζει ο απλος θνητος οπαδος.

στις δημοσιες δηλωσεις τους βεβαια ειναι διπλα στον ζαγορακη και οποτε ο ΠΑΟΚ τους χρειαστει θα ειναι εκει για να βοηθησουν με την εμπειρια τους και τις ικανοτητες τους.

πανε αυτοι παιδια. μας τελειωσαν.
Συμφωνώ και προσθέτω:
Μήπως δεν τους κάθεται και καλά που δεν θα μπορούν πλέον να το παίζουν και σωτήρες του ΠΑΟΚ???
Γιατί μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να τους παρακαλάμε να βοηθήσουν κάθε φορά που η ομάδα έψαχνε λεφτά και ήταν στο χείλος του γκρεμού....
Και βλέπουν ότι τα παρακάλια προς αυτούς έχουν τελειώσει και κανείς δεν τους έχει ανάγκη πλέον.
Μέχρι και τα ονόματα τους θα αρχίσουν να ξεχνιούνται σε λίγο και τα ράδια δεν θα τους παίζουν.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ????
wrangler33

Δημοσίευση από wrangler33 »

O σαλπηγιδης πηρε;;;;;;;[/u][/b]
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Μια νεα εποχη αρχισε λοιπον για την την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και αυτο ειναι μονο η αρχη του τελους, ΤΕΛΟΣ στις ψευτικες υποσχεσεις, ΤΕΛΟΣ στους "μεγαλοεπενδυτες"-παπατζηδες,ΤΕΛΟΣ στους μαιμου-παοκτσηδες που καπηλευοντε την αγαπη μας για να βγαζουν κερδος,ΤΕΛΟΣ στον εξευτελισμο που εζησε τα τελευταια χρονια αυτος ο τεραστιος συλλογος. Αλλα θελει προσοχη ακομα αδερφια γιατι ο δρομος ειναι ακομα δυσκολος και παντου θα μπαινουν τρικλοποδιες γιατι μπορει να ειμαστε 10000 αλλα ειμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και πολλοι θα κοιταξουν να επωφεληθουν και παλι απο την κατασταση. Τα ματια μας 1004, στηριξη στην ομαδα σε ολους τους τομεις (αγωνιστικα,οικονομικα). Μακαρι να βγει το μετοχολογιο, να το βαλουμε κατω, να το μελετησουμε και να δουμε ποιος πραγματικα αγαπα αυτη την ομαδα και ποιος οχι.Δεν μιλαω βεβαια για τον ανωνημο Παοκτση αλλα για τους ντεμεκ παοκαρχες που τρωνε τα σωθηκα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ τοσα χρονια. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους βοηθησαν σ' αυτη τη δυσκολη αρχη και εχουν πλεον στο μυαλο τους οτι εκτος απο τα κοινα παγια εξοδα τους εχουν κανει πλεον και το ΠΑΓΙΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΓΚΑΦΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

arisk έγραψε:Εγω δεν νοιάζομαι τόσο για το τι πήρανε κάποιοι τύπου Συρίγου και Λαγογιάννη... Τα παιδια είναι μεροκαματιάρηδες νομίζω... Έχουν οικογένειες... Μπορεί να μην έχουν και να φάνε... Δεν με αφορά οπότε... Με νοιάζει αν πήραν οι χρόνια προβεβλημένοι "μεγαλοπαράγοντες" μας... Καλύβας... Αλεξόπουλος... Κατσαρής... Βεζυρτζής... Ορφανός... Αποστολίδης... Άγγελος Αναστασιάδης... Γιώργος Κούδας... Ασλανίδης... Ο mr Jet Oil υιός... Ο Καρράς... Ο Μελάς... Ο Ανδρώνης που τρώει ψωμί απο τον ΠΑΟΚ... Ο Σαλπιγγίδης... Ο Βασιλειάδης... Άνθρωποι που ΄δηλώνουν ΠΑΟΚτσηδες και είχαν την ευκαιρία να το αποδείξουν έστω και έτσι... Αφού δεν το απόδειξαν με τον άλλο, τον κλασσικό τρόπο... Ο Γρηγοριάδης που τώρα θα γίνει και εκδότης... Και όσοι μιλάνε για δύσκολους καιρούς... Κάποιοι άνθρωποι που πάνε ένα βράδυ στα μπουζούκια και πετάνε 10.000 ευρώ λουλούδια για την πλάκα τους... Αλλά ποτέ δεν βάζουν ούτε μισο ευρώ στον ΠΑΟΚ... Οταν προκειται για την ομάδα θυμούνται την οικονομική κρίση... Και τόσοι άλλοι που ξεχνάω... Να ξέρετε ότι αν δημοσιευτεί το μετοχολόγιο... Εγώ προσωπικά θα στηλιτεύσω και θα στοχοποιήσω όσους απο αυτούς δεν έκαναν το καθήκον τους...
Προσωπικά έλεγα ότι θα πάρω όσες περισσότερες μετοχές μπορώ... Ειχα στο νου μου πραγματικά αρκετές... Τελικά κοιτάζοντας το μπάτζετ μου έκανα την πάπια δυστυχώς.. Ξεκίνησα το πρωί για να πάρω 200 ευρώ μετοχές... Όταν στάθηκα μπροστά στο γκισε της τράπεζας είδα το μανίκι μου... Και θυμήθηκα ότι είναι μέρος ενός σακακόύ που είχα αγοράσει 500 ευρώ λίγες μέρες πριν... Τότε ένιωσα αμέσως ντροπή... Ειλικρινά...!! Έδωσα 500 ευρώ για ένα σκατόσάκακο... Και ετοιμαζόμουν να προσφέρω ούτε τα μισά της αξίς του στον ΠΑΟΚ... Το ένα μανίκι και το μισό σακάκι ουσιαστικά... Χωρίς καν τη φόδρα... Ένιωσα μ@λ@κ@ς... Και αμέσως χωρίς να κοιτάξω καν τι θα απέμενε μέσα στο πορτοφόλι μου... Τα 200 ευρώ έγιναν 500... Νιώθω ότι με το να μην κοιτάξω το τι 8α απέμενε μεσα στο πορτοφόλι μου και να βάλω όσα παραπανω εκείνη τη στγμή, έκανα μια κίνηση αγάπης για την ομάδα μου... Το ποσό που θα πρόσφερα απο το περίσευμά μου... Έγινε ποσό που πρόσφερα απο το υστέρημά μου... Είναι κα8οριστική διαφορά για μένα τούτη... Δεν έχει σημασία το ποσό... για κάποιους 500 ευρώ είναι ένας μισθός... Για άλλους δεν είναι τίποτα... Σημασία έχει ότι δίνεις κάτι... Ένα κομμάτι απο τον ιδρώτα σου για την ομάδα σου... Θεωρώ αδικαιολόγητους όσους δεν πήραν μετοχές... Ειλικρινά... Πέφτουν πολύ χαμηλά στα μάτια μου... Όχι ότι όσοι πήραν κάνανε και κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα... Αλλά τουλάχιστον φάνηκαν ειλικρινείς... Απέναντι στην ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ... Σημασία για μένα έχει να εδωσες κάτι... Κάτι έστω απο το περίσσευμά σου... Αν το έδωσες και απο το υστέρημα σου... Όσο μικρό και αν είναι το ποσό... Τότε είσαι ήρωας στα μάτια μου... Δεν είσαι μ@λ@κ@ς όπως σου λένε οι τριγύρω σου.. Απλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν... Απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει Π.Α.Ο.Κ... Δεν νιώθουν... Δεν μπορούν καν να φανταστούν τι συναισθήματα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις... Συναισθήματα χαράς αλλά και λύπης... Είναι κάτι που δεν περιγράφεται αν δεν το έχεις ζήσει... Εμείς μεταξύ μας λέμε απλά Π.Α.Ο.Κ... Και καταλαβαίνουμε... Νιώθουμε το σφίξιμο στο στήθος... Το δυνατο χτύπημα της καρδιάς... Ετσι απλά... Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι... Τι ποιο δυνατό μπορείς να νιώσεις...

Π.Α.Ο.Κ.
Το ίδιο αισθάνθηκα κι εγώ!!!
Μπράβο Αρη για τη δημοσιοποίηση της σκέψης σου και φυσικά..

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 9.500 ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ, ΚΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ 1,950 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ!!!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να δημοσιοποιηθεί το μετοχολόγιο...!! Όλα στην επιφάνεια... Αυτό μας έχει υποσχεθεί άλλωστε ο Θόδωρος απο την αρχή, αυτο πράτει και ως τώρα... Είναι καιρός να ξεχωρίσει η φύρα απο το στάρι...!!Και αν το βλεπετε σαμν πιστοποιητικό Παοκτζήδικων φρονημάτων, οκ, δεν πειράζει... Ας το πάρουμε και έτσι... Άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΟΧΕΣ...!!
Μα κανένας όμως... Οτιδήποτε άλλο είναι γελοίο... Δεν έχεις λεφτά?? Δεν πειράζει, πάρε 1 ευρώ, τρείς μετοχές... Ντρέπεσαι να πας με 1 ευρώ στην τράπεζα?? Δεν πειράζει, δωστα σε ένα σύνδεσμο να τα βάλει στο λογαριασμό... Ντρέπεσαι να πας και εκεί?? Δεν πειράζει, στείλτα με το ταχυδρομείο... Φοβάσαι μην τα φάει ο σύνδεσμος?? Δεν πειράζει, 1 ευρώ θα έβαζες ούτως ή άλλως, χαλάλι...΄
Όλα είναι προφάσεις και δικαιολογίες... Όποιος δεν θέλει να οργώσει 10 μέρες κοσκινίζει λέγανε οι παλιοί...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αδερφε free δεν είναι η πρώτη φορά που συμφωνούμε... Και χαίρομαι γι'αυτό... Νιώθω ότι πλέον δεν είμαστε λίγοι... Είμαστε πολλοί αυτοί που καταλαβαινόμαστε... Και σύντομα θα γίνουμε η πλειοψηφία...
Τα λαμόγια... Τα λιμά... Οι λίγοι... Οι περαστικοί... Είναι πλέον μειοψηφία στην οικογένεια του ΠΑΟΚ... Την οικογένειά μας... Ήδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν κουμάντο κάποιοι απο εμάς... Κάποιοι αγνοί ΠΑΟκτσήδες... Σύντομα το ίδιο θα γίναι και στο μπασκετικό τμήμα... Και ας μην το ξέρει κανένας ακόμη...

Σύντομα θα καλέσω κάποια μέλη του φόρουμ να συζητήσουμε και για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ... Υπάρχουν κάποιες σκέψεις... Που μόλις ολοκληρωθούν θα ανακοινωθούν... Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. έκανε με την Α.Μ.Κ στον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά κάτι που δεν έχει κάνει κανένας άλλος ουσιαστικά και επιτυχημένα... Πήρε τον Π.Α.Ο.Κ. στα χέρια του... Το ίδιο θα γίνει και στο μπάσκετ... Είναι η μόνη λύση... Δεν ξέρω αν οι συνθήκες είναι ώριμες... Αλλά νομίζω πως αποτελεί μονόδρομο... Και δεν μιλάω για κάτι αντίστοιχο της Α.Μ.Κ. και στο μπάσκετ... Μιλάω για κάτι εντελώς διαφορετικό... Αλλά αυτό θα ειπωθεί όταν θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι... :wink:
antoniz

γενική συνέλευση

Δημοσίευση από antoniz »

θα ήθελα να ρωτήσω πότε προγραμματίζεται γενική συνέλευση, ποια τα θέματα της ημερήσιας διάταξης?
θα μου αποσταλεί καρτελάκι με το όνομά μου?
να είναι καλή μέρα φροντίστε γιατί δεν είμαι σύγουρος οτι θα χωρέσουμε στην σκεπαστή της Τούμπας........
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

το ποσο το τελικο μαζι με τους μετοχους εξωτερικου ειπε σημερα ο τραπεζανιδης στην ερα οτι ειναι 2 εκατομυρια 3χιλιαδες
μαγκες ειναι ενα σεβαστο ποσο και παμε για αλλα............ καλα γλεντια την τεταρτη................ :twisted:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”